Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti

Post Reply
Gandalf

#4676 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Gandalf »

- gusinjac ne može u vlast ni pomoću filmskih trikova - sa dodom ne može jer je narod i te kako postao svjestan ko je ko u BIH - bilo kakva fahrina pomoć dodi i njegovim kockama bi naročito u Sarajevu bila dočekana kao teška podvala i prodaja a fahro bi to iskihao finansijski, naročito na svom tiražu o kojima je već izguslao bezbroj epskih deseteraca i dvanaesteraca.

- s druge strane dvije posljednje osobe koje bi fahru htjele u vlasti su gazda SDP-a i gazda SDA - nakon brojnih blaćenja obojice po avazu, pomenuti dvojac bi bezmalo bio obradovan činjenicom da avazić finansijski krahira - poznajući lik i djelo ove dvojice oportunista siguran sam da će finansijska policija sve češće navraćati u onaj rotirajući cirkus od restorana, ali ne da bi srknuli espreso.

- dakle u dodinu kockaliciju fahro ne smije upravo zbog Bošnjaka u koje se zaklinje i koji bi mu ........... sve po spisku ako bi podržao neke nove entitete, a u pakt Lagumdžije i Tihića mu je zabranjen pristup - biće ovo za fahru teške godine - njegovi mediji više nisu nezavisni :mrgreen: ( kao što nikada i nisu bili al' eto ) jer je on iz sjene stupio na svjetlo naše slatke male političke sjene i to kao političar bez ičije podrške :arrow: nema podršku ni susjednih zemalja, ni partija iz Sarajeva, ni OHR-a, ni međunarodne zajednice koja podržava baš svakakve frikove ali ne i fahru - njega ne podržava ni istok ni zapad :mrgreen:
tbv

#4677 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by tbv »

pravaistina wrote:istina je jedna: Zlatko je iskoristio Radončića u svojim prljavim predizbornim i postizbornim igrama i ovaj mu to neće oprostiti. Slijedi cunami, vežite se... ponizio ga je, mora se priznati, a gusinjac to ne podnosi
Podnosio, nepodnosio on nije ni trebao da stvara politicku stranku jer je stim samo jos vise razvukao muslimanske glasove, lansira propagandu putem avaza od koje ce na kraju opet zazaliti najvise muslimani, a najveca i kobna greska ce mu biti ako se odazove na sastanak sh nacionalne cetvorke.
nikad_vise

#4678 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by nikad_vise »

