Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- shbc
#46551 Re: Premijer liga BiH
Bujrum na zapad sa nama. Taman fino platite kartu, ako bude samo uz clansku jos bolje, punite nam kasu, a necete smjeti pruziti podrsku svom klubu. Nama win-win. 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#46552 Re: Premijer liga BiH
Trebal kome od komsija clanska da kupi kartushbc wrote:Bujrum na zapad sa nama. Taman fino platite kartu, ako bude samo uz clansku jos bolje, punite nam kasu, a necete smjeti pruziti podrsku svom klubu. Nama win-win.
Zajedno cemo na zapad
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#46553 Re: Premijer liga BiH
Vidi ja ne podrzavam karanje bilo kakvo u derbiju i volim kada su tu navijaci obadvije ekipe jer tek onda je to pravi derbi ali znaci po nekim propisima je predvidjeno 5% za gostujuce navijace....Zeljo da 10% i gubi jos bruku mjesta radi hirova policije i sad mrtvo hladno ona djevojcica sa Koseva kaze dobit cete 5%.....mislim stvarno ti kazem Zeljo ako je imalo ozbiljan tim on ce tu utakmicu odigrati kako treba sa ili bez navijaca ali zaista me zivo interesuje ko ce sprijeciti nekoga bez navijackog sala da udje na zapad....npr......i onda da navija za ZeljuTomahawk11 wrote:Ne radi se o tome....vi godinama ispadate supci, sad napravite jos jednu tribinu i onda jos manje ulaznica....hrasno38 wrote:
Pa ovdje opet Sarajevo ispada veci supak Zeljo ponudio 10% a Sarajevo 5%.....ali kao da je to bitno mlatnuli smo vas i bez navijaca ikako!!!
Naravno da ovo nije u redu, ali nije ni ono vase....ja se samo nadam da ovo nece biti inat i nastavak ove politike, nego da ce poslije ovog derbija sjesti svi zajedno i dogovoriti se.
I nije dogovor na Kosevu pola zapada i jug, a na Grbavici koliko vam damo. To je smijesna varijanta.
Ovdje je svaka varijanta ismijavana, ne moze na sjever, ne moze na istok....godisnje, stolice....to su sve izvlakuse i sve se moze kad se hoce....ali je u pitanju supakluk teske kategorije i ono hajmo namagarciti pitare, onda ce bojkotovati.
Dakle, treba stati u kraj toj politici gdje samo mi ispastamo.
Nekad su ova dva kluba gajili dobre komsijske odnose, ali danas mi se cini da se vise ponasaju kao neodgovorni klinci sa sjevera/juga koji donesu tesku pirotehniku i onda belaj
Ja se slazem da treba te odnose relaksirati ali prije svega navijaci oba tima moraju poceti da se i na jednom i na drugom stadionu pocnu ponasati domacinski i da cuvaju i Grbavicu i Kosevo od majmuna koji su zeljni unistavanja.
- UnKnownBA
#46554 Re: Premijer liga BiH
Koja zabrana? Nema zabrane niti je može biti a Sarajevo kao jedinka to ne može uvesti. Mogu samo dati 5% ili ti ograničiti jug, ostale tribine su otvorene za sve. Ako im je k.. čejf mogu i u dresovima doći, navijati itd.Tomahawk11 wrote:Cekaj, hoces da kazes da ce manijaci masovno doci na nas dio zapada ako bude ova zabrana?UnKnownBA wrote: Ovo ako je istina samo će problem napraviti! Navijači će sjediti jedni do drugih na sjeverozapadu, ko će im zabraniti? Fkt ne mogu da vjerujem da su ljudi toliko glupi i da im dječija furka i dječije razmišljanje može uticati na njihove odluke. 5% OK, ali ovo sa zapadom neće na dobro izaći, na tribini mislim.
To bi bilo veoma neodgovorno od FKS i ako naprave taj propust, onda ne znam stvarno.
Last edited by UnKnownBA on 15/05/2017 17:26, edited 1 time in total.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#46555 Re: Premijer liga BiH
Ponavljam ti ponovo, nije u pitanju samo ova sezona, ali ovo zadnje je prelilo casu.hrasno38 wrote:
Vidi ja ne podrzavam karanje bilo kakvo u derbiju i volim kada su tu navijaci obadvije ekipe jer tek onda je to pravi derbi ali znaci po nekim propisima je predvidjeno 5% za gostujuce navijace....Zeljo da 10% i gubi jos bruku mjesta radi hirova policije i sad mrtvo hladno ona djevojcica sa Koseva kaze dobit cete 5%.....mislim stvarno ti kazem Zeljo ako je imalo ozbiljan tim on ce tu utakmicu odigrati kako treba sa ili bez navijaca ali zaista me zivo interesuje ko ce sprijeciti nekoga bez navijackog sala da udje na zapad....npr......i onda da navija za Zelju![]()
Ja se slazem da treba te odnose relaksirati ali prije svega navijaci oba tima moraju poceti da se i na jednom i na drugom stadionu pocnu ponasati domacinski i da cuvaju i Grbavicu i Kosevo od majmuna koji su zeljni unistavanja.
