Pa eno neka se pridruzi Mekticu pred VSTV i sam demonstira svijest i duznost.neon-x wrote:Dobrodosao slagvort da se ponovi jedna od glavnih stvari koje cine brend Platforme: potreba za promjenom svijesti, za osvijescivanjem, moramo se probuditi svi da bismo mogli graditi drzavu kakvu zelimo, preuzeti odgovornost za nju, a ako nista drugo barem izaci na izbore, zbaciti s vlasti ove koji nas unazadjuju i izabrati PlatformuRazumijem namjeru ali nezgrapno je ovo izvedeno.
Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
- General War
#4676 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
- scarface32
#4677 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Mozda u francuskoj, U njemackoj su mi tri auta stala i pitala treba li mi pomoc. na auto bahnu.insomnia78 wrote:Doduse nije je on ni smio mjenjati no si duzan nazvati pomoc i trk preko ograde. Ali pricati o nekakom zaustavljanju
- insomnia78
#4678 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Lijepo. Samo sto su u prekrsaju. A i cisto sumnjam da ce neko na 130km/h imati dovoljno volje i refleksa da se zaustavlja pored tebe
- MarshalDodik
#4679 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Ispitao je Mirsad i svijest mnogo puno vise ljudi od tih 40-tak koji su prosli - retroaktivno.
Uglavnom, svi smo pametni, svi posve normalni i sto je najbitnije ne pravimo saobracajne prekrsaje.
E neces razbojnice doci i kvariti ovaj narod
Uglavnom, svi smo pametni, svi posve normalni i sto je najbitnije ne pravimo saobracajne prekrsaje.
- scarface32
#4680 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
A politicar i ima onako auto.Ko ne zna sebi ne zna ni drugim.MarshalDodik wrote:Ispitao je Mirsad i svijest mnogo puno vise ljudi od tih 40-tak koji su prosli - retroaktivno.
-
zilog
#4681 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Jeste i ne samo to:tvojkomsija wrote:Vidim kvalifikacija za uspješnog političara je da znaš gume mijenjati.. zato i jesmo tu gdje smo.
- Zamjeniti osigurac (onaj stari, ne automatski)
- Ukljuciti ves masinu
- Ispeci jaja
- Presvuci dijete
...
I muskarci i zene
Mozes biti Nobelovac, ako ovo (i jos puno toga), ne znas, nisi za politike. Mnogi ne znaju i da, zato i jesmo tu gdje smo...
- Maraschino
#4682 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
scarface32 wrote:Mozda u francuskoj, U njemackoj su mi tri auta stala i pitala treba li mi pomoc. na auto bahnu.insomnia78 wrote:Doduse nije je on ni smio mjenjati no si duzan nazvati pomoc i trk preko ograde. Ali pricati o nekakom zaustavljanju
-
L u c i f e r
#4683 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Treba debelom prdonji danas sta
Zamijenit sijalicu
Obrisat mu supcinu kad kenja, i sl
Zamijenit sijalicu
Obrisat mu supcinu kad kenja, i sl
- sinuhe
#4684 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Dobro pa niste glasali za njega.
- MaksprotivMarksa
#4685 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Jos jedan vijecnik (prebjeg) iz Novog Sarajeva je odlucio da se pridruzi Platformi, obecao je nevjerovatnih trideset clanova, koordinator inicijativnog odbora (vijecnik prebjeg) ga je odbio pod izgovorom da je kompromitiran i da se ne moze prikljuciti, onda je zbog toga pokusao kasu jer je dobri novi prebjeg pricao sa Mirsadom licno i ovaj nema problem sa tim, koordinatora su dobro nalijepili sto je moralnu vertikalu odbio. Zenica se kompletna raspala zbog svadja u inicijativnom odboru, dvije struje su se bukvalno poklale, Platforma zauzima mjesto SBB-a, stranke oportunista, a sve je izglednije da ni Mirsad nije ono za sta se izdaje, gradjanskija kopija SDA.
