@Gandalf
gusinjac ne može u vlast ni pomoću filmskih trikova - sa dodom ne može jer je narod i te kako postao svjestan ko je ko u BIH - bilo kakva fahrina pomoć dodi i njegovim kockama bi naročito u Sarajevu bila dočekana kao teška podvala i prodaja a fahro bi to iskihao finansijski, naročito na svom tiražu o kojima je već izguslao bezbroj epskih deseteraca i dvanaesteraca.
totalno smijesno..koja djecija argumentacija.Sa dodom ne moze jer je narod skontao ko je on

bilo kakva suradnja sa dodom bi bila docekana kao teska podvala..

a ja argumenata sigurno je se upisao od straha

on ako imadne mogucnost i ako htijedne mozemo mi svi svirati do sutra to ce tako biti..mujezinovic,brankovic i milion drugih je bila teska podvala i mozes mislit koliko im se zivo hebe za narod i narodni bunt

i jel ti smatras da ce sad svaki bosnjacki politicar koji udje sa dodikom u vlast biti izdajnik?onako iskreno mi reci,il se to samo podrazumijeva ako fahrudin udje?
- s druge strane dvije posljednje osobe koje bi fahru htjele u vlasti su gazda SDP-a i gazda SDA - nakon brojnih blaćenja obojice po avazu, pomenuti dvojac bi bezmalo bio obradovan činjenicom da avazić finansijski krahira - poznajući lik i djelo ove dvojice oportunista siguran sam da će finansijska policija sve češće navraćati u onaj rotirajući cirkus od restorana, ali ne da bi srknuli espreso.
sto se tice finansijske inspekcije nek svaki dan ide u toranj..ako je kriminalac,treba prikupiti dokaze,predat tuzilastvu i lijepo to rijesit..al sve regularno..kako za fahrudina tako i za zlaju,tihica,harisa i sve ostale..politicki progoni ne dolaze u obzir..
dakle u dodinu kockaliciju fahro ne smije upravo zbog Bošnjaka u koje se zaklinje i koji bi mu ........... sve po spisku ako bi podržao neke nove entitete, a u pakt Lagumdžije i Tihića mu je zabranjen pristup
radoncic je odbio svaku pricu oko treceg entiteta na skoro odrzanom sastanku SBB-HDZ.sto se pak tice ovog "sve po spisku" opet naivno razmisljanje..krenuvsi od vrha drzave pa do nogometnog saveza mi njima svima hebemo sve po spisku a ne vidim bas da se neko usrao od straha
biće ovo za fahru teške godine - njegovi mediji više nisu nezavisni

( kao što nikada i nisu bili al' eto ) jer je on iz sjene stupio na svjetlo naše slatke male političke sjene i to kao političar bez ičije podrške
nema podršku ni susjednih zemalja, ni partija iz Sarajeva, ni OHR-a, ni međunarodne zajednice koja podržava baš svakakve frikove ali ne i fahru - njega ne podržava ni istok ni zapad
dobro je da je federalna televizija,BHT,TV1,Dani,Oslobodjene i ostali nezavisni

..ajd ba malo ukljuci tu glavu i pocni razmisljati..sve sto imaju sve ostale stranke ima i SBB..sta vise on svoj privatni medij koristi za svoju promociju dok SDP koristi medije koje ja finansiram iz svog dzepa i placam preplatu..on je vlasnik tog medija i ima apsulutno pravo na to..onaj ko ne zeli nije duzan citati avaz i zdravo..
e sto se tice ostalih postova dacu ti priliku da se jos vise izblamiras pa da krenemo?
1.Koja stranka ima podrsku susjednih zemalja? (snsd-znamo zasto ima,SDP-kolika im je podrska hrvatskog SDP-a sad u ovim igrama sa hrvatima?

,i ciju jos podrsku imaju ? kao i ostale stranke

)
2.nema podrsku partija iz sarajeva

(ocekujem objasnjenje i za ovo ?

koji vid podrske i da nabrojis koje jos partije imaju podrsku ostalih partija dok SBB nema)
3.OHR-a ?

( nabroji mi partije koje imaju podrsku OHR-a

pretpostavljam da je ovo lupljeno al et mozda si slucajno nabasao na onu OHR semu sto su se javno izvinjavali svim politicarima i osobama sa liste

uglavnom na njoj su i ostali predsjednici stranaka krenuvsi od zlaje do fahre

)uglavnom mi odgovori na pitanje koje stranke imaju podrsku OHR-a i potkrijepi argumentima

4.MZ?

koji to vid podrske imaju ostale stranke od MZ a da nema SBB
5.Istok i zapad

ocekujem da mi i ovo objasnis
stvarno sam kontao dali da ti odgovaram na post al et bit cu kulturan pa cu odgovoriti

nekako si me bas nasmijao pa sam ev odgovorio i postavio par pitanja cisto da se malo zabavim