:lol: @Gandalf
gusinjac ne može u vlast ni pomoću filmskih trikova - sa dodom ne može jer je narod i te kako postao svjestan ko je ko u BIH - bilo kakva fahrina pomoć dodi i njegovim kockama bi naročito u Sarajevu bila dočekana kao teška podvala i prodaja a fahro bi to iskihao finansijski, naročito na svom tiražu o kojima je već izguslao bezbroj epskih deseteraca i dvanaesteraca.
totalno smijesno..koja djecija argumentacija.Sa dodom ne moze jer je narod skontao ko je on :-) bilo kakva suradnja sa dodom bi bila docekana kao teska podvala.. :) a ja argumenata sigurno je se upisao od straha :D on ako imadne mogucnost i ako htijedne mozemo mi svi svirati do sutra to ce tako biti..mujezinovic,brankovic i milion drugih je bila teska podvala i mozes mislit koliko im se zivo hebe za narod i narodni bunt :D i jel ti smatras da ce sad svaki bosnjacki politicar koji udje sa dodikom u vlast biti izdajnik?onako iskreno mi reci,il se to samo podrazumijeva ako fahrudin udje?
- s druge strane dvije posljednje osobe koje bi fahru htjele u vlasti su gazda SDP-a i gazda SDA - nakon brojnih blaćenja obojice po avazu, pomenuti dvojac bi bezmalo bio obradovan činjenicom da avazić finansijski krahira - poznajući lik i djelo ove dvojice oportunista siguran sam da će finansijska policija sve češće navraćati u onaj rotirajući cirkus od restorana, ali ne da bi srknuli espreso.
sto se tice finansijske inspekcije nek svaki dan ide u toranj..ako je kriminalac,treba prikupiti dokaze,predat tuzilastvu i lijepo to rijesit..al sve regularno..kako za fahrudina tako i za zlaju,tihica,harisa i sve ostale..politicki progoni ne dolaze u obzir..
dakle u dodinu kockaliciju fahro ne smije upravo zbog Bošnjaka u koje se zaklinje i koji bi mu ........... sve po spisku ako bi podržao neke nove entitete, a u pakt Lagumdžije i Tihića mu je zabranjen pristup
radoncic je odbio svaku pricu oko treceg entiteta na skoro odrzanom sastanku SBB-HDZ.sto se pak tice ovog "sve po spisku" opet naivno razmisljanje..krenuvsi od vrha drzave pa do nogometnog saveza mi njima svima hebemo sve po spisku a ne vidim bas da se neko usrao od straha :D
biće ovo za fahru teške godine - njegovi mediji više nisu nezavisni :mrgreen: ( kao što nikada i nisu bili al' eto ) jer je on iz sjene stupio na svjetlo naše slatke male političke sjene i to kao političar bez ičije podrške :arrow:
nema podršku ni susjednih zemalja, ni partija iz Sarajeva, ni OHR-a, ni međunarodne zajednice koja podržava baš svakakve frikove ali ne i fahru - njega ne podržava ni istok ni zapad
dobro je da je federalna televizija,BHT,TV1,Dani,Oslobodjene i ostali nezavisni :D ..ajd ba malo ukljuci tu glavu i pocni razmisljati..sve sto imaju sve ostale stranke ima i SBB..sta vise on svoj privatni medij koristi za svoju promociju dok SDP koristi medije koje ja finansiram iz svog dzepa i placam preplatu..on je vlasnik tog medija i ima apsulutno pravo na to..onaj ko ne zeli nije duzan citati avaz i zdravo..
e sto se tice ostalih postova dacu ti priliku da se jos vise izblamiras pa da krenemo?
1.Koja stranka ima podrsku susjednih zemalja? (snsd-znamo zasto ima,SDP-kolika im je podrska hrvatskog SDP-a sad u ovim igrama sa hrvatima? :) ,i ciju jos podrsku imaju ? kao i ostale stranke :D )
2.nema podrsku partija iz sarajeva :lol: (ocekujem objasnjenje i za ovo ? :D koji vid podrske i da nabrojis koje jos partije imaju podrsku ostalih partija dok SBB nema)
3.OHR-a ? :lol: ( nabroji mi partije koje imaju podrsku OHR-a :D pretpostavljam da je ovo lupljeno al et mozda si slucajno nabasao na onu OHR semu sto su se javno izvinjavali svim politicarima i osobama sa liste :D uglavnom na njoj su i ostali predsjednici stranaka krenuvsi od zlaje do fahre :D )uglavnom mi odgovori na pitanje koje stranke imaju podrsku OHR-a i potkrijepi argumentima :D
4.MZ? :lol: koji to vid podrske imaju ostale stranke od MZ a da nema SBB
5.Istok i zapad :lol: ocekujem da mi i ovo objasnis :D

stvarno sam kontao dali da ti odgovaram na post al et bit cu kulturan pa cu odgovoriti :D nekako si me bas nasmijao pa sam ev odgovorio i postavio par pitanja cisto da se malo zabavim :D
Gandalf

#4679 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Gandalf »

:D mene nasmije svako ko razmišlja o fahri kao ozbiljnom političaru :D i još ga brani :lol: naravno cijeli tvoj post nisam čitao, nemam baš toliko vremena za bacanje, budi mi ti samo meni dobar i dalje ;-)
nikad_vise

#4680 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by nikad_vise »

