Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
-
mirzaaa33
#4676 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Ovo svršavanje na procente je direktna posljedica djelovanja islama na glavu. Ista strategija, isto ponašanje, ista priča. Zamijeni Bošnjake sa muslimanima u svijetu i nikakve razlike 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#4677 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
desni wrote:A na ovom snimku se Kadirovi muslimani šopaju sa rusimapici wrote:sad ko vecinski muslimanska zemlja na tlu EUrope moremo uc u NATO i u ukrajini da se shopamo sa kadirovim muslimanima...
mala pokazna vjezbica sa pravoslavnom bracom
-
hizo ramidovic
#4678 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
aha, sad sam shvatio...znaci, planovi postoje, ciljevi su definisani, strategija razradjena itd i samo su se cekali rezultati popisa. aferim za to i izvinjavam se zbog neupucenosti i neinformisanosti...Vizionar 1985 wrote:
Pa sta ocekujes da ce ti neko nest nacrtat i rec.
Ono sve seme, planove pokazat.
Nisu Elite i Mocnici dzaba Elite i Mocnici.
- pici
#4679 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
objava popisa 2016 leta gospodnjeg...

-
L u c i f e r
#4680 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
srećom je pravoslavlje tu da spasi stvarmirzaaa33 wrote:Ovo svršavanje na procente je direktna posljedica djelovanja islama na glavu. Ista strategija, isto ponašanje, ista priča. Zamijeni Bošnjake sa muslimanima u svijetu i nikakve razlike
- pici
#4681 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
ma sve je to isti QuraC...
-
palestinka
#4682 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Ožívljavanje panslavističke ideje:-DHAVANA wrote:A u macku lijepe piterine,cuj hizislav nakav,ovo sve ludo majke miTooop listaaa nadreaaaaliiistaaaaaaa
- Sanjarko
#4683 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Pa postojali su i prije.hizo ramidovic wrote:aha, sad sam shvatio...znaci, planovi postoje, ciljevi su definisani, strategija razradjena itd i samo su se cekali rezultati popisa. aferim za to i izvinjavam se zbog neupucenosti i neinformisanosti...Vizionar 1985 wrote:
Pa sta ocekujes da ce ti neko nest nacrtat i rec.
Ono sve seme, planove pokazat.
Nisu Elite i Mocnici dzaba Elite i Mocnici.
Ti ono od 90-tih na ovamo prespavo.
Ono mislis sve slucajno bilo.
PS. Nisu Moji planovi, seme. Zna se ko ovo radi.
-
pemanapemani
#4684 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Neka me neko ispravi ako griješim - tokom agresije na RBiH imali smo tri zaraćene strane, 2 agresora Srbiju i Hrvatsku (u periodu 1993.-1994) sa domaćim pobunjenicima i jednu odbrambenu bosanskohercegovačku stranu, pozitivnu stranu u ratu, odnosno, agresiji. Tu pozitivnu stranu su velikom većinom podržavali današnji Bošnjaci, malo manje ostali, u puno manjoj mjeri BiH Hrvati i najmanje BiH Srbi.
Bilo je multietničko državno Predsjedništvo, prema nekim podacima 30% onih koji nisu Bošnjaci u redovima Armije RBiH 1992., priča o Prvoj slavnoj pravoslavnoj, nedjeljivoj leopardovoj koži...
Onda dolazimo u 2013. godinu u kojoj je putem Popisa pismeno ovjereno prihvatanje etničkog koncepta kojeg već 25 godina nameće velikosrpska i u manjoj mjeri velikohrvatska politika.
Ne mislim da su se Bošnjaci na navedenom popisu trebali izjasniti kao Bosanci. Jednostavno, ovakav koncept popisa nije trebalo prihvatiti ako ti je stalo do BiH u današnjim granicama, sa svim kulturnim i historijskim sličnostima i posebnostima njenog stanovništva. (prirodno, kulturno i historijsko nasljeđe)
Najniža granica je trebala biti da se bosanskohercegovačka nacija podrazumijeva za sve one koji imaju BiH državljanstvo.
