calanger, nosara, unscar, bata zivotinja, ima li jos koji....Tvrtko II Kotromanić wrote:ma primirit ce se stoka na par dana barem po ovim temama
pa ce opet krenut sa svojim mantrama
RUSIJA
-
The 51st State
#4676 Re: RUSIJA
- Drvosjeca iz Dejcica
#4677 Re: RUSIJA
Opetja033 wrote:MMM1977 wrote:Jebem mater svim Rusima ali i svim Bosancima koji budu sipali gorivo na Gazpromu, koristili usluge Sberbanke, kao i bilo šta drugo za što znamo da je rusko.![]()
Misevi se usutili. Nemaju muda ni da se jave. Miseeeeeeeeeeeeeeeeviiiii!
Ima ih dosta na ovoj temi.
http://forum.klix.ba/bojkot-sberbank-an ... #p11538576
-
LDLT
#4678 Re: RUSIJA
dezurni_ucenik wrote:I mene sad zanima sta ce rusofili sada reci, kakvo sad opravdanje imaju .
Pa većina rusofila ovdje su Srbi, kakvo opravdanje. Za šta, točno ovo od njih i očekuju
- Opetja033
#4679 Re: RUSIJA
Upravo. Ne znam ko moze padati na pricu o nekakvim naivnim i imaginarnim Bosnjacima/Hrvatima rusofilima.LDLT wrote:dezurni_ucenik wrote:I mene sad zanima sta ce rusofili sada reci, kakvo sad opravdanje imaju .
Pa većina rusofila ovdje su Srbi, kakvo opravdanje. Za šta, točno ovo od njih i očekuju
-
dezurni_ucenik
#4680 Re: RUSIJA
Opetja033 wrote:Upravo. Ne znam ko moze padati na pricu o nekakvim naivnim i imaginarnim Bosnjacima/Hrvatima rusofilima.LDLT wrote:dezurni_ucenik wrote:I mene sad zanima sta ce rusofili sada reci, kakvo sad opravdanje imaju .
-
The 51st State
#4681 Re: RUSIJA
ma da su marsovci supci su.
-
krater
#4682 Re: RUSIJA
Opetja033 wrote:MMM1977 wrote:Jebem mater svim Rusima ali i svim Bosancima koji budu sipali gorivo na Gazpromu, koristili usluge Sberbanke, kao i bilo šta drugo za što znamo da je rusko.![]()
Misevi se usutili. Nemaju muda ni da se jave. Miseeeeeeeeeeeeeeeeviiiii!
- Kareem Abdul
#4683 Re: RUSIJA
Ne zaboravi jebat mater Erdoganu i Turskoj što su sa Rusima sklopili ugovor vrijedan desetke milijardi Eura zvani "Turski tok".MMM1977 wrote:Jebem mater svim Rusima ali i svim Bosancima koji budu sipali gorivo na Gazpromu, koristili usluge Sberbanke, kao i bilo šta drugo za što znamo da je rusko.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#4684 Re: RUSIJA
Ocekivan stav Rusije, ne znam da li je iko imao iluzija da ce oni biti za.
Ono sto ce ostati upisano u udzbenike je da je da postoji sudska presuda koja kaze da je pocinjen genocid i da nijedna politicka odluka, a rezolucija to jeste, ne moze mijenjati konacno utvrdjenu istinu, sto je definicija sudske presude.
I baj d vej
Vidim mnogi su ovdje jedva docekali da krenu sa lovom na vjestice. Nece vam se javljati ti koje prozivate jer , niko nije lud da vam se napenali, da ga vas 6-7 odjednom cipelira.
Krenuli ste sa uvredama, neko je i moj nick spomenuo, evo prvi put vas molim ljubazno da me ne etiketirate rusofilom i da me ne vrijedjate.
Drugi put cu biti prisiljen da upotrijebim ono dugme za prijavu.
Ono sto ce ostati upisano u udzbenike je da je da postoji sudska presuda koja kaze da je pocinjen genocid i da nijedna politicka odluka, a rezolucija to jeste, ne moze mijenjati konacno utvrdjenu istinu, sto je definicija sudske presude.
I baj d vej
Vidim mnogi su ovdje jedva docekali da krenu sa lovom na vjestice. Nece vam se javljati ti koje prozivate jer , niko nije lud da vam se napenali, da ga vas 6-7 odjednom cipelira.
Krenuli ste sa uvredama, neko je i moj nick spomenuo, evo prvi put vas molim ljubazno da me ne etiketirate rusofilom i da me ne vrijedjate.
- Point.
#4685 Re: RUSIJA
Da sam rusofil i izdrkajem na Putina ko neki ovdje, danas bi me bilo sramota. Ako imalo volim ovu zemlju. Supci jedni.
- MMM1977
#4686 Re: RUSIJA
Samo jebem mater svima koji su protiv rezolucije.Kareem Abdul wrote:Ne zaboravi jebat mater Erdoganu i Turskoj što su sa Rusima sklopili ugovor vrijedan desetke milijardi Eura zvani "Turski tok".MMM1977 wrote:Jebem mater svim Rusima ali i svim Bosancima koji budu sipali gorivo na Gazpromu, koristili usluge Sberbanke, kao i bilo šta drugo za što znamo da je rusko.
- zunazu
#4687 Re: RUSIJA
Rusi nikad nisu bili ljudi u političkom smislu. I ovo danas sa rezolucijom ne čudi, samo je pitanje koliko oni Srbima čine uslugu. Što više ovakvih propuštenih šansi, to je sve više isticanja njih kao naroda odgovornog za genocid. Kad jednog dana bude usvojena rezolucija o Srebrenici ona će možda biti mnogo teža od ove danas predložene.
