Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Za putovanja se ubio, posebno u family pack
Zaboravio sam prijaviti da mi je negdje usput potrosio poslije 26.000 km adblue i da mi u hr nisu dali da naspem onaj kamionski nego sam morao kupiti neki u kanisteru od cca 10 eura...
Glupo mi je sto je dao upozorenje da ako ne naspem nece htjeti upaliti...
Who is milojica
Gradska u SA je kad ides u 7:30 na posao i vracas se u 16:15. Tu prosjek ne može biti veci od 15 km/h.
Malo večernje voznje prosjek moze dici, pa onda potrošnja pada
sime_cipol wrote:Who is milojica
Gradska u SA je kad ides u 7:30 na posao i vracas se u 16:15. Tu prosjek ne može biti veci od 15 km/h.
Pa zar ti nisi bivsi forumas mali milojica??? Ako sam pogrijesio, izvinjavam se.
A to sto kazes da je gradska samo u 7:30 i 16:15 h mozes okaciti macku o rep. Je li to negdje postoji zvanicna definicija gradske voznje u kojoj se spominje taj period??? Znaci, gradska nije ako odem u 9 h sa mojmila prema m. dvoru ili u 11h, ili u 13 h to nije gradska nego van gradska voznja????
sime_cipol wrote:Who is milojica
Pa zar ti nisi bivsi forumas mali milojica??? Ako sam pogrijesio, izvinjavam se.
A to sto kazes da je gradska samo u 7:30 i 16:15 h mozes okaciti macku o rep. Je li to negdje postoji zvanicna definicija gradske voznje u kojoj se spominje taj period??? Znaci, gradska nije ako odem u 9 h sa mojmila prema m. dvoru ili u 11h, ili u 13 h to nije gradska nego van gradska voznja????
Pomiješao si me sa nekim, nema potrebe da se izvinjavas.
Jeste, i to je gradska, kao sto je gradska kad moj drug iz Dobrosevica ide na posao na Stup i Audi A6 3.0 TDI mu trosi 8 litara. A u grad ide samo navečer na kafu ili pice.
konektovan wrote:
Je li to prosjek na predjenih 100 km ili si uzeo samo prosjek kad si zaglavio u alipasinoj ulici, na putu prema kuci, na par kilometarcica?!
Sta ima veze koliko je presao? Zato se zove prosjek.
konektovan wrote:
Je li to prosjek na predjenih 100 km ili si uzeo samo prosjek kad si zaglavio u alipasinoj ulici, na putu prema kuci, na par kilometarcica?!
konektovan wrote:
Sta ima veze koliko je presao? Zato se zove prosjek.
Pa ja kad vozim mic po mic kilometar, bude ta potrosnja, ali kad se malo rascisti guzva, potrosnja padne, ali necu uzeti mjerodavnim prosjek na 5 km voznje...