Temu ne treba nikad zaključati - maske su popadale kao s kruške. Za samozvane patriote, Bosna i Hercegovina je zajebancija za liječenje dosade, a kada dođu dani odluke, onda prestaje zajebancija i štitimo narod, pardon, naciju svoju. Iz prikrajka radikalna brigada poručuje da u slučaju novog rata prvo treba "riješiti" Bosance, jer su oni najveći problem za Bošnjake.
Na šta spadosmo. Što bi rekao nekadašnji Senad Avdić - noćas spaljujemo iluzije
Bilo je multietničko državno Predsjedništvo, prema nekim podacima 30% onih koji nisu Bošnjaci u redovima Armije RBiH 1992., priča o Prvoj slavnoj pravoslavnoj, nedjeljivoj leopardovoj koži...
Onda dolazimo u 2013. godinu u kojoj je putem Popisa pismeno ovjereno prihvatanje etničkog koncepta kojeg već 25 godina nameće velikosrpska i u manjoj mjeri velikohrvatska politika.
Ne mislim da su se Bošnjaci na navedenom popisu trebali izjasniti kao Bosanci. Jednostavno, ovakav koncept popisa nije trebalo prihvatiti ako ti je stalo do BiH u današnjim granicama, sa svim kulturnim i historijskim sličnostima i posebnostima njenog stanovništva. (prirodno, kulturno i historijsko nasljeđe)
Najniža granica je trebala biti da se bosanskohercegovačka nacija podrazumijeva za sve one koji imaju BiH državljanstvo.
Temu ne treba nikad zaključati - maske su popadale kao s kruške. Za samozvane patriote, Bosna i Hercegovina je zajebancija za liječenje dosade, a kada dođu dani odluke, onda prestaje zajebancija i štitimo narod, pardon, naciju svoju. Iz prikrajka radikalna brigada poručuje da u slučaju novog rata prvo treba "riješiti" Bosance, jer su oni najveći problem za Bošnjake.
- General War
#4685 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
pemanapemani wrote:Neka me neko ispravi ako griješim - tokom agresije na RBiH imali smo tri zaraćene strane, 2 agresora Srbiju i Hrvatsku (u periodu 1993.-1994) sa domaćim pobunjenicima i jednu odbrambenu bosanskohercegovačku stranu, pozitivnu stranu u ratu, odnosno, agresiji. Tu pozitivnu stranu su velikom većinom podržavali današnji Bošnjaci, malo manje ostali, u puno manjoj mjeri BiH Hrvati i najmanje BiH Srbi.
Temu ne treba nikad zaključati - maske su popadale kao s kruške. Za samozvane patriote, Bosna i Hercegovina je zajebancija za liječenje dosade, a kada dođu dani odluke, onda prestaje zajebancija i štitimo narod, pardon, naciju svoju. Iz prikrajka radikalna brigada poručuje da u slučaju novog rata prvo treba "riješiti" Bosance, jer su oni najveći problem za Bošnjake.![]()
- desni
#4686 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
L u c i f e r wrote:srećom je pravoslavlje tu da spasi stvarmirzaaa33 wrote:Ovo svršavanje na procente je direktna posljedica djelovanja islama na glavu. Ista strategija, isto ponašanje, ista priča. Zamijeni Bošnjake sa muslimanima u svijetu i nikakve razlike

- ljevoruki
#4687 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Fulio si ceo fudbal.General War wrote:Srbija i hrvatska se ne granice sa ideoloskim i vjerskim neprijateljima kao BiH.
- BHCluster
#4688 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
General War wrote:pemanapemani wrote:Neka me neko ispravi ako griješim - tokom agresije na RBiH imali smo tri zaraćene strane, 2 agresora Srbiju i Hrvatsku (u periodu 1993.-1994) sa domaćim pobunjenicima i jednu odbrambenu bosanskohercegovačku stranu, pozitivnu stranu u ratu, odnosno, agresiji. Tu pozitivnu stranu su velikom većinom podržavali današnji Bošnjaci, malo manje ostali, u puno manjoj mjeri BiH Hrvati i najmanje BiH Srbi.