@pravaistina
istina je jedna: Zlatko je iskoristio Radončića u svojim prljavim predizbornim i postizbornim igrama i ovaj mu to neće oprostiti. Slijedi cunami, vežite se... ponizio ga je, mora se priznati, a gusinjac to ne podnosi
da..iskreno mislim da je ovo jedan od najmudrijih poteza nekog politicara od kad se odrzavaju izbori u BIH..zlatko je vjesto kupio mir i udar avaza pred izbore i 3 dana pred izbore razbio semu sa fahrudinom.jako domisljato i moram priznati mudro..e sad ako cemo ulaziti u sam taj cin koliko je on ok il ne onda isto tako mozemo reci da je zlatko tu ispao zivi licemjer i nula od covjeka..da je to fahrudin uradio zlaji recimo, danas bi bilo milion postova o tome kako je fahrudin tim potezom pokazao lice,kako je licemjer,govno,i svasta nesto al posto je to uradio zlatko onda je to ok..uglavnom nebitno ovo je bio jedan od najpametnijih poteza neke stranke od rata na ovamo i to nije toliko ni cudno kad se uzme u obzir da je ovo ipak politika a ona kao profesija i nije bas ciste savjesti :D a da ga je nesto ponizio i razvalio u debatama i nije vala..to su pokazali i izbori kao i broj glasova koji je osvojila jedna tek osnovana stranka ;)

@tbv
Podnosio, nepodnosio on nije ni trebao da stvara politicku stranku jer je stim samo jos vise razvukao muslimanske glasove, lansira propagandu putem avaza od koje ce na kraju opet zazaliti najvise muslimani, a najveca i kobna greska ce mu biti ako se odazove na sastanak sh nacionalne cetvorke
pa sta nam je alternativa..da stavimo tacku na ove stranke sto su osnovane i njihovim predsjednicima dati dozivotni mandat :? sta vise ova stranka ce vremenom sve vise rasti i ja sam siguran da ce za naredne izbore imati bar za 6-7% bolje rezultate..a ostale stranke sto osvoje manje glasova mozemo gasiti onda :D ako bas moramo tom logikom :D a zabraniti nekom da osniva stranku je totalno suludo kao i ova moja ideja da gasimo :D
pemanapemani

#4681 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by pemanapemani »

@nikad_više - zato što su narcisoidni Zlatko i SDP trpili dugogodišnju medijsku torturu od Utemeljitelja i nekoliko puta su dobili sudske sporove protiv njega.
Meni je bilo dovoljno famozno "pozdravi Novinara" i j.bena MEXX radnja u Ferhadiji da ga smatram jednim od najogavnijih likova u BiH nakon agresije. Eto, taman da je svo bogatstvo zaradio na baušteli, da nije bilo kreditiranja za 24h, da nikad nije bilo pisanih bljuvotina u Avazu, da restatujem mozak..., nikad neću moći preći preko toga da dišem isti zrak sa spodobama koje žele zaraditi poslujući sa osobama koje su ubile preko 10 000 mojih sugrađana.

Uostalom, koliko god ne volio ego Zlatka, apsurd je u istu rečenicu stavljati SDP- renomiranu partiju i neki SBB- koji nakon izbora bira rukovodstvo i čiji predsjednik besmisleno urla ekonooomija, ekonooomija.
Gandalf

#4682 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Gandalf »

Ipak fahrudinova dosljednost je neprevaziđena - u zlatno doba bošnjačkog naci-jedinstva kada su se o svemu pitali sbih, sda, reis pa i fahrudin dotični "novinar" je bio najveći branilac pobrojanih - ko god bi bilo šta rekao, napisao protiv bilo kojeg uglednika iz tadašnjeg bošnjačkog all star teama, u avazu bi bio razapet - krenule bi priče da je Senad Avdić četnik, Pećanin bi bio ustaša i bošnjomrzac, djeca su im bila narkomani i mafijaši i sl. S druge strane lepi je bio heroj, bakir heroj svih heroja a za sda nije ni postojala riječ koja bi opisala to savršenstvo.

Pa šta se to dogodi pa fahro dođe tobe i nakon 12 dugih godina uvlačenja pojedinima u onu stvar okrenu ploču skroz - naskroz - gdje nestadoše one slike velikog prijateljstva fahre i bakira, fahre i tihića, fahre i reisa :(
heckler

#4683 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by heckler »

Ima li ko od forumasa da mi ovu Fahrinu izjavu matematicki obrazlozi

"Mi smo najjača oporbena stranka u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH i s četiri zastupnika imamo više nego pola koalicije koju su napravili (lideri SDP-a Zlatko) Lagumdžija i (SDA Sulejman) Tihić. Naš glas je veoma snažan i bit će konstruktivan", istakao je Radončić.

