HS kablovska
Moderator: anex
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#4677 Re: HS kablovska
Veceras ja iz zezancije updateovah kanale na digitalnoj i izbaci mi 105, ja se obradovala, kad jok oni samo duplirali kanale, ko po obicaju.
Btw hajd me utjesite i recite da nisam jedina kod koje je HRT vjecito zatamnjen na digitalnoj a na kablovskoj radi, na digitalnoj nema OBN-a tata skontao kad je htio gledati utakmicu, da na trecini kanala non-stop pise "nadogradnja mreze"..
Kad ih nazove covjek da dodju, oni samo kazu da apdejtujem, pa majka mu stara vise i apdejtovanje
Btw hajd me utjesite i recite da nisam jedina kod koje je HRT vjecito zatamnjen na digitalnoj a na kablovskoj radi, na digitalnoj nema OBN-a tata skontao kad je htio gledati utakmicu, da na trecini kanala non-stop pise "nadogradnja mreze"..
Kad ih nazove covjek da dodju, oni samo kazu da apdejtujem, pa majka mu stara vise i apdejtovanje
-
The Realist
#4678 Re: HS kablovska
To ti je do recievera. Meni HRT i OBN rade bez problema (doduše, ne gledam ih nešto, ali nikada nisam imao probleme). Kanala imam 114, ali to je vjerovatno radi modula (da, 2 su testna recimoladyblue18 wrote:Veceras ja iz zezancije updateovah kanale na digitalnoj i izbaci mi 105, ja se obradovala, kad jok oni samo duplirali kanale, ko po obicaju.![]()
Btw hajd me utjesite i recite da nisam jedina kod koje je HRT vjecito zatamnjen na digitalnoj a na kablovskoj radi, na digitalnoj nema OBN-a tata skontao kad je htio gledati utakmicu, da na trecini kanala non-stop pise "nadogradnja mreze"..![]()
![]()
- chakany
#4679 Re: HS kablovska
Zamislite da HS zaposli 3-4 forumasa da naprave programsku listu za HS.
Ni konkurencija nam nista ne bi mogla
Ni konkurencija nam nista ne bi mogla
- Cyrax
#4680 Re: HS kablovska
Ne zanosite se idejama da ce HS uvesti bolje kanale recimo do kraja svog postojanja 
-
Saka
#4681 Re: HS kablovska
Kod mene TV1 nema na digitali. Ima li kod vas?
-
The Realist
#4683 Re: HS kablovska
Ja imam!
- mixone1995
#4684 Re: HS kablovska
Koristi li neko HD resiver, kakav je ? Koliko je bolji od onog obicnog .. 
-
Saka
#4685 Re: HS kablovska
@The Realist: koji ti je receiver koji hvata TV1?
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#4686 Re: HS kablovska
Znaci moram ih zvati po peti put da mi zamjene resiver u ovih pola godine koliko ima da koristim HS.The Realist wrote:
To ti je do recievera. Meni HRT i OBN rade bez problema (doduše, ne gledam ih nešto, ali nikada nisam imao probleme). Kanala imam 114, ali to je vjerovatno radi modula (da, 2 su testna recimo).
Divno
- Tiger 033
#4687 Re: HS kablovska
Ti se kutarisala "MMDS-a" na TelemaČuladyblue18 wrote:pola godine koliko ima da koristim HS
-
The Realist
#4688 Re: HS kablovska
Pa probaj preskenirati kanale ponovo, ako to ne funkcioniše, onda je do njega. Ponavljam, ako je delvi, mijenjaj za Hema, a ako je Hema, onda neka vide šta je problem.ladyblue18 wrote:Znaci moram ih zvati po peti put da mi zamjene resiver u ovih pola godine koliko ima da koristim HS.The Realist wrote:
To ti je do recievera. Meni HRT i OBN rade bez problema (doduše, ne gledam ih nešto, ali nikada nisam imao probleme). Kanala imam 114, ali to je vjerovatno radi modula (da, 2 su testna recimo).
Divno
- O'zone
- Globalni moderator
#4689 Re: HS kablovska
Ako nije Hema onda traži da te spoje sa babom a kad dobiješ babu reci joj " Haloooo!!! Baba, neće da radi ovaj resiver!"The Realist wrote:Pa probaj preskenirati kanale ponovo, ako to ne funkcioniše, onda je do njega. Ponavljam, ako je delvi, mijenjaj za Hema, a ako je Hema, onda neka vide šta je problem.ladyblue18 wrote:Znaci moram ih zvati po peti put da mi zamjene resiver u ovih pola godine koliko ima da koristim HS.The Realist wrote:
Divno
Baba ti neće odgovoriti- baba je mrtva
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#4690 Re: HS kablovska
Uvijek, ali bas uvijek, HS ide zadnji kod uvodjenja novih kanala ..a vala i bilo cega drugo.
