Sirija vol. 2

Locked
Avetinho

#4676 Re: Sirija vol. 2

Post by Avetinho »

zrakomlat wrote:
Avetinho wrote:
zrakomlat wrote:

Sve ok, kasnije sam i napisao da si vjerovatno ispustio dio rečenice.
Ne seri majketi vise,

8 + 2 + 1 = 11

Zajebavat se s ljudskim zivotima prilici samo anal kiticarima.
Ovdje se ne može dobiti ta računica ni matematički niti logički.
poginulo je 8 žena, među kojima dvije djevojčice, jedan dječak i dva muškarca
A puno nešto ti koristiš termine anal, kitičar i ass(adista). Muteber ti pravo, izgleda.
Vama ass-sadistima ne ide logika najbolje, ali to je prva zrtva rata.

Poginulo je osam zena, od kojih dvije djevojcice.

Poginula su dva muskarca.
Poginuo je jedan djecak.

Zar je to toliko tesko shvatiti?

8 + 2 + 1 = 11

Koji vam je kurac da se zajebavate s ljudskim zivotima.
Kitrona

#4677 Re: Sirija vol. 2

Post by Kitrona »

AMERIKANCI PRIZNALI DA TURCI ŠVERCAJU ISIS-ovu NAFTU 'Istina, ali ta količina nafte je krajnje mala, pa čak i beznačajna. Nema brige...'

http://www.jutarnji.hr/amerikanci-prizn ... -/1472076/
zrakomlat

#4678 Re: Sirija vol. 2

Post by zrakomlat »

Avetinho wrote:................
Vama ass-sadistima ne ide logika najbolje, ali to je prva zrtva rata.

Poginulo je osam zena, od kojih dvije djevojcice.

Poginula su dva muskarca.
Poginuo je jedan djecak.

Zar je to toliko tesko shvatiti?

8 + 2 + 1 = 11

Koji vam je kurac da se zajebavate s ljudskim zivotima.
Da, kad se tako napiše, ali tako nije napisano u originalnom postu. Koji je qrz vama dvojici, u istoj toj replici saxxxu sasvim lijepo se vidi da se niko ne zajebaje ni s čim.
Šta mu glumite Omara Mjesečara po službenoj dužnosti, niti je kriminalac, niti je tražio advokata. Jbt, čovjek je skontao da je napravio grešku, i sam je to napisao, a vi ovdje izvrćete postove i tumačite ih kako vam volja. I Laprdan bi vam pozavidio.
Dosta off-topica što se mene tiče. Pozz
Last edited by zrakomlat on 04/12/2015 23:43, edited 3 times in total.
Co0l

#4679 Re: Sirija vol. 2

Post by Co0l »

Maystor wrote:
Co0l wrote:
Maystor wrote:
Rusija je svjetska sila br 2, igrač bez kojeg se više ne može. Turska to nije, ona je sluga drugih sila. Nije teško naslutiti ko će izvući deblji kraj.

Davutolu: vanjska politika Turske je nula problema sa susjedima. Ovaj ... nula susjeda bez problema.

------------------
Tvoj problem u ovoj diskusiji je što si pristrasan, emocije te vuku. Na temi o obaranju aviona imaš gomilu sdaovaca koeficijenta inteligencije poput onog čuvenog "hu iz ju" kad je branio Prdogana na ulicama Sarajeva. Ti se ne bi trebao spuštati na taj nivo.
Gledano upravo bez emocija Rusija je ta koja najvise gubi stopiranjem Turskog toka,daleko vise nego Turska.Ovi su promptno reagovali energetskim ugovorom sa Katarom.Strasno pametan potez Rusije :D Ko tu najvise dobija,zakljuci sam.
Uspostava čvrće suradnje između Turske i Katara u oblasti energije, umanjit će izglede velikog energetskog projekta "Turski tok" koji su zagovarali Moskva i Ankara.
Solidan i ekspresan šuk.
Postoji mogucnost i da su Turci tako reagovali samo da dokazu Rusima da nisu nezamjenjivi i da ce se Turski tok kasnije vratiti u opticaj.

