lavic wrote: ↑04/12/2025 12:12
Evolution_IV wrote: ↑04/12/2025 11:39
hajmo srat zamisao, pokusali da ustede ogtomne pare na proizvodnji i homologacijama al nece to kupac tako
izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑04/12/2025 10:40
Pa hajde ovaj softverski dio tipa azurirane karte mi je jasno da neko hoce naplatiti softver koji je up to date.
Ali me zanima jel j oni naplacuju pretplatu za grijace u sjedistima, il koja je vec ono nebuloza bila u BMWu.
to samo debilne marke rade
@amare, tebi je debilna marka koja vrijedi 2x vise no mazda i subaru zajedno, i to iz razloga sto se to tebi nesto ne svidja....( da se razumijemo ni ja nisam ljubitelj ovi novotarija)
U tom debilnom BMW-u sjede ljudi koji bar 10 godina u naprijed razvijaju poslovne strategije i koji zarade za godinu sto ja ili ti necemo za zivota i ti kazes debilna marka.... e jbg
kako da ne, vrijedi 10 puta vise, bmk za bmw, postujem sta su radili i sta rade mehanicki, ova sranja i gluposti su samo dobri ljubiteljima i slijepcima(a oslijepe od znaka)
hajd od mazde, ali subaru, pogon nikad nece imat ko subaru, to nek je jasno i tebi i forumu cijelom i ne kontam tu pricu odma, odma neko podcjenivanje i meni kontra
i gdje im je bgti taj silni kvalitet i pozdabost, u podrumu eto gdje je, al glavno rec 2x je bolji od 2 marke zajedno
mozes mislit ljudi, jos su vece budale kupci koji prihvataju te glupatije i novi dizajn, a opet radi znaka samo
i nek vrijedi, meni ne vrijedi
drugacije poglede imamo na aute, ovime zavrsavam diskusiju