Stvarno to vise poslovicno postaje. HS idemo zadnji.
Stvarno to vise poslovicno postaje. HS idemo zadnji.
-
Ambrozija
#4691 Re: HS kablovska
je li ovo najgora kablovska ili se meni cini 
- mixone1995
#4692 Re: HS kablovska
Ne cini ti se vjeruj miAmbrozija wrote:je li ovo najgora kablovska ili se meni cini
-
Ambrozija
#4693 Re: HS kablovska
a stvarno...svi zivi su uveli FOX; sta oni cekaju?mixone1995 wrote:Ne cini ti se vjeruj miAmbrozija wrote:je li ovo najgora kablovska ili se meni cini
- O'zone
- Globalni moderator
#4694 Re: HS kablovska
21 Decembar. Ako se ništa ne dogodi onda će da uvedu FOX!Ambrozija wrote:a stvarno...svi zivi su uveli FOX; sta oni cekaju?mixone1995 wrote:Ne cini ti se vjeruj miAmbrozija wrote:je li ovo najgora kablovska ili se meni cini
-
Ambrozija
#4695 Re: HS kablovska
Stvarno? Nisam ih trebala ruzitiO'zone wrote:
21 Decembar. Ako se ništa ne dogodi onda će da uvedu FOX!
- mixone1995
#4696 Re: HS kablovska
Znaci 22. decembra dobijamo FOX! eto raja ..
samo nebitno koje godine
samo nebitno koje godine
- O'zone
- Globalni moderator
#4697 Re: HS kablovska
Kako koje? Pa ove brate! Smak svijeta najvljen za 21 Decembar 2012 godine pošto je Enes odlično upoznat sa time on ne želi da poslovno rizikuje i plaća licencu za FOX program ove godine nego tek za sljedeću po uslovom da 21 Decembra svi ne završimo Bogu na ispovjedi.mixone1995 wrote:Znaci 22. decembra dobijamo FOX! eto raja ..![]()
samo nebitno koje godine![]()
Enes je mudar privrednik jer da nije..... Pa ne bi imao svoju kablovsku.
- Artest
#4698 Re: HS kablovska
zar jos postoji neko ko je povjerovao onoj seljadiji?
pa vi ste gori od enesa...
sto se mene tice, ne treba mi njegova fox milostinja i ostatak besplatne sadake......filmove i serije skidam s neta,a sport klub i espn, na kojima bi bio zaintersovan pogledat englesku ligu NBA (pa taman placao 20 km pretplatu) ; svakako nikad ne treba ocekivat...ne pitaj nista , enes je to!
pa vi ste gori od enesa...
sto se mene tice, ne treba mi njegova fox milostinja i ostatak besplatne sadake......filmove i serije skidam s neta,a sport klub i espn, na kojima bi bio zaintersovan pogledat englesku ligu NBA (pa taman placao 20 km pretplatu) ; svakako nikad ne treba ocekivat...ne pitaj nista , enes je to!
-
dmagic2
#4699 Re: HS kablovska
Enes ili ne,HS moze neko vrijeme ovako da se provlaci. Ali ce propasti ili ce ga konkurencija poklopiti/kupiti.
Nama kao korisnicima to nikako nece odgovarati. Mislite li da ce ta firma koja ostane i ostvari monopol ostati pri
ovim cijenama? I da ce se truditi da obogati ponudu kao sto se sada trudi?
Ako HS hoce da ide u korak sa telemahom,moraju uvoditi nove pakete. Ako ne zele da poskupe osnovni analogni paket,
moraju omoguciti onima koji to zele da doplate i gledaju vise kanala. Mislim da im je to bolje od prosirenja osnovnog analognog paketa koji bi radi toga poskupio.
I da,jos nesto...Izgleda su u telemahu izbacili fox crime iz analogne ponude,radi novog fox-a?
Nama kao korisnicima to nikako nece odgovarati. Mislite li da ce ta firma koja ostane i ostvari monopol ostati pri
Ako HS hoce da ide u korak sa telemahom,moraju uvoditi nove pakete. Ako ne zele da poskupe osnovni analogni paket,
moraju omoguciti onima koji to zele da doplate i gledaju vise kanala. Mislim da im je to bolje od prosirenja osnovnog analognog paketa koji bi radi toga poskupio.
I da,jos nesto...Izgleda su u telemahu izbacili fox crime iz analogne ponude,radi novog fox-a?
- TheWatcher
#4700 Re: HS kablovska
boli me qracdmagic2 wrote:Enes ili ne,HS moze neko vrijeme ovako da se provlaci. Ali ce propasti ili ce ga konkurencija poklopiti/kupiti.