Za pocetak skokne do francuskog saveza. Nek ih samo pita kako suskenderija04 wrote:Šta da radi? Vidjeli smo da kurvin sine vrijedi 1 utakmicu a vi ste smeće dvije. Sve zavisi od dresa. Barsa jedino moze odgovoriti na terenu. I ovdje nije kraj. Komitet za borbu protiv nasilja je pokrenuo postupak protiv Piquea zbog "aktivnosti na društvenim mrežama"ascari wrote:Diop jednu, ono smece od golmana niti jednu! Iz kluba kazu da je Masche izjavio ovo za sta terete Suareza.skenderija04 wrote:Suarez dvije utakmice kazne
Bartomeu je nevidjena piz*urina, da prostite na izrazu. Pljuje po njemu/klubu ko stigne.
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ascari
#46676 Re: FC Barcelona
- tzipiripi
#46677 Re: FC Barcelona
Ako je ovo što kaže skenderija istina, da pogledaju Piquea radi twittera isl. je apsurd da ne povjeruješ. Pa ne piše po netu tokom utakmiceascari wrote:Guardian je svojevremeno to najbolje opisao: "La Liga: Played by geniuses, run by idiots!"tzipiripi wrote:Znači čim sudijama vidiš leđa lomi koske. Hebo kamere i milione koji gledaju, samo sudija da ne vidi. To nema ni u Monty PythonovcimaKoja šabanska liga
A onaj papak od golmana pokušava protivničkom igraču nogu slomit i nikom ništa što milioni vide da je namjerno.
Taj bi meni sljedeće hefte bio na streljani, roljaj brale đe ga strefiš. Loptom mislim
- skenderija04
#46678 Re: FC Barcelona
http://futbol.as.com/futbol/2016/01/08/ ... 66493.html
Odložili oduku za sljedeću sedmicu. Jutros su otvorili postupak i Piqué okacio Tweet sa videom utakmice na stadionu Espanyola kada su skandirali protiv Shakire i prizivali smrt njegovog sina. Tada se nisu oglasili
Odložili oduku za sljedeću sedmicu. Jutros su otvorili postupak i Piqué okacio Tweet sa videom utakmice na stadionu Espanyola kada su skandirali protiv Shakire i prizivali smrt njegovog sina. Tada se nisu oglasili
- p206
#46679 Re: FC Barcelona
puta liga,bonžur le šampionat
- tzipiripi
#46680 Re: FC Barcelona
Znači lomi ali šuti, a naziv komisije tek La Comisión Antiviolencia
Ovo nema ni kod Kim Jonga 
Last edited by tzipiripi on 08/01/2016 16:06, edited 1 time in total.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#46681 Re: FC Barcelona
Opet otcjepljenje Katalonije
Sta ima Le Championnat
Sta ima Le Championnat
- skenderija04
#46682 Re: FC Barcelona
Mi se samo zalimo jelde?Tomahawk11 wrote:Opet otcjepljenje Katalonije![]()
Sta ima Le Championnat
- ascari
#46683 Re: FC Barcelona
Dobro je dok prate samo Twitter. Dani, kralj Instagrama, moze da odahne.
I on je jutros opleo po novinarima.
- skenderija04
#46684 Re: FC Barcelona
Sad je klub izdao saopstenje u kojem se ogradjuje od Danijevog instagrama.ascari wrote:Dobro je dok prate samo Twitter. Dani, kralj Instagrama, moze da odahne.I on je jutros opleo po novinarima.
Nevjerovatno je kako lose kontrolisu situaciju.
-
Vertig0
#46685 Re: FC Barcelona
Hinjsko gazenje najboljeg igraca svih vremena prodje bez kazne, a za par verbalnih uvreda koji u svijetu sporta ima milion dobijes dvije utakmice kazne
Odlicno
Odlicno
- tzipiripi
- Distortion
#46687 Re: FC Barcelona
Ove odluke o suspenziji ne iznenadjuju s obzirom ko ih donosi. Pitanje je da li je Suarez uopste bilo sta rekao. Olako se daju suspenzije igracima Barcelone i klub kao klub mora na neki nacin da reaguje.
