FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
branimir stulic

#4651 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by branimir stulic »

Kao komentar na vecerasnje i sinocnje goste.
Prvo ovo nema veze sa drzavnim udarom nego se sve jednostavno otelo...
Drugo - sistem je pokazao da je totalno neefikasan od policije u kineskim uniformama do vatrogasaca sa opremom iz vremena Franje Josifa. Sreca pa nam se ne dogodi neka veca nesreca poput zemljotresa ja vam garantujem da bi svi izginuli dok bi nas ove sluzbe spasile...
trece - neko veceras laže i to dobro laže... kaze Niksic - dijelio se speed--- kaze Bakir