Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Rekla bih prije da je to prije tri godine iznimka. Nikada se kod nas ne ceka dogo na pasoskoj. Nemamo mi toliki saobracaj.
Barem ja nikada nisam cekala duze od 20min.
Zato mi ke nas aerodrom najdrazi
BornInHell wrote: ↑20/10/2025 19:20
Kad na aerodromu nazoveš npr. Crveni Taksi ili Holand da te pokupi. Gdije se čeka? Jeli u onoj liniji kiss and fly ili moraš iči negdije drugo?
Imam jedno pitanje, prvi put letim sa Ryanair, jel se mora odraditi check in na aerodromu(nemam prtljag), i tamo se dobije ukrcajna karta?
Preko aplikacije sam unio podatke sa pasosa.
Limited Sky wrote: ↑21/10/2025 21:56
Imam jedno pitanje, prvi put letim sa Ryanair, jel se mora odraditi check in na aerodromu(nemam prtljag), i tamo se dobije ukrcajna karta?
Da, moraš.
Onda odeš na sprat, prolaziš kontrolu i kroz Duty u čekaonicu. Aviomost zaboravi nego ćeš preko piste do aviona, kao da si na centrinoj autobusnoj stanici. Nadam se da neće padati kiša jer sam ja zadnji put pokisao ko žuti dok sam došao do aviona.
Limited Sky wrote: ↑21/10/2025 21:56
Obavezno uradi check in preko aplikacije jer ako ne uradis dodatno ti naplate na aerodromu.
Znaci ako imas bh pasos
- preko aplikacije check in
- na check in desku uzmes kartu
Hvala na odgovorima, uradio sam check in preko aplikacije, samo mi nije bilo jasno sto mi je izbacilo gresku kad sam skenirao pasos(i pored mog imena pise restricted, ali i checked in), ali malo istrazivajuci shvatio sam da mi sa non eu pasosem ne mozemo skenirati, vec idemo pravo na salter check ina po kartu.
Nema EES na granici na beckom aerodromu.
Jucer bez problema stigao s 40 min pauze na let za Bazel
Pitao sam na granici, primjenjuju ga samo po 15 min dnevno ali je u prvom udarnom valu konekcija
Zimski red letenja od danas i vidi se pad letova u odnosu na ljetni red letenja . Bas smo sezonski aerodrom
Frankfurt s 2 na 1 let .
Bec s Airbus A320 na Embrarer 195
Swiss za Cirih, LOT za Varsavu, Eurowings za Stuttgart i Keln isto reducirani ....
jedino se frekfencija povecala iz/za Zagreb svaki dan po 2 leta .
Ovo je sto sam ja upratio
Cijena još nije objavljena, ali iz kompanije poručuju da nikada neće biti viša od cijene još jednog sjedišta.
Cijena ne bi trebala biti viša od 50% cijene, a na linijama na kojim je 90-100% popunjenost putnicima, ne vjerujem da će ijedna aviokompanija pristati da ovako prodaje sjedišta