Ovo je tek pocetak, ja jos uvijek vjerujem da ima mali milion predobrih ljudi u Platformi, ali trend je zabrinjavajuci, odbor na Ilidzi je u najmanju ruku zabrinjavajuci, covjek iz Memicevog kabineta je clan odbora, Centar je vjerovatno najcistiji odbor u Kantonu i Maksicka radi odlican posao, ali tek ce tu da bude ludila, Karkelja je napravio odbor pun rodjaka, ali on zaista ulaze veliku energiju i radi, ne radi dobro jer vojnik, a ne politicar, ali je energija i trud koji ulaze za pohvalu, prvobitni rok za osnivacke skupstine je dobro pomjeren, neki ljudi su izasli iz Platforme, Stari Grad je najslabiji odbor i tu se ne radi skoro pa nista, netransparentnost i amaterizam za sada unistavaju pokret koji je imao ozbiljne sanse da donese promjenu, ne radi se na programima, samo se radi na politikanstvu, ne reaguje se sa pozicija gradjanske opozicije, sve mirise na okupanu nacionalisticku stranku.
Za nadati se da ce se promijeniti neke stvari, bilo bi steta da propadne nesto sto je okupilo veliki broj korektnih ljudi.
Ovo je tek pocetak, ja jos uvijek vjerujem da ima mali milion predobrih ljudi u Platformi, ali trend je zabrinjavajuci, odbor na Ilidzi je u najmanju ruku zabrinjavajuci, covjek iz Memicevog kabineta je clan odbora, Centar je vjerovatno najcistiji odbor u Kantonu i Maksicka radi odlican posao, ali tek ce tu da bude ludila, Karkelja je napravio odbor pun rodjaka, ali on zaista ulaze veliku energiju i radi, ne radi dobro jer vojnik, a ne politicar, ali je energija i trud koji ulaze za pohvalu, prvobitni rok za osnivacke skupstine je dobro pomjeren, neki ljudi su izasli iz Platforme, Stari Grad je najslabiji odbor i tu se ne radi skoro pa nista, netransparentnost i amaterizam za sada unistavaju pokret koji je imao ozbiljne sanse da donese promjenu, ne radi se na programima, samo se radi na politikanstvu, ne reaguje se sa pozicija gradjanske opozicije, sve mirise na okupanu nacionalisticku stranku.
Za nadati se da ce se promijeniti neke stvari, bilo bi steta da propadne nesto sto je okupilo veliki broj korektnih ljudi.
- tvojkomsija
#4686 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Hvala na korisnim informacijama. Kad se stranka brzo siri i okuplja veliki broj ljudi, neizbjezno je da se takve stvari desavaju. Nadamo se svi da ce se tome nekako izaci na kraj.MaksprotivMarksa wrote:Jos jedan vijecnik (prebjeg) iz Novog Sarajeva je odlucio da se pridruzi Platformi, obecao je nevjerovatnih trideset clanova, koordinator inicijativnog odbora (vijecnik prebjeg) ga je odbio pod izgovorom da je kompromitiran i da se ne moze prikljuciti, onda je zbog toga pokusao kasu jer je dobri novi prebjeg pricao sa Mirsadom licno i ovaj nema problem sa tim, koordinatora su dobro nalijepili sto je moralnu vertikalu odbio. Zenica se kompletna raspala zbog svadja u inicijativnom odboru, dvije struje su se bukvalno poklale, Platforma zauzima mjesto SBB-a, stranke oportunista, a sve je izglednije da ni Mirsad nije ono za sta se izdaje, gradjanskija kopija SDA.