Dakle,da se vratim na svoj prethodni komentar:
Co0l wrote: Ili je neko bas i racunao na to :D
Budi ozbiljan, priča o plinu iz Katara je jeftin blef. Pogledaj kartu i reci nam kako će ga transportovati?
Jedina alternativa ruskom plinu je Iran. A to je manje izgledno nego da se pomire s rusima.
Prema ovom sporazumu, Katar će u Turskoj izgraditi terminal za uvoz prirodnog plina, a tačna količina ovog energenta koja će biti uvezena u ovu zemlju još uvijek je nepoznanica. Pored ovog, obje strane su potpisale još 15 drugih ugovora, uključujući uvođenje bezviznog režima između dviju zemalja.
Kako god,najbitnije od svega je da su Rusi tu donji,ostalo je manje bitno.
Avetinho

#4680 Re: Sirija vol. 2

Post by Avetinho »

Kitrona wrote:
AMERIKANCI PRIZNALI DA TURCI ŠVERCAJU ISIS-ovu NAFTU 'Istina, ali ta količina nafte je krajnje mala, pa čak i beznačajna. Nema brige...'

Sta kazes, jutarnji javlja. A sta javlja avaz.

Odakle vas se trolova ovoliko namnozi u zadnje vrijeme.
Kaligula I

#4681 Re: Sirija vol. 2

Post by Kaligula I »

sarajevoxxxx wrote:

Ako nisi primjetio ginu Sirijci.Onaj ko je govorio da nema potrebe za vojnom intervencijom valjda i snosi odgovornost za stradanje naroda. Narod je najviše stradao i još se kraj ni ne nazire, a samo da se jadni Asad i njegova armija odbrani od kako ono ide "svih vojski svijeta". Mogli su Kuds tri puta osloboditi koliko ih je poginulo u borbi protiv vlastitog naroda.

Zamisli jednog predsjednika jedne države iako je imao avijaciju i borio se protiv daleko slabijeg protivnika rj svog naroda, dovede drugu vojsku stranu silu da bombarduje isti taj njegov narod.Za vrijeme Asada koji je prvih dana revolucije milion puta svaki dan ponavljao kako je protiv strane vojne intervencije, isti taj Asad sasvim normalno i sa zadovoljstvom danas posmatra kako 180 aviona iz 50 zemalja bombarduje njegov narod, njegove građane, njegove seszre, jegovu braću.A 40 godina on i otac mu stvarali vojsku da brani Sirijce, da brani taj narod koji se svako jutro klanjao zastavi, nigdje na svijetu, možda u S. Koreji da je se od vojske napravio takav kult i mit, a danas tu zemlju bombarduje 50 država a ta im vojska pomaze u bombardovanju vlastitog naroda, kako ono ide "u borbi protiv terorizma" :-). To je da pukneš od muke, za neke i da crkneš od smijeha, koliko samo gluposti stanuje u tom dijelu svijeta, kojeg diktatori tako pažljivo čuvaju.

...pa ne bih bas rekao da si u pravu...masa je argumenata koji te demantiraju...recimo, Alaviti, krscani, druzi i siiti u Siriji su sigurno na strani Asada, a to je negdje oko 30% stanovnistva...dalje, na tih 30% Sirijaca dodaj i dio sunita Arapa iz Sirije, dakle iz gradova kao sto su Damask, Alepo, Deir Zora, Tartus, Latakija što, sada, iznosi 50% stanovnistva koji podrzavaju Asada...da ne govorim o Kurdima, njih oko 10%...tu je jednostavno rijec o opredjeljnju za manje zlo, a ne za vece dobro...dakle, najmanje 60% gradjana Sirije je na Asadovoj strani ali ne iz ljubavi prema njemu, nego iz prijeke potrebe u borbi za goli životni opstanak...drugim rijecima, oni se nisu opredijelili za Asada kao Asada, nego za sekularizam, a koji nudi šansu na slobodu, jednakost i ravnopravnost...

...ne mislim da je se Asad, kao legalni, legitimni i suvereni predsjednik drzave, trebao odreći zahtjeva gore navedenih sirijskih gradjana, a udovoljit petokolonašima, izdajnicima, vjerskim sovinistima, kriminalcima, stranim kolaboracionistima itd itd...i na kraju krajeva tu je vise rijec o velikoj, planetarnoj, politickoj 'utakmici', nego o sirijskim nacionalnim, vjerskim, rasnim i inim problemima ...Bliski Istok je, nazalost, danas domacin te velike 'utakmice', a sutra ce biti neko drugi, jer igra je duga, teska i krajnje iscrpljujuca...
Kaligula I

#4682 Re: Sirija vol. 2

Post by Kaligula I »

Avetinho wrote:
Kitrona wrote:

... :lol: :lol: ...hjad nam ti izrecitiraj pravu i jedinu istinu... :lol: :lol: ...daj nas prosvjetli ti veliki Budo... :D
Novak20

#4683 Re: Sirija vol. 2

Post by Novak20 »

Kikibombona

#4684 Re: Sirija vol. 2

Post by Kikibombona »

DuckZz wrote:
Kikibombona wrote:
DuckZz wrote:Kockali su se, prodali dušu Rusima, i izgubili maksimalno, sad idu na sve ili ništa.
Cekaj care, zar nisu prodali Amerikancima?