Dani Alves je vidim udario po novinarima a klub je izdao mozda nepotrebno saopstenje (cini mi se na katalonskom jeziku) kao kontra Daniju.
Ozbiljni incidenti se ne kaznjavaju a psovke poslije utakmice da. Bitno je da sudijE ne vide sta se desava an terenu ali zato vide u tunelu. Koja farsa....
Dani Alves je vidim udario po novinarima a klub je izdao mozda nepotrebno saopstenje (cini mi se na katalonskom jeziku) kao kontra Daniju.
Ozbiljni incidenti se ne kaznjavaju a psovke poslije utakmice da. Bitno je da sudijE ne vide sta se desava an terenu ali zato vide u tunelu. Koja farsa....
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#46688 Re: FC Barcelona
Navikaskenderija04 wrote:Mi se samo zalimo jelde?Tomahawk11 wrote:Opet otcjepljenje Katalonije![]()
Sta ima Le Championnat
- tzipiripi
#46689 Re: FC Barcelona
Ovi, Espanyol, su još i dobri. Makar ne viču, za razliku od nekih, da Barcini igrači glumeTomahawk11 wrote:Navikaskenderija04 wrote:Mi se samo zalimo jelde?Tomahawk11 wrote:Opet otcjepljenje Katalonije![]()
Sta ima Le Championnat
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#46690 Re: FC Barcelona
Hoces reci, nije bilo glume? Nemoj da ti lijepim Biskvita 
-
Vertig0
#46691 Re: FC Barcelona
A hoces reci da je sergio busq jedini igrac koji je ikad glumio? Ovi protivnici Barcelone se ufatili toga ko da je ne znam ti sta i razvili mit kako samo igraci Barcelone glumataju, dok u stvarnosti takvih situacija ima po par na svakoj utakmici. A s druge strane, nije i da ih protivnici stede, ppgotovo Madrid iz Muinjove ere.
- Saian
#46692 Re: FC Barcelona
ovako, ovo bi moglo biti poduze, moze bit da je zbog tri pive, a moze bit i da ce bit nekog smisla, to je na tebi chitacheVertig0 wrote:A hoces reci da je sergio busq jedini igrac koji je ikad glumio? Ovi protivnici Barcelone se ufatili toga ko da je ne znam ti sta i razvili mit kako samo igraci Barcelone glumataju, dok u stvarnosti takvih situacija ima po par na svakoj utakmici. A s druge strane, nije i da ih protivnici stede, ppgotovo Madrid iz Muinjove ere.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#46693 Re: FC Barcelona
Nije jedini (cak ni u Barci), ali je jedan od onih koji su dobili Oskara za izvedbu.Vertig0 wrote:A hoces reci da je sergio busq jedini igrac koji je ikad glumio? Ovi protivnici Barcelone se ufatili toga ko da je ne znam ti sta i razvili mit kako samo igraci Barcelone glumataju, dok u stvarnosti takvih situacija ima po par na svakoj utakmici. A s druge strane, nije i da ih protivnici stede, ppgotovo Madrid iz Muinjove ere.
Saian, upravo to puritanstvo koje se potencira kad je Barca u pitanju - e, to je ono sto ne ide u isti kos sa fudbalom. Pa nije jbeni balet, nego je fudbal i naravno da bude i glumljenja i grubih startova i psovki, adrenalin radi, nisu roboti na terenu. Zato ne kontam sta bi pojedini dokazivali.
- tzipiripi
#46694 Re: FC Barcelona
Ja tebi lijepim CR ti meni trojicu iz Barce? Može l'? Haj ba, imate največeg padavičara koji je zakoračio na fudbalski teren i vi o padanju. A možemo ubacit i druge, Pepea, Marcela itd.Tomahawk11 wrote:Hoces reci, nije bilo glume? Nemoj da ti lijepim Biskvita
- tzipiripi
#46695 Re: FC Barcelona
CR je prešiš'o Meryl Streep, Oscar za životno djelo. Ne prođe ni jedna utakmica da ne poleti.Tomahawk11 wrote:Nije jedini (cak ni u Barci), ali je jedan od onih koji su dobili Oskara za izvedbu.Vertig0 wrote:A hoces reci da je sergio busq jedini igrac koji je ikad glumio? Ovi protivnici Barcelone se ufatili toga ko da je ne znam ti sta i razvili mit kako samo igraci Barcelone glumataju, dok u stvarnosti takvih situacija ima po par na svakoj utakmici. A s druge strane, nije i da ih protivnici stede, ppgotovo Madrid iz Muinjove ere.
