Raspisite referendum,, Nemojte sad ko zadnje pi izgovore trazit..
Milorad Dodik ALL ABOUT
-
prog321
#46551 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Jebe nam se za zapad.
- sWeeT_Companion
#46552 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Onda znači ako je tako (citiram "jebe nam se za zapad") smatraš da trebamo otjerati MZ iz BiH i visokog?
-
prog321
#46553 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ma ja kazem ako raspisete referendum da cete dobiti po picki nevezano sta zapad kaze.
Mada ce vas i oni klepiti po usima
Last edited by prog321 on 13/08/2015 22:48, edited 1 time in total.
-
5 0 5
#46554 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ne treba ih otjerati. trebamo ih zavezati za bandere i mostove. za nedajboze.sWeeT_Companion wrote:Onda znači ako je tako (citiram "jebe nam se za zapad") smatraš da trebamo otjerati MZ iz BiH i visokog?
-
junior3
#46555 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
De prog ne seri majke ti.
-
prog321
#46556 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nema ako , ili.
Nego bujrum pa referendum. Cuj ti izgovora , ako zapad dozvoli >?
Nego bujrum pa referendum. Cuj ti izgovora , ako zapad dozvoli >?
-
junior3
#46557 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Vidiš kako znaš, uvijek mogu poslužiti, kakvo tjeranje.5 0 5 wrote:ne treba ih otjerati. trebamo ih zavezati za bandere i mostove. za nedajboze.sWeeT_Companion wrote:Onda znači ako je tako (citiram "jebe nam se za zapad") smatraš da trebamo otjerati MZ iz BiH i visokog?
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#46558 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
jel to neće referendum sad
što to šta bi neđe zapelo
hajmooooooooooooooo referendum narode navali jeftino referendum
e jeste mišovi oni pravi al baš a do dick je najveći
što to šta bi neđe zapelo
hajmooooooooooooooo referendum narode navali jeftino referendum
e jeste mišovi oni pravi al baš a do dick je najveći
- jao_situacije
#46559 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
treba proglasiti neku sao pa onda vezati za bandere5 0 5 wrote:ne treba ih otjerati. trebamo ih zavezati za bandere i mostove. za nedajboze.sWeeT_Companion wrote:Onda znači ako je tako (citiram "jebe nam se za zapad") smatraš da trebamo otjerati MZ iz BiH i visokog?
mogu zvati i ove proruse nek pošalju buk pa da obore neki putnički avion, ali obavezno turkiš erlajns
- jao_situacije
#46560 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
i ti baš izbrojao 90%sWeeT_Companion wrote:Hapsiće ako stranci ne dozvole referendum. A nisam baš nešto primjetio da i njima smeta ta najava. Možda dovoljno ne pratim.
Uostalom, radi se o referendumu o radu institucije. Institucije čijim radom brat bratu 90% ljudi u BiH nije zadovoljno.
Samo što to ovaj put ne žele priznati, jer zaboga oni loši momci u Srpskoj raspisuju...
jesi računao i povratnike i protjerane ili ste njih otpisali ?
- jao_situacije
#46561 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
kako sad to, pa ćelavi poćetnik je bio direktor do neki dan, davao otkaze bošnjacima kako mu je kurcu ćeif bio i sad sipa ne valjasWeeT_Companion wrote:Nigdje to nisam rekao.
Samo kažem, ponašanje SIPA je isključivo političko i isključivo u interesu jednog naroda. To je razlog nezadovoljstva ljudi koji bi u slučaju eventualnog referenduma, o čemu će odlučiti stranci, zaokružili NE.
Ali sačekajmo definitivnu odluku Zapada. Pa onda možemo naglabati hoće li biti ili ne.
nije se rodio ko je nebeskom narodu ugodio
-
junior3
#46562 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Direkotor Sipe će najverovatnije biti Srbin, koliko sam ja upratio, ne mislim na ovog zamjenika. 
