Zato što ne želim javno paradiranje i prodavanje ove bolesti pod " normalno" jer ono to nije niti je ikad bilo.r_faruk wrote:
zasto onda raspravljas o pederskom skupu koji te ne zanima?
Povorka ponosa u Sarajevu
- Darh Wader
#4676 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
- Xavier1
#4677 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Gadniji su pederi vala. Nadam se da ce barem biti primjereno obuceni, a ne kao na onim slikama sto su postavljane na temi. Ne trebaju djeca traume da dozive._Scarlett_ wrote:Ahahahahahahah balijetine u elementu
https://www.klix.ba/vijesti/bih/na-cigl ... /190828061
Goran Bregovic odrzava koncert - nista
Pederi setaju - AJMO PROTEST!!!
-
Hakiz
#4678 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Samo se služim tvojom metodom. Ti u moru homoseksualnih usvajnja izabereš najgore primjere.S4mpion wrote:Zanmiljiv pogled na situaciju, ali si izostavio još barem 150 faktora koji ti se ne uklapaju u scenario, namjerno ili slučajno?Hakiz wrote:Hranitelj koji za dijete dobije recimo 100 KM a na dijete potroši 30 i 70 stavi sebi u džep je bolji za dijete samo zato što nije homoseksualan?S4mpion wrote:
Nemali broj pripadnika LGBT djecu žele po svom prohtjevu, k'o igračku iz izloga ili eventualno k'o oružje za borbu u postizanju svojih prohtjeva, a djeca nisu igračke.
Može to i bolje...
Ja to isto uradim u moru heteroseksualnih usvajanja.
Radim dakle isto šta i ti samo iz svog ugla.
Ako ti se ne sviđa igra, nemoj je ni igrati. Uz to, igramo po tvojim pravilima. I opet gubiš.
- freelancerusk
#4679 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
_Scarlett_ wrote:Ahahahahahahah balijetine u elementu
https://www.klix.ba/vijesti/bih/na-cigl ... /190828061
Goran Bregovic odrzava koncert - nista
Pederi setaju - AJMO PROTEST!!!
I tako, čovjek dobije dojam, da bi nam la(h)kše bilo da nas četnici siluju, granatiraju i kolju, nego da nam pederi paradiraju glavnim gradom.
- S4mpion
#4680 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Heteroseksualni parovi su odgojili čovječanstvo i priroda na njima počiva i funkcioniše, eto ti kriterija.pezzar wrote: Kakvih to prohtjeva? Ja nisam upratio da traže bilo šta što građani druge seksualne orjentacije nemaju. Općenito je stav prema njima kao da traže da se "klanfaju" nasred ulice, ili da hodaju goli ili ne znam ni ja. Oblačenje na stranu, svi imaju pravo za sebe da ocijene šta im je prihvatljivo ili ne (možemo i mi suditi djevojci u hotpants ili ženi u burki, al' se to nas ne tiče. Tako nas se ne tiče ni njihova seksualna orjentacija, jer na nas nema uticaja. Ljudi paradom pokušavaju skrenuti pažnju na sasvim realne probleme koje imaju, jer njihova bračna (vanbračna, kakva god) zajednica nije prepoznata.
U međuvremenu je S4mpion dodao da je apsurd u smislu usvajanja izjednačiti homoseksualne i heteroseksualne parove. Po kojem kriteriju? Homoseksualni parovi mogu i biološkim putem nastaviti lozu (surogat majke npr.), ili im treba zabraniti i razmnožavanje? Treba ga zabraniti i budalama, pa nikako da se to uradi. Druga stvar, zar nisu ti homoseksualci nastali od heteroseksualnih roditelja? Kako je onda došlo do pojave homoseksualizma? I zašto onda kad pričamo o usvojenoj djeci, pokušavamo da ih zaštitimo (šatro)? Da im ne pređe homoseksualizam valjda? Kao što je i njihovim usvojenim roditeljima prešlo od njihovih bioloških roditelja?
To što homoseksualni parovi mogu, na svoju ruku, nastaviti lozu ne znači da ih treba poravnati sa heteroseksualnim parovima kad je u pitanju usvajanje djece.
-
r_faruk
#4681 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
koga boli briga sta ti zelis ili ne zelis ako je zakonom zagarantovano? nije normano za tebe, ok, zatvori se u svoja cetiri zida dok ne prodje, i sutra opet lagano na teferic.Darh Wader wrote:Zato što ne želim javno paradiranje i prodavanje ove bolesti pod " normalno" jer ono to nije niti je ikad bilo.r_faruk wrote:
zasto onda raspravljas o pederskom skupu koji te ne zanima?
ne zelim ni ja svasta nesto jer ga smatram nenormalnim ali se desava, i opet se ne bunim jer je to necije pravo koje je zakonom zagarantovano!!!
- S4mpion
#4682 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Troje.r_faruk wrote:'vakvihS4mpion wrote: Kakvih?
Nemali broj pripadnika LGBT djecu žele po svom prohtjevu, k'o igračku iz izloga ili eventualno k'o oružje za borbu u postizanju svojih prohtjeva, a djeca nisu igračke.
Sad mi reci kakav zaključak si izvuk'o iz ovog odgovora.
-
r_faruk
#4683 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
da ima vise heteroseksualnih parova cije djeca su zapostavljena nego homoseksualnih!!!S4mpion wrote:Troje.r_faruk wrote:'vakvihS4mpion wrote: Kakvih?
- S4mpion
#4684 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ne možeš naći nijedan takav primjer.Hakiz wrote:Samo se služim tvojom metodom. Ti u moru homoseksualnih usvajnja izabereš najgore primjere.S4mpion wrote:
Zanmiljiv pogled na situaciju, ali si izostavio još barem 150 faktora koji ti se ne uklapaju u scenario, namjerno ili slučajno?
Ja to isto uradim u moru heteroseksualnih usvajanja.
Radim dakle isto šta i ti samo iz svog ugla.
Ako ti se ne sviđa igra, nemoj je ni igrati. Uz to, igramo po tvojim pravilima. I opet gubiš.
- S4mpion
#4685 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
To je nekako logično budući da heteroseksualaca ima puno više, ja mislim da se to zove matematika?r_faruk wrote:da ima vise heteroseksualnih parova cije djeca su zapostavljena nego homoseksualnih!!!S4mpion wrote:
Troje.
xexe
-
r_faruk
#4686 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
ne zove, zove se statistika, a i ona bi ti vrlo vjerovatno pokazala drugacije rezultate od onih u koje si ubijedjen
- S4mpion
#4687 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Vidiš kako ti stav više nije tako ofanzivan?r_faruk wrote:ne zove, zove se statistika, a i ona bi ti vrlo vjerovatno pokazala drugacije rezultate od onih u koje si ubijedjen
I statistika je grana matematike.
I tu si pogriješio.
xexe
Last edited by S4mpion on 28/08/2019 14:43, edited 1 time in total.
-
allem_77
#4688 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Pitanje djeteta?Xavier1 wrote:
Gadniji su pederi vala. Nadam se da ce barem biti primjereno obuceni, a ne kao na onim slikama sto su postavljane na temi. Ne trebaju djeca traume da dozive.
Tata ko su oni ljudi?
Tata odgovara, to su ti sine pederi.
Pitanje djeteta?
A ko su pederi?
Tata odgovara, to su ti sine???
- dobar osjecaj
#4689 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Nadam se da si zabrinut i za traume djece hiljada homoseksualaca u ovom gradu koji su uredno uzorni roditelji djece rođene u tradicionalnim brakovima ali im to ne smeta da u slobodno vrijeme i s najvećim užitkom štemaju druge muškarce, često i dobi njihove djece.Xavier1 wrote: Gadniji su pederi vala. Nadam se da ce barem biti primjereno obuceni, a ne kao na onim slikama sto su postavljane na temi. Ne trebaju djeca traume da dozive.
-
allem_77
#4690 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Trebalo bi uvesti policijski sat tokom parade. I zabraniti novinarima snimanje. Zbog djece.r_faruk wrote: ok, zatvori se u svoja cetiri zida dok ne prodje,
Ali opet, zašto da drugi ispaštaju zbog manjine?
- tranquil
#4691 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ima i gadnijih stvari koje tolerišete, a mnogi čak podržavate.allem_77 wrote:Pitanje djeteta?Xavier1 wrote:Gadniji su pederi vala. Nadam se da ce barem biti primjereno obuceni, a ne kao na onim slikama sto su postavljane na temi. Ne trebaju djeca traume da dozive.
Tata ko su oni ljudi?
Tata odgovara, to su ti sine pederi.
Pitanje djeteta?
