Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
BHF_Manijak

#4676 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Kemal Malovčić wrote:iduće godine idemo na titulu
A Blaugrana, nista to je l' Kemal abi?! :mrgreen:
Kemal Malovčić

#4677 Re: Liverpool FC

Post by Kemal Malovčić »

BHF_Manijak wrote:
Kemal Malovčić wrote:iduće godine idemo na titulu
A Blaugrana, nista to je l' Kemal abi?! :mrgreen:
blaugrana pa liverpul, hijerarhija postoji :-D
Edin H.

#4678 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

ganjeta wrote:
Edin H. wrote:Evo sad sa utakmice, meni vala Sturridge nije nesto dominirao (znam da mu je ovo vec treci gol), ne konta frajer Suareza. Naravno bolje Sturridge nego niko :D ipak
Suarez klasa za sebe, realno steta za njega sto ne igra u jacem klubu.
Gerrard odlican, imao je sjajnih dodavanja. Lukas dobar, odlican gol Hendersona. Downing malo isprepadan, boji se da ne izgubi loptu.
Norwich razocarao
Koliko ti jer trebalo iz Tirane do Liverpula? Jesi trajektom iš'o? :oops: :D

Ma jok, vidim na kamionu nazad TIR, rekoh garant zemo :dance: :mrgreen:, a ono Transport International (de Marchandises) par la Route znaci :shock:

Nema veze, uletim nazad, kad nisu zeme, nego Afganistanci, posli poslom u Englesku da traze azil. Rekoh ja posao na utakmicu Liverpoola, ima li sta popiti? Kazu ne pijemo, mi smo muslimani, al imamo mi nesto brate - domaci proizvod :-). I tako laganice....
ganjeta

#4679 Re: Liverpool FC

Post by ganjeta »

Borba znači :roll: :D , nisam ni sumnjao.

Nego, kakva je " domaćica " ?! :wink:
Layne

#4680 Re: Liverpool FC

Post by Layne »

Image
AmiĐa_Idriz

#4681 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Boga mi biće svega u idućem kolu..imamo isti broj bodova kao Arsenal..pobjeda bi bila zlata vrijedna :mrgreen: :mrgreen:
Edin H.

#4682 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

Poderace ih Liverpool samo zbog AmiDJe :D

A i vrijeme Arsenu da ide u PSG :zoka:, nije lose trideset cigli funti :dance:

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... ds-newsxml
AmiĐa_Idriz

#4683 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

8-) 8-)
Gandalf

#4684 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

Philippe Coutinho kao moguće pojačanje, volio bih da se to desi - brz igrač i vješt tehničar, na poziciji AMF-a - dobro bi to pojačanje bilo
PrtiBeeGee

#4686 Re: Liverpool FC

Post by PrtiBeeGee »

Coutinho potpisao za Liverpool

Napadač Intera, Brazilac Philippe Coutinho novi je član Liverpoola. Coutinho je u Liverpool stigao za 8.5 miliona funti.
Coutinho je za Inter odigrao 27 susreta od dolaska iz Vasco da Game 2010. godine. Posebno je dobar Coutinho bio prošle sezone kada se tri puta upisao u strijelce. Jedno vrijeme Brazilac je proveo i u Espanyolu na posudbi.

Coutinho je upisao i jedan nastup za A tim Brazila. Za selekciju Brazila do 20 godina odigrao je sedam susreta i postigao tri gola. Za selkciju do 17 godina Coutinho je odigrao jedan susret više, a golgeterski učinak mu je identičan.

Napokon jedan pravi tehnicar u redovima Liverpool-a i nadam se da ce uz njega igra postati mnogo ofanzivnija i brza... Licno sam prezadovoljan sa ovim malim Coutinhom i nadam se da ce postati legenda ovog kluba :) YNWA :thumbup:
LSD

#4687 Re: Liverpool FC

Post by LSD »

Coutinho bi moglo lako biti pravo pojacanje za Liverpool u moru promašenih akvizicija ovih zadnjih sezona.
Momak zna s loptom baratati, fino je tretira - za razliku od izvikane engleske sirove bukovine koju su uvozili za velike pare.
Gandalf

#4688 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

Odlično :thumbup:
AmiĐa_Idriz

#4689 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

PrtiBeeGee wrote:Coutinho potpisao za Liverpool

Napadač Intera, Brazilac Philippe Coutinho novi je član Liverpoola. Coutinho je u Liverpool stigao za 8.5 miliona funti.
Coutinho je za Inter odigrao 27 susreta od dolaska iz Vasco da Game 2010. godine. Posebno je dobar Coutinho bio prošle sezone kada se tri puta upisao u strijelce. Jedno vrijeme Brazilac je proveo i u Espanyolu na posudbi.

Coutinho je upisao i jedan nastup za A tim Brazila. Za selekciju Brazila do 20 godina odigrao je sedam susreta i postigao tri gola. Za selkciju do 17 godina Coutinho je odigrao jedan susret više, a golgeterski učinak mu je identičan.

