SMINKA oliti MAKE-UP
Moderator: anex
- because_of_you
#4676 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Nisam ja sjajila, hem što ne može to biti dobro a košta 2 km, hem mi ne mirišu nešto posebno... 
- Partizzanka
#4677 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
i ja sam opsjednuta tim da ce mi se sjena skupljati ... i evo nakon nekih 12h pa i vise nije da se nije nista skupilo ali nije ni da nije
ali opet ja sam jutros namackala podlogu i ODMAH sjenu ... sad cu malo pricekati
mislim sutra 
ali opet ja sam jutros namackala podlogu i ODMAH sjenu ... sad cu malo pricekati
-
Woman
#4678 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
LONGMAN wrote:Jao svi stavljate slikice, hajd da i ja jednu "amatersku", danas samo obicna linija bez icega vise, grozno vrijeme za sminkanja
prelijepo. mislim, oko ti je prelijepo. pretpostavimo da je i drugo ovakvo
znaci, oci su ti prelijepe.
znaci, i ti si prelijepa
- LONGMAN
#4679 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Hvala, tek kakvo ce biti kad se nasminkam ha ha
- Partizzanka
#4680 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
ej Longman .... oooodlicno i oko i uradak!
-
harleyquinn
-
sorei
#4682 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Longice kao i svaki put predivno
Imam jedno pitanje. Jel ok crveni karmin (tamniji) sa teget gardarobom?
- VenomousV
#4683 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
LONGMAN wrote:Jao svi stavljate slikice, hajd da i ja jednu "amatersku", danas samo obicna linija bez icega vise, grozno vrijeme za sminkanja
priti =)
lijepa boja ociju ^^
- LONGMAN
#4684 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
semlaca wrote:Ja sam zaključila da ne znam oba oka isto našminkati, desno bude super, a lijevom uvijek nešto fali. Hoću i ja da naučim staviti tuš vako kao Longman (uf ima prelijepe oči). Naučila sam koristiti uvijač trepavica, mogu reći da ono čudo i nije tako loše. Treba mi preporuka za puder u prahu ili kamenu (ima li razlike uopšte?).
Ja imam dva razlicita oka, tj. jedan kapak mi spusteniji od drugog, ako se to moze tako nazvati
-
harleyquinn
#4685 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
meni je to OKvdivna wrote:Longice kao i svaki put predivno![]()
![]()
![]()
@semlaca probaj MF creme puff

