Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- MedenoSrce
#4651 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Jos nisam cula da neko hvali Yugu, mora da se krecemo u razlicitim drustvenim slojevima.
- madner
#4652 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Pa vidis kako neke ovdje tvrde da ne traze, to jeste da je to postalo nesto za sto se kao trebaju stiditi.plain vanilla wrote:nije sramota da zeni trazi dominantnog muskarca, to je cak normalan slijed..cudno je ako ne trazi...madner wrote:Ne kontam kakva je to kritika, to kao da neko kaze da volim novog mercedesa vise od starog juge.
ali ako muskaraca trazi dominantnu zenu, to je vec malo neuobicajeno, pa se onda taj lik obicno qrci medju rajom da je macho i faker, a kod kuce je manji od makova zrna
Kao i uvijek, ubadam u srz drustvenog problema licemjera koje zene cini nesrecnim jer nece postovati partnera.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#4653 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ma.Le.Na wrote:ja ne skrivam..al mi niko ne vjeruje![]()
![]()
sto zbog mene i moje osobnosti![]()
sto zbog partnera i njegove![]()
![]()
![]()
- madner
#4654 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Pa nisam ni ja nikog cuo da hvali starke, pa opet ne tvrdim da to ne postoji u stvarnom zivotu.MedenoSrce wrote:Jos nisam cula da neko hvali Yugu, mora da se krecemo u razlicitim drustvenim slojevima.
- MedenoSrce
#4655 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Nesto sto je tebi starka, drugome je mlado ko rosa dok kod Yuge to nije slucaj.
- madner
#4656 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ma daj, budimo objektivni.
- sanjam-te
#4657 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
kako nisi? Često se čuje: "stara koka-dobra juha"madner wrote: Pa nisam ni ja nikog cuo da hvali starke, pa opet ne tvrdim da to ne postoji u stvarnom zivotu.
- madtv
#4658 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
cesca je ona: "na mladom maslu..."sanjam-te wrote:kako nisi? Često se čuje: "stara koka-dobra juha"madner wrote: Pa nisam ni ja nikog cuo da hvali starke, pa opet ne tvrdim da to ne postoji u stvarnom zivotu.
- htcxone
#4659 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
jesi stavila nick zbog one pjesme od crvene jabukesanjam-te wrote:kako nisi? Često se čuje: "stara koka-dobra juha"madner wrote: Pa nisam ni ja nikog cuo da hvali starke, pa opet ne tvrdim da to ne postoji u stvarnom zivotu.
Sorry za OFF
- sanjam-te
#4660 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ja za tu nisam čulamadtv wrote:cesca je ona: "na mladom maslu..."sanjam-te wrote:kako nisi? Često se čuje: "stara koka-dobra juha"madner wrote: Pa nisam ni ja nikog cuo da hvali starke, pa opet ne tvrdim da to ne postoji u stvarnom zivotu.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#4661 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ne vidim da to sve tvrde, inace je jako malo dominantnih zena...madner wrote:Pa vidis kako neke ovdje tvrde da ne traze, to jeste da je to postalo nesto za sto se kao trebaju stiditi.plain vanilla wrote:nije sramota da zeni trazi dominantnog muskarca, to je cak normalan slijed..cudno je ako ne trazi...madner wrote:Ne kontam kakva je to kritika, to kao da neko kaze da volim novog mercedesa vise od starog juge.
ali ako muskaraca trazi dominantnu zenu, to je vec malo neuobicajeno, pa se onda taj lik obicno qrci medju rajom da je macho i faker, a kod kuce je manji od makova zrna
Kao i uvijek, ubadam u srz drustvenog problema licemjera koje zene cini nesrecnim jer nece postovati partnera.
ali forum kao forum...ne treba ga shvatati ozbiljno
- Miss D
#4662 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Meni ove stvari uopce ne iskljucuju jedna drugu.madner wrote: Pa zato sto prema prijateljicama zelis da prodas sliku uspjesne zene i onda se medjusobno lazete.
Zato sto te je stid.
Mozes biti i uspjesna zena i traziti dominantnog muskarca. Sto da ne.
- dusa_raskopuša
#4663 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
sanjam-te wrote:kako nisi? Često se čuje: "stara koka-dobra juha"madner wrote: Pa nisam ni ja nikog cuo da hvali starke, pa opet ne tvrdim da to ne postoji u stvarnom zivotu.
Ma gdje ovo, ba?
Zasto se onda muskarci u 40-tim ne slazu s ovim?