Nismo li se slozili da ih Amerika priprema za Raku. Ti si rekao da ces jos stosta objaviti o tome.
Na kakvim si ti tramalima ?
Već smo shvatili da nisi ljubitelj Istočno-Slavenske politike i njihove propagande, ali se ponašaš kao da si na njihovoj obuci za kolumniste.
Kakvi Amerikanci i Jaish Thuwar grupa, kakve pripreme ...... o čemu ti pričaš , da se ne peglamo pola sata nađi mi od mojih 1k postova gdje sam jedne i druge spomenuo u istom kontekstu, da se odmah bacim sa zgrade ako išta od toga što govoriš ima logike.
Ma bravo, genije.

Mislio si da je Jaysh al-Thuwar dio bradate intenacionale. :D

Ovdje si se sa mnom natezao, govorio kako ce pobunjenici kontrolisati Gire Sipi, kako taj grad za njih ima posebnu vaznost... bla, bla... Ti pobunjenici su naravno bili Jaysh al-Thuwar.

Postavljao si klipove o stotinama novih pripadnika Jaysh Thuwar. Kao, oni ce na Raku...

I, sta je bilo?
Odjebao Jaysh al-aThuwar bradonje!?? :-x :lol:
zrakomlat

#4685 Re: Sirija vol. 2

Post by zrakomlat »

Image

:lol:
Naslovnica

#4686 Re: Sirija vol. 2

Post by Naslovnica »

Inside the house of terrorist killer husband & wife, Malik &Syed Rizwan Farook
Read more at http://www.liveleak.com/view?i=c79_1449 ... lhwVaLi.99

http://www.liveleak.com/view?i=c79_1449262095

Pogledajte samo ovaj cirkus!
Mediji pušteni u kuću gdje su živjeli ono dvoje što izvršiše ubistva u USA.
Normalno bi bilo da su tu FBI, CIA, i koje sve agencije...da je cijeli kvart "sealed off".
Ali jok
Sve stoji kao da je namješteno za medije.
Na šta vam ovo liči?! Cirkus!
Ja sam se na temi deklarisao protiv terorizma i zla u svakom obliku, ali ovo što vidim je toliko ofirno, sumnjivo i smrdi da naprosto ne mogu da vjerujem šta se dešava!
NEVJEROVATNO.
Kikibombona

#4687 Re: Sirija vol. 2

Post by Kikibombona »

Naslovnica wrote:Inside the house of terrorist killer husband & wife, Malik &Syed Rizwan Farook
Read more at http://www.liveleak.com/view?i=c79_1449 ... lhwVaLi.99

http://www.liveleak.com/view?i=c79_1449262095

Pogledajte samo ovaj cirkus!
Mediji pušteni u kuću gdje su živjeli ono dvoje što izvršiše ubistva u USA.
Normalno bi bilo da su tu FBI, CIA, i koje sve agencije...da je cijeli kvart "sealed off".
Ali jok
Sve stoji kao da je namješteno za medije.
Na šta vam ovo liči?! Cirkus!
Ja sam se na temi deklarisao protiv terorizma i zla u svakom obliku, ali ovo što vidim je toliko ofirno, sumnjivo i smrdi da naprosto ne mogu da vjerujem šta se dešava!
NEVJEROVATNO.
:lol: :lol:

Koga oni levate?
DuckZz

#4688 Re: Sirija vol. 2

Post by DuckZz »

Kikibombona wrote:
DuckZz wrote:
Kikibombona wrote: Cekaj care, zar nisu prodali Amerikancima?