Temu ne treba nikad zaključati - maske su popadale kao s kruške. Za samozvane patriote, Bosna i Hercegovina je zajebancija za liječenje dosade, a kada dođu dani odluke, onda prestaje zajebancija i štitimo narod, pardon, naciju svoju. Iz prikrajka radikalna brigada poručuje da u slučaju novog rata prvo treba "riješiti" Bosance, jer su oni najveći problem za Bošnjake.![]()

- maraccana
#4689 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Jedini postojeći problem je u tome, što je nivo etničnosti dignut na nivo državnog odnosno nacionalnog, pa tako imamo tročlano predsjednišntvo bazirano na etničnosti. Ljudi nisu upućeni da je u sociologiji, etničnost/etnija jedna civilizacijska stepenica niže od nacionalnog/nacije, te samim tim potrebno je u BiH vratiti taj nivo etničnosti tamo gdje i pripada jer je jasno da u svakom smislu koči razvoj ka modernoj građanskoj državi baziranoj na naciji/nacionalnom odnosno državnom. Tada će izgubit moć sva današnja politička elita koja je efikasno koristila i propagirala etničnost u cilju vlastite samoodrživosti. Ali, problem je tvrdoglavi narod, a narod je nažalost stoka, kojoj je to nemoguće objasniti...pemanapemani wrote:Neka me neko ispravi ako griješim - tokom agresije na RBiH imali smo tri zaraćene strane, 2 agresora Srbiju i Hrvatsku (u periodu 1993.-1994) sa domaćim pobunjenicima i jednu odbrambenu bosanskohercegovačku stranu, pozitivnu stranu u ratu, odnosno, agresiji. Tu pozitivnu stranu su velikom većinom podržavali današnji Bošnjaci, malo manje ostali, u puno manjoj mjeri BiH Hrvati i najmanje BiH Srbi.
- Kinesko prkno
#4690 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Ako ih ne mozes pobijediti,pridruzi im se.
NAS I BOSNJAKA 52 % ,POBJEDAAAAAAAA
NAS I BOSNJAKA 52 % ,POBJEDAAAAAAAA
- BHCluster
#4691 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Sami iznesu podatke.
- arzuhal
#4692 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
..ali zato su sastavljači pitanja to onemogućili spajajući nacionalno/državno i etničko/narodno pa je pitanje glasilo (podsjetite me): kako se izjašnjavate nacionalno/etnički?pemanapemani wrote: Najniža granica je trebala biti da se bosanskohercegovačka nacija podrazumijeva za sve one koji imaju BiH državljanstvo.
Logično, da su razdvojili nacionalno i etničko onda bi nacionalno izjašnjavanje bilo sasvim suvišno, podrazumijevalo bi se: BiH (ili neka nakaradnost kao bosnohercegovac ili bosnopodrinjac ili krajiškobosanac ili...već bilo koja zahebancija od ponižavajućeg kolonijalnog imena koji uz državu Bosnu i njeno ime veže neku njenu podregiju kao što je Hercegovina, Podrinje, Krajina ili bilo što slično...)
Dakle nisu razdvajali naciju/državljanstvo od etnije, da bi dobili to što su dobili.
To što sam etnički Bošnjak nimalo ne ukida (barem za mene, drugi mogu tvrdit naglavačke šta 'oće, zabole me) moje bosanstvo ili bh. državljanstvo...
Last edited by arzuhal on 04/07/2016 00:01, edited 1 time in total.
- Connaisseur Karlin
#4693 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Svakog dana postajete slicniji srbimaVizionar 1985 wrote:Connaisseur Karlin wrote:Ma ja ba.Vizionar 1985 wrote: zaKaj ne kuzis![]()
da,u pravu si,dansanj bosnjacka politika se ne razlikuje od srspske politike i hrvatske politike
Ono Mi susjede pljackamo, ubijamo, silujemo, otimamo od njih sve i ono malo Jada, Zlo i Zlocine im cinimo Grupno,
Govorimo im Prodali ste Veru za Veceru, Klacemo vas itd.
Mi ono Zagreb(Hrvate) i Beograd(Srbe) napadali(napadali prvi) itd.
KuzimJa dobro.
http://forum.krstarica.com/
http://www.index.hr/indexforum
http://www.--- NO LINKS ---/forum/
Sta se ovdje i na slicnima sve valja.
Al Ono Ja i Sunarodnici Moji ne Kuzimo, kaj ne.
