Baltazar_khan wrote:MV kaže da nije isključeno da nas do kraja prelaznog roka pojača neki napadač.
nadajmo se da će MV razmisliti bolje i pod svaku cijenu dovesti napadača
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Baltazar_khan wrote:MV kaže da nije isključeno da nas do kraja prelaznog roka pojača neki napadač.
Navedi sezonu kada je neko ekipu Sarajeva povukao sa terena, zato nemoj napamet pričati......ultima_palabra wrote:Koji ste vi kraljevi, a taj Prljača je pao sa Marsa
Gdje li je on naučio to psovanje i prijetnje sudijama i povlačenje ekipe sa terena
samo tako brate !!! ja sam danas narucio u ponedjeljak ce valjda biti gotovo.. fkt ne mozes iscekat pocetak sezone.. ovo se nekako pravo oduzilosamo_ovaj_put wrote:JA SAM SARAJEVO - clan broj 137, a TI?
..Mikado wrote:Memorijalni turnir "Kenan Memija"
SUTRA VJEČITI DERBI
Piše: A. Beganović
Subota, 24.07.10. 19:43.
U drugoj polufinalnoj utakmici memorijalnog turnira "Kenan Memija" fudbaleri Sarajeva s minimalnih 1:0 pobijedili su Iskru iz Bugojna.
U sutrašnjem finalu memorijalnog turnira "Kenan Memija" u Fojnici, snage će odmjeriti dva velika rivala, Željezničar i Sarajevo.
U susretu s bugojanskom Iskrom Mirza Varešanović na teren nije poslao najjaču momčad, no ipak je Sarajevo uspjelo slaviti.
Jedini pogodak na utakmici postigao je Peljto u 89. minuti, koji je u igru ušao u drugom dijelu.
U finalnom susretu po najavama iz oba tabora, na teren će istrčati najbolje momčadi.
Prijateljski susret:
Iskra - Sarajevo 0:1
Sarajevo: Hamzić, Šehović, Trebinjac, Dupovac, Nuhić, Ihtijarević, Čomor, Pliska, Suljić, Bečirević, Čurić. Trener: Mirza Varešanović
Iskra: Šabić, Kovač, Oručević, Sučić, Kmetaš, Debić, Husić, Šarić, Vrban, Seferović, Smajic. Trener: Senad Smajić
--- NO LINKS ---
north wrote: ..
Pa je li igrao više od dvije utakmice sa najjačim sastavom, lik mi nije nikako jasan![]()
Sutra će nas Željo otrestii, i mi ćemo opet reći da je igrao kombinirani sastav, ne kontam![]()
Kad misli uigravati najbolje, kad počne prvnstvo, pa će onda reći kako treba vremena da se uigraju.....
Zalizani me živcira i mislim da on nema kapacitet da nešto napravi, daj bože da griješim
Priča se da je riđobrki htio izvesti najjači sastav, ali kad je čuo da naš maneken nije poslao najbolje, onda će i on izvesti drugi tim....samo_ovaj_put wrote:ja kolko sam primjetio, u nasem drugom timu od iskusnijih su samo hamzic i ihtijarevic,sa ovim juniorima
joj da hocemo malene otresti sa juniorima![]()
sta ce im tek veliki onda raditi
ma otkud sad to?Impavidus wrote:sa celikom 11. augusta, mora ibrakovic po seminarima...![]()
ko ce docekat jos 15 dana

Dobro bi bilo da obje ekipe izvedu najbolje, pa da malo vidimo gdje smo....nije mogla bolja provjera pred početak prvenstva nego odigrati sa košpama u najjačim sastavima.....Mikado wrote:
Fudbaleri Sarajeva i Željezničara odigrat će danas u 18:00 u Fojnici finale memorijalnog turnra „Kenan Memija”.
Bordo ekipa je u polufinalu golom Peljte bila bolja od bugojanske Iskre dok je Željezničar rezultatom 2:1 bio bolji od domaćina turnira. Iako su u polufinalnim dvobojima igrali sa drugim timom, prema posljednjim najavama u finalu će obje ekipe nastupiti u najjačim sastavima.
IZVOR: fcsarajevo.ba
ma gdje ce oni to, oni su ko cvijece u proljece ne bi muhu zgazili a one horde samo belaje praveBaltazar_khan wrote:Kakav je ovo belaj u Fojnici, odgođen susret
edit.
"Prema informacijama do kojih smo došli, istina nezvaničnim, navijači Željezničara su utrčali na teren, a Mirza Varešanović povukao je nakon toga ekipu."