Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
na ovo sam maloprije naletio, i fakat u sekundi dok je zuka primao loptu i spremao se za ubacaj,
ovo mi dodje k'o flashback... dobar centaršut ima očigledno!
ruud wrote:
na ovo sam maloprije naletio, i fakat u sekundi dok je zuka primao loptu i spremao se za ubacaj,
ovo mi dodje k'o flashback... dobar centaršut ima očigledno!
al ovaj centarsut za gol... je bilo sve sem dobrog centarsuta .. ako cemo biti realni ...
zato i jest nako izvanredan gol ispao ... gol ala Ibrahimovic ...
moze se samo napusiti spaletiju, pogotovo sada kako je dosao stefan. vrlo lako moze na klupu fino gdje je i navikao zbog ovog polutersanja pri izlasku. brat bratu ko da frajer zabija po 2 po tekmi pa ono kao cudno sto je izvadio
PriNc_ba wrote:moze se samo napusiti spaletiju, pogotovo sada kako je dosao stefan. vrlo lako moze na klupu fino gdje je i navikao zbog ovog polutersanja pri izlasku. brat bratu ko da frajer zabija po 2 po tekmi pa ono kao cudno sto je izvadio
Normalno da je ljut, pogotovo sto u igru uvodi ovog fosila koji evo vidimo briljira.
PriNc_ba wrote:moze se samo napusiti spaletiju, pogotovo sada kako je dosao stefan. vrlo lako moze na klupu fino gdje je i navikao zbog ovog polutersanja pri izlasku. brat bratu ko da frajer zabija po 2 po tekmi pa ono kao cudno sto je izvadio
Normalno da je ljut, pogotovo sto u igru uvodi ovog fosila koji evo vidimo briljira.
jasta, a opravdano je ljut s obzirom da razigrava, zabija, igra odbranu perfektno kad treba, vuce 4 igraca i otvara prostor drugima i tako to
prije dva dana s jednim poznanikom iz Ugande baš malo o fudbalu i tako o Džeki k'o našem najboljem i realno najpoznatijem igraču momentalno,
i frajer baš govori da je zvijer al' da ga ne gotivi baš zbog ljutnje kad ga trener zamjeni...