Ma to da neko udje na zapad, a ne navija za FKS....toga bude svaku utakmicu...bude na zapadu redovno ljudi koji su zeljovci, nije to problem....ali, posto je ovo derbi, nesto ne znam da je pametno izmjesati sa se pitarima na zapadu....nadam se da ce FKS poduzeti neke mjere, nesto...ulaznice za zapad samo sa clanskom i tako to...jer ako dodje kakva grupa manijaka i krene navijanje, to samo moze doci do belaja.
Eh, i na tome se mora raditi. Dok god se gleda da se komsiji otkine stolica, zapali nesto, slomi.....jbg, sta ja znam, ja idem na utakmicu radi nje same, a stolica je da sjedim na njoj
-
Nadzorna_ploca
#46556 Re: Premijer liga BiH
Ja i? Mozemo isto i mi na Grbavici. Koja je poenta?UnKnownBA wrote:Koja zabrana? Nema zabrane niti je može biti a Sarajevo kao jedinka to ne može uvesti. Mogu samo dati 5% ili ti ograničiti jug, ostale tribine su otvorene za sve. Ako im je k.. čejf mogu i u dresovima doći, navijati itd.Tomahawk11 wrote:Cekaj, hoces da kazes da ce manijaci masovno doci na nas dio zapada ako bude ova zabrana?UnKnownBA wrote: Ovo ako je istina samo će problem napraviti! Navijači će sjediti jedni do drugih na sjeverozapadu, ko će im zabraniti? Fkt ne mogu da vjerujem da su ljudi toliko glupi i da im dječija furka i dječije razmišljanje može uticati na njihove odluke. 5% OK, ali ovo sa zapadom neće na dobro izaći, na tribini mislim.
To bi bilo veoma neodgovorno od FKS i ako naprave taj propust, onda ne znam stvarno.
- shbc
#46557 Re: Premijer liga BiH
Mogu moguUnKnownBA wrote:Koja zabrana? Nema zabrane niti je može biti a Sarajevo kao jedinka to ne može uvesti. Mogu samo dati 5% ili ti ograničiti jug, ostale tribine su otvorene za sve. Ako im je k.. čejf mogu i u dresovima doći, navijati itd.Tomahawk11 wrote:Cekaj, hoces da kazes da ce manijaci masovno doci na nas dio zapada ako bude ova zabrana?UnKnownBA wrote: Ovo ako je istina samo će problem napraviti! Navijači će sjediti jedni do drugih na sjeverozapadu, ko će im zabraniti? Fkt ne mogu da vjerujem da su ljudi toliko glupi i da im dječija furka i dječije razmišljanje može uticati na njihove odluke. 5% OK, ali ovo sa zapadom neće na dobro izaći, na tribini mislim.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#46558 Re: Premijer liga BiH
Ma hajde, pa sto nisu nasi tako na Grbavicu dosli, full sa dresovima i na istok, sjever....smanji malo ribuUnKnownBA wrote:Koja zabrana? Nema zabrane niti je može biti a Sarajevo kao jedinka to ne može uvesti. Mogu samo dati 5% ili ti ograničiti jug, ostale tribine su otvorene za sve. Ako im je k.. čejf mogu i u dresovima doći, navijati itd.Tomahawk11 wrote:Cekaj, hoces da kazes da ce manijaci masovno doci na nas dio zapada ako bude ova zabrana?UnKnownBA wrote: Ovo ako je istina samo će problem napraviti! Navijači će sjediti jedni do drugih na sjeverozapadu, ko će im zabraniti? Fkt ne mogu da vjerujem da su ljudi toliko glupi i da im dječija furka i dječije razmišljanje može uticati na njihove odluke. 5% OK, ali ovo sa zapadom neće na dobro izaći, na tribini mislim.
Ako i bude onih koji udju na zapad, bice tisu i to je to...
-
Sarlo Akrobata
#46559 Re: Premijer liga BiH
UnKnownBA wrote:Koja zabrana? Nema zabrane niti je može biti a Sarajevo kao jedinka to ne može uvesti. Mogu samo dati 5% ili ti ograničiti jug, ostale tribine su otvorene za sve. Ako im je k.. čejf mogu i u dresovima doći, navijati itd.Tomahawk11 wrote:Cekaj, hoces da kazes da ce manijaci masovno doci na nas dio zapada ako bude ova zabrana?UnKnownBA wrote: Ovo ako je istina samo će problem napraviti! Navijači će sjediti jedni do drugih na sjeverozapadu, ko će im zabraniti? Fkt ne mogu da vjerujem da su ljudi toliko glupi i da im dječija furka i dječije razmišljanje može uticati na njihove odluke. 5% OK, ali ovo sa zapadom neće na dobro izaći, na tribini mislim.