Eh sad ovako
U PS BiH
SDP - 8
SDA - 7
NSRZB - 1
HSP - 1
.
.
.
SBB - 4

Neznam sta tacno Scepo misli pod "koalicija" SDP - SDA jer takva ne postoji. Postoji platforma koju se 4 stranke potpisale. Ako analfabeta Scepo smatra to koalicijom u redu nastavicemo je zvati koalicijom radi jednostavnosti.

Helem, sad dolazi tezak dio i treba maksimalna koncentracija

8 + 7 +1 + 1 = 17

17:4 = 4.25

Eh sad, molim siroku narodnu masu da mi neukom pojasni kojom formulom se uspjelo od manje od cetvrtine doci do vise od polovine?

Unaprijed zahvalan...
nikad_vise

#4684 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by nikad_vise »

heckler wrote:Ima li ko od forumasa da mi ovu Fahrinu izjavu matematicki obrazlozi

"Mi smo najjača oporbena stranka u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH i s četiri zastupnika imamo više nego pola koalicije koju su napravili (lideri SDP-a Zlatko) Lagumdžija i (SDA Sulejman) Tihić. Naš glas je veoma snažan i bit će konstruktivan", istakao je Radončić.

Eh sad ovako
U PS BiH
SDP - 8
SDA - 7
NSRZB - 1
HSP - 1
.
.
.
SBB - 4

Neznam sta tacno Scepo misli pod "koalicija" SDP - SDA jer takva ne postoji. Postoji platforma koju se 4 stranke potpisale. Ako analfabeta Scepo smatra to koalicijom u redu nastavicemo je zvati koalicijom radi jednostavnosti.

8 + 7 +1 + 1 = 17

Eh sad, molim siroku narodnu masu da mi neukom pojasni kojom formulom se uspjelo od manje od cetvrtine doci do vise od polovine?

Unaprijed zahvalan...
ultima_palabra

#4685 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by ultima_palabra »

heckler wrote:Ima li ko od forumasa da mi ovu Fahrinu izjavu matematicki obrazlozi

Eh sad ovako
U PS BiH
SDP - 8
SDA - 7
NSRZB - 1
HSP - 1
.
.
.
SBB - 4

8 + 7 +1 + 1 = 17

Unaprijed zahvalan...
Nije ti Šćepo baš pamet neka... ja mislim da je on mislio da oni imaju više mandata nego pola stranaka u platformskoj koaliciji (NSRZB i HSP). Sad kakve to veze ima i sa čim ja ne znam :-D
nikad_vise

#4686 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by nikad_vise »

@pemanapemani@
nikad_više - zato što su narcisoidni Zlatko i SDP trpili dugogodišnju medijsku torturu od Utemeljitelja i nekoliko puta su dobili sudske sporove protiv njega.
sve to isto radi SDP preko svojih medija,i to godinama..koliko samo jedna emisija "60 minuta" upotrijebi primitivnih rijeci i uvreda na racun svojih politickih protivnika to avaz ne moze za sedmicu dana napisati.cijelo vrijeme se citav jedan javni servis stavio u promociju jedne stranke..sto je najzalosnije taj medij placam i ja a fahrudinov medij je privatno vlasnistvo.dobijao je i fahrudin tuzbe i takodje je i imao sudska rijesenja koja je donijeo i u zadnjem predizbornom gostovanju na 60 minuta u vezi gluposti o finansiranju od miskovica :-) al et to je manje vise bitno..
Meni je bilo dovoljno famozno "pozdravi Novinara" i j.bena MEXX radnja u Ferhadiji da ga smatram jednim od najogavnijih likova u BiH nakon agresije. Eto, taman da je svo bogatstvo zaradio na baušteli, da nije bilo kreditiranja za 24h, da nikad nije bilo pisanih bljuvotina u Avazu, da restatujem mozak..., nikad neću moći preći preko toga da dišem isti zrak sa spodobama koje žele zaraditi poslujući sa osobama koje su ubile preko 10 000 mojih sugrađana.
tema o miskovicu i fahrudinu smo davno prezvakali i mozes to naci na ovoj temi samo prelistaj malo..
Uostalom, koliko god ne volio ego Zlatka, apsurd je u istu rečenicu stavljati SDP- renomiranu partiju i neki SBB- koji nakon izbora bira rukovodstvo i čiji predsjednik besmisleno urla ekonooomija, ekonooomija
stranka je imala rukovodstvo koje je rukovodilo do izbora i poslije izbora je manje vise samo potvrdjeno ono sto je vec bilo od osnivanja..to sto fahrudin prica o ekonomiji ti mozes nazvati urlanjem a ovi sto pricaju o ukidanju RS-a,nuznosti ustavnih reformi i slicno su nas doveli u sitvaciju da nemamo sta jesti..
nikad_vise