- MaksprotivMarksa
#4687 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Ja se zalazem za Platformu, zelim da je sve transparentno i da ljudi znaju sta se desava u Platformi, u Platformu ulazem svoje vrijeme i novac jer sam svjedok da je 90 posto ljudi sjajno, ali neke stvari moraju da se istaknu zarad transparentnosti i svojevrsnog poziva aktivistima i ljudima koji nisu clanovi da se prikljuce i odbrane pokret koji moze bolje, ako se zbog 30 ljudi prodaju vijecnicka mjesta i mjesta u opstinskim odborima ljudima koji su dokazali svoju pokvarenost u proslosti to nije dobro, a i statut ce biti povrijedjen ukoliko se ovakva praksa nastavi. Pozdrav !tvojkomsija wrote:Hvala na korisnim informacijama. Kad se stranka brzo siri i okuplja veliki broj ljudi, neizbjezno je da se takve stvari desavaju. Nadamo se svi da ce se tome nekako izaci na kraj.MaksprotivMarksa wrote:Jos jedan vijecnik (prebjeg) iz Novog Sarajeva je odlucio da se pridruzi Platformi, obecao je nevjerovatnih trideset clanova, koordinator inicijativnog odbora (vijecnik prebjeg) ga je odbio pod izgovorom da je kompromitiran i da se ne moze prikljuciti, onda je zbog toga pokusao kasu jer je dobri novi prebjeg pricao sa Mirsadom licno i ovaj nema problem sa tim, koordinatora su dobro nalijepili sto je moralnu vertikalu odbio. Zenica se kompletna raspala zbog svadja u inicijativnom odboru, dvije struje su se bukvalno poklale, Platforma zauzima mjesto SBB-a, stranke oportunista, a sve je izglednije da ni Mirsad nije ono za sta se izdaje, gradjanskija kopija SDA.
-
svi u napad
#4688 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Ne znam stvarno sta mu je ovo sa gumom trebalo. Kakva fula tj. promasaj. Postignut samo suprotni efekat od onog sto se zelilo.
-
El_comadante
#4689 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
naravno kao novi politički projekat svako ulazi ovde pa čak i nedobornajmerni. platforma se vremenom mora očistiti takvog kadra. slično kao DF.MaksprotivMarksa wrote:Ja se zalazem za Platformu, zelim da je sve transparentno i da ljudi znaju sta se desava u Platformi, u Platformu ulazem svoje vrijeme i novac jer sam svjedok da je 90 posto ljudi sjajno, ali neke stvari moraju da se istaknu zarad transparentnosti i svojevrsnog poziva aktivistima i ljudima koji nisu clanovi da se prikljuce i odbrane pokret koji moze bolje, ako se zbog 30 ljudi prodaju vijecnicka mjesta i mjesta u opstinskim odborima ljudima koji su dokazali svoju pokvarenost u proslosti to nije dobro, a i statut ce biti povrijedjen ukoliko se ovakva praksa nastavi. Pozdrav !tvojkomsija wrote:Hvala na korisnim informacijama. Kad se stranka brzo siri i okuplja veliki broj ljudi, neizbjezno je da se takve stvari desavaju. Nadamo se svi da ce se tome nekako izaci na kraj.MaksprotivMarksa wrote:Jos jedan vijecnik (prebjeg) iz Novog Sarajeva je odlucio da se pridruzi Platformi, obecao je nevjerovatnih trideset clanova, koordinator inicijativnog odbora (vijecnik prebjeg) ga je odbio pod izgovorom da je kompromitiran i da se ne moze prikljuciti, onda je zbog toga pokusao kasu jer je dobri novi prebjeg pricao sa Mirsadom licno i ovaj nema problem sa tim, koordinatora su dobro nalijepili sto je moralnu vertikalu odbio. Zenica se kompletna raspala zbog svadja u inicijativnom odboru, dvije struje su se bukvalno poklale, Platforma zauzima mjesto SBB-a, stranke oportunista, a sve je izglednije da ni Mirsad nije ono za sta se izdaje, gradjanskija kopija SDA.
- MaksprotivMarksa
#4690 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Pa ima los marketing tim koji se mijenjao vec par puta, ne bi me cudilo i da se Dzana nakon ovog fijaska udalji, ali onda i ovo malo konekcija ka portalima propada, ostat ce samo Al Dzazira, a drugi ljudi u marketing timu osim Dzane stvarno nemaju veze sa tim, mislim da je cak i Lana radila bolji posao od trenutne postave, ali tek je pocetak, treba se nadati da ce biti bolje, a od gume je veci problem mlako gostovanje na Alfi, fijasko od projekta Politicke akademije, ideje postoje ali implementacija je mrsava, stvari se rade cisto da bi se reklo da su se uradile, kvalitet ne postoji.svi u napad wrote:Ne znam stvarno sta mu je ovo sa gumom trebalo. Kakva fula tj. promasaj. Postignut samo suprotni efekat od onog sto se zelilo.
Last edited by MaksprotivMarksa on 26/05/2019 13:58, edited 1 time in total.