Saian, upravo to puritanstvo koje se potencira kad je Barca u pitanju - e, to je ono sto ne ide u isti kos sa fudbalom. Pa nije jbeni balet, nego je fudbal i naravno da bude i glumljenja i grubih startova i psovki, adrenalin radi, nisu roboti na terenu. Zato ne kontam sta bi pojedini dokazivali.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#46696 Re: FC Barcelona
Ja se sjecam dodjele Oskara, a ti kako hocestzipiripi wrote:Ja tebi lijepim CR ti meni trojicu iz Barce? Može l'? Haj ba, imate največeg padavičara koji je zakoračio na fudbalski teren i vi o padanju. A možemo ubacit i druge, Pepea, Marcela itd.Tomahawk11 wrote:Hoces reci, nije bilo glume? Nemoj da ti lijepim Biskvita
Sad je kao argumenti Bisvkvitu i drugima to sto CR odglumi
Haj dobro
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#46697 Re: FC Barcelona
Aman-zaman CR...jes, u pravu sitzipiripi wrote:CR je prešiš'o Meryl Streep, Oscar za životno djelo. Ne prođe ni jedna utakmica da ne poleti.Tomahawk11 wrote:Nije jedini (cak ni u Barci), ali je jedan od onih koji su dobili Oskara za izvedbu.Vertig0 wrote:A hoces reci da je sergio busq jedini igrac koji je ikad glumio? Ovi protivnici Barcelone se ufatili toga ko da je ne znam ti sta i razvili mit kako samo igraci Barcelone glumataju, dok u stvarnosti takvih situacija ima po par na svakoj utakmici. A s druge strane, nije i da ih protivnici stede, ppgotovo Madrid iz Muinjove ere.
- tzipiripi
#46698 Re: FC Barcelona
Ja se sjećam onog sudije koji reče koji je igrač najiritantniji i koji koristi svaku priliku da se otrese o meraju a koji se redovno hvali svojim pločicama i ostalim mišićima. I smijem se kladit da ću u Realu naći nekoliko igrača, osim CR-a, koji više padaju od Biskvita a neki su daleko više svojom glumom utjecali na rezultat npr. u El Clasicu.Tomahawk11 wrote:Ja se sjecam dodjele Oskara, a ti kako hocestzipiripi wrote:Ja tebi lijepim CR ti meni trojicu iz Barce? Može l'? Haj ba, imate največeg padavičara koji je zakoračio na fudbalski teren i vi o padanju. A možemo ubacit i druge, Pepea, Marcela itd.Tomahawk11 wrote:Hoces reci, nije bilo glume? Nemoj da ti lijepim Biskvita![]()
Sad je kao argumenti Bisvkvitu i drugima to sto CR odglumi![]()
Haj dobro
I pisanje se odnosi na to kad ti dođe neko ko navija za CR-a i Real pai priča o glumi, i još hoće kao da lijepi Biskvita
I tako godinama u krug, ponovo i ponovo i ... Pa dokle bolan?
- ascari
#46699 Re: FC Barcelona
Samo prijetite, nista ne kacite
Moj favorit:

- ascari
#46700 Re: FC Barcelona
Opa Sergi DM. Da vidimo i to cudo (kad malac i na toj poziciji razvali)
Bravo - Vidal Pique Vermaelen Alba - Rakitic SergiRoberto Arda - Messi Suarez Neymar
Bravo - Vidal Pique Vermaelen Alba - Rakitic SergiRoberto Arda - Messi Suarez Neymar