FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

ascari

#46676 Re: FC Barcelona

Post by ascari »

skenderija04 wrote:
ascari wrote:
skenderija04 wrote:Suarez dvije utakmice kazne
Diop jednu, ono smece od golmana niti jednu! Iz kluba kazu da je Masche izjavio ovo za sta terete Suareza.

Bartomeu je nevidjena piz*urina, da prostite na izrazu. Pljuje po njemu/klubu ko stigne.
Šta da radi? Vidjeli smo da kurvin sine vrijedi 1 utakmicu a vi ste smeće dvije. Sve zavisi od dresa. Barsa jedino moze odgovoriti na terenu. I ovdje nije kraj. Komitet za borbu protiv nasilja je pokrenuo postupak protiv Piquea zbog "aktivnosti na društvenim mrežama"
Za pocetak skokne do francuskog saveza. Nek ih samo pita kako su :mrgreen:
tzipiripi

#46677 Re: FC Barcelona

Post by tzipiripi »

ascari wrote:
tzipiripi wrote:Znači čim sudijama vidiš leđa lomi koske. Hebo kamere i milione koji gledaju, samo sudija da ne vidi. To nema ni u Monty Pythonovcima :lol: Koja šabanska liga :-)
Guardian je svojevremeno to najbolje opisao: "La Liga: Played by geniuses, run by idiots!"
Ako je ovo što kaže skenderija istina, da pogledaju Piquea radi twittera isl. je apsurd da ne povjeruješ. Pa ne piše po netu tokom utakmice :lol:
A onaj papak od golmana pokušava protivničkom igraču nogu slomit i nikom ništa što milioni vide da je namjerno.
Taj bi meni sljedeće hefte bio na streljani, roljaj brale đe ga strefiš. Loptom mislim :D
skenderija04

#46678 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

http://futbol.as.com/futbol/2016/01/08/ ... 66493.html
Odložili oduku za sljedeću sedmicu. Jutros su otvorili postupak i Piqué okacio Tweet sa videom utakmice na stadionu Espanyola kada su skandirali protiv Shakire i prizivali smrt njegovog sina. Tada se nisu oglasili
p206

#46679 Re: FC Barcelona

Post by p206 »

puta liga,bonžur le šampionat
tzipiripi

#46680 Re: FC Barcelona

Post by tzipiripi »

Znači lomi ali šuti, a naziv komisije tek La Comisión Antiviolencia :lol: Ovo nema ni kod Kim Jonga :lol:
Last edited by tzipiripi on 08/01/2016 16:06, edited 1 time in total.
Tomahawk11
Globalni moderator

#46681 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

Opet otcjepljenje Katalonije :D
Sta ima Le Championnat :D
skenderija04

#46682 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Tomahawk11 wrote:Opet otcjepljenje Katalonije :D
Mi se samo zalimo jelde? :D
ascari

#46683 Re: FC Barcelona

Post by ascari »

Dobro je dok prate samo Twitter. Dani, kralj Instagrama, moze da odahne. :-D I on je jutros opleo po novinarima.
skenderija04

#46684 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

ascari wrote:Dobro je dok prate samo Twitter. Dani, kralj Instagrama, moze da odahne. :-D I on je jutros opleo po novinarima.
Sad je klub izdao saopstenje u kojem se ogradjuje od Danijevog instagrama.

Nevjerovatno je kako lose kontrolisu situaciju.
Vertig0

#46685 Re: FC Barcelona

Post by Vertig0 »

Hinjsko gazenje najboljeg igraca svih vremena prodje bez kazne, a za par verbalnih uvreda koji u svijetu sporta ima milion dobijes dvije utakmice kazne
Odlicno :thumbup:
Distortion

#46687 Re: FC Barcelona

Post by Distortion »

Ove odluke o suspenziji ne iznenadjuju s obzirom ko ih donosi. Pitanje je da li je Suarez uopste bilo sta rekao. Olako se daju suspenzije igracima Barcelone i klub kao klub mora na neki nacin da reaguje.
Dani Alves je vidim udario po novinarima a klub je izdao mozda nepotrebno saopstenje (cini mi se na katalonskom jeziku) kao kontra Daniju.
Ozbiljni incidenti se ne kaznjavaju a psovke poslije utakmice da. Bitno je da sudijE ne vide sta se desava an terenu ali zato vide u tunelu. Koja farsa....
Tomahawk11
Globalni moderator

#46688 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

skenderija04 wrote:
Navika :D
tzipiripi

#46689 Re: FC Barcelona

Post by tzipiripi »

Tomahawk11 wrote:
skenderija04 wrote:
Navika :D
Ovi, Espanyol, su još i dobri. Makar ne viču, za razliku od nekih, da Barcini igrači glume :roll: :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#46690 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

Hoces reci, nije bilo glume? Nemoj da ti lijepim Biskvita :D
Vertig0

#46691 Re: FC Barcelona

Post by Vertig0 »

A hoces reci da je sergio busq jedini igrac koji je ikad glumio? Ovi protivnici Barcelone se ufatili toga ko da je ne znam ti sta i razvili mit kako samo igraci Barcelone glumataju, dok u stvarnosti takvih situacija ima po par na svakoj utakmici. A s druge strane, nije i da ih protivnici stede, ppgotovo Madrid iz Muinjove ere.
Saian

#46692 Re: FC Barcelona

Post by Saian »