#4687 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by nikad_vise »

[quote="ultima_palabraNije ti Šćepo baš pamet neka... ja mislim da je on mislio da oni imaju više mandata nego pola stranaka u platformskoj koaliciji (NSRZB i HSP). Sad kakve to veze ima i sa čim ja ne znam :-D[/quote]

isto sam mu i ja odgovorio al izgleda da je doslo do neke greske tako da je ostao samo kopiran njegov post..uglavnom hvala ultima,vidim poceo si mi preuzimati posao fahrudinovog advokata :D
ne brini bice ti isplaceno :D
pemanapemani

#4688 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by pemanapemani »

Da, naravno, sve je kako ti kažeš. Prežvakana je tema o tome kako je Čović opljačkao Elektrobosnu i Soko. Također, prežvakana je tema o Dodikovom negiranju genocida u Srebrenici i građevinskom kriminalu. Znači, sve navedeno treba zaboraviti, jer jebi ga, to su prežvakane teme, a sve što je prežvakano treba pljunuti.
Može se Fahrudin pravdati, donositi neke sudske presude, koje nikako da donese i iznese, samo što slika govori više od hiljadu riječi. Znaš, ona slika sa golf terena.
Agic Nurija

#4689 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Agic Nurija »

alternativni wrote:
nikad_vise wrote:sto je najzalosnije taj medij placam i ja a fahrudinov medij je privatno vlasnistvo.
Sve fino napisano, osim ove recenice. Fahro taj medij nije napravio sam, imao je ogromnu pomoc SDA. Sve drzavne institucije su bile pretplacene na avaz, to je 30KM mjesecno, malo vise nego pretplata za FTV.
Može li neko od vas sveznalica i pametnjakovića da nama levatima u politici objasni, na koja vrata se ulazi (ugura) u glavnu salu, a na koja se izlazi(biva izguran). Ovdje misim na bezimenu državu behaciju i na narod behacije kojeg nema u svjetkom popisu mjesnih zajednica.

Sve to o čemu ste fahreći ovdje potrošili na hiljade spotova govori samo da ste ipak samo bulumenta tračara, ispičutura, taksista i reketaša...., naravno u politici, kako rekoh one države koje nema ni na papiru i u narodu koji može da stane (da se vrati) u jedan sandžak (sadžak)!

Jaaah, a ko je to, odakle i dokle je da prostite, taj jedan Fahrudin Radončić?!
nikad_vise

#4690 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by nikad_vise »