- jao_situacije
#46563 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ja ću biti presretan ako ne bude ratni zločinac i ako bude znao raditi svoj posao
- Better Man
#46564 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pa nije SIPA kriva što je RS stvorena na ratnom zločinu i što tamo živi dobar dio onih koji su okrvavili ruke, jer su htjeli da sprijeće da država BiH bude nezavisna i suverena. O kriminalu i korupciji Dodika da ne govorim. Bilo je zločina i na ovoj strani, ali on nije planiran, već se desio nekom zanosu određenih budala koje je trebalo po kratkom postupku osuditi na robiju.sWeeT_Companion wrote:Nigdje to nisam rekao.
Samo kažem, ponašanje SIPA je isključivo političko i isključivo u interesu jednog naroda. To je razlog nezadovoljstva ljudi koji bi u slučaju eventualnog referenduma, o čemu će odlučiti stranci, zaokružili NE.
Ali sačekajmo definitivnu odluku Zapada. Pa onda možemo naglabati hoće li biti ili ne.
- sWeeT_Companion
#46565 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Previše je to samouvjereno. Ne bih se baš kladio u to. Biće kako straci kažu to sam već ponovio, ako oni dozvole održavanje ono će se i desiti, što se unutrašnjih faktora tiče, ne znam koliko bi vam odgovarao nekakav napad. Jer mir nema alternativu.prog321 wrote:Ma ja kazem ako raspisete referendum da cete dobiti po picki nevezano sta zapad kaze.
- sWeeT_Companion
#46566 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pustimo se jeftine demagogije.Better Man wrote:Pa nije SIPA kriva što je RS stvorena na ratnom zločinu i što tamo živi dobar dio onih koji su okrvavili ruke, jer su htjeli da sprijeće da država BiH bude nezavisna i suverena. O kriminalu i korupciji Dodika da ne govorim. Bilo je zločina i na ovoj strani, ali on nije planiran, već se desio nekom zanosu određenih budala koje je trebalo po kratkom postupku osuditi na robiju.sWeeT_Companion wrote:Nigdje to nisam rekao.
- Drvosjeca iz Dejcica
#46567 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dakle u RS-u nema nezadovoljnih, gladnih i obespravljenih? Oni koji pisu protiv rezima su placenici i izdajnici. Klasicna mantra vladajuce kvazi elite. Kada guzicama lupe o zemlju ima nadaleko da se cuje.sWeeT_Companion wrote:Slika prethodnika daje odgovor. Eh da ne znam predstavnike raznih NVO-a i omladine u RS-u pa da ovaj proglas i doživim kao proglas gomile nezadovoljnih.
Mladi ljudi odlaze i to je poraz. A plaćeničkim pokretima i organizacijama je upravo do istih najmanje stalo. Vlastiti džep se gleda i ponuđena ruka tog istog SNSD-a.
- sWeeT_Companion
#46568 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ne znam na osnovu čega si to zaključio, ili se vodiš kako babi milo tako joj se snilo.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Dakle u RS-u nema nezadovoljnih, gladnih i obespravljenih? Oni koji pisu protiv rezima su placenici i izdajnici. Klasicna mantra vladajuce kvazi elite. Kada guzicama lupe o zemlju ima nadaleko da se cuje.sWeeT_Companion wrote:Slika prethodnika daje odgovor. Eh da ne znam predstavnike raznih NVO-a i omladine u RS-u pa da ovaj proglas i doživim kao proglas gomile nezadovoljnih.
Mladi ljudi odlaze i to je poraz. A plaćeničkim pokretima i organizacijama je upravo do istih najmanje stalo. Vlastiti džep se gleda i ponuđena ruka tog istog SNSD-a.
Dronjak je bio pulen. Dok nije pokazao svoje pravo/političko lice. Omladina kojoj je teško odlazi iz Srpske. I to je poražavajuće. A plaćenika podjednako i u Srpskoj i u Federaciji, koji preko raznih organizacija i pokreta provode političke programe.
-
sumirprimus
#46569 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
sami strani placenici...
bog te i ovo ozbiljno prolazi ?
bog te i ovo ozbiljno prolazi ?
