Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- AmiĐa_Idriz
#46626 Re: Liverpool FC
Ma znam da nas nema u tome ali kažem ne bi bilo loše onako, hipotetički. Dok je bio 100m+ tad smo redovno bili "zainteresovani"

- AmiĐa_Idriz
#46627 Re: Liverpool FC
Obično je puno dima znak da nešto ima, pa taman i taj dim dolazio od havera iz Urugvaja i Argentine
I ovi u blizini kluba novinari su onako, neodlučni.
- BHF_Manijak
#46628 Re: Liverpool FC
Smijesne su im spekulacije, drugorazredni igraci. Liverpoolu uz ovu titulu, novi ugovor s Nikeom, treba neki superstar. Sumnjam da Nike nece tu pritisak napraviti.
Kako god cini mi se da Ameri pocinju jest govna i stiskat se tj. samo profit izvlacit, jer kako drugacije objasniti da nakon finansijski dvije enormno uspjesne godine ti razmisljas o mrtvom Alcantari ili Bailyu...
Ali sto gandalf rece sad ce prica ksko je oporavljeni Keita pojacanje ili Jones...

Kako god cini mi se da Ameri pocinju jest govna i stiskat se tj. samo profit izvlacit, jer kako drugacije objasniti da nakon finansijski dvije enormno uspjesne godine ti razmisljas o mrtvom Alcantari ili Bailyu...
Ali sto gandalf rece sad ce prica ksko je oporavljeni Keita pojacanje ili Jones...
- AmiĐa_Idriz
#46629 Re: Liverpool FC
A koji?
Za sad se niko osim Thiaga ne spominje.
- AmiĐa_Idriz
#46630 Re: Liverpool FC
Fabian Mrozek, 16y/o Polish goalkeeper from FC Wroclaw Academy signed a professional contract with LFC until the end of 2023-2024 season and will officially begin his Liverpool journey on July 1st.
During his try-outs Fabian was also training with LFC's first team under the eye of John Achterberg.
According to the reports in Poland, our GK coach played a big part in convincing Fabian to join LFC rather than Bayern Munich and learning from his goalkeeper idol Manuel Neuer.
Details of his individual contract were agreed last year but both parties had to wait for Fabian's 16th birthday.
He will begin his LFC career with u-18 team
Fabian was traveling with LFC's youth squad around Europe in 2018 and 2019.
Won best GK award at a tournament in Mallorca.
S obzirom da Lonergan ide ća na kraju sezone, Kelleher vjerovatno na pozajmicu i Grabara (nažalost) na prodaju uz Kariusa ovaj vjerovatno ulijeće kao treći golman.
- saint_mirad
#46631 Re: Liverpool FC
Zna li se kad zvanično počinje a kad završava letnji prelazni rok?
- BHF_Manijak
#46632 Re: Liverpool FC
Pa rekoh u postu, Alcantara, Baily... To je fino za klupe. Nesto malo jaci update Shaqirija.
- no_sekirli
#46633 Re: Liverpool FC
Iskreno se nadam da Adrian, a ni Karinas nece biti ni blizu kluba sljedecu sezonu. Ako ne zele kupiti nekog normalnog golmana, neka makar kratko obuce Milnera, bolji ce biti od ova 2 luzera.
Sto se Tiaga tice, ako ga stvarno potpisu, onda garant ode i Ox uz Adema.
Sto se Tiaga tice, ako ga stvarno potpisu, onda garant ode i Ox uz Adema.
- AmiĐa_Idriz
#46634 Re: Liverpool FC
Pa dobro čekaj, zar nije priča kako nemamo za klupe i rotacije?BHF_Manijak wrote: ↑06/07/2020 22:00
Pa rekoh u postu, Alcantara, Baily... To je fino za klupe. Nesto malo jaci update Shaqirija.
Očekivati neke super starove da se ušetaju u startnih 11 je mislim bespotrebno.
Neće, niti mogu.
- BHF_Manijak
#46635 Re: Liverpool FC
Zasto je neko poput Sancha bespotreban? Bolje on ili Salah koji komplikuje i zabija se u trojicu?
- AmiĐa_Idriz
#46636 Re: Liverpool FC
Zašto dirati nešto što sasvim dobro fercera, ko ti garantuje da će se Sancho uklopiti uopšte u ovakav sistem?
Ja njega ne vidim kao Salaha na 20 metara od našeg gola kako prati protivnička krila. Kocka bi to velika bila za pare koje Dortmund traži.
Ja njega ne vidim kao Salaha na 20 metara od našeg gola kako prati protivnička krila. Kocka bi to velika bila za pare koje Dortmund traži.
- saint_mirad
#46637 Re: Liverpool FC
Bolje Salah. Ne mogu shvatiti koliko ga sami navijači Liverpoola nekad potcenjuju. A on je klubu dao evo već 3 world class sezone, i ne namerava stati na tome.BHF_Manijak wrote: ↑06/07/2020 22:44 Zasto je neko poput Sancha bespotreban? Bolje on ili Salah koji komplikuje i zabija se u trojicu?
- BHF_Manijak
#46638 Re: Liverpool FC
Ne kontam vas, hocete ili necete pojacanja?! Mislim na jednoj stranici kukate i placete, ne mozete da skontate vlasnike, na drugoj mene ubjedjujete kako je nedovodjenje top odluka i kako je tovar polovnjaka ala Alcantara super???
Ova ekipa treba svjezu supermocnu krv, polazala je to Liga prvaka, pokazale su i zadnje uzakmice od februara naovamo, mislim pred koronu i nakon korone period.
Mrljava igra, traljava, bezidejna...
Hajd sad se to pravda jer se titula jos u februaru haman ovjerila. Hajd bas da vidimo pocetak iduce godine, pa, kad pocnet srat o metiljanju Salaha, Firminovim zicerima, potrosenom Robertsonu, Gomezu vjecnom talentu itd...
Ali onda ce osvanuti clanak sa vlasnikom koji biljezi najvecu dobit u historiji kluba i kurcenje kako se zaradilo 120 miliona i sve ce opet ok biti..
Ovo je pickasto i debilno sto rade! Kraj! Isto ste tako smirivali i prosle godine kad se nije trosilo, govotili ste prioritet su produzenja ugovora, bice dogodine...
Bice kurcina.
Ali hajd, ima Minamino i Origi.
Ova ekipa treba svjezu supermocnu krv, polazala je to Liga prvaka, pokazale su i zadnje uzakmice od februara naovamo, mislim pred koronu i nakon korone period.
Mrljava igra, traljava, bezidejna...
Hajd sad se to pravda jer se titula jos u februaru haman ovjerila. Hajd bas da vidimo pocetak iduce godine, pa, kad pocnet srat o metiljanju Salaha, Firminovim zicerima, potrosenom Robertsonu, Gomezu vjecnom talentu itd...
Ali onda ce osvanuti clanak sa vlasnikom koji biljezi najvecu dobit u historiji kluba i kurcenje kako se zaradilo 120 miliona i sve ce opet ok biti..
Ovo je pickasto i debilno sto rade! Kraj! Isto ste tako smirivali i prosle godine kad se nije trosilo, govotili ste prioritet su produzenja ugovora, bice dogodine...
Bice kurcina.
Ali hajd, ima Minamino i Origi.
- saint_mirad
#46639 Re: Liverpool FC
Navedi mi koje se realno top krilo može dovesti a da hoće grijati klupu Maneu i Salahu jer ova dvojica će teško izaći iz startne postave?
- zomri
#46640 Re: Liverpool FC
E jebiga BHF ako je Alcantara polovnjak.
- AmiĐa_Idriz
#46641 Re: Liverpool FC
Pa koga bi ti doveo 
Jebi ga, nije FM da zarotiraš sve u krug. Ja se slažem da pojačanja trebaju, ali pojačanja u realnim okvirima. Volio bi i ja da se mogu dovesti Oblak za rotaciju Alissonu, De Ligt, Sane i sl., al ne ide tako.