- arzuhal
#4694 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Connaisseur Karlin wrote:
Svakog dana postajete slicniji srbimavec ste se odrkeli Bosanaca
sta je sljedece
Sljedeće je odricanje Hercegovaca
- BHCluster
#4695 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Izgleda da je obrnuto.Connaisseur Karlin wrote:
sta je sljedece
- Connaisseur Karlin
#4696 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Gdje si bio BosanacHAVANA wrote:Aaaa ,ja cetri granice preso i kuci doso, vi jos o ovome.
- Connaisseur Karlin
#4697 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Hercegovci su vecinom Bosanskog porijeklaarzuhal wrote:Connaisseur Karlin wrote:
sta je sljedece
![]()
Sljedeće je odricanje Hercegovaca
- Sanjarko
#4698 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Connaisseur Karlin wrote:Svakog dana postajete slicniji srbimaVizionar 1985 wrote:
Ma ja ba.
Ono Mi susjede pljackamo, ubijamo, silujemo, otimamo od njih sve i ono malo Jada, Zlo i Zlocine im cinimo Grupno,
Govorimo im Prodali ste Veru za Veceru, Klacemo vas itd.
Mi ono Zagreb(Hrvate) i Beograd(Srbe) napadali(napadali prvi) itd.
KuzimJa dobro.
http://forum.krstarica.com/
http://www.index.hr/indexforum
http://www.--- NO LINKS ---/forum/
Sta se ovdje i na slicnima sve valja.
Al Ono Ja i Sunarodnici Moji ne Kuzimo, kaj ne.vec ste se odrkeli Bosanaca
sta je sljedece
Jasta.
Cetnici Fasisti nam Vodze, Rehabilitujemo i Slavimo Fasiste, Slavimo Koljace i Zlocince, Imamo (Krsne)Slave ovog onog po institucijama,
stavljamo Bosnjacko Bosansko na ovo ono itd.
Ono Bosnjaci nisu Bosanci i Bosnjaci se odricu Bosanaca i Bosne.
Last edited by Sanjarko on 04/07/2016 00:22, edited 1 time in total.
- maraccana
#4699 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Pitanje etničnosti treba biti na nivou pitanja vjeroispovijesti, te od važnosti je samo na individualnom nivou, ovisno o osjećaju pripadnosti i uvjerenja osobe, može a i ne mora imati ikakvo relevantno uporište, a čovjek može i da se ne izjasni uopšte. Međutim, na popisu se desio strašan propust, na kojem se termin nacionalnog poistovjetio sa terminom etničkog. Pošto se nacija/nacionalno odnosi na državu, samim postavljanjem pitanja nacionalnosti, dovodi se u pitanje i država, tako da je ovaj čin državni udar, koji su mnogi prešutjeli, a možda nekolicina ukazivala bez ikakvog efekta.arzuhal wrote:..ali zato su sastavljači pitanja to onemogućili spajajući nacionalno/državno i etničko/narodno pa je pitanje glasilo (podsjetite me): kako se izjašnjavate nacionalno/etnički?pemanapemani wrote: Najniža granica je trebala biti da se bosanskohercegovačka nacija podrazumijeva za sve one koji imaju BiH državljanstvo.
Logično, da su razdvojili nacionalno i etničko onda bi nacionalno izjašnjavanje bilo sasvim suvišno, podrazumijevalo bi se: BiH (ili neka nakaradnost kao bosnohercegovac ili bosnopodrinjac ili krajiškobosanac ili...već bilo koja zahebancija od ponižavajućeg kolonijalnog imena koji uz državu Bosnu i njeno ime veže neku njenu podregiju kao što je Hercegovina, Podrinje, Krajina ili bilo što slično...)
Dakle nisu razdvajali naciju/državljanstvo od etnije, da bi dobili to što su dobili.
To što sam etnički Bošnjak nimalo ne ukida (barem za mene, drugi mogu tvrdit naglavačke šta 'oće, zabole me) moje bosanstvo ili bh. državljanstvo...
-
Fox_Fox
#4700 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Ok, svi smo popili pamet svijet i znamo sve o popisu, bla bla bla... a moze li meni neko konkretno objasniti šta ja, kao građanin BiH imam od ovoga popisa?
Imam da slušam svaki dan kako Dodik i ostali iz RS kako popis nije istina bla bla.