Mislis da ?
Vidjecemo.
-
LSD
#46560 Re: Premijer liga BiH
Zapad majka, kao i svaki put dosad kad je derbi na koševu. Fol neka zabrana
Jufkice se brukaju sa ovim patetičnim pokušajima, ali ne mogu sprijeciti pohod manijaka na gradski stadion
Nisu mogli zabraniti ni kad je svojevremeno Komitet uveo zabranu gostujucim navijacima, i tada su manijaci došli na zapad koševa bez navijackih obilježja.
Uzalud vam trud sviraci
Jufkice se brukaju sa ovim patetičnim pokušajima, ali ne mogu sprijeciti pohod manijaka na gradski stadion
Nisu mogli zabraniti ni kad je svojevremeno Komitet uveo zabranu gostujucim navijacima, i tada su manijaci došli na zapad koševa bez navijackih obilježja.
Uzalud vam trud sviraci
- jeza u ledja
#46561 Re: Premijer liga BiH
Gledam ovaj Celik mogo bi na kraju i ispasti, s obzirom na raspored.
Podsjeca me na onu sezonu kad je Sloboda ispala. Svi se nalozili pred kraj prvenstva, kao da je spasavaju i to, i na kraju kad im je samo falilo da ne prime 2 gola u Lukavici, oni ih prime. 
- GandalfSivi
#46562 Re: Premijer liga BiH
Koji kurac od price, s obje strane, realno...
-
yasaq
#46563 Re: Premijer liga BiH
Nema šanse da Čelik ispadne, več je odavno odlučeno da Čelik ostaje uligi isto kako se štima štrumfovima titula tako i lištici kup a mi i zrinjevci da se zadovoljimo Evropom. Pored Olimpic-a ispada Mudenburg jer je konto da nemaju stadion ni publiku!jeza u ledja wrote:Gledam ovaj Celik mogo bi na kraju i ispasti, s obzirom na raspored.Podsjeca me na onu sezonu kad je Sloboda ispala. Svi se nalozili pred kraj prvenstva, kao da je spasavaju i to, i na kraju kad im je samo falilo da ne prime 2 gola u Lukavici, oni ih prime.
https://www.fokus.ba/sport/fudbal/pisi- ... no/728132/
Last edited by yasaq on 15/05/2017 19:18, edited 1 time in total.
-
channel10
#46564 Re: Premijer liga BiH
Kako bolan nema. Jel ti mislis da ce listicani izvesti drugu ili trecu postavu u duelu sa Celikom u zadnjem kolu kad bude gorilo hdzeovcima?yasaq wrote:Nema šanse da Čelik ispadne, več je odavno odlučeno da Čelik ostaje uligi isto kako se štima štrumfovima titula tako i lištici kup a mi i zrinjevci da se zadovoljimo Evropom. Pored Olimpic-a ispada Mudenburg jer je konto da nemaju stadion ni publiku!jeza u ledja wrote:Gledam ovaj Celik mogo bi na kraju i ispasti, s obzirom na raspored.Podsjeca me na onu sezonu kad je Sloboda ispala. Svi se nalozili pred kraj prvenstva, kao da je spasavaju i to, i na kraju kad im je samo falilo da ne prime 2 gola u Lukavici, oni ih prime.
- N.N.
#46565 Re: Premijer liga BiH
Ako u narednom kolu Vitez uzme Mladost, a Metalege Siroki, mi cemo da ispadnemo. Zadnje kolo idemo u Siroki, mislim da bi nas sa merakom iskarali i poslali u dr liguchannel10 wrote:Kako bolan nema. Jel ti mislis da ce listicani izvesti drugu ili trecu postavu u duelu sa Celikom u zadnjem kolu kad bude gorilo hdzeovcima?yasaq wrote:Nema šanse da Čelik ispadne, več je odavno odlučeno da Čelik ostaje uligi isto kako se štima štrumfovima titula tako i lištici kup a mi i zrinjevci da se zadovoljimo Evropom. Pored Olimpic-a ispada Mudenburg jer je konto da nemaju stadion ni publiku!jeza u ledja wrote:Gledam ovaj Celik mogo bi na kraju i ispasti, s obzirom na raspored.Podsjeca me na onu sezonu kad je Sloboda ispala. Svi se nalozili pred kraj prvenstva, kao da je spasavaju i to, i na kraju kad im je samo falilo da ne prime 2 gola u Lukavici, oni ih prime.
Nego, ako znaju i mogu, neka premiraju Musijine da bar X odigraju u Vitezu. Kako god, Vitez bez kupljene tekme nikoga ne moze da dobije, realno su najlosiji...ali ali...