Napokon jedan pravi tehnicar u redovima Liverpool-a i nadam se da ce uz njega igra postati mnogo ofanzivnija i brza... Licno sam prezadovoljan sa ovim malim Coutinhom i nadam se da ce postati legenda ovog kluba :) YNWA :thumbup:
Image
King Kenny

#4690 Re: Liverpool FC

Post by King Kenny »

Napokon da nešto pozitivno urade.
fudbaler07

#4691 Re: Liverpool FC

Post by fudbaler07 »

King Kenny wrote:Napokon da nešto pozitivno urade.
jos pjanica na ljeto i da budu beton :bih:
PrtiBeeGee

#4692 Re: Liverpool FC

Post by PrtiBeeGee »

Prema rijecima BR treba se ocekivati jos jedno pojacanje dali to bilo u vidu kupovine ili posudbe, jer prije ove kupovine je naglasio da ce se Liverpool pojacati sa jednim eventualno dva igraca ne racunajuci sturridgea !!! Volio bi da to bude klasicni napadac ili ipak igrac za odbrane jer vidim da se najvise spominju igraci sa te pozicije!!!
AmiĐa_Idriz

#4693 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

PrtiBeeGee wrote:Prema rijecima BR treba se ocekivati jos jedno pojacanje dali to bilo u vidu kupovine ili posudbe, jer prije ove kupovine je naglasio da ce se Liverpool pojacati sa jednim eventualno dva igraca ne racunajuci sturridgea !!! Volio bi da to bude klasicni napadac ili ipak igrac za odbrane jer vidim da se najvise spominju igraci sa te pozicije!!!
YNWA ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
King Kenny

#4694 Re: Liverpool FC

Post by King Kenny »

fudbaler07 wrote:
King Kenny wrote:Napokon da nešto pozitivno urade.
jos pjanica na ljeto i da budu beton :bih:
Sumnjam da će doći Pjanić, ali eto. Kažu da bi nam Tom Ince mogao doći na ljeto obzirom da sada Blackpool ne pristaje na uslove koje LFC nudi.
MyTao

#4695 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

Neznam, Coutinho je talentovan i ima sve preduslove da postaje jako dobar igrac... ali ja bi vise volio da su doveli nekog ko je malo vise iskusniji u sredini... Snajder bi bio odlicno pojacanje, al jbg...

Mislim da Liverpoolu treba jos neko ko moze igrati lijevog beka, i to bi bilo to do ljeta...
vaučer

#4696 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Zanimljiv posao, valjda će Suso sad negdje na posudbu.
Cijena je dobra, treba ga sad polako nabildati, uputiti u engleski nogomet i kultivirati u buduću zvijezdu.
Dobrodošao Felipe.
BHF_Manijak

#4697 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Ne vjerujem da ce sad donijeti negu veliku prevagu, ne znam zasto se toliko klikce ovom transferu k'o da je dosao Xavi. :) Mislim kad se u Interu koji i ne briljira nesto nije uspio nametnuti, sumnjam da ce L'Poola nesto aman zaman naprijed pogurati. No budemo vidjeli...
Mustang1

#4698 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Kocka .. Previse love za igraca koji nema nikakve historije iza sebe niti iskustva .. Opet se gomilaju igraci od oko 10.ak miliona .. Dajte nekoga dokazanog !
PrtiBeeGee

#4699 Re: Liverpool FC

Post by PrtiBeeGee »

vaučer wrote:Zanimljiv posao, valjda će Suso sad negdje na posudbu.
Cijena je dobra, treba ga sad polako nabildati, uputiti u engleski nogomet i kultivirati u buduću zvijezdu.
Dobrodošao Felipe.
Cijena jeste dobra s'obzirom da je saouthampton davao 13M funti. a Suso neka ostane lijepo je imati duzu klupu ! ! !
PrtiBeeGee

#4700 Re: Liverpool FC

Post by PrtiBeeGee »

Bubalo1 wrote:Kocka .. Previse love za igraca koji nema nikakve historije iza sebe niti iskustva .. Opet se gomilaju igraci od oko 10.ak miliona .. Dajte nekoga dokazanog !
Dobio si ga malte ne i prejeftino, s'obzirom o kakvom se talentu radi. i nije tacno da nema iskustva ili historije iza sebe. Ima 27odigranih meceva za Inter, dok je igrao u Espanyolu na posudbi igrao je konstantno i zato je trener southamptona tjeo da ga dovede jer zna o kakvom se igracu radi, cak su ponudili 4M vise nego Liverpool. I jos jedan podatak dok je igrao u Interu bio je u prvih 11-t dok nije zadobio povredu i sa novim trenerom u Interu je i izgubio poziciju standardnog igraca ali nema sumnje da se radi o velikom talentu. Na njemu je sad dali ce se uklopiti u Engleski stil igranja... Ipak mislim da ce vrijeme pokazati da se radi o ogromnom talentu... Sta vise ima i nastup za prvi tim Brazila :thumbup:
Post Reply