Nekako je specifična situacija gdje si na većini pozicija ispunjen igračima koje si gradio godinama i napokon perfektno složio i uklopio da bi sad dovodio nekog na gotovo i na uštrb tog nekog igrača. A opet ti je pitanje kako će se taj neko uklopiti.
Jebi ga, nije FM da zarotiraš sve u krug. Ja se slažem da pojačanja trebaju, ali pojačanja u realnim okvirima. Volio bi i ja da se mogu dovesti Oblak za rotaciju Alissonu, De Ligt, Sane i sl., al ne ide tako.
Nekako je specifična situacija gdje si na većini pozicija ispunjen igračima koje si gradio godinama i napokon perfektno složio i uklopio da bi sad dovodio nekog na gotovo i na uštrb tog nekog igrača. A opet ti je pitanje kako će se taj neko uklopiti.
- drug_profi
#46642 Re: Liverpool FC
Pored toliko utakmica u sezoni, cak je pozeljno da neko odmori na klupi.
Nemas trenutno jednako dobru alternativu ni na jednoj poziciji. Imas prvi tim i zamjene.
Nemas trenutno jednako dobru alternativu ni na jednoj poziciji. Imas prvi tim i zamjene.
- diablobih
#46644 Re: Liverpool FC
Ne mora pojacanje grijati klupu, postoji rotacija, par tekmi jedan, par tekmi novi igrac i tako ide. Ne mozes imati samo 11 dobrih igraca.
- zomri
#46645 Re: Liverpool FC
Zaboravljate da će i ovaj Thiago ako dođe morati jedno pola sezone sjediti svakako na klupi, valja učiti sistem. Tako će biti ko god da dođe.
- AmiĐa_Idriz
#46646 Re: Liverpool FC
Klopp nije neki rotator veliki, tako je od Dortmunda. Mislim, ok, vidimo da i on evoluira iz sezone u sezonu ali ja ga ne vidim da sabere kao Pep preširoku ekipu i konstantno rotira, zato se i ne nadam tom pristupu, neovisno šta ja o njemu mislio.
I nemojte zaboraviti kakav je platni spisak kluba.
I nemojte zaboraviti kakav je platni spisak kluba.
- AmiĐa_Idriz
#46647 Re: Liverpool FC
Express Futbol, a PanAm newspaper now reporting that the transfer for Thiago to LFC is nearly done. They say Thiago will be earning ~£150,000 a week, with the transfer fee around £31.5m with add-ons.
They're quite spot on with Latin American transfers, so they may be right here.
UPDATE: Referencing an earlier article from Sport, Liverpool are reportedly close to signing Thiago. Brazilian sources say that Bayern are seeking €31m, a figure that the Reds hope to negotiate. [Gazeta Esportiva]
São Paulo press are also reporting this, & they often get transfers right. They are reputable for transfers regarding Brazillians, & seem to be the original source rather than Express Futbol.
Thiago to LFC is a done deal according to them.
- BHF_Manijak
#46648 Re: Liverpool FC
Ima nesto sto se zove motiv i eventualni nedostatak istog. Zaboravljate da je ova ekipa osvojila sve. Bukvalno.
Sta znaci kad manjka motiva vidjeli ste protiv Citya i u par utakmica nakon pauze.
Da ce bas i u svakoj utakmici i naredne sezone zemlju gristi? Cisto sumnjam...
Sta znaci kad manjka motiva vidjeli ste protiv Citya i u par utakmica nakon pauze.
Da ce bas i u svakoj utakmici i naredne sezone zemlju gristi? Cisto sumnjam...
- drug_profi
#46649 Re: Liverpool FC
Jos jedna titula, FA kup, liga prvaka.... meni bi kao igracu bilo to izazov.
- no_sekirli
#46650 Re: Liverpool FC
Sljedecu sezonu je red da se napadne na oba kupa.