A ko su pederi?
Tata odgovara, to su ti sine???
Zato stisnite zube i otrpite i ovo.
- mirsek
#4692 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ne mogu nastaviti lozu sto je najgore, jer genetski dijete nije od ta 2 "roditelja", znaci samo se nazor igraju porodice.S4mpion wrote:Heteroseksualni parovi su odgojili čovječanstvo i priroda na njima počiva i funkcioniše, eto ti kriterija.pezzar wrote: Kakvih to prohtjeva? Ja nisam upratio da traže bilo šta što građani druge seksualne orjentacije nemaju. Općenito je stav prema njima kao da traže da se "klanfaju" nasred ulice, ili da hodaju goli ili ne znam ni ja. Oblačenje na stranu, svi imaju pravo za sebe da ocijene šta im je prihvatljivo ili ne (možemo i mi suditi djevojci u hotpants ili ženi u burki, al' se to nas ne tiče. Tako nas se ne tiče ni njihova seksualna orjentacija, jer na nas nema uticaja. Ljudi paradom pokušavaju skrenuti pažnju na sasvim realne probleme koje imaju, jer njihova bračna (vanbračna, kakva god) zajednica nije prepoznata.
U međuvremenu je S4mpion dodao da je apsurd u smislu usvajanja izjednačiti homoseksualne i heteroseksualne parove. Po kojem kriteriju? Homoseksualni parovi mogu i biološkim putem nastaviti lozu (surogat majke npr.), ili im treba zabraniti i razmnožavanje? Treba ga zabraniti i budalama, pa nikako da se to uradi. Druga stvar, zar nisu ti homoseksualci nastali od heteroseksualnih roditelja? Kako je onda došlo do pojave homoseksualizma? I zašto onda kad pričamo o usvojenoj djeci, pokušavamo da ih zaštitimo (šatro)? Da im ne pređe homoseksualizam valjda? Kao što je i njihovim usvojenim roditeljima prešlo od njihovih bioloških roditelja?
To što homoseksualni parovi mogu, na svoju ruku, nastaviti lozu ne znači da ih treba poravnati sa heteroseksualnim parovima kad je u pitanju usvajanje djece.
Last edited by mirsek on 28/08/2019 14:59, edited 1 time in total.
- tranquil
#4693 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Znači ti si za ukidanje usvajanje djece u bilo kom slučaju, jer to nije "nastavljanje loze" pa je prema tome "igranje porodice"?mirsek wrote:Ne mogu nastaviti lozu sto je najgore, jer genetski dijete nije od ta 2 "roditelja", znaci samo se igraju porodice.S4mpion wrote:Heteroseksualni parovi su odgojili čovječanstvo i priroda na njima počiva i funkcioniše, eto ti kriterija.pezzar wrote: Kakvih to prohtjeva? Ja nisam upratio da traže bilo šta što građani druge seksualne orjentacije nemaju. Općenito je stav prema njima kao da traže da se "klanfaju" nasred ulice, ili da hodaju goli ili ne znam ni ja. Oblačenje na stranu, svi imaju pravo za sebe da ocijene šta im je prihvatljivo ili ne (možemo i mi suditi djevojci u hotpants ili ženi u burki, al' se to nas ne tiče. Tako nas se ne tiče ni njihova seksualna orjentacija, jer na nas nema uticaja. Ljudi paradom pokušavaju skrenuti pažnju na sasvim realne probleme koje imaju, jer njihova bračna (vanbračna, kakva god) zajednica nije prepoznata.
-
detroit-mercy
#4694 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ma u pravu si 100%, trebalo bi uvesti policijski sat kad se vehabije okupe i zabraniti novinarima snimanje. Zbog djece.allem_77 wrote:Trebalo bi uvesti policijski sat tokom parade. I zabraniti novinarima snimanje. Zbog djece.r_faruk wrote: ok, zatvori se u svoja cetiri zida dok ne prodje,
Ali opet, sto da drugi ispastaju zbog manjine?
-
r_faruk
#4695 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
u kom smislu ofanzivan, niti sam koga napadao niti sam nekome nametao. branio sam misljenje da homoseksualnost nije bolest, kao i cinjenicu da mnoga djeca ispastaju svaki dan i da nas boli qrac. a isticem kao pogresno vase pokusaje zabrane necega sto vam se ne svidja!!!S4mpion wrote:Vidiš kako ti stav više nije tako ofanzivan?r_faruk wrote:ne zove, zove se statistika, a i ona bi ti vrlo vjerovatno pokazala drugacije rezultate od onih u koje si ubijedjen
I statistika je grana matematike.
I tu si pogriješio.
xexe
sto se tice statistike i matematike onda u buduce mozes pisati matematicki podaci umjesto statisticki i nikakav problem, objasnjavaj ljudima da je to isto, samo dva razlicita imena, ali isto.
no da se vratimo temi.
bas maloprije procitah clanak da su djeca odgajana u istospolnim brakovima sretnija, zdravija, imucnija itd. od ovih nebolesnih. ta djeca bolesnih roditelja su imala bolje rezultate u toku istrazivanja u odnosu na ovu djecu zdravih roditelja itd. da ne duljim
moj cilj u ovoj raspravi je da nismo nigdje prispjeli nametanjem misljenja i pravila ponasanja za koja ja ili ti smatramo da su ispravni i drustveno prihvatljivi. pokusavate uskratiti prava jednima dok ista dajete drugima... uzimate si za pravo odredjivati sta je bolest i klasificirati je jos i kao karantensku.
samo se sjetite da ljudi bjeze iz zemlje u kojoj je homoseksualnost bolest u zemlju u kojoj je homoseksualac visoki funkcioner
- tranquil
#4696 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
I zabraniti sve predmete u školama i paraškolskim institucijama u kojima se djeci prijeti potencijalnim vječnim mučenjima. Da se djeca ne traumatiziraju.detroit-mercy wrote:Ma u pravu si 100%, trebalo bi uvesti policijski sat kad se vehabije okupe i zabraniti novinarima snimanje. Zbog djece.allem_77 wrote:Trebalo bi uvesti policijski sat tokom parade. I zabraniti novinarima snimanje. Zbog djece.r_faruk wrote: ok, zatvori se u svoja cetiri zida dok ne prodje,
Ali opet, sto da drugi ispastaju zbog manjine?
- mirsek
#4697 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
@tranquil,
Nisam, dijete treba da odrasta u uslovima najblizim uobicajenim, prirodnim, standardnim i socijalno i drustveno najprihvatljivijim. Dijete nema izbora, njega se ne pita. Onda mu treba dati najoptimalnije uslove, a to LGBT roditelji sigurno nisu.
Sad se mozemo pucati filozofijom, metafizikom, mozemo malo i alhamijada ubaciti ali to je jednostavno tako.
Nisam, dijete treba da odrasta u uslovima najblizim uobicajenim, prirodnim, standardnim i socijalno i drustveno najprihvatljivijim. Dijete nema izbora, njega se ne pita. Onda mu treba dati najoptimalnije uslove, a to LGBT roditelji sigurno nisu.
Sad se mozemo pucati filozofijom, metafizikom, mozemo malo i alhamijada ubaciti ali to je jednostavno tako.
Last edited by mirsek on 28/08/2019 15:06, edited 2 times in total.
-
r_faruk
#4698 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
dakle manjina se treba rijesiti? al si zabrinut za djecu, pa pobrini se za djecu u svojoj mahali ako ti je stalo do djece!!!allem_77 wrote:Trebalo bi uvesti policijski sat tokom parade. I zabraniti novinarima snimanje. Zbog djece.r_faruk wrote: ok, zatvori se u svoja cetiri zida dok ne prodje,
-
detroit-mercy
#4699 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Lik sto posto volontira u sirotistur_faruk wrote:dakle manjina se treba rijesiti? al si zabrinut za djecu, pa pobrini se za djecu u svojoj mahali ako ti je stalo do djece!!!allem_77 wrote:Trebalo bi uvesti policijski sat tokom parade. I zabraniti novinarima snimanje. Zbog djece.r_faruk wrote: ok, zatvori se u svoja cetiri zida dok ne prodje,
-
r_faruk
#4700 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
a zbog cega mislis da si ti kompetentan da to odredis. ja nisam kompetentan da odredim da li je jedan par sposoban da odgaja dijete, ti jesi. zbog cega?mirsek wrote:Nisam, dijete treba da odrasta u uslovima najblizim uobicajenim, prirodnim, standardnim i socijalno i drustveno najprihvatljivijim. Dijete nema izbora, njega se ne pita. Onda mu treba dati najoptimalnije uslove, a to LGBT roditelji sigurno nisu.