alternativni wrote:
nikad_vise wrote:sto je najzalosnije taj medij placam i ja a fahrudinov medij je privatno vlasnistvo.
Sve fino napisano, osim ove recenice. Fahro taj medij nije napravio sam, imao je ogromnu pomoc SDA. Sve drzavne institucije su bile pretplacene na avaz, to je 30KM mjesecno, malo vise nego pretplata za FTV.
pa pitao je bakira u 60 minuta sta mu je SDA konkretno pomogla i onaj je usutio..ne znajuci sta da kaze..al et ako kazemo da mu je SDA pomogla,pa sta neka je..da je bogdom svako od nas imao nafaku da mu pomogne neko.Osim toga osim fahrudina,ta SDA je stvorila 95% danasnjih tajkuna koji zaposljavaju narod..i gledaj ako cemo reci da je ista od ovog tvog navedenog tacno,kakva je razlika izmedju SBB-a i SDP-a sad? kazete fahrudin reketas,a cijela BIH gleda snimke kako dragi zlatko reketari privrednike,kazemo fahru pogurala drzava,a drzavne medije SDP sad koristi,fahro izgradio toranj od kredita razvojne banke a zgradu vlade SDP drzi pod zakupom(i po kojem uopste osnovu),fahro kao pokrao nekog a bosnjacki institut SDP cijeli uzurpirao..pfff *ebem ti jednoumlje i nebuloze..i nadju se nekom pricati o postenju i slicno..svasta.
nikad_vise

#4691 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by nikad_vise »

pemanapemani wrote:Da, naravno, sve je kako ti kažeš. Prežvakana je tema o tome kako je Čović opljačkao Elektrobosnu i Soko. Također, prežvakana je tema o Dodikovom negiranju genocida u Srebrenici i građevinskom kriminalu. Znači, sve navedeno treba zaboraviti, jer jebi ga, to su prežvakane teme, a sve što je prežvakano treba pljunuti.
Može se Fahrudin pravdati, donositi neke sudske presude, koje nikako da donese i iznese, samo što slika govori više od hiljadu riječi. Znaš, ona slika sa golf terena.
de ne budi lijen i malo se vrati na ranije stranice imaju linkovi i slicno o miskovicu i tak dalje..pa cemo nastaviti..u svakom slucaju nemamo sta pricati dok to ne uradis.te price velikosrbin,qrci-palci i slicno nebi komentarisao :bih:
elSaik

#4692 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by elSaik »

Gdje su ti snimci kako Zlaja reketira? Ja ih nisam pogledao, a volio bih.
nikad_vise

#4693 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by nikad_vise »

alternativni wrote: Kako ja nisam clan SDP-a (nego ovogodisnji birac) meni nece nista iz dzepa ako Zlatko ode u zatvor...
Medjutim, nervira me bezobrazluk. Kazete da je 60-minuta jednoumlje. Pa mora biti kad niko nece da gostuje u emisiji.
Bakir je pozvao tog jadnika sto je ko-fol reketiran, ali on nije zelio doci na sukobljavanje sa Damirom Hadzicem.
Bakir je zvao HDZ-clanove u predizbornu emisiju pa nisu htjeli doci.
Bakir je zvao Silajdzica pa nije htio doci.
Tihic je u emisiji gostovao vise puta nego Lagumdzija...
I onda na kraju pricate o koristenju medija...
kao prvo zna se cije je 60 minuta glasilo i sa kakvim sve podmetanjima radi..
druga stvar je ta da je bakir totalna seljacina od novinara pa mu je svaka druga ovaj kriminalac,onaj lopov,onaj drvosjeca iz hercegovine,drvosjeca iz laktasa i slicno..i onda pozovu covjeka da dodje.Bakir kao novinar nebi trebao biti tolika seljacina i prema ljudima koji nisu osudjeni nema pravo tako da ih naziva(iako 60 minuta kao emisiju gledam,i cijenim njihov rad,ali osudjujem neprofesionalnost).ne mogu ja tebi da izvines psovati mater,nazivat te metiljom,papkom i govnetom i onda te zovnem u kucu na kafu.
sto se tice tihica,pa taj isti je odavno poceo da lize zlatki guzicu i to je svima jasno.poceli su ga ugoscavati pred kongres kad je trebao bakira da sjebe i s vremena na vrijeme da malo popljuje po reisu tipa ono "pobijedili smo na kongresu reisa i slicne gluposti"...i sad nakon izbora sa ovom koalicijom najbolje mozes da vidis zasto je dolazio tihic..pametnom dosta..
ultima_palabra