Last edited by dusa_raskopuša on 27/11/2012 14:21, edited 1 time in total.
- sanjam-te
#4664 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Miss D wrote:Meni ove stvari uopce ne iskljucuju jedna drugu.madner wrote: Pa zato sto prema prijateljicama zelis da prodas sliku uspjesne zene i onda se medjusobno lazete.
Zato sto te je stid.
- madtv
#4665 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
mogla si ovako da "im"dusa_raskopuša wrote:sanjam-te wrote:kako nisi? Često se čuje: "stara koka-dobra juha"madner wrote: Pa nisam ni ja nikog cuo da hvali starke, pa opet ne tvrdim da to ne postoji u stvarnom zivotu.
Ma gdje ovo, ba?To samo mo's cut' od zena, koje u vecini slucajeva spadaju u tu grupu pa dizu sebi cijenu
![]()
Zasto se onda muskarci u 40-tim ne slazu s ovim?
- dusa_raskopuša
#4666 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
i btw, meni je supa bolja od mladjeg mesa
i zar ni'e junetina bolja od govedine? 
- MedenoSrce
#4667 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Sta znam ja volim junetinu kad smo vec kod mesa, ima manje hormona.
Ili neko organski uzgajano.
Ili neko organski uzgajano.
- madner
#4668 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Naravno da moze, ali nemece se neki lazni standard i norme ponasanja pa ispadne da je nespojivo.Miss D wrote:Meni ove stvari uopce ne iskljucuju jedna drugu.madner wrote: Pa zato sto prema prijateljicama zelis da prodas sliku uspjesne zene i onda se medjusobno lazete.
Zato sto te je stid.
Svaka uspjesna zena ima dominantnog muskarca, to je logicno, ali ja pitam za vasu zemsku pricu i sto jedna drugu lazete.
- burek_in_space
#4669 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Samoi da pruzhim podrshku kolegi madneru, uz poruku: Izdrzhi, njih je vishe, ali ti si u pravu. 
- sanjam-te
#4670 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Nije tu stvar da iko ikog laže, valjda neće ni jedna žena reći "sve je onako kako on kaže",a još teže će muškarac reći "sve je kako ona kaže"...ak sam to dobro skontala šta pitaš..a sve mi se čini da nisammadner wrote: Naravno da moze, ali nemece se neki lazni standard i norme ponasanja pa ispadne da je nespojivo.
Svaka uspjesna zena ima dominantnog muskarca, to je logicno, ali ja pitam za vasu zemsku pricu i sto jedna drugu lazete.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#4671 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
samo da priupitammadner wrote:Naravno da moze, ali nemece se neki lazni standard i norme ponasanja pa ispadne da je nespojivo.Miss D wrote:
Meni ove stvari uopce ne iskljucuju jedna drugu.
jel svaki uspjesni muskarac ima podredjenu zenu?
- madner
#4672 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Potpuno pogresno.sanjam-te wrote:Nije tu stvar da iko ikog laže, valjda neće ni jedna žena reći "sve je onako kako on kaže",a još teže će muškarac reći "sve je kako ona kaže"...ak sam to dobro skontala šta pitaš..a sve mi se čini da nisammadner wrote: Naravno da moze, ali nemece se neki lazni standard i norme ponasanja pa ispadne da je nespojivo.
- MedenoSrce
#4673 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ne mogu odgovoriti, imam previse godina pa nemam potrebu da bilo koga lazem da bih stvarala privid boljeg sasvim mi je dovoljna i trenutna kolicina ljubomore.
- madner
#4674 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Koja je ovo teme i ko si ti a ko sam ja?plain vanilla wrote:samo da priupitammadner wrote:Naravno da moze, ali nemece se neki lazni standard i norme ponasanja pa ispadne da je nespojivo.Miss D wrote:
Meni ove stvari uopce ne iskljucuju jedna drugu.
jel svaki uspjesni muskarac ima podredjenu zenu?
- sanjam-te
#4675 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Hajd prosvijetli me ondamadner wrote:Potpuno pogresno.sanjam-te wrote:Nije tu stvar da iko ikog laže, valjda neće ni jedna žena reći "sve je onako kako on kaže",a još teže će muškarac reći "sve je kako ona kaže"...ak sam to dobro skontala šta pitaš..a sve mi se čini da nisammadner wrote: Naravno da moze, ali nemece se neki lazni standard i norme ponasanja pa ispadne da je nespojivo.