Mislim da Rusi Srbima prave medvjeđu uslugu, a Srbi takvi neiskreni i nekarakterni kakvi jesu misle da su im ovi prijatelji. Pitanje je kolika je cijena ovakvih usluga. Oni koji sad likuju nad ovim glupim vetom nemaju pojma šta je njihovo danas prodano, ne računajući obraz.
Mislim da Rusi Srbima prave medvjeđu uslugu, a Srbi takvi neiskreni i nekarakterni kakvi jesu misle da su im ovi prijatelji. Pitanje je kolika je cijena ovakvih usluga. Oni koji sad likuju nad ovim glupim vetom nemaju pojma šta je njihovo danas prodano, ne računajući obraz.
-
5 0 5
#4688 Re: RUSIJA
ulozi veto._BataZiv_0809 wrote:Ocekivan stav Rusije, ne znam da li je iko imao iluzija da ce oni biti za.
I baj d vej![]()
- Co0l
#4689 Re: RUSIJA
Rezolucija je paradigma.
- Drvosjeca iz Dejcica
#4690 Re: RUSIJA
A uvreda je ako kažemo da je neko rusofil, evo ja kažem da si ti broj jedan rusofil, to nije uvreda, to je stav kako kaže jedan naš političar._BataZiv_0809 wrote:Ocekivan stav Rusije, ne znam da li je iko imao iluzija da ce oni biti za.
I baj d vej![]()
Rusija je mogla glasati protiv a da ne uloži veto.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#4691 Re: RUSIJA
a sad idemo da pravimo slobodne sibirske drzave

- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#4692 Re: RUSIJA
Drvosjeca iz Dejcica wrote:[
A uvreda je ako kažemo da je neko rusofil, evo ja kažem da si ti broj jedan rusofil, to nije uvreda, to je stav kako kaže jedan naš političar.![]()
Rusija je mogla glasati protiv a da ne uloži veto.No svakak usluga se masno plaća pa tako i ova, ostaje da vidimo kamo ovo vodi. Ko zna za šta je ovo dobro.

-
celava_dlaka
#4693 Re: RUSIJA
tipicna ruska govna, nista za drugo ocekivati od najpoganije nacije otkako je svijeta
- jao_situacije
#4694 Re: RUSIJA
nisam znao da je i nigerija slobodarska zemlja
znao sam da su smeće i dno još od ofsajda ali ovo je jedna sasvim nova dimenzija čuj "balansirati"
nestalo im nafte da Bog da 2 puta za godinu dana se hinjski šprdaju sa nama
znao sam da su smeće i dno još od ofsajda ali ovo je jedna sasvim nova dimenzija čuj "balansirati"
nestalo im nafte da Bog da 2 puta za godinu dana se hinjski šprdaju sa nama
- desni
#4695 Re: RUSIJA
Kazu historijske knjige a i gugl ne spori da su Rusi vec ranije bili krenuli u projekat stvaranja Nove Srbije negdje u Ukrajini.Jel istocnoj nisam siguran,projekat je propao tad a sad ko zna sta more bit 
- Tesla10
#4696 Re: RUSIJA
Putina za predsjednika
. Ima čovjek petlje nema šta. Velika Britanija sad našla pomagati. Gdje su bili 1992 da nas naoružaju do zuba? Gdje? Ah da zaboravio sam da su nam embargo udarili na oružje
.
Politika je nezahvalna. U politici nema prijatelja. Samo interesi. Kad to naučimo neće nas ove stvari boliti.
Politika je nezahvalna. U politici nema prijatelja. Samo interesi. Kad to naučimo neće nas ove stvari boliti.
-
5 0 5
#4697 Re: RUSIJA
a gdje su bili rusi 1992? dovlacili nam oruzije krseci britanski embargo. plus slali nam pomoc u ljudstvu.Tesla10 wrote:Putina za predsjednika. Ima čovjek petlje nema šta. Velika Britanija sad našla pomagati. Gdje su bili 1992 da nas naoružaju do zuba? Gdje? Ah da zaboravio sam da su nam embargo udarili na oružje
.
- Tesla10
#4698 Re: RUSIJA
Politika je k _ _ _ _5 0 5 wrote:a gdje su bili rusi 1992? dovlacili nam oruzije krseci britanski embargo. plus slali nam pomoc u ljudstvu.Tesla10 wrote:Putina za predsjednika. Ima čovjek petlje nema šta. Velika Britanija sad našla pomagati. Gdje su bili 1992 da nas naoružaju do zuba? Gdje? Ah da zaboravio sam da su nam embargo udarili na oružje
.
-
5 0 5
#4699 Re: RUSIJA
haha. jednostavno. sad je pitanje, ko je cija?Tesla10 wrote: Politika je k _ _ _ _.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#4700 Re: RUSIJA
Pa ko ga je dovlacio? Daj 505 inteligentniji si od toga.5 0 5 wrote: a gdje su bili rusi 1992? dovlacili nam oruzije krseci britanski embargo. plus slali nam pomoc u ljudstvu.
Dobro haznadar napisa na onoj temi, dosta je vise igranja na kartu zrtve, na sadaku, sazaljenje, na ulogu poslusnika koji treba biti nagradjen. To nam je trebalo biti jasno poslije pada tuzbe za genocid, ali jok.