#4694 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by ultima_palabra »

nikad_vise wrote:
alternativni wrote: Kako ja nisam clan SDP-a (nego ovogodisnji birac) meni nece nista iz dzepa ako Zlatko ode u zatvor...
Medjutim, nervira me bezobrazluk. Kazete da je 60-minuta jednoumlje. Pa mora biti kad niko nece da gostuje u emisiji.
Bakir je pozvao tog jadnika sto je ko-fol reketiran, ali on nije zelio doci na sukobljavanje sa Damirom Hadzicem.
druga stvar je ta da je bakir totalna seljacina od novinara pa mu je svaka druga ovaj kriminalac,onaj lopov,onaj drvosjeca iz hercegovine,drvosjeca iz laktasa i slicno..i onda pozovu covjeka da dodje.Bakir kao novinar nebi trebao biti tolika seljacina i prema ljudima koji nisu osudjeni nema pravo tako da ih naziva(iako 60 minuta kao emisiju gledam,i cijenim njihov rad,ali osudjujem neprofesionalnost).ne mogu ja tebi da izvines psovati mater,nazivat te metiljom,papkom i govnetom i onda te zovnem u kucu na kafu.
sto se tice tihica,pa taj isti je odavno poceo da lize zlatki guzicu i to je svima jasno.poceli su ga ugoscavati pred kongres kad je trebao bakira da sjebe i s vremena na vrijeme da malo popljuje po reisu tipa ono "pobijedili smo na kongresu reisa i slicne gluposti"...i sad nakon izbora sa ovom koalicijom najbolje mozes da vidis zasto je dolazio tihic..pametnom dosta..
Pa ne možeš tako... gdje su dokazi da Bakir podmeće... a tek seljačina, pa gdje je ta neutralnost :-D
A ovo lizanje guzice i posjećivanje, ni to nije ništa dokazano... molim lijepo, ja sam legalista :zzzz:
extraordinary

#4695 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by extraordinary »

I ja bih da vidim te snimke na kojima Zlatko udara reket, pošto se toliko priča o njima a nigdje ih.
nikad_vise

#4696 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by nikad_vise »

extraordinary wrote:I ja bih da vidim te snimke na kojima Zlatko udara reket, pošto se toliko priča o njima a nigdje ih.
cini mi se da je razgovor bio na emisiji otvoreno na bht..moguce da ima i na youtube..malo se potrudi i pronadji..ne ucestvuje direktno zlatko al se spominje..ukoliko budes lijen i bude ti mrsko potraziti smatrat cu diskusiju suvisnom..
hvala lijepa,pa navrati opet :D
extraordinary

#4697 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by extraordinary »

Ti si te snimke spomenuo, red je da nam ih ti i postaviš.
elSaik

#4698 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by elSaik »

Znači ima snimak gdje neko spominje da je Zlatko tražio pare. Ukoliko Tužiteljstvo na ovaj ili sličan način određuje dokaze nije ni čudo što je qrcu.
nikad_vise

#4699 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by nikad_vise »

ultima_palabra wrote:
nikad_vise wrote:
Pa ne možeš tako... gdje su dokazi da Bakir podmeće... a tek seljačina, pa gdje je ta neutralnost :-D
A ovo lizanje guzice i posjećivanje, ni to nije ništa dokazano... molim lijepo, ja sam legalista :zzzz:
ultima komunjaro stara :D
dokazi su u istoj polici gdje i oni da je fahrudin reketas,kriminalac i velikosrbin :D druga polica lijevo :D
neg to imas nekih obaveza..cudi me da nisi napravio dreku oko ovog sastanka u sarajevu :D odlucili smo da pokusamo srusiti BIH a posljednji bedem odbrane su forumasi sa sa-x :D

p.s.gdje nam je popajic,i uvazeni kolega zulfo :?
nikad_vise

#4700 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by nikad_vise »

elSaik wrote:Znači ima snimak gdje neko spominje da je Zlatko tražio pare. Ukoliko Tužiteljstvo na ovaj ili sličan način određuje dokaze nije ni čudo što je qrcu.
ma ne brini,dragi si moj Saik :D kad onog uhljupa bicakcica i covica za onako ofirno djelo nisu uspjeli osuditi kako ce tek moci vladajuceg u federaciji i moguce BIH.. :D
Post Reply