Nismo li se slozili da ih Amerika priprema za Raku. Ti si rekao da ces jos stosta objaviti o tome.
Na kakvim si ti tramalima ?
Već smo shvatili da nisi ljubitelj Istočno-Slavenske politike i njihove propagande, ali se ponašaš kao da si na njihovoj obuci za kolumniste.
Kakvi Amerikanci i Jaish Thuwar grupa, kakve pripreme ...... o čemu ti pričaš , da se ne peglamo pola sata nađi mi od mojih 1k postova gdje sam jedne i druge spomenuo u istom kontekstu, da se odmah bacim sa zgrade ako išta od toga što govoriš ima logike.
Ma bravo, genije.

Mislio si da je Jaysh al-Thuwar dio bradate intenacionale. :D

Ovdje si se sa mnom natezao, govorio kako ce pobunjenici kontrolisati Gire Sipi, kako taj grad za njih ima posebnu vaznost... bla, bla... Ti pobunjenici su naravno bili Jaysh al-Thuwar.

Postavljao si klipove o stotinama novih pripadnika Jaysh Thuwar. Kao, oni ce na Raku...
I, sta je bilo?
Odjebao Jaysh al-aThuwar bradonje!?? :-x :lol:
Bravo genije.

Kad se otrijezniš, nađi post i kopiraj ga gdje sam bilo šta o njima pisao. Do prije 24 sata nikad ih u životu nisam spomenuo niti pisao o njima.
Do tada malo manje po žutom
Kitrona

#4689 Re: Sirija vol. 2

Post by Kitrona »

Avetinho wrote:
Kitrona wrote:

Ja sam prenio tekst bez ikakvog svog komentara.

Da li je link nepostojeći? Ako nije - odje*i!
sarajevoxxxx

#4690 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

Kaligula I wrote:
sarajevoxxxx wrote:

Ako nisi primjetio ginu Sirijci.Onaj ko je govorio da nema potrebe za vojnom intervencijom valjda i snosi odgovornost za stradanje naroda. Narod je najviše stradao i još se kraj ni ne nazire, a samo da se jadni Asad i njegova armija odbrani od kako ono ide "svih vojski svijeta". Mogli su Kuds tri puta osloboditi koliko ih je poginulo u borbi protiv vlastitog naroda.

Zamisli jednog predsjednika jedne države iako je imao avijaciju i borio se protiv daleko slabijeg protivnika rj svog naroda, dovede drugu vojsku stranu silu da bombarduje isti taj njegov narod.Za vrijeme Asada koji je prvih dana revolucije milion puta svaki dan ponavljao kako je protiv strane vojne intervencije, isti taj Asad sasvim normalno i sa zadovoljstvom danas posmatra kako 180 aviona iz 50 zemalja bombarduje njegov narod, njegove građane, njegove seszre, jegovu braću.A 40 godina on i otac mu stvarali vojsku da brani Sirijce, da brani taj narod koji se svako jutro klanjao zastavi, nigdje na svijetu, možda u S. Koreji da je se od vojske napravio takav kult i mit, a danas tu zemlju bombarduje 50 država a ta im vojska pomaze u bombardovanju vlastitog naroda, kako ono ide "u borbi protiv terorizma" :-). To je da pukneš od muke, za neke i da crkneš od smijeha, koliko samo gluposti stanuje u tom dijelu svijeta, kojeg diktatori tako pažljivo čuvaju.

...pa ne bih bas rekao da si u pravu...masa je argumenata koji te demantiraju...recimo, Alaviti, krscani, druzi i siiti u Siriji su sigurno na strani Asada, a to je negdje oko 30% stanovnistva...dalje, na tih 30% Sirijaca dodaj i dio sunita Arapa iz Sirije, dakle iz gradova kao sto su Damask, Alepo, Deir Zora, Tartus, Latakija što, sada, iznosi 50% stanovnistva koji podrzavaju Asada...da ne govorim o Kurdima, njih oko 10%...tu je jednostavno rijec o opredjeljnju za manje zlo, a ne za vece dobro...dakle, najmanje 60% gradjana Sirije je na Asadovoj strani ali ne iz ljubavi prema njemu, nego iz prijeke potrebe u borbi za goli životni opstanak...drugim rijecima, oni se nisu opredijelili za Asada kao Asada, nego za sekularizam, a koji nudi šansu na slobodu, jednakost i ravnopravnost...