-
155_mm
#46570 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
pa stranci su rekli svoje "referendum krsi dejtonski mirovni sporazum". ne kontam sta jos da kazu. sve su rekli i sve je jasno ko dan sta misle o referendumu. ko je skonto skonto je. ko nije i nece vise.sWeeT_Companion wrote:Previše je to samouvjereno. Ne bih se baš kladio u to. Biće kako straci kažu to sam već ponovio, ako oni dozvole održavanje ono će se i desiti, što se unutrašnjih faktora tiče, ne znam koliko bi vam odgovarao nekakav napad. Jer mir nema alternativu.prog321 wrote:Ma ja kazem ako raspisete referendum da cete dobiti po picki nevezano sta zapad kaze.
pametnom je i isaret dosta.
- sWeeT_Companion
#46571 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Jbo riječ. Zna se šta se radi u ovakvim prilikama - dakle mora postojati dokument, odluka kojom se zabranjuje referendum. A nisam primjetio da je EU, predstavnici OHR-a ili Amerika uputila isti u BiH. A referendum je demokratsko pravo bilo gdje u svijetu. Sačekajmo kraj godišnjih odmora, da vidimo i definitivnu odluku onih koji se pitaju.155_mm wrote:pa stranci su rekli svoje "referendum krsi dejtonski mirovni sporazum". ne kontam sta jos da kazu. sve su rekli i sve je jasno ko dan sta misle o referendumu. ko je skonto skonto je. ko nije i nece vise.sWeeT_Companion wrote:Previše je to samouvjereno. Ne bih se baš kladio u to. Biće kako straci kažu to sam već ponovio, ako oni dozvole održavanje ono će se i desiti, što se unutrašnjih faktora tiče, ne znam koliko bi vam odgovarao nekakav napad. Jer mir nema alternativu.prog321 wrote:Ma ja kazem ako raspisete referendum da cete dobiti po picki nevezano sta zapad kaze.
-
VCorp
#46572 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Hoće li ikad taj referendum ?
Sigurno Dodik drzi Guinessov rekord u obećanim referendumima a isto tako o zakazanim i odgođenim.
Nezavisnost RS 2018!
Dobro, mozda najkasnije 2268!
Sigurno Dodik drzi Guinessov rekord u obećanim referendumima a isto tako o zakazanim i odgođenim.
Nezavisnost RS 2018!
- cenecimoveocino
#46573 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
NE SIRI SMUTNJUVCorp wrote:Hoće li ikad taj referendum ?![]()
Nezavisnost RS 2018!
Referendum samo sto nije
- BHCluster
#46574 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Zakon o referendumu ne postoji na drzavnom nivou znaci neJmaga. Sto se tice manjeg bh. entiteta oni imaju pravo na referendum jer imaju zakon ALI samo mogu da referendumusu ono sto je do entitetskog nivoa. Toliko od precednikovoj prici da je manji bh. entitet drzava. Jebiga zagrzao previse sad ni njegova usta to nemogu sazvakati.sWeeT_Companion wrote:
Jbo riječ. Zna se šta se radi u ovakvim prilikama - dakle mora postojati dokument, odluka kojom se zabranjuje referendum. A nisam primjetio da je EU, predstavnici OHR-a ili Amerika uputila isti u BiH. A referendum je demokratsko pravo bilo gdje u svijetu. Sačekajmo kraj godišnjih odmora, da vidimo i definitivnu odluku onih koji se pitaju.
Posto mi zivimo jos uvijek pod mirovnim sporazumom bilo kakvo istupanje iz istog je rat.
-
155_mm
#46575 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
brkas pojmove. jedno je reci sta znaci referendum a sasvim druga stvar dozvoliti ili zabraniti isti. znaci trenutna situacija je: stranci porucuju srbima a posebno bosnjacima da srbi referendumom krse dejtonski mirovni sporazum. da li ce oni dozvoliti da srbi prakticno povuku svoj potpis sa dejtonskog mirovnog sporazuma ostaje da se vidi. ono sto se strancima mora priznati je da su do sad bili potpuno jasni i bez ikakvih uvijanjasWeeT_Companion wrote:
Jbo riječ. Zna se šta se radi u ovakvim prilikama - dakle mora postojati dokument, odluka kojom se zabranjuje referendum. A nisam primjetio da je EU, predstavnici OHR-a ili Amerika uputila isti u BiH. A referendum je demokratsko pravo bilo gdje u svijetu. Sačekajmo kraj godišnjih odmora, da vidimo i definitivnu odluku onih koji se pitaju.