https://www.klix.ba/vijesti/bih/nastavl ... 71011094#6
Gdje li bi to moglo biti u Lozionickoj
ta parcela je već godinama na prodaju + u ložioničkoj se može graditi i onaj dio Vase Miskina između ŽIŠ-a i Mercatoramk ultra wrote:Ima velika parcela izmedju mercatora i uniprometa![]()
Samo se slabo vidi, zagrađena sa svih strana
Kodrin plac? Pa moguće, ali prvo treba izmjestiti gasne cijevi visokog pritiska. A onda mi malo ružno mjesto za 18 spratova, ali sa našim "urbanistima" me ništa ne bi čudilo.VladaFBiH wrote:ta parcela je već godinama na prodaju + u ložioničkoj se može graditi i onaj dio Vase Miskina između ŽIŠ-a i Mercatoramk ultra wrote:Ima velika parcela izmedju mercatora i uniprometa![]()
pa 50m zračne linije od tog placa su dozvolili 26 spratova... RP za Vaso Miskin je *ebena Tibra sa stupadrugi profil wrote:Kodrin plac? Pa moguće, ali prvo treba izmjestiti gasne cijevi visokog pritiska. A onda mi malo ružno mjesto za 18 spratova, ali sa našim "urbanistima" me ništa ne bi čudilo.VladaFBiH wrote:ta parcela je već godinama na prodaju + u ložioničkoj se može graditi i onaj dio Vase Miskina između ŽIŠ-a i Mercatoramk ultra wrote:Ima velika parcela izmedju mercatora i uniprometa![]()
Ova zgrada je bila najidealnija za carinu
orinoco wrote:Ova zgrada je bila najidealnija za carinu
Kako si glup. Nisam napisala za carinski terminal, nego za carinu, za upravu carine. Pročitaj ponekad prije nego iskočiš iz grmljaneki wrote:orinoco wrote:Ova zgrada je bila najidealnija za carinu![]()
Super...ionako nam premalo šleperi ulaze u grad, daj jos i carinski terminal.
Platforme za pregled robe bi pretpostavljam bile na autobusnom stajalištu?
Parking za šlepere u desnoj traci..
Djevojko draga, posto si ti pametna trebala bi znati da je carina u bih u sklopu uprave za indirektno oporezivanje, za njeno sjedište je političkim dogovorom jos prije 12 godina odredjena banja luka, a za regionalni centar sarajevo je prije 3 godine kupljen dio objekta kod hotela Bristol..ova zgrada je tada bila u igri ali je prodavač nudio isključivo čitav objekat koji je za uino bio previše..orinoco wrote:Kako si glup. Nisam napisala za carinski terminal, nego za carinu, za upravu carine. Pročitaj ponekad prije nego iskočiš iz grmljaneki wrote:orinoco wrote:
Ova zgrada je bila najidealnija za carinu![]()
Super...ionako nam premalo šleperi ulaze u grad, daj jos i carinski terminal.
Platforme za pregled robe bi pretpostavljam bile na autobusnom stajalištu?
Parking za šlepere u desnoj traci..
Treba nju potpuno srušiti... na žalost ovakva kakva je odavno je izgubila smisao i svrhu (osim Doma mladih koji se kao još uvijek bori s vjetrenjačama)...
Vala bašstudiorum_tuzlaensis wrote:Tu je nekad bila džamija, predlažem da se ponovo digne ista i veća nego prije.
Pa to nije ni bio parking, osim što su stanari i ostali parkirali "na divljaka". Hoćeš da stanuješ u strogom centru --> plati parking!P308 wrote:Bas me zanima kako ce urediti ovaj park na uglu Kulovica i Branilaca Sarajeva i kako ce rijesiti problem parkinga.