Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
last mohicans
#46726 Re: Utakmice.
Koji put rez, pa bilo ih je, hajmo izguglati sve direktore kluba/ akademije, koordinatore, savjetnike, klince place od njegovog dolaska i koliko 8 trenera i jedno 200 igrača. Zatim zaokrete u svim kategorijama, da se igra ista formacija i u mlađim kategorijama, onda dovedeš Husrefa koji ni sam ne zna koju formaciju igra. Do sutra pisati..Lik se voli petljati kao vegeta i dopustati još goru stvar, da se jedna rospija Ayla petlja u nesto sa čim se u putu nije srela. Sve je nakaradno nasađeno. S Mamićem će trajati kao i sa svim ostalim, do godine dana u vrh glave ili čak do ljeta.
-
sencobih
#46727 Re: Utakmice.
A sto se tiče rekorda neslavnog, sve se zaboravlja samo se krajnji rezultat pamti. Od pet poraza pokrali su nas za bar tri , ali ostaje statistika pet poraza. Zato je borac visestruki sampion, Zrinjski takoder ( penal protiv radnika u 90 oj min niko više ne pamti) titula se piše.
Da se sport pita i Husref bio nam bio dovoljan kao trener, za potrebe nase lige.
Bijeda nasih klubova, siromaštvo, doveli su do toga da se svi poklope ušima i rade kako savez zeli. Pobunio se Mladost doboj iz Kaknja, imali su para ali nedovoljno da se izbore sa mafijom i sta bi? Zna li se gdje je sad taj klub? Sloboda druga liga, Čelik isto. Mi smo trenutno prejaki da bi nas to snaslo, pa prkosimo savezu , a onj nas karaju koliko mogu. Rezultat je trece mjesto i kup urijetko, dalje od toga ne može. Novinari mufovi najveći, kao i svi ostali linijom manjeg otpora idu, tu i tamo meki stidljivi clanak. Željkana pokrali u Širokom hampa, vratili mu naredno kolo protiv nas. Mi pricamo i dalje o pet poraza u gostima.
Da se sport pita i Husref bio nam bio dovoljan kao trener, za potrebe nase lige.
Bijeda nasih klubova, siromaštvo, doveli su do toga da se svi poklope ušima i rade kako savez zeli. Pobunio se Mladost doboj iz Kaknja, imali su para ali nedovoljno da se izbore sa mafijom i sta bi? Zna li se gdje je sad taj klub? Sloboda druga liga, Čelik isto. Mi smo trenutno prejaki da bi nas to snaslo, pa prkosimo savezu , a onj nas karaju koliko mogu. Rezultat je trece mjesto i kup urijetko, dalje od toga ne može. Novinari mufovi najveći, kao i svi ostali linijom manjeg otpora idu, tu i tamo meki stidljivi clanak. Željkana pokrali u Širokom hampa, vratili mu naredno kolo protiv nas. Mi pricamo i dalje o pet poraza u gostima.
- rocco_siffredi
#46728 Re: Utakmice.
Kako je ovaj klub preživio 70 godina bez Tana, Mirvića...?sencobih wrote: ↑28/09/2025 18:40 Evo hipotetički da homer ode, i pokupi svoje pare, recite mi od kojih para bi mi nastavili rad? Cime bi platili nekog novog trenera , ne bi ni Janjoš opstinu napustio da nam bude trener, veca mu je plata tamo. Da ne govorimo o nekim ozbiljnim trenerima. Zaboravili smo vrijeme kad nam je centar za sport i rekreaciju fakturisao svaku utakmicu na koševu 15 milja, pa se toga nakamaralo , gdje su porezi, licence, plate, sad horde naprave po 150milja kazni za sezonu.
Mislite da bi nama opstinari davali kao konama, ili pomozi ba?
Dok ne nađemo drugog boljeg , dobar je i ovaj sto imamo.
Šta smo mi, neko sa posebnim potrebama pa nam treba Mirvić?
Šta smo mi uradili da nam bude bolje ili smo ko kurve vezane za svog makroa koji nas tuče, a mi se bojimo da nas ne napusti.
Ne mogu vjerovati na kakve smo se niske grane spustili kolektivno.
-
last mohicans
#46729 Re: Utakmice.
Gledam Rudar Sloga, jbt, Rudar za nas Real, u svim ekipama je nesto smisleno, pa čak i Posušju, samo Velez i mi smo odron najveći
-
al-em
#46730 Re: Utakmice.
Rudar je tek prije mjesec dana kompletirao ekipu. Ljudi su promijenili 8 igraca prve postave u odnosu na prvo kolo. I igraju smislenije od nas.last mohicans wrote: ↑28/09/2025 21:07 Gledam Rudar Sloga, jbt, Rudar za nas Real, u svim ekipama je nesto smisleno, pa čak i Posušju, samo Velez i mi smo odron najveći
- rocco_siffredi
#46731 Re: Utakmice.
Velež i mi smo trenutno najgore ekipe. Sreća pa je Rudar u prvim kolima igrao sa neuigranim igračima, bili bi u zoni ispadanja. Sunce ti ne mogu da vjerujem šta pišem nakon 9 kola 
-
last mohicans
#46732 Re: Utakmice.
Mi imali malo vremenaal-em wrote: ↑28/09/2025 21:12Rudar je tek prije mjesec dana kompletirao ekipu. Ljudi su promijenili 8 igraca prve postave u odnosu na prvo kolo. I igraju smislenije od nas.last mohicans wrote: ↑28/09/2025 21:07 Gledam Rudar Sloga, jbt, Rudar za nas Real, u svim ekipama je nesto smisleno, pa čak i Posušju, samo Velez i mi smo odron najveći
Last edited by last mohicans on 28/09/2025 21:24, edited 1 time in total.
-
last mohicans
#46733 Re: Utakmice.
Haha, postat cemo rekorderi jos po nečemu, treci trener do desetog kola. Kaze dobar Mirvah, propali bi bez njega. Lik kao na poker aparatu vrti, nikako da ubude. Kakava bomba ovog Bolivara, kako ljudi igraju. Gledate li pičke jedne pretplaćene?rocco_siffredi wrote: ↑28/09/2025 21:19 Velež i mi smo trenutno najgore ekipe. Sreća pa je Rudar u prvim kolima igrao sa neuigranim igračima, bili bi u zoni ispadanja. Sunce ti ne mogu da vjerujem šta pišem nakon 9 kola![]()
-
sencobih
#46734 Re: Utakmice.
Pa uglavnom smo tavorili u sredini lige, imali smo tada jaku politicku podrsku, imali smo firme koje su u onom režimu pod moranje imale stavku za nas , čak se i liga prosirivala zbog nas, nismo ni tada uspjevali zadržati igrača ako imalo valja , uzimala ga je zvijezda i sl. Ispadali redovno u prvom kolu ako bi se i dočepali nekako evrope, i dan danas se naježim kad se sjetim kusisija . Cinjenica je da od kada je uvedena ova sirotinjska konferencijska liga, a dok je ova garnitura na celu saveza ,koja je skontala da prvak upada u grupu ko od sale , nikad dalje od trećeg mjesta nećemo se doćepati pa taman da nam elon musk dode za investitora. Eventualno da se oni zavade međusobno pa mi iskoristimo gužvu, ali to je nemoguće.rocco_siffredi wrote: ↑28/09/2025 20:56Kako je ovaj klub preživio 70 godina bez Tana, Mirvića...?sencobih wrote: ↑28/09/2025 18:40 Evo hipotetički da homer ode, i pokupi svoje pare, recite mi od kojih para bi mi nastavili rad? Cime bi platili nekog novog trenera , ne bi ni Janjoš opstinu napustio da nam bude trener, veca mu je plata tamo. Da ne govorimo o nekim ozbiljnim trenerima. Zaboravili smo vrijeme kad nam je centar za sport i rekreaciju fakturisao svaku utakmicu na koševu 15 milja, pa se toga nakamaralo , gdje su porezi, licence, plate, sad horde naprave po 150milja kazni za sezonu.
Mislite da bi nama opstinari davali kao konama, ili pomozi ba?
Dok ne nađemo drugog boljeg , dobar je i ovaj sto imamo.
Šta smo mi, neko sa posebnim potrebama pa nam treba Mirvić?
Šta smo mi uradili da nam bude bolje ili smo ko kurve vezane za svog makroa koji nas tuče, a mi se bojimo da nas ne napusti.
Ne mogu vjerovati na kakve smo se niske grane spustili kolektivno.
-
mond
#46735 Re: Utakmice.
Ne možemo bez investitora. Može samo neka kokuz varijantica preživljavanja i raditi šta ti se kaže kao komšije. Ili u krevet sa politikom. Pošto minderaše sport, kultura, nauka, zdravstvo, opći boljitak i sve ostalo ne interesuje već lični talovi onda i to otpada.
I ovako nas jebu, zamisite kakvo bi ,da prostite, guženje bilo da smo bez prebijene. Svi smo frustrirani lažima, petljanjem i morbidnim odlukama Homera i co, od dva zla biram ono manje.
Da nije nagluh i lažov imao bi prolaznu ocjenu, barem što se mene tiče. Ovu i prethodnu nas jebu na svakom čošku i kada stignu. Dvije sezone prije toga, hajde neki alibi, novi je pa se traži sa autobusima kvazi igrača i njihovih zastupnika pa fakat shvatam, jer sam i sam u privatluku gužen od svakakve pojave. Nešto se pokušava, griješi se, svakakvog taloga u društvu. Varaju oni tebe, varaš ti njih...
Al ovo, kao jebeni tinejdžer da me lagi za Ajlu, ma mrš. Reci fino: "Treba mi i jebite se svi", eto fol nije tu, mada se znalo da jeste.
O nama neću. I mi smo stoka.
Ne možemo bez investitora. Zablude bgm
I ovako nas jebu, zamisite kakvo bi ,da prostite, guženje bilo da smo bez prebijene. Svi smo frustrirani lažima, petljanjem i morbidnim odlukama Homera i co, od dva zla biram ono manje.
Da nije nagluh i lažov imao bi prolaznu ocjenu, barem što se mene tiče. Ovu i prethodnu nas jebu na svakom čošku i kada stignu. Dvije sezone prije toga, hajde neki alibi, novi je pa se traži sa autobusima kvazi igrača i njihovih zastupnika pa fakat shvatam, jer sam i sam u privatluku gužen od svakakve pojave. Nešto se pokušava, griješi se, svakakvog taloga u društvu. Varaju oni tebe, varaš ti njih...
Al ovo, kao jebeni tinejdžer da me lagi za Ajlu, ma mrš. Reci fino: "Treba mi i jebite se svi", eto fol nije tu, mada se znalo da jeste.
-
sencobih
#46736 Re: Utakmice.
E ovo je pravi opis stanja. Manje zlo.mond wrote: ↑28/09/2025 21:51 Ne možemo bez investitora. Može samo neka kokuz varijantica preživljavanja i raditi šta ti se kaže kao komšije. Ili u krevet sa politikom. Pošto minderaše sport, kultura, nauka, zdravstvo, opći boljitak i sve ostalo ne interesuje već lični talovi onda i to otpada.
- Logovan
#46737 Re: Utakmice.
Ponedjeljak, 6. oktobar:
Sarajevo – Zrinjski (Arena 1 Premium, 18:00)
Sarajevo – Zrinjski (Arena 1 Premium, 18:00)
- Silvester071
-
svi u napad
#46739 Re: Utakmice.
Dakle hajmo malo logike dragi moji. Ko su vlasnici? Tan i Mirva. Kamiondžija nema toliko love da kupi i upravlja klubom sam. Pored njih dvojice imate i par krimosa koji su tu. Da li se pitate zašto je Smrk tu? Može on guziti Ajlicu i bez angažiranja u klubu. Zaboravili ste da nam je UEFA dva puta oprostila neuredno vođenje knjiga. Igraci i stručni štab veliki dio love dobivaju na ruke. Homer je izmedju čekića i nakovnja. Treba oprati lovu i za pravog gazdu Tana kao i za krimose. Zbog toga nam je prošlo 200 igrača kroz ove 4 sezone. Kako to dragi moji da treneri dobrovoljno odustaju od love kad ih se smjeni? Pa zato je Smrk tu. Mamić ako gdje u klub što bi rezultatski bilo dobro za nas navijače i klub otjerace sve ove iz kluba a dovesti svoje ljude/krimose. To je ono što najteže pada Homeru jer onda je on sporedni lik skroz. Zbog toga se i oteže dovlačenje Mamića u klub. Bez dolaska Mamića ili nekog drugog ozbiljnijeg investitora stanje će biti sve gore. Što je najgore Štrumfovi će imati više navijača od nas a mi ćemo polako ali sigurno gubiti navijace.
Žao mi je i duša me boli ali ovo što sam napisao je surova realnost. Zivjeli
Žao mi je i duša me boli ali ovo što sam napisao je surova realnost. Zivjeli
-
last mohicans
#46740 Re: Utakmice.
Počinje me nervirati ta priča oko Smrka, pa jbt, jači lik od NATA i Dodika zajedno. Pade Dodik, ali ne i Šmrk. On tu vjerovatno ne bi bio da ge se nije zvalo ili mu otvorila vrata, ako jeste tako kako se veli.
Last edited by last mohicans on 06/10/2025 12:25, edited 1 time in total.
- Logovan
#46741 Re: Utakmice.
Hajde Saraj'vo!!!
- Logovan
#46743 Re: Utakmice.
Pobjeda!!!!! Haaajdeeeee
-
last mohicans
#46744 Re: Utakmice.
Kakva pobjeda da je ne izgubiti. Guli i kod treceg trenera nezamjenljiv i jos se zajebaje. Sto ovako napamet pasove šaljemo i njima u noge. Nazad se stoperi i Mušija zajebaju, a barem linije drzimo dobro. Hoće li iko reći da ne šalje ovakve opasne lopte stoperima, gluho bilo.
-
baxus
#46745 Re: Utakmice.
Zrinjski igra otvoreno, ostavljaju dosta prostora. Može se igrat kad bi mi znali.
-
sencobih
#46746 Re: Utakmice.
Imali smo dobre tri sanse, dobro igramo do sad
-
last mohicans
#46747 Re: Utakmice.
Ne htjede govno ni gledati var, iznenađujuće djelujemo čvršće, iako će nas lazni kazniti i najmanju gresku ako napravimo. Imali smo izrazitije šanse, prečka, ona pored stative, maloprije šut.. Naravno, Keri bespotrebno trošen na beku, vidimo koliko znači naprijed.
-
mirza_15
#46748 Re: Utakmice.
Loše branimo prekide. Jedine dvije šanse koje su nam napravili su šut glavom nakon prekida. Ostalo solidno. Samo da je još ona Kerina ušla.
Znam da je intencija iznijeti loptu kroz kratke pasove, ali smo često na ivici greške. Jedna greška bi nas skupo koštala.
Znam da je intencija iznijeti loptu kroz kratke pasove, ali smo često na ivici greške. Jedna greška bi nas skupo koštala.
-
last mohicans
#46749 Re: Utakmice.
Dosta kompaktnije stojimo, ne mogu se načuditi da je čovjek za par treninga napravio više nego Hus za 2 mjeseca, haj da ne falim. Sad ce naša boljka od 60te pad.
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#46750 Re: Utakmice.
Puno kompaktniji, borbeniji, sa tecnijim dodavnjima. Opet realizacija karina.