- because_of_you
#4686 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ja sam zadovoljna sa svime
-
inspire_me
#4687 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
I ja sam skontala da mi kapci nisu jednaki, tj. da mi je kod desnog oka kapak malo spusteniji, pa moram razlicito izvlaciti tus. Naravno, lijevo oko mi uvijek bolje ispadne.LONGMAN wrote:semlaca wrote:Ja sam zaključila da ne znam oba oka isto našminkati, desno bude super, a lijevom uvijek nešto fali. Hoću i ja da naučim staviti tuš vako kao Longman (uf ima prelijepe oči). Naučila sam koristiti uvijač trepavica, mogu reći da ono čudo i nije tako loše. Treba mi preporuka za puder u prahu ili kamenu (ima li razlike uopšte?).Ovo je olovka, hvala
Ja imam dva razlicita oka, tj. jedan kapak mi spusteniji od drugog, ako se to moze tako nazvatipa uvijek moram razlicito sminkati.
- LONGMAN
#4688 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
E nek' nisam jedini baksuzinspire_me wrote:I ja sam skontala da mi kapci nisu jednaki, tj. da mi je kod desnog oka kapak malo spusteniji, pa moram razlicito izvlaciti tus. Naravno, lijevo oko mi uvijek bolje ispadne.LONGMAN wrote:semlaca wrote:Ja sam zaključila da ne znam oba oka isto našminkati, desno bude super, a lijevom uvijek nešto fali. Hoću i ja da naučim staviti tuš vako kao Longman (uf ima prelijepe oči). Naučila sam koristiti uvijač trepavica, mogu reći da ono čudo i nije tako loše. Treba mi preporuka za puder u prahu ili kamenu (ima li razlike uopšte?).Ovo je olovka, hvala
Ja imam dva razlicita oka, tj. jedan kapak mi spusteniji od drugog, ako se to moze tako nazvatipa uvijek moram razlicito sminkati.
- ALexis
- Location: Moj dom je dole u predgradju od centra prema zapadu,gdje sunce sja samo kad zalazi.
- kinderlada
#4690 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
I ja sam nedavno pisala vam ovdje o tome, da mi je baza OK, ali da nije bas nemoguce da se ne nakupljaju sjene, jer se kod mene skupljaju, ali ja sam ipak zdovoljna jer prije mi je sjena stajala 1-2 sata a sada moze 3-4 a nekada i 5Aurora Borealis wrote:Ja s velikom tugom moram da prijavim da se meni i sa bazom nakuplja sjena na kapcimaJeste da sam i po 12 sati van kuce, ali cak i nakon 2-3 sata pocne se nakupljati. Ima li jos nekome da ne fercera ova baza ili sam samo ja peh toliki?
Tako no sikiriki, nisi jedina kojoj se to desava, kod nas je jednostavno tako, ja skontah da je to do masne koze koja je jednako kako na licu takoi na kapcima masna, za nepovjerovati ko ne vidi, a mozda ima i do oblika oka, pa kako se gornji kapak stalno pomjera sve skupa to onda bude linija sjene
- ALexis
- Location: Moj dom je dole u predgradju od centra prema zapadu,gdje sunce sja samo kad zalazi.
#4691 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
meni se prestala sjena nakupljati na kapcima
skontala sam i zasto
prije nanosenja pudera obavezno stavim kremu za lice i namazem i oci i onda mi se od kreme stvori masna podloga koja je savrsena za nakupljanje sjene.
vise ne mazem oci kremom pred sminkanje
sad samo predjem puderom preko kapaka
skontala sam i zasto
prije nanosenja pudera obavezno stavim kremu za lice i namazem i oci i onda mi se od kreme stvori masna podloga koja je savrsena za nakupljanje sjene.
vise ne mazem oci kremom pred sminkanje
-
Lounge Act
#4692 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
i ja sam na ovom forumu naucila da ne treba mazati kremom oci pa to vise ne radim
eh sad podloga- dok sam ja dosla u cm ostao im samo jedan tester od te artdeco pa cu to onda kupiti neki dr put, ali ovdje sam procitala da moze puder u prahu ispod sjene i onda duze traje. posto nemam pudera u prahu ja se posluzila onim u kamenu. one giordani gold sjene iz palete mi dosta dugo sad stoje da se ne nakupljaju, traju uglavnom dok sam na poslu. danas sam isto stavila puder prije onih collistarovih sjena, namackarila sam se jutros kad sam s kcerkom krenula dr i evo jos nisam skinula sminku, a ni jedne linije nema
eh sad podloga- dok sam ja dosla u cm ostao im samo jedan tester od te artdeco pa cu to onda kupiti neki dr put, ali ovdje sam procitala da moze puder u prahu ispod sjene i onda duze traje. posto nemam pudera u prahu ja se posluzila onim u kamenu. one giordani gold sjene iz palete mi dosta dugo sad stoje da se ne nakupljaju, traju uglavnom dok sam na poslu. danas sam isto stavila puder prije onih collistarovih sjena, namackarila sam se jutros kad sam s kcerkom krenula dr i evo jos nisam skinula sminku, a ni jedne linije nema
- VenomousV
#4693 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
eh zene ja sam danas kupila par stvarcica i maloprije sam se maXuzije za vas sminkala da turim (co'jek mi je rek'o da ce me poslat na odvikavanje)

pi es maskaru molim lijepo ignorisite

pi es maskaru molim lijepo ignorisite
-
Lounge Act
#4694 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
VenomousV , predivno - ALexis
#4695 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
jesi to stavila na jedno oko zelenu a na drugo ljubicastu samo za nas ? 
-
Mariella
#4697 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
I ja sam je to htjela pitatiALexis wrote:jesi to stavila na jedno oko zelenu a na drugo ljubicastu samo za nas ?
Ljubomorna sam na obrve... a vala i pogled
- yellow cat
#4698 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
ALexis wrote:jesi to stavila na jedno oko zelenu a na drugo ljubicastu samo za nas ?
Inače predivno. Opet da ne pitam koje su sjene, jer si garant nešto mućkala.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#4699 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Venomous

-
Sarajevski_Marlboro
#4700 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Venomous oženi me