Novi selektor reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
MensurM
#4676 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ne znam zašto su navijači Sarajeva protiv Amara kada bi dugoročno imali više koristi od njega nego od Prosinečkog.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#4677 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
hrasno38 wrote:A na koga ces dijeliti navijacku scenu u BiH da neces mozda na Robijase i Fukare??? Normalno da ce se djeliti na Pitare i Manijake kao sto se u Srbiji djeli na Cigane i Grobare a u Hrvatskoj na BBB i Torcidu. Sve ostalo je nebitno i nevazno jer su brojske navijaca minorne. Veliki klubovi su ti koji obicno daju i najbolje igrace, trenere a kasnije i selektore itd itd. Koga u Italiji boli kurac za Laziom osim onih koji navijaju za njega ali svi pricaju o Juveu, Interu, Romi itd. Doduse navijaci Lazia su nadaleko bilo poznati po podrsci ratnom zlocincu Arkanu!
Dakle to sto ti vidis kao guranje neko vidi kao logican sljed da napokon reprezentaciju preuzme ubjedljivo najtrofejniji trener iz BiH!
E nek pratite vi iz dijaspore i nek ste vi bitni......novokomponovani Europejci sa burekom u dzepu!!!Point. wrote:Matori, kakve ti nebuloze valjas, ne vidim svrhu dalje polemisati. Argumenti su ti na nivou djeteta predskolskog uzrasta, nastavi zivjeti u uvjerenju da se svijet vrti oko sacice manijaka i pitara koji idu na utakmice.
Ps. I po sopstvenom kazivanju 80% ih i ne prati repku, tako da su oni nebitini u ovoj prici oko reprezentacije. Jednostavno, nisu bitni.
- leškarenje
#4678 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Zato sto je odvratan jebo ga cuko u supak.Jel ti sad lakse ?
- hrasno38
#4679 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Pa sta sam ja napisao ?????? Juve, Inter i OK slazem se sa tobom Milan i ko je onda po tebi poslije ova tri kluba? Pricam prije svega o velicini kluba. Bez obzira sto je Sarajevo trofejno indiferentno na Zelju kad gledas u globalu to su rame uz rame dva najveca kluba u BiH i to ubjedljivo.leškarenje wrote:Eis....pricaju o Romi jel hrasnopricas ti zbog Dzeke,vidio i znam koliko se o njima pricalo dok on nije bio tamo...isto vazi i za Lacio zbog Lule.
Zna se ko su velikani u Italiji....Juventus,Milan pa tek ova ostala buranija
- hrasno38
#4680 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
aha znaci kada su te primali na posao trebao je i jedan od argumenata biti da li si nekom odvratan ili ne......ako cemo posteno nisi bas i ti neka ljepota u odnosu na Amara!!!leškarenje wrote:Zato sto je odvratan jebo ga cuko u supak.Jel ti sad lakse ?
- kakotakonikako
#4681 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Pa ovo sto si ti napisao nije zapomaganje. To su cinjenice.Point. wrote:Ako ne vidis, sta cu ti ja. Amar je najbolji, najtrofejniji, 11 titula blabla, potenciraju utakmicu sa Newcastleom od prije 15 godina kao nesto pozitivno a lik ispao sa ukupnim rezultatom 0-5. Pa onda dajte priliku domacem treneru, isto da i prijasnji selektori nisu bili domaci, pa zaduzili smo Ivicukakotakonikako wrote: Ja ne vidim zapomaganje, nista vece ni nista manje od recimo tebe. Postoje i ljudi koji ovdje na Forumu guraju Amara a da nisu od plavog tabora. Kao sto postoje i ljudi koji ovdje na Forumu su protiv Amara a da nisu od bordo tabora.da bude Amar, ali kad spomenes nepotizam eh onda Ivica nema nikakve veze sa tim da mu sin bude selektor. Itd, itd.
I samo jedno pitanje, na koje ne moras ako ne zeli odgovoriti:
Da li bi ti i dalje volio fudbalsku Reprezentaciju Bosne i Hercegovine, ako bi Amar Osim bio izabran za selektora te Reprezentacije ?
- leškarenje
#4682 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ma ni blizu velikih....jesu to poznati klubovi,brendovi,ali ni blizu da budu velikani.
kakve veze ima jesam li ja odvratan sa izborom....ne kontam te,pošalji mi ko si pa da mjerimo ciji je veci 
Opet svodis pricu na licni nivo....pa dokle bolan,kakve veze ima moj posao sa izborim selektorahrasno38 wrote:aha znaci kada su te primali na posao trebao je i jedan od argumenata biti da li si nekom odvratan ili ne......ako cemo posteno nisi bas i ti neka ljepota u odnosu na Amara!!!leškarenje wrote:Zato sto je odvratan jebo ga cuko u supak.Jel ti sad lakse ?
