kako bre da neJma...Mr.Sojic wrote: Ima, ima![]()
![]()

kako bre da neJma...Mr.Sojic wrote: Ima, ima![]()
![]()

Joooj vidi logo od cistacke firme u manjem entitetuDanguba wrote:kako bre da neJma...Mr.Sojic wrote: Ima, ima![]()
![]()
![]()
sinuhe wrote:Dodik je sa 20 godina otisao u glavni grad, zavrsio fakultet i vratio se u zavicaj. To je obicaj i na Zapadu.
Nije se on pojavio niotkud kao Ridji i Lepi. Sta bi oni da nije bilo rata, imali bi dvosoban stan u nekom neboderu sa ili bez parkinga.
Malo više truda, ovo je SDS koristio pred prošlu kampanju. A gospođa traži suvi hljeb i hranu za prasiće... Al dobro, htjelo se nešto drugo prozvati, ko će razmišljati o prasićima.Danguba wrote:kako bre da neJma...Mr.Sojic wrote: Ima, ima![]()
![]()
![]()
ma znam bre da je to sve propaganda izdajnika, vucibatina i kriminalaca iz SDS-a...sWeeT_Companion wrote:
Malo više truda, ovo je SDS koristio pred prošlu kampanju. A gospođa traži suvi hljeb i hranu za prasiće... Al dobro, htjelo se nešto drugo prozvati, ko će razmišljati o prasićima.
Nije se nista promijenilo od prosle godinesWeeT_Companion wrote:Malo više truda, ovo je SDS koristio pred prošlu kampanju. A gospođa traži suvi hljeb i hranu za prasiće... Al dobro, htjelo se nešto drugo prozvati, ko će razmišljati o prasićima.Danguba wrote:kako bre da neJma...Mr.Sojic wrote: Ima, ima![]()
![]()
![]()
Druga je tu poenta.Danguba wrote:ma znam bre da je to sve propaganda izdajnika, vucibatina i kriminalaca iz SDS-a...sWeeT_Companion wrote:
Malo više truda, ovo je SDS koristio pred prošlu kampanju. A gospođa traži suvi hljeb i hranu za prasiće... Al dobro, htjelo se nešto drugo prozvati, ko će razmišljati o prasićima.
ja sam cak ubijedjen da gospodja ostavlja svjeze pecene kifle u kontejner za site i nezadovoljne narkomane.
preCednik je tako igoru dao 3 milioncica da ne padne na kontejner i postane narkoman.
Ne znam jesi li primjetio, imas brata na forumu. Nick mu je HM2011.sWeeT_Companion wrote:Druga je tu poenta.Danguba wrote:ma znam bre da je to sve propaganda izdajnika, vucibatina i kriminalaca iz SDS-a...sWeeT_Companion wrote:
ja sam cak ubijedjen da gospodja ostavlja svjeze pecene kifle u kontejner za site i nezadovoljne narkomane.
preCednik je tako igoru dao 3 milioncica da ne padne na kontejner i postane narkoman.
Ona me stvar začeša i za SNSD i za SDS. Krali jedni, kradu drugi. Ali recimo, da je ovo država kao država, ova gospodja bi imala pravo tužiti onog ko je zloupotrijebio ovaj detalj za svoje političke propagandne aktivnosti. Na njenom mjestu, nevažno o kojoj stranci je riječ, učinio bih to bez razmišljanja.
Ne znam jesi li primjetio, imas brata na forumu. Nick mu je HM2011.[/quote]seln wrote:Druga je tu poenta.sWeeT_Companion wrote:[quote="Danguba"
ma znam bre da je to sve propaganda izdajnika, vucibatina i kriminalaca iz SDS-a...
Ona me stvar začeša i za SNSD i za SDS. Krali jedni, kradu drugi. Ali recimo, da je ovo država kao država, ova gospodja bi imala pravo tužiti onog ko je zloupotrijebio ovaj detalj za svoje političke propagandne aktivnosti. Na njenom mjestu, nevažno o kojoj stranci je riječ, učinio bih to bez razmišljanja.
Sta ces se ti i ostali ocitavati o tom problemu kada ste godinama na vlasti.HM 2011 wrote:
Samo SDA - na svim nivoima - u jedinstvu je snaga ?
Ja bih se ocitovao o stanju u manjem BiH entitetu tokom mandata M. Dodika....
Naime, situacija je jako kompleksna kao sto bi to rekao gdin. Genjac.
Polozaj Bosnjaka i povratnika generalno nije nimalo dobar - nedostaje tu radnih mjesta rezervisanih za Bosnjake, posebno u entitskim vlastima - ali cak i u nekim opcinskim sluzbama....
Ipak moramo razumjeti da rezultati popisa jos uvjek jisu prihvaceni te da su na snazi rezultati od 1991. godine - a prema tim rezultatima krsenje ustavno zagarantovanih prava Bosnjaka na radna mjesta u administrativnom aparatu manjeg BiH entiteta su vise nego ocita....
dakako ne smijemo zaboraviti i narusavanje prava povratnika - od fizickih napada, nanosejja ozljeda do uskracivanja prava na naziv maternjeg jezika u osnovnom obraovanju koje je zakonska obaveza....
takodje ,ucestalo spominjanje Islamske deklaracije u negativnom kontekstu pokazuje krajnju neproduhovljenost ...
iz toh razloga tvrdim samo SDA na svim nivoima u jedinstvu je snaga pokazi odgovornost trazi odgovornost
Mr.Sojic wrote:Ima, imasWeeT_Companion wrote:Gdje se ima, tu se troši.![]()
![]()
Sta se kleberite zar niste vidjeli onaj aerodrom u Trebinju?zrakomlat wrote:Mr.Sojic wrote:Ima, imasWeeT_Companion wrote:Gdje se ima, tu se troši.![]()
![]()

Mora da ti je baba Stana dala infoThorgerson wrote:Pa vi se keslajte, ali zaostajete...
Uskoro izgradnja novog aerodroma u razvijenijem i bogatijem dijelu BIH!
http://www.akta.ba/bs/Vijest/vijesti/po ... niji/56023

ja kako znam gore je vec izgradjen kosmodrom a NASA planira jos neke projekte kao lansirne rampe i to...Thorgerson wrote:Pa vi se keslajte, ali zaostajete...
Uskoro izgradnja novog aerodroma u razvijenijem i bogatijem dijelu BIH!
http://www.akta.ba/bs/Vijest/vijesti/po ... niji/56023
sWeeT_Companion wrote:
Moram opet napomenuti da me preCednik brine. Zacrvenio se ko' rak, a mozda ga i rak jedearchi_a wrote:sWeeT_Companion wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
I jest vala slika i prilika napretka.