- MaksprotivMarksa
#4691 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Nije to naravno kada se svjesno podupiru takvi kadrovi koji imaju historiju tih prelijetanja. O DF-u kao stranci ne zelim da trosim rijeci, najveci kancer bh politike.naravno kao novi politički projekat svako ulazi ovde pa čak i nedobornajmerni. platforma se vremenom mora očistiti takvog kadra. slično kao DF.
-
Nadzorna_ploca
#4692 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Dobar je Mirso. Fin gospdin, ni po cemu se ne istice. Bio jos na proslavi titule na Kosevu. Sve pet. 
-
svi u napad
#4693 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Maks fala na informacijama. Nisam upoznat sa infrastrukturom projekta. Drago mi je da ima ljudi kao ti sto objektivno procjenjuju i prikazuju realno stanje. Imam utisak da se Mirsad polako gubi u bosanskom blatu i da nakon uspjesne kandidature za Predsjednistvo ovaj projekat bas ne ide u zeljenom pravcu. narvno da je u pocetku jako tesko jer ti se uvali mali milion nepoznatih ljudi i postaje tesko sve to kontrolisati. Imao sam samo jedan kontakt tj. krakti razgovor sa Mirsadom mojim bivsim sugradjaninom u kojem je on vjesto izbjegavao odgovore sto je sasvim i normalno. Moram priznati da mi je ovaj njegov pokret jos uvijek nejasan kao i njegova motivacija za promjene u BiH. No vidjecemo kako ce se sve ovo odvijati i da li ce se Ameri umjesati i stati iza njega. Zivjeli.
- insomnia78
- Kejn
#4695 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Sta kaje gospodin mrsko mu se bilo saget promjenit gumu
- insomnia78
#4696 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Ma nema veze. Kome je mrsko ili ne zna ima BiHAMK no kaze ne valjaju ljudi nije mu niko stao da pomogne
- insomnia78
#4697 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
No dje mu je trokut i reflektirajuci prsluk
- General War
#4698 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
insomnia78 wrote:No dje mu je trokut i reflektirajuci prsluk
Mozda mu na tablici pise "pokvaren sam" stan'te.
-
neon-x
#4699 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Blago se Mirsi i stranci mu u njega kada ima ovako transparentne insajder mahaluse.MaksprotivMarksa wrote:Jos jedan vijecnik (prebjeg) iz Novog Sarajeva je odlucio da se pridruzi Platformi, obecao je nevjerovatnih trideset clanova, koordinator inicijativnog odbora (vijecnik prebjeg) ga je odbio pod izgovorom da je kompromitiran i da se ne moze prikljuciti, onda je zbog toga pokusao kasu jer je dobri novi prebjeg pricao sa Mirsadom licno i ovaj nema problem sa tim, koordinatora su dobro nalijepili sto je moralnu vertikalu odbio. Zenica se kompletna raspala zbog svadja u inicijativnom odboru, dvije struje su se bukvalno poklale, Platforma zauzima mjesto SBB-a, stranke oportunista, a sve je izglednije da ni Mirsad nije ono za sta se izdaje, gradjanskija kopija SDA.
- MaksprotivMarksa
#4700 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Blago se Mirsi i stranci mu u njega kada ima ovako transparentne insajder mahaluse.[/quoteneon-x wrote:MaksprotivMarksa wrote:Jos jedan vijecnik (prebjeg) iz Novog Sarajeva je odlucio da se pridruzi Platformi, obecao je nevjerovatnih trideset clanova, koordinator inicijativnog odbora (vijecnik prebjeg) ga je odbio pod izgovorom da je kompromitiran i da se ne moze prikljuciti, onda je zbog toga pokusao kasu jer je dobri novi prebjeg pricao sa Mirsadom licno i ovaj nema problem sa tim, koordinatora su dobro nalijepili sto je moralnu vertikalu odbio. Zenica se kompletna raspala zbog svadja u inicijativnom odboru, dvije struje su se bukvalno poklale, Platforma zauzima mjesto SBB-a, stranke oportunista, a sve je izglednije da ni Mirsad nije ono za sta se izdaje, gradjanskija kopija SDA.
Kolege smo, nego šta ima novo u Zenici, jel pala mrtva glava
Gdje ti je drug Asim "preduzetnik"