- hrasno38
#4683 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
A kakve veze ima to sto je on tebi odvratan sa izborom???leškarenje wrote:Ma ni blizu velikih....jesu to poznati klubovi,brendovi,ali ni blizu da budu velikani.
Opet svodis pricu na licni nivo....pa dokle bolan,kakve veze ima moj posao sa izborim selektorahrasno38 wrote:aha znaci kada su te primali na posao trebao je i jedan od argumenata biti da li si nekom odvratan ili ne......ako cemo posteno nisi bas i ti neka ljepota u odnosu na Amara!!!leškarenje wrote:Zato sto je odvratan jebo ga cuko u supak.Jel ti sad lakse ?kakve veze ima jesam li ja odvratan sa izborom....ne kontam te,pošalji mi ko si pa da mjerimo ciji je veci
- hrasno38
#4684 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Uzgred.....
https://www.radiosarajevo.ba/sport/nogo ... imu/286138
sigurno ga potkupio Amar da ovo izjavi!
https://www.radiosarajevo.ba/sport/nogo ... imu/286138
sigurno ga potkupio Amar da ovo izjavi!
- leškarenje
#4685 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Pa zato sto pita sta imamo protiv njega,ja rekao ono sto mislim na prvu.
Kakve veze imam ja sa izborom i moj posao,moj izgled....
Kakve veze imam ja sa izborom i moj posao,moj izgled....
- Grean
#4686 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ivica je trebao preuzeti sam dok je mogao ali naravno nije. To ne pricaju a prvi su da prisiju etikete Halilhodzicu npr.
Ono sto je ostalo u sjeni price o Amaru je kako i zbog cega su Kodri zatvorena vrata nevezano je li bio pravi izbor. Znaci neki u savezu su odredili, zna se iz kojeg dijela, da su Kodro, Barbarez, Bolic nepozeljni dok je njih tamo.
Ako napravimo paralelu da je sa druge strane Sasa Papac najdosljedniji u bojkotu (respekt) bez problema po zavrsetku karijere dobio funkciju u savezu postavlja se pitanje u cemu je razlika.
Je li lakse trenirati strogocu nad Mehom, Sergejom, Elvirom nego Sasom i sta je pozadina?
Ono sto je ostalo u sjeni price o Amaru je kako i zbog cega su Kodri zatvorena vrata nevezano je li bio pravi izbor. Znaci neki u savezu su odredili, zna se iz kojeg dijela, da su Kodro, Barbarez, Bolic nepozeljni dok je njih tamo.
Ako napravimo paralelu da je sa druge strane Sasa Papac najdosljedniji u bojkotu (respekt) bez problema po zavrsetku karijere dobio funkciju u savezu postavlja se pitanje u cemu je razlika.
Je li lakse trenirati strogocu nad Mehom, Sergejom, Elvirom nego Sasom i sta je pozadina?
-
markomilanov
#4687 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Da su izabrali Srbina,bilo bi bolje,svi bi bili nezadovoljni,miran forum,miran savez,nema tenzija,multi kulti,novi vidici,nove širine,ovako nikako da izadjemo iz adeta sarajevskog kantona,
- hrasno38
#4688 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Daj ba vise skini se sa vrata sa Srbima....boli me kurac i za Srbina i za Bosnjaka i za Hrvata!!! Tu pricu prosipaj po Srbiji....ovdje nas bar vecinu boli kurac za takve podjele.markomilanov wrote:Da su izabrali Srbina,bilo bi bolje,svi bi bili nezadovoljni,miran forum,miran savez,nema tenzija,multi kulti,novi vidici,nove širine,ovako nikako da izadjemo iz adeta sarajevskog kantona,
- manijak1
#4689 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Srbi su birali , ako ćemo na tu stepenicu , baciti priču.markomilanov wrote:Da su izabrali Srbina,bilo bi bolje,svi bi bili nezadovoljni,miran forum,miran savez,nema tenzija,multi kulti,novi vidici,nove širine,ovako nikako da izadjemo iz adeta sarajevskog kantona,
Jel i tebi Amar odvratan
-
Bazinga1234
#4690 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ma znalo se otpočetka da će Amar biti izabran, mediji su velikim dijelom zaslužni za njegovu kampanju.
Ljudski se nadati...
Ljudski se nadati...
- leškarenje
#4691 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Konkurs ko i svugdje....prijavis se reda radi,a ono tamo covjek vec radi.Konkurs raspisan da se ispuni zakonska norma .
- manijak1
#4692 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
leškarenje wrote:Konkurs ko i svugdje....prijavis se reda radi,a ono tamo covjek vec radi.Konkurs raspisan da se ispuni zakonska norma .
- ultima_palabra
#4693 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ivica je odradio svoje, skinuo suspenziju i spriječio da se fudbal u BiH de facto ugasi. Ako misliš da je trebao raditi sa Iljom, Suljom i Munibom onda jebaji ga. Vaha je imao priliku 2014. da uzme kada je ipak normalnija situacija bila.Grean wrote:Ivica je trebao preuzeti sam dok je mogao ali naravno nije. To ne pricaju a prvi su da prisiju etikete Halilhodzicu npr.
-
markomilanov
#4694 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Razumem ja tebe i većinu,ali nekako se potrefi uvek,slučajno,srpski stručnjak uvek ima najmanje glasova,verovatno što je srpski fudbal jedan od slabijih u regionu.hrasno38 wrote:Daj ba vise skini se sa vrata sa Srbima....boli me kurac i za Srbina i za Bosnjaka i za Hrvata!!! Tu pricu prosipaj po Srbiji....ovdje nas bar vecinu boli kurac za takve podjele.markomilanov wrote:Da su izabrali Srbina,bilo bi bolje,svi bi bili nezadovoljni,miran forum,miran savez,nema tenzija,multi kulti,novi vidici,nove širine,ovako nikako da izadjemo iz adeta sarajevskog kantona,
- leškarenje
#4695 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
- Grean
#4696 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Slazem se da ima i toga.ultima_palabra wrote:Ivica je odradio svoje, skinuo suspenziju i spriječio da se fudbal u BiH de facto ugasi. Ako misliš da je trebao raditi sa Iljom, Suljom i Munibom onda jebaji ga. Vaha je imao priliku 2014. da uzme kada je ipak normalnija situacija bila.Grean wrote:Ivica je trebao preuzeti sam dok je mogao ali naravno nije. To ne pricaju a prvi su da prisiju etikete Halilhodzicu npr.
Ali sta je onda sa drugim dijelom mog posta, kako u ovim novim uslovima bez pogovora prolazi da su Kodro, Bolic, Barbarez i dalje nepozeljni u savezu a novi ljudi, komitet, Ivica. Odakle ti ostaci proslosti i kako da niko od njih to ne dovodi u pitanje? I jos uz to isti arsin ne vazi za Sasu Papca, na srecu.
-
markomilanov
#4697 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Nije mi odvratan,domaći treneri kroz čitavu istoriju repke i jedno takmičenje,smeta mi da posle Safeta,Memeda,dodje Amar,a posle njega će doći Husref,posle Husrefa doće Sakib,a takmičenja prolaze bez bih.manijak1 wrote:Srbi su birali , ako ćemo na tu stepenicu , baciti priču.markomilanov wrote:Da su izabrali Srbina,bilo bi bolje,svi bi bili nezadovoljni,miran forum,miran savez,nema tenzija,multi kulti,novi vidici,nove širine,ovako nikako da izadjemo iz adeta sarajevskog kantona,
Jel i tebi Amar odvratan
- hrasno38
#4698 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Razika je sto smo pod Iljom otisli u pizdu materinu i zamalo se ugasili a pod Begom i Ivicom na SP u Brazil!leškarenje wrote:koja je razlika izmedju Ilje i Bege pa se Ivica prihvatio posla
nikakva....nije govno,nego se neko posro.
- hrasno38
#4699 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
E vidis tako je u Srbiji.....i u Hrvatskoj......pa sta treba da se BiH ponasa kao njihova kolonija!markomilanov wrote:Nije mi odvratan,domaći treneri kroz čitavu istoriju repke i jedno takmičenje,smeta mi da posle Safeta,Memeda,dodje Amar,a posle njega će doći Husref,posle Husrefa doće Sakib,a takmičenja prolaze bez bih.manijak1 wrote:Srbi su birali , ako ćemo na tu stepenicu , baciti priču.markomilanov wrote:Da su izabrali Srbina,bilo bi bolje,svi bi bili nezadovoljni,miran forum,miran savez,nema tenzija,multi kulti,novi vidici,nove širine,ovako nikako da izadjemo iz adeta sarajevskog kantona,
Jel i tebi Amar odvratan
- leškarenje
#4700 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Susic nas je odveohrasno38 wrote:Razika je sto smo pod Iljom otisli u pizdu materinu i zamalo se ugasili a pod Begom i Ivicom na SP u Brazil!leškarenje wrote:koja je razlika izmedju Ilje i Bege pa se Ivica prihvatio posla
nikakva....nije govno,nego se neko posro.
DaBogda onda Begic ,Bakovic i kompanija dozivotno bili na funkcijama.