...ne mislim da je se Asad, kao legalni, legitimni i suvereni predsjednik drzave, trebao odreći zahtjeva gore navedenih sirijskih gradjana, a udovoljit petokolonašima, izdajnicima, vjerskim sovinistima, kriminalcima, stranim kolaboracionistima itd itd...i na kraju krajeva tu je vise rijec o velikoj, planetarnoj, politickoj 'utakmici', nego o sirijskim nacionalnim, vjerskim, rasnim i inim problemima ...Bliski Istok je, nazalost, danas domacin te velike 'utakmice', a sutra ce biti neko drugi, jer igra je duga, teska i krajnje iscrpljujuca...
Sve su to mogli imati sa opozicijom. Evo u Tunisu strašni islamisti (ironija) došli, na drugim izborima opet uredno predali vlast stranci koja je najviše osvojila. Asad i elita bi vjerovatno sa lakoćom pobjedili na nekim narednim izborima. Stari lisci, stara garnitura, i realno znaju kako se vlada. A možda i ne bi, ko zna kako bi sve to ispalo. Realno postojale su iste mogućnosti za sve. Narod bi probao islamiste, i ako bi bili dobri opet bi ih izabrao ako ne, Asad bi ponovo došao na vlast itd.

Međutim, kada u jednom društvu imaš slučaj da je vođa iznad naroda, iznad države (ili Asad ili ćemo spaliti Siriju) onda je čak i privremeni odlazak sa vlasti toliko bolan udarac da će prije pobiti milion ljudi nego pauzirati nekoliko godina i biti opozicija.

To sve pršti od oholosti, iste one koju vidimo kod isilovaca. To je 40 godina bilo neupitno, strogo se kažnjavao svaki i najmanji pokušaj da se neko drugi pita osim partije. To su likovi za koje ljudski život nikada nije imao nikakvu vrijednost.Sadam tušio Kurde, ovaj zatvarao zbog banalnih stvari. Letila glava bez suđenja. Evo vidiš u Egiptu kako se ljudi diktatori koje nije narod izabrao kako se ponašaju, ne prezaju na ulicama pobiti stotine ljudi, jednostavno jer im se more.

U svakom slučaju ja mislim da je taj period prošao, Asad ili onaj sistem je već sada prošlost. Ovo sada je borba za goli opstanak, ljudi znaju da ih čekaju vješala ili dugogodišnja robija, zato i pružaju otpor. Ili pak sektaško odmjeravanje snaga, pa i Rusi tu gledaju šta da zarade a i usput da se suprostave Zapadu, da nastave neke svoje bitke.
Kikibombona

#4691 Re: Sirija vol. 2

Post by Kikibombona »

DuckZz wrote: Bravo genije.

Kad se otrijezniš, nađi post i kopiraj ga gdje sam bilo šta o njima pisao. Do prije 24 sata nikad ih u životu nisam spomenuo niti pisao o njima.
Pa cekaj, koje su bradonje trebale kontrolisati Gire Sipi (Tal Abjed)?

Nemoj mi reci da to nisi govorio. Dosta je svjedoka, a ni komentar nije tesko naci.

Koja pobunjenicka grupa je nedavno regrutovala 500 vojnika na sjeveru Sirije, na teritoriju koji kontroliraju Kurdi?

I sta ti je zuto?
Piva?

Jesam popio par komada. Priznajem. Oko nas zanosne djevojke, ubija rok muzika. Fino bilo, pravo.
ioannes

#4692 Re: Sirija vol. 2

Post by ioannes »

Sharka wrote:Zna li neko iz kojeg oruzja izlecu ove otrovne strelice?

Smerc
BM-30 meni se cini....poredali su sigurno 2 ili 3 komada jedan pored drugog
DuckZz

#4693 Re: Sirija vol. 2

Post by DuckZz »

Kikibombona wrote:
DuckZz wrote: Bravo genije.

Pa cekaj, koje su bradonje trebale kontrolisati Gire Sipi (Tal Abjed)?

Nemoj mi reci da to nisi govorio. Dosta je svjedoka, a ni komentar nije tesko naci.

Koja pobunjenicka grupa je nedavno regrutovala 500 vojnika na sjeveru Sirije, na teritoriju koji kontroliraju Kurdi?

I sta ti je zuto?
Piva?
Jesam popio par komada. Priznajem. Oko nas zanosne djevojke, ubija rok muzika. Fino bilo, pravo.
ahhahaha pa ti si stvarno lud lik 100%.
Po 3. put ti govorim šta da uradiš a ti se praviš kao da si, ili jesi, na nekim teškim gudrama.

Evo ti tutorijal šta da uradiš.

1. Klikneš na moj profil
2. Odeš na sve postove
3. Pronađi samo 1 gdje sam spomenuo ovu grupu prije da je starije od 24h
4. Kopiraj i stavi ga ovdje da se svi smijemo.