Imam da slušam svaki dan Baketa i Čovića kako popis jeste istina bla bla.
TO JE TO. NIKAKVA DRUGA KORIST!!!
Ljudi ne ložite se džaba, sva ova priče koliko koga ima i jesu li dobro brojali je samo da se skupi što više glasova od ovih nepismenih.
Ovo što su pisali o promjeni ustava BiH, to će se desiti ali ne zbog popisa nego zbog Roma i Jeverja kako bi i oni imali šansu da ukradu sebi.. To je već početkom 2016 objavljeno da Ameri imaju plan za 2017 - "Dayton II" i tu se mi ništa ne pitamo, odlučuju veće sile USA, EU, Rusija.
Neki od Vas na forumu spomenuše i rat a samim time i pokazaše da su upravo oni jedni od ovih što su se izjasnili da su polupismeni (znaju sva slova, čitanje ne ide baš najbolje, al jbg u kafani čujete svakakve teorije zavjere).
Sama činjenica da je popis pokazo da je većina gradova etnički čista govori da možete mirno spavati. Ne može se ponoviti 92 kada ste u Sarajevu imali 20.000 vojnika JNA na dežuri. Sada imamo 20.000 Srba u Lukavici i 20.000 na Palama. 40.000 Srba na 500.000 Bošanjaka (računam i Ilidžu, Hadžiće, Ilijaš, Vogošću, Trnovo) + Sarajevo raspolaže većinom vojne opreme tako da od toga nema ništa.
Isti slučaj je i sa Banja Lukom. 99% Srbi a to u okolnim selima ima 5000, 10.000 Bošanjaka ni njima ne predstavlja razlog za strah.
Što se tiče Hrvata oni su mirni i ni na kraj pameti im nije rat. Hrvatska članica EU, imaju dvojne pasoše i jednostavno nemaju potrebe da se bore za nešto kad već imaju sve.
Poenta ovog popisa bi trebala biti;
1. pravite djecu
2. tjerajte djecu da se obrazuju
3. tjerajte djecu da se obrazuju
Imam da slušam svaki dan kako Dodik i ostali iz RS kako popis nije istina bla bla.
Imam da slušam svaki dan Baketa i Čovića kako popis jeste istina bla bla.
TO JE TO. NIKAKVA DRUGA KORIST!!!
Ljudi ne ložite se džaba, sva ova priče koliko koga ima i jesu li dobro brojali je samo da se skupi što više glasova od ovih nepismenih.
Ovo što su pisali o promjeni ustava BiH, to će se desiti ali ne zbog popisa nego zbog Roma i Jeverja kako bi i oni imali šansu da ukradu sebi.. To je već početkom 2016 objavljeno da Ameri imaju plan za 2017 - "Dayton II" i tu se mi ništa ne pitamo, odlučuju veće sile USA, EU, Rusija.
Neki od Vas na forumu spomenuše i rat a samim time i pokazaše da su upravo oni jedni od ovih što su se izjasnili da su polupismeni (znaju sva slova, čitanje ne ide baš najbolje, al jbg u kafani čujete svakakve teorije zavjere).
Sama činjenica da je popis pokazo da je većina gradova etnički čista govori da možete mirno spavati. Ne može se ponoviti 92 kada ste u Sarajevu imali 20.000 vojnika JNA na dežuri. Sada imamo 20.000 Srba u Lukavici i 20.000 na Palama. 40.000 Srba na 500.000 Bošanjaka (računam i Ilidžu, Hadžiće, Ilijaš, Vogošću, Trnovo) + Sarajevo raspolaže većinom vojne opreme tako da od toga nema ništa.
Isti slučaj je i sa Banja Lukom. 99% Srbi a to u okolnim selima ima 5000, 10.000 Bošanjaka ni njima ne predstavlja razlog za strah.
Što se tiče Hrvata oni su mirni i ni na kraj pameti im nije rat. Hrvatska članica EU, imaju dvojne pasoše i jednostavno nemaju potrebe da se bore za nešto kad već imaju sve.
Poenta ovog popisa bi trebala biti;
1. pravite djecu
2. tjerajte djecu da se obrazuju
3. tjerajte djecu da se obrazuju