Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
prog321

#46551 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prog321 »

Jebe nam se za zapad.
Raspisite referendum,, Nemojte sad ko zadnje pi izgovore trazit.. :-D
sWeeT_Companion

#46552 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by sWeeT_Companion »

Onda znači ako je tako (citiram "jebe nam se za zapad") smatraš da trebamo otjerati MZ iz BiH i visokog?
prog321

#46553 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prog321 »

Ma ja kazem ako raspisete referendum da cete dobiti po picki nevezano sta zapad kaze.
Mada ce vas i oni klepiti po usima :-D
Last edited by prog321 on 13/08/2015 22:48, edited 1 time in total.
5 0 5

#46554 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 5 0 5 »

sWeeT_Companion wrote:Onda znači ako je tako (citiram "jebe nam se za zapad") smatraš da trebamo otjerati MZ iz BiH i visokog?
ne treba ih otjerati. trebamo ih zavezati za bandere i mostove. za nedajboze. :D
junior3

#46555 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by junior3 »

De prog ne seri majke ti.
prog321

#46556 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prog321 »

Nema ako , ili.
Nego bujrum pa referendum. Cuj ti izgovora , ako zapad dozvoli >? :lol:
junior3

#46557 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by junior3 »

5 0 5 wrote:
sWeeT_Companion wrote:Onda znači ako je tako (citiram "jebe nam se za zapad") smatraš da trebamo otjerati MZ iz BiH i visokog?
ne treba ih otjerati. trebamo ih zavezati za bandere i mostove. za nedajboze. :D
Vidiš kako znaš, uvijek mogu poslužiti, kakvo tjeranje. :D
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#46558 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by japin_mutapi »

jel to neće referendum sad
što to šta bi neđe zapelo

hajmooooooooooooooo referendum narode navali jeftino referendum

e jeste mišovi oni pravi al baš a do dick je najveći
jao_situacije

#46559 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by jao_situacije »

5 0 5 wrote:
treba proglasiti neku sao pa onda vezati za bandere
mogu zvati i ove proruse nek pošalju buk pa da obore neki putnički avion, ali obavezno turkiš erlajns
jao_situacije

#46560 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by jao_situacije »

sWeeT_Companion wrote:Hapsiće ako stranci ne dozvole referendum. A nisam baš nešto primjetio da i njima smeta ta najava. Možda dovoljno ne pratim.

Uostalom, radi se o referendumu o radu institucije. Institucije čijim radom brat bratu 90% ljudi u BiH nije zadovoljno.
Samo što to ovaj put ne žele priznati, jer zaboga oni loši momci u Srpskoj raspisuju... :izet:
i ti baš izbrojao 90%
jesi računao i povratnike i protjerane ili ste njih otpisali ?
jao_situacije

#46561 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by jao_situacije »

sWeeT_Companion wrote:Nigdje to nisam rekao.
Samo kažem, ponašanje SIPA je isključivo političko i isključivo u interesu jednog naroda. To je razlog nezadovoljstva ljudi koji bi u slučaju eventualnog referenduma, o čemu će odlučiti stranci, zaokružili NE.

Ali sačekajmo definitivnu odluku Zapada. Pa onda možemo naglabati hoće li biti ili ne.
kako sad to, pa ćelavi poćetnik je bio direktor do neki dan, davao otkaze bošnjacima kako mu je kurcu ćeif bio i sad sipa ne valja
nije se rodio ko je nebeskom narodu ugodio
junior3

#46562 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by junior3 »

Direkotor Sipe će najverovatnije biti Srbin, koliko sam ja upratio, ne mislim na ovog zamjenika. :D
jao_situacije

#46563 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by jao_situacije »

ja ću biti presretan ako ne bude ratni zločinac i ako bude znao raditi svoj posao
Better Man

#46564 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Better Man »

Samo kažem, ponašanje SIPA je isključivo političko i isključivo u interesu jednog naroda. To je razlog nezadovoljstva ljudi koji bi u slučaju eventualnog referenduma, o čemu će odlučiti stranci, zaokružili NE.

Ali sačekajmo definitivnu odluku Zapada. Pa onda možemo naglabati hoće li biti ili ne.
Pa nije SIPA kriva što je RS stvorena na ratnom zločinu i što tamo živi dobar dio onih koji su okrvavili ruke, jer su htjeli da sprijeće da država BiH bude nezavisna i suverena. O kriminalu i korupciji Dodika da ne govorim. Bilo je zločina i na ovoj strani, ali on nije planiran, već se desio nekom zanosu određenih budala koje je trebalo po kratkom postupku osuditi na robiju.
sWeeT_Companion

#46565 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

prog321 wrote:Ma ja kazem ako raspisete referendum da cete dobiti po picki nevezano sta zapad kaze.
Previše je to samouvjereno. Ne bih se baš kladio u to. Biće kako straci kažu to sam već ponovio, ako oni dozvole održavanje ono će se i desiti, što se unutrašnjih faktora tiče, ne znam koliko bi vam odgovarao nekakav napad. Jer mir nema alternativu.
sWeeT_Companion

#46566 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Better Man wrote:

Pa nije SIPA kriva što je RS stvorena na ratnom zločinu i što tamo živi dobar dio onih koji su okrvavili ruke, jer su htjeli da sprijeće da država BiH bude nezavisna i suverena. O kriminalu i korupciji Dodika da ne govorim. Bilo je zločina i na ovoj strani, ali on nije planiran, već se desio nekom zanosu određenih budala koje je trebalo po kratkom postupku osuditi na robiju.
Pustimo se jeftine demagogije.
Drvosjeca iz Dejcica

#46567 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

sWeeT_Companion wrote:Slika prethodnika daje odgovor. Eh da ne znam predstavnike raznih NVO-a i omladine u RS-u pa da ovaj proglas i doživim kao proglas gomile nezadovoljnih. ;)

Mladi ljudi odlaze i to je poraz. A plaćeničkim pokretima i organizacijama je upravo do istih najmanje stalo. Vlastiti džep se gleda i ponuđena ruka tog istog SNSD-a.
Dakle u RS-u nema nezadovoljnih, gladnih i obespravljenih? Oni koji pisu protiv rezima su placenici i izdajnici. Klasicna mantra vladajuce kvazi elite. Kada guzicama lupe o zemlju ima nadaleko da se cuje.
sWeeT_Companion

#46568 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
sWeeT_Companion wrote:Slika prethodnika daje odgovor. Eh da ne znam predstavnike raznih NVO-a i omladine u RS-u pa da ovaj proglas i doživim kao proglas gomile nezadovoljnih. ;)

Mladi ljudi odlaze i to je poraz. A plaćeničkim pokretima i organizacijama je upravo do istih najmanje stalo. Vlastiti džep se gleda i ponuđena ruka tog istog SNSD-a.
Dakle u RS-u nema nezadovoljnih, gladnih i obespravljenih? Oni koji pisu protiv rezima su placenici i izdajnici. Klasicna mantra vladajuce kvazi elite. Kada guzicama lupe o zemlju ima nadaleko da se cuje.
Ne znam na osnovu čega si to zaključio, ili se vodiš kako babi milo tako joj se snilo.

Dronjak je bio pulen. Dok nije pokazao svoje pravo/političko lice. Omladina kojoj je teško odlazi iz Srpske. I to je poražavajuće. A plaćenika podjednako i u Srpskoj i u Federaciji, koji preko raznih organizacija i pokreta provode političke programe.
sumirprimus

#46569 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by sumirprimus »

sami strani placenici... :D
bog te i ovo ozbiljno prolazi ?
155_mm

#46570 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 155_mm »

sWeeT_Companion wrote:
prog321 wrote:Ma ja kazem ako raspisete referendum da cete dobiti po picki nevezano sta zapad kaze.
Previše je to samouvjereno. Ne bih se baš kladio u to. Biće kako straci kažu to sam već ponovio, ako oni dozvole održavanje ono će se i desiti, što se unutrašnjih faktora tiče, ne znam koliko bi vam odgovarao nekakav napad. Jer mir nema alternativu.
pa stranci su rekli svoje "referendum krsi dejtonski mirovni sporazum". ne kontam sta jos da kazu. sve su rekli i sve je jasno ko dan sta misle o referendumu. ko je skonto skonto je. ko nije i nece vise.

pametnom je i isaret dosta.
sWeeT_Companion

#46571 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

155_mm wrote:
sWeeT_Companion wrote:
pa stranci su rekli svoje "referendum krsi dejtonski mirovni sporazum". ne kontam sta jos da kazu. sve su rekli i sve je jasno ko dan sta misle o referendumu. ko je skonto skonto je. ko nije i nece vise.

Jbo riječ. Zna se šta se radi u ovakvim prilikama - dakle mora postojati dokument, odluka kojom se zabranjuje referendum. A nisam primjetio da je EU, predstavnici OHR-a ili Amerika uputila isti u BiH. A referendum je demokratsko pravo bilo gdje u svijetu. Sačekajmo kraj godišnjih odmora, da vidimo i definitivnu odluku onih koji se pitaju.
VCorp

#46572 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by VCorp »

Hoće li ikad taj referendum ? :lol:

Sigurno Dodik drzi Guinessov rekord u obećanim referendumima a isto tako o zakazanim i odgođenim.

Nezavisnost RS 2018!

Dobro, mozda najkasnije 2268!
cenecimoveocino

#46573 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by cenecimoveocino »

VCorp wrote:Hoće li ikad taj referendum ? :lol:

Sigurno Dodik drzi Guinessov rekord u obećanim referendumima a isto tako o zakazanim i odgođenim.

Nezavisnost RS 2018!

Dobro, mozda najkasnije 2268!
NE SIRI SMUTNJU
Referendum samo sto nije :thumbup:
BHCluster

#46574 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by BHCluster »

sWeeT_Companion wrote:
Jbo riječ. Zna se šta se radi u ovakvim prilikama - dakle mora postojati dokument, odluka kojom se zabranjuje referendum. A nisam primjetio da je EU, predstavnici OHR-a ili Amerika uputila isti u BiH. A referendum je demokratsko pravo bilo gdje u svijetu. Sačekajmo kraj godišnjih odmora, da vidimo i definitivnu odluku onih koji se pitaju.
Zakon o referendumu ne postoji na drzavnom nivou znaci neJmaga. Sto se tice manjeg bh. entiteta oni imaju pravo na referendum jer imaju zakon ALI samo mogu da referendumusu ono sto je do entitetskog nivoa. Toliko od precednikovoj prici da je manji bh. entitet drzava. Jebiga zagrzao previse sad ni njegova usta to nemogu sazvakati.

Posto mi zivimo jos uvijek pod mirovnim sporazumom bilo kakvo istupanje iz istog je rat.
155_mm

#46575 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 155_mm »

sWeeT_Companion wrote:
brkas pojmove. jedno je reci sta znaci referendum a sasvim druga stvar dozvoliti ili zabraniti isti. znaci trenutna situacija je: stranci porucuju srbima a posebno bosnjacima da srbi referendumom krse dejtonski mirovni sporazum. da li ce oni dozvoliti da srbi prakticno povuku svoj potpis sa dejtonskog mirovnog sporazuma ostaje da se vidi. ono sto se strancima mora priznati je da su do sad bili potpuno jasni i bez ikakvih uvijanja
Locked