Arsenal F.C.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- MOSALJOZE
#4676 Re: Arsenal F.C.
Arsenal ako dobro krene,to znači da će opet na kraju biti 3-4.Ako Arsenal loše krene ponovno će biti 3-4.D
Dok god Arsenal ne ulozi 200-300 miliona i ne dovede igrače koji su prava pojačanja ništa od NJIHA.
Dok god Arsenal ne ulozi 200-300 miliona i ne dovede igrače koji su prava pojačanja ništa od NJIHA.
- Jazzy.ba
#4677 Re: Arsenal F.C.
Arsenal je i sa ovim timom kandidat za titulu, ja prosto ne mogu da svarim kako je Utd uzeo titulu sa onim balvanima u timu. E da ih vidimo bez Fergusona.
- Pitarrr82
#4678 Re: Arsenal F.C.
Jazzy.ba wrote:Arsenal je i sa ovim timom kandidat za titulu, ja prosto ne mogu da svarim kako je Utd uzeo titulu sa onim balvanima u timu. E da ih vidimo bez Fergusona.
How, yes, no... Volio bih i ja ali nista od toga...
- Herr Flick
#4679 Re: Arsenal F.C.
Jazzy.ba wrote:Arsenal je i sa ovim timom kandidat za titulu, ja prosto ne mogu da svarim kako je Utd uzeo titulu sa onim balvanima u timu. E da ih vidimo bez Fergusona.
Reci da se salis,kojeg to oni imaju igraca al da je svjetska klasa??? Osim Walcota nikog,ovo ostalo buranija zesca
- Jazzy.ba
#4680 Re: Arsenal F.C.
Da, kod Uniteda sve svjetske klase. 
- ultima_palabra
#4681 Re: Arsenal F.C.
Pa jednog su uzeli baš od Arsenala.Jazzy.ba wrote:Da, kod Uniteda sve svjetske klase.
- Jazzy.ba
#4682 Re: Arsenal F.C.
I to je jedina klasa sto imaju, ostalo su balvani.ultima_palabra wrote:Pa jednog su uzeli baš od Arsenala.Jazzy.ba wrote:Da, kod Uniteda sve svjetske klase.
- skafiskafsnjak
#4684 Re: Arsenal F.C.
Malo je reci da si smijesan i neozbiljan .... hahaahahahha .Jazzy.ba wrote:I to je jedina klasa sto imaju, ostalo su balvani.ultima_palabra wrote:Pa jednog su uzeli baš od Arsenala.Jazzy.ba wrote:Da, kod Uniteda sve svjetske klase.
- mujkance
#4685 Re: Arsenal F.C.
Van Persie, Chicharito, Rooney (još uvijek je tu), Giggs, Carrick, Ferdinand, Vidić, De Gea... Kud ćeš više svjetskih klasa?
I šta se podrazumijeva pod tim "svjetska klasa"? Nije to samo Ronaldo i Messi. Mnogo je tu igrača koji su fenomenalni, a nemaju tu titulu "klase". Pogledajte primjer sa Modrićem. Dok je bio u Dinamu, svi su govorili da je veliki igrač, ali dok nijne došao u Real i nije bio tako poznat.
Btw, za ovog prvog (Ronaldo) se sve češće govori da bi se mogao vratiti u klub s kojim je osvojio Ligu prvaka i s kojim je bio najbolji na svijetu.
I šta se podrazumijeva pod tim "svjetska klasa"? Nije to samo Ronaldo i Messi. Mnogo je tu igrača koji su fenomenalni, a nemaju tu titulu "klase". Pogledajte primjer sa Modrićem. Dok je bio u Dinamu, svi su govorili da je veliki igrač, ali dok nijne došao u Real i nije bio tako poznat.
Btw, za ovog prvog (Ronaldo) se sve češće govori da bi se mogao vratiti u klub s kojim je osvojio Ligu prvaka i s kojim je bio najbolji na svijetu.
- Jazzy.ba
#4686 Re: Arsenal F.C.
Jones, Smalling, Cleverley, Valencia, Fletcher, Chicarito sve klasa do klase. 
Ni jedan nebi prismrdio prvih XI Arsenala.
- Logovan
#4687 Re: Arsenal F.C.
Pa ti si baš puk'o kad misliš da je sa ovom ekipom Arsenal kandidat za titulu.Jazzy.ba wrote:Arsenal je i sa ovim timom kandidat za titulu, ja prosto ne mogu da svarim kako je Utd uzeo titulu sa onim balvanima u timu. E da ih vidimo bez Fergusona.
Možda nisu klase ali da ne bi nijedan prismrdio prvoj postavi Arsenala, vala sam sebe lažeš.Jazzy.ba wrote:Jones, Smalling, Cleverley, Valencia, Fletcher, Chicarito sve klasa do klase.
- Arteta
#4688 Re: Arsenal F.C.
Sa tim parama i od GOSK-a mozes napraviti Evropskog sampiona.MOSALJOZE wrote:Arsenal ako dobro krene,to znači da će opet na kraju biti 3-4.Ako Arsenal loše krene ponovno će biti 3-4.D
- frontalni_kokuz
#4689 Re: Arsenal F.C.
braco bi od vrbanjuse galaktikose napravioArteta wrote:Sa tim parama i od GOSK-a mozes napraviti Evropskog sampiona.MOSALJOZE wrote:Arsenal ako dobro krene,to znači da će opet na kraju biti 3-4.Ako Arsenal loše krene ponovno će biti 3-4.D
- MOSALJOZE
#4690 Re: Arsenal F.C.