-
yasaq
#46566 Re: Premijer liga BiH
Ljudi ispada Mudenburg garantovano !
-
channel10
#46567 Re: Premijer liga BiH
Zeznuli su ovom zadnjem kolu kad su morali dobiti. Da su dobili, uz pobjedu protiv Olimpika bi bili sigurni. Ali sta se moze. Svaka im cast i za ovo sto su dosad uradili. Ako bi slucajno listicani izveli najjaci sastav i poslali ih u drugu ligu, neka i to. Doce cica na kolica, kad tadN.N. wrote:Ako u narednom kolu Vitez uzme Mladost, a Metalege Siroki, mi cemo da ispadnemo. Zadnje kolo idemo u Siroki, mislim da bi nas sa merakom iskarali i poslali u dr liguchannel10 wrote:Kako bolan nema. Jel ti mislis da ce listicani izvesti drugu ili trecu postavu u duelu sa Celikom u zadnjem kolu kad bude gorilo hdzeovcima?yasaq wrote:Gledam ovaj Celik mogo bi na kraju i ispasti, s obzirom na raspored.Podsjeca me na onu sezonu kad je Sloboda ispala. Svi se nalozili pred kraj prvenstva, kao da je spasavaju i to, i na kraju kad im je samo falilo da ne prime 2 gola u Lukavici, oni ih prime.
Nema šanse da Čelik ispadne, več je odavno odlučeno da Čelik ostaje uligi isto kako se štima štrumfovima titula tako i lištici kup a mi i zrinjevci da se zadovoljimo Evropom. Pored Olimpic-a ispada Mudenburg jer je konto da nemaju stadion ni publiku!
https://www.fokus.ba/sport/fudbal/pisi- ... no/728132/![]()
Nego, ako znaju i mogu, neka premiraju Musijine da bar X odigraju u Vitezu. Kako god, Vitez bez kupljene tekme nikoga ne moze da dobije, realno su najlosiji...ali ali...
- leškarenje
#46569 Re: Premijer liga BiH
Detaljno traziti da se istrazi cijelo prvenstvo
http://source.ba/clanak/Haris/438615/Sp ... -na-Pecari
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#46570 Re: Premijer liga BiH
Dole porezna ne smije da udje a ne savez da nesto istrazuje. 
- Charuga
- Globalni moderator
#46571 Re: Premijer liga BiH
Banned user for reason “Kršenje pravila foruma, vrijeđanje”hostapler wrote:Svakim danom retard brigada iz Dresdena ima sve vise istomisljenika u gradu Sarajevo.
» hostapler
14 dana
- SmokingMan
#46572 Re: Premijer liga BiH
Divan primjer,i scenariji koji se nama treba desiti.leškarenje wrote:Detaljno traziti da se istrazi cijelo prvenstvo![]()
http://www.uefa.org/about-uefa/administ ... 64502.html
-
Sa_u_srcu
#46573 Re: Premijer liga BiH
Pa gdje ces to stavljati u ovaj kontekst dragi lakilaka, pa sta je s vama vise...borimo se protiv dusmana, mitomanija...pa ko je kriv za ovo? Cast pojedinim kojih mozes na prste prebrojati, dok su svi ostali samo podrzavali ovo...kakve sad mitomanije ti stavljas u vezu sa derbijem...boze ti mene sacuvaj
- Muhamed Đakmić
#46574 Re: Premijer liga BiH
Ova utakmica je namještena i to je bilo vidljivo iz aviona.leškarenje wrote:Detaljno traziti da se istrazi cijelo prvenstvo![]()
Ipak, nisu kvote pokazatelj bilo čega.
Logično je da će kvota na Vitez biti nešto manja nakon što je Široki nanizao četiri uzastopna poraza i nakon što je bilo jasno da će igrati sa rezervnim timom i protiv Viteza.
Međutim, kvota nije statična i mijenja se u odnosu na uplate. Puno je svijeta stavljalo lovu na Vitez i da bi sebe zaštitila od potencijalnih isplata, svaka kladionica je morala prilagođavati kvotu. Pretpostavljali su da nešto nije dobro, ali nisu mogli znati
Inače, cijelo prvenstvo je neregularno, barem kada je u pitanju ova liga za opstanak. Široki ju je uništio ove sezone.
- studeni76
#46575 Re: Premijer liga BiH
I tako ce biti svake sezone, uvijek ce biti jedna-dvije ekipe koje ne mogu ispast i koje ce radit ovo ato sada eadi Siroki.
I u LzP je moglo biti nesto slicno samo da se ranije znalo da 4 mjesto ne donosi nista
I u LzP je moglo biti nesto slicno samo da se ranije znalo da 4 mjesto ne donosi nista