I onda se cudiš što te ljudi ovdje za*ebavaju, bilo da se radi o trollovima tipa Japin, ili nekim "hardcore imperijalnim ne-robovima"
ioannes

#4694 Re: Sirija vol. 2

Post by ioannes »

jesi patak ....govorio si
Kikibombona

#4695 Re: Sirija vol. 2

Post by Kikibombona »

DuckZz wrote:
ahhahaha pa ti si stvarno lud lik 100%.
Po 3. put ti govorim šta da uradiš a ti se praviš kao da si, ili jesi, na nekim teškim gudrama.

Evo ti tutorijal šta da uradiš.

1. Klikneš na moj profil
2. Odeš na sve postove
3. Pronađi samo 1 gdje sam spomenuo ovu grupu prije da je starije od 24h
4. Kopiraj i stavi ga ovdje da se svi smijemo.

I onda se cudiš što te ljudi ovdje za*ebavaju, bilo da se radi o trollovima tipa Japin, ili nekim "hardcore imperijalnim ne-robovima"
Sta pricas dijete drago?
I sta ti znas o gudrama?
Sta znas o bilo cemu?

Lijepo te pitam...

Koja je to grupa trebala kontrolisati Gire Sipi/Tel Abjed?
Ko kontrolise grad sada?

Za koga si nedavno pisao i postavljao linkove o regrutaciji novih vojnika na sjeveru Sirije gdje su Kurdi vecina?
Kako se zove grupa?

I ko su ove budale, sto hoce da se krecu kroz Sejh Maksud? :lol:

https://pbs.twimg.com/media/CVZEDBNXAAIcok9.png

Tesko je nama koji pratimo pohvatati sve ove bradate skupine, a mozes tek misliti kako je zbunjen neko ko navrati povremeno...

Ja nikada nisam uspjeo skontatati sta i kako, ko i gdje... kod ove bradate internacionale koju podrzavas ti i jos pokoji vjerski fanatik.
DuckZz

#4696 Re: Sirija vol. 2

Post by DuckZz »

ioannes wrote:jesi patak ....govorio si
Da pokušam sa tobom pošto vidim da ovaj iznad nije u psihičkom stanju da uradi ono što su se kaže više puta.
Pronađi samo jedan moj post gdje sam spominjao ovu grupu "Jaish Thuwar" u bilo kojem kontekstu, bilo kada, osim u posljednja 24 sata gdje sam ih prvi put spomenuo. A argument "reko kazao"..... ipak i dalje koriste samo glavonje u Haagu.
ioannes

#4697 Re: Sirija vol. 2

Post by ioannes »

DuckZz wrote:
Da pokušam sa tobom pošto vidim da ovaj iznad nije u psihičkom stanju da uradi ono što su se kaže više puta.
Pronađi samo jedan moj post gdje sam spominjao ovu grupu "Jaish Thuwar" u bilo kojem kontekstu, bilo kada, osim u posljednja 24 sata gdje sam ih prvi put spomenuo. A argument "reko kazao"..... ipak i dalje koriste samo glavonje u Haagu.
koliko sam ja shvatio...to ime jaish thuwar je neka nova kreacija, ali u biti se radi o istim ljudima za koje si ti govorio da ce ici na Raku
DuckZz

#4698 Re: Sirija vol. 2

Post by DuckZz »

ioannes wrote:
DuckZz wrote:
koliko sam ja shvatio...to ime jaish thuwar je neka nova kreacija, ali u biti se radi o istim ljudima za koje si ti govorio da ce ici na Raku
Nije toliko nova, nastala u Maju ove godine, ali to nije ni bitno jer ih nikad do sada u ovih 1600 postova nisam spomenuo (osim jučer).
Opet govorim, ako jesam onda fino pronađi post gdje sam to radio, a pošto pišem na temu jednom u 1-2 dana to nebi trebao biti toliki problem, imaš fino opciju search pa traži po rijecima.
Mlohavi

#4699 Re: Sirija vol. 2

Post by Mlohavi »

ioannes wrote:
Smerc
BM-30 meni se cini....poredali su sigurno 2 ili 3 komada jedan pored drugog
Ma kakav smerch...Ovo je 100% bm 21 grad, 6 lansera
MMM1977

#4700 Re: Sirija vol. 2

Post by MMM1977 »

I ja se sjecam :mrgreen: