Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Partijaner wrote:Babbel kandidat za novog trenera, ovaj jos gori od Finka.
Dok je bio Martin Jol HSV je funkcionisao kako treba i igrali su dobro, njih moze spasiti samo Rangnick ili Magath ali msm da nijedan od ove dvojice nece doci u klub, no vidjecemo.
Babel katastrofa. Da bi upotpunili krug bivsih bayernovaca kojima jos srce kuca za bayern trebaju jos kontaktirati Strunza Helmera i Baslera i dfuga liga optimala
Ma Sergej je zaboravljena prica. Magatha su htjeli ali za trenera a on tu funkciju u Hamburgu ne zeli on bi mozda pristao ali da bude menadzer trener, jer nema nista gore i to ubi ove svapske klubove kad ti jedno radis a uprava ti radi iza ledja i ta uprava i jebe velike klubove kao sto su HSV i Salke 04 a tako je bilo prije i u BvB dok nine Watzke poceo radit kao jedan sa Klopom. Svi ti u upravi su biznismeni i lova im je najbitnija svejedno cija je tako da onda Bayern sa svojom lovom moze radit sta pozeli od njih i Uhli je to koristio zdusno. Kako npr da pojasnim. Magath ne bi nikada prodao Neuera a ovi iz uprave to uradise u smislu jebi se Magathe
Kako bi volio Loranta da se vrati na mjesto trenera, legenda Frankfurta i Munchena 1860, on bi ovu ekipu razdrmo sa svojom karizmom i auturoitetom, ali tesko da se on ikad vrati u BL.
Partijaner wrote:Kako bi volio Loranta da se vrati na mjesto trenera, legenda Frankfurta i Munchena 1860, on bi ovu ekipu razdrmo sa svojom karizmom i auturoitetom, ali tesko da se on ikad vrati u BL.
HSV kriza prava ali napokon da neko skonta odakle vjetar puse. Investitor Kühne predlaze otkaz sportskom direktoru Kreuzeru ne znam treba li napominjati za koga je taj igrao? Taj Kreuzer je htio uhljupa Matheusa sad za trenera tj on mu je favorit, e taj isti frajer je jedan od razloga zasto Magath nece na klupu. Uprave velikih njemackih klubova su nestrucne i ne vode klubove ka vrhunskom nivou izuzev Bayerna i sada tek BvBa
Je l' on nasljedio Arnesena? Fakat HSV ima haos losu upravu, koja veze sa vezom nema. Imali su posljednjih sezona cak i fine igrace, znali dovesti pojacanja, a o prije 5-6 godina da ne govorim, ali uzasna struka, te lose birani treneri, to ih je unistilo!
Treba Seeler uci i hebat im majku gore! Fakat kakav pogancer moras biti, cuj Kreuzer, pa sto se navijaci ne dignu nije mi jasno... Pa nije HSV Cottbus Bog te vidio!
Ma to je ludnica ko sto je bila u nasem savezu prije. Imaju oni svojih legendi ali im je pristup klubu nemoguc kao funkcionerima, Barba je zelio biti sportski direktor eto i Magath ali jok uvijek im neko utrpa nekog Bayernovca. Ja se jos ziv cudim kako se BvB iskoprcala iz tog monopola i uspjela kontrirati mocnicima
Pa ti si u Svabiji, mislim blize si dogadjajima, imas tu privilegiju da gledas Doppelpass , zato te i pitam sta rade ti navijaci, sto ne jebu nekome majku u klubu???
BHF_Manijak wrote:Pa ti si u Svabiji, mislim blize si dogadjajima, imas tu privilegiju da gledas Doppelpass , zato te i pitam sta rade ti navijaci, sto ne jebu nekome majku u klubu???
Pa sad u cijeloj evropi u velikim klubovima nemas ti ni navijaca ko prije ono vatrenih a da se sta pitaju, odjebali su ih davnih dana i ostale su samo poneke grupice koje se ne pitaju nista, kako kod Bayerna tako i kod Reala Uniteda Barce ili HSVa, vecina ih bude zadovoljna sto ih puste iza gola da gledaju tekmu za malu lovu. Lova je ogromna u pitanju da bi se stvari prepustile nekoj grupici. Eto vidis najbolje stvari u Dinamu iz Zagreba koji je jos gradjanski klub i ljudi dizu bune jebu mater ali lova cini cuda