Malo sam pretjerao,ali stvarno me nervira ta Wengerova politika.Što Arsenal npr.ne bi kupio Falcaoa.Nekako kad spomeneš Arsenal pomisliš ili na neke mlade francuze ili na neke istrošene igrače.Arteta wrote:Sa tim parama i od GOSK-a mozes napraviti Evropskog sampiona.MOSALJOZE wrote:Arsenal ako dobro krene,to znači da će opet na kraju biti 3-4.Ako Arsenal loše krene ponovno će biti 3-4.D
- Ridjobrki
#4691 Re: Arsenal F.C.
Sviđalo se to kome ili ne - danas je ManU mjerilo za sve u EPL i od njih zavisi dosta stvari i po njima se svi ravnaju. Situacija gdje oni mijenjaju menadžera nakon 26 godina i to najboljeg menadžera na svijetu (volio ga neko ili ne on to jeste i to se mora poštovati) puno znači, naročito na otoku. Moyes jeste dobar trener i nije slučajno imenovan ali on nije Ferguson. Ni upravi, ni igračima, ni medijima, ni sudijama - jednostavno nije Ferguson. Sa Fergiejem nije bilo zajebancije nikome i uživao je strahopoštovanje i unosio stabilnost u United. Nema više "Fergie time" od sudija, dolazi povećalo tabloida u smislu "hoćel' otkaz/nećel' otkaz", uprava će se više petljati a teško da će neka veličina više ikad dobiti kopačkom u glavu od trenera. ManU će izgubiti stabilnost koju je imao i koju ništa nije moglo uzdrmati i to će se odraziti na rezultat koliko-toliko. U svakom slučaju eto recimo da se neće pozitivno odraziti.
Man City još pati od dječijih bolesti kao što je i Chelsea u prvim godinama pod Abramovichem i tek treba da se riješi pola igrača, dovede još pojačanja i konačno stvori neki sistem. City ima igrače ali nema igru, nema sistem, nema tim. Tu tek treba da sjednu stvari na njihovo mjesto ali tek kad se izvrši spremanje i balansiranje. A neće se biti lako riješiti zvijezda sa čvrstim ugovorima i napumpanim primanjima... City ima sjajne igrače ali u formiranju ekipe faktički kreću ispočetka.
Zato su londonski klubovi po meni u boljoj situaciji, imaju kontinuitet i trebaju doradu - manchesterski klubovi se nalaze u totalno novim situacijama na koje nisu navikli. Chelsea ima sve što im treba, Mourinho neće biti ništa novo, vratiće svoj sistem i uštimati ekipu kojoj ni ovako nije loše išlo a ima se, može se - kupiće se šta usfali. Oni su, po meni, u najboljoj situaciji.
Tottenham ako proda Balea opet postaje ekipa za plasman od 5.-8. mjesta, u suprotnom bi mogli puno.
A Arsenal k'o Arsenal... okolnosti im idu na ruku, pitanje je hoće li ih iskoristiti ili neće.
Man City još pati od dječijih bolesti kao što je i Chelsea u prvim godinama pod Abramovichem i tek treba da se riješi pola igrača, dovede još pojačanja i konačno stvori neki sistem. City ima igrače ali nema igru, nema sistem, nema tim. Tu tek treba da sjednu stvari na njihovo mjesto ali tek kad se izvrši spremanje i balansiranje. A neće se biti lako riješiti zvijezda sa čvrstim ugovorima i napumpanim primanjima... City ima sjajne igrače ali u formiranju ekipe faktički kreću ispočetka.
Zato su londonski klubovi po meni u boljoj situaciji, imaju kontinuitet i trebaju doradu - manchesterski klubovi se nalaze u totalno novim situacijama na koje nisu navikli. Chelsea ima sve što im treba, Mourinho neće biti ništa novo, vratiće svoj sistem i uštimati ekipu kojoj ni ovako nije loše išlo a ima se, može se - kupiće se šta usfali. Oni su, po meni, u najboljoj situaciji.
Tottenham ako proda Balea opet postaje ekipa za plasman od 5.-8. mjesta, u suprotnom bi mogli puno.
A Arsenal k'o Arsenal... okolnosti im idu na ruku, pitanje je hoće li ih iskoristiti ili neće.
- jasko_ba
#4692 Re: Arsenal F.C.
Wenger i njegov sastav - i dalje su jos uvijek teske ublehe tipa remzi, rozicki, gibs itd.
Jos jedna sezona, pisi propalo, ako im ovako sve ostane.
- MOSALJOZE
#4693 Re: Arsenal F.C.
Arsenal ako krene dobro završi loše,a ako krene loše e onda završi loše.Kako god ne valja.jasko_ba wrote:Wenger i njegov sastav - i dalje su jos uvijek teske ublehe tipa remzi, rozicki, gibs itd.
- Logovan
#4696 Re: Arsenal F.C.
http://sportsport.ba/blabla/nevjerovata ... nal/111957
Čudi me što ne završi karijeru zbog stalnih povreda.
Čudi me što ne završi karijeru zbog stalnih povreda.
- Riddle
#4697 Re: Arsenal F.C.
Navodno dovode Flaminia. 
-
missko
-
missko
#4700 Re: Arsenal F.C.
Jest krenulo Arsena izgleda podigo na 50 za Özila i ugrabio ga a dovodi i jednog sa svog gov podrucja na posudbu Demba Ba. Dzekson ne ide nigdje izgleda nema niko broja njegovog menadjera.