- The wrestling offer.
- Does it pay?
- Their only concern, are you up to it physically?
- Well, we'll... You can film me, so they can see.
- Why don't you just join the goddamn circus?
Moderator: _BataZiv_0809

1Dante1 wrote:
Filmcina
Dakle, neka svemirska tematika prilagođena djeci. Jeste E.T. gledali?kikilika wrote:koje filmove bi preporucili da mogu pogledati sa suprugom i sinom koji ima 12 godina; odgledali smo npr. man in black, avatar, forrest gump i sl., nemam vise ideja, svi prijedlozi su dobro dosli, hvala
https://www.imdb.com/title/tt1028532/?ref_=ttls_li_ttkikilika wrote:koje filmove bi preporucili da mogu pogledati sa suprugom i sinom koji ima 12 godina; odgledali smo npr. man in black, avatar, forrest gump i sl., nemam vise ideja, svi prijedlozi su dobro dosli, hvala
Ovo inače lično ne bih ni najgorem neprijatelju preporučio.bunk wrote:Sve od Marvela ima da uzivate(Thor,Capetan America...Avengersi)
Sve od DC (Superman,Wonder Woman...Justice league)
Ja sam fan a malcu ce se sigurno dopast..Point. wrote:Ovo inače lično ne bih ni najgorem neprijatelju preporučio.bunk wrote:Sve od Marvela ima da uzivate(Thor,Capetan America...Avengersi)
Sve od DC (Superman,Wonder Woman...Justice league)
Možda jedino gdje ima klinca od 12 godina da gleda.
kikilika wrote:koje filmove bi preporucili da mogu pogledati sa suprugom i sinom koji ima 12 godina; odgledali smo npr. man in black, avatar, forrest gump i sl., nemam vise ideja, svi prijedlozi su dobro dosli, hvala
xoklix wrote:Imal' kvaliteta kakvog na Istoku(bez Japana i Koreje , ubi me u pojam njihova chin chonganje) ? 2017+ godina produkcije, ovo starije sam sve pregledao.

A man of integrity. Iranski film.xoklix wrote:Imal' kvaliteta kakvog na Istoku(bez Japana i Koreje , ubi me u pojam njihova chin chonganje) ? 2017+ godina produkcije, ovo starije sam sve pregledao.