Ima samo nekoliko razlika u priči. Željezničar može napuniti Grbavicu i bez pitara, odnosno planirane tampon zone ( zbog nesposobnosti policije i pitarskih divljanja ) su bile takve da bi imali manje gledalaca na Grbavici da su pitari došli prošli derbi, što je, slozices se, prilično nelogično.Tomahawk11 wrote:Ne radi se o tome....vi godinama ispadate supci, sad napravite jos jednu tribinu i onda jos manje ulaznica....hrasno38 wrote:
Pa ovdje opet Sarajevo ispada veci supak Zeljo ponudio 10% a Sarajevo 5%.....ali kao da je to bitno mlatnuli smo vas i bez navijaca ikako!!!
Naravno da ovo nije u redu, ali nije ni ono vase....ja se samo nadam da ovo nece biti inat i nastavak ove politike, nego da ce poslije ovog derbija sjesti svi zajedno i dogovoriti se.
I nije dogovor na Kosevu pola zapada i jug, a na Grbavici koliko vam damo. To je smijesna varijanta.
Ovdje je svaka varijanta ismijavana, ne moze na sjever, ne moze na istok....godisnje, stolice....to su sve izvlakuse i sve se moze kad se hoce....ali je u pitanju supakluk teske kategorije i ono hajmo namagarciti pitare, onda ce bojkotovati.
Dakle, treba stati u kraj toj politici gdje samo mi ispastamo.
Nekad su ova dva kluba gajili dobre komsijske odnose, ali danas mi se cini da se vise ponasaju kao neodgovorni klinci sa sjevera/juga koji donesu tesku pirotehniku i onda belaj
S druge strane Sarajevo je u čistom gubitku zbog famoznih 5% ( što je legalna priča, da se razumijemo ), jer ne mogu napuniti Kosevo.
Ukoliko se bude tjerao mak na konac Sarajevo će puno više, para, da izgubi. Vidjecemo hoće li biti baš 5% ili će biti kompletan Jug
Što se tiče komsijskih odnosa