Vertig0 wrote:A hoces reci da je sergio busq jedini igrac koji je ikad glumio? Ovi protivnici Barcelone se ufatili toga ko da je ne znam ti sta i razvili mit kako samo igraci Barcelone glumataju, dok u stvarnosti takvih situacija ima po par na svakoj utakmici. A s druge strane, nije i da ih protivnici stede, ppgotovo Madrid iz Muinjove ere.
ovako, ovo bi moglo biti poduze, moze bit da je zbog tri pive, a moze bit i da ce bit nekog smisla, to je na tebi chitache :D (ovo nije rijech, znam, al je zabavno), helem, dosad sam mislio da je ekipa na ovoj temi malo paranoicna pa ne komentirah cisto jer sam takav covjek, volim biti siguran, ali, poslije ove dvije utakmie s Espangol-om se moram "paranoicima" ispricati. Pa postalo je smijesno. Ja sam voljan, samo ako mi neko kaze gdje mogu pokupiti statistike "glumljenja" ( prvo mi padaju zuti zbog simulacije na pamet) da uradim statisticku analizu pokusaja "glumljenja" od strane igraca Barcelone u usporedbi sa sim drugim klubovima te lige. Ja sam trenutacno uvjeren da je potenciranje vece sklonosti takvog ponasanja igraca Barce nasparam ostalih kolosalan mit koji se jase i zivi na necemu sto je rudimentarno prije mozda bilo blizu statisticke signifikantnosti. Kad kazem da mi pokazete stranicu s tim podacima ne trazim gotovu tabelu, pokazite mi samo web stranicu koja prikazuje te podatke i voljan sam napisati crawler i pokupiti te podatke i analizirati ih. Pa jebemu majku majchinu, ovo u ove zadnje dvije utakmice je bilo degutantno i za seoski fudbal kamoli za najjacu ligu na svijetu. Jebes vise ta babska naklapanja, stvarno mi je stalo da to provjerim.
Tomahawk11
Globalni moderator

#46693 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

Vertig0 wrote:A hoces reci da je sergio busq jedini igrac koji je ikad glumio? Ovi protivnici Barcelone se ufatili toga ko da je ne znam ti sta i razvili mit kako samo igraci Barcelone glumataju, dok u stvarnosti takvih situacija ima po par na svakoj utakmici. A s druge strane, nije i da ih protivnici stede, ppgotovo Madrid iz Muinjove ere.
Nije jedini (cak ni u Barci), ali je jedan od onih koji su dobili Oskara za izvedbu.

Saian, upravo to puritanstvo koje se potencira kad je Barca u pitanju - e, to je ono sto ne ide u isti kos sa fudbalom. Pa nije jbeni balet, nego je fudbal i naravno da bude i glumljenja i grubih startova i psovki, adrenalin radi, nisu roboti na terenu. Zato ne kontam sta bi pojedini dokazivali.
tzipiripi

#46694 Re: FC Barcelona

Post by tzipiripi »

Tomahawk11 wrote:Hoces reci, nije bilo glume? Nemoj da ti lijepim Biskvita :D
Ja tebi lijepim CR ti meni trojicu iz Barce? Može l'? Haj ba, imate največeg padavičara koji je zakoračio na fudbalski teren i vi o padanju. A možemo ubacit i druge, Pepea, Marcela itd.
tzipiripi

#46695 Re: FC Barcelona

Post by tzipiripi »

Tomahawk11 wrote:
Nije jedini (cak ni u Barci), ali je jedan od onih koji su dobili Oskara za izvedbu.

Saian, upravo to puritanstvo koje se potencira kad je Barca u pitanju - e, to je ono sto ne ide u isti kos sa fudbalom. Pa nije jbeni balet, nego je fudbal i naravno da bude i glumljenja i grubih startova i psovki, adrenalin radi, nisu roboti na terenu. Zato ne kontam sta bi pojedini dokazivali.
CR je prešiš'o Meryl Streep, Oscar za životno djelo. Ne prođe ni jedna utakmica da ne poleti.
Tomahawk11
Globalni moderator

#46696 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

tzipiripi wrote:
Ja tebi lijepim CR ti meni trojicu iz Barce? Može l'? Haj ba, imate največeg padavičara koji je zakoračio na fudbalski teren i vi o padanju. A možemo ubacit i druge, Pepea, Marcela itd.
Ja se sjecam dodjele Oskara, a ti kako hoces :D
Sad je kao argumenti Bisvkvitu i drugima to sto CR odglumi :D
Haj dobro :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#46697 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

tzipiripi wrote:
Tomahawk11 wrote:

CR je prešiš'o Meryl Streep, Oscar za životno djelo. Ne prođe ni jedna utakmica da ne poleti.
Aman-zaman CR...jes, u pravu si :skoljka:
tzipiripi

#46698 Re: FC Barcelona

Post by tzipiripi »

Tomahawk11 wrote:
tzipiripi wrote:
Ja se sjecam dodjele Oskara, a ti kako hoces :D
Sad je kao argumenti Bisvkvitu i drugima to sto CR odglumi :D
Haj dobro :D
Ja se sjećam onog sudije koji reče koji je igrač najiritantniji i koji koristi svaku priliku da se otrese o meraju a koji se redovno hvali svojim pločicama i ostalim mišićima. I smijem se kladit da ću u Realu naći nekoliko igrača, osim CR-a, koji više padaju od Biskvita a neki su daleko više svojom glumom utjecali na rezultat npr. u El Clasicu.
I pisanje se odnosi na to kad ti dođe neko ko navija za CR-a i Real pai priča o glumi, i još hoće kao da lijepi Biskvita :mrgreen:
I tako godinama u krug, ponovo i ponovo i ... Pa dokle bolan? :D
ascari

#46699 Re: FC Barcelona

Post by ascari »

Samo prijetite, nista ne kacite :D Moj favorit:

Image
ascari

#46700 Re: FC Barcelona

Post by ascari »

Opa Sergi DM. Da vidimo i to cudo (kad malac i na toj poziciji razvali) :-D

Bravo - Vidal Pique Vermaelen Alba - Rakitic SergiRoberto Arda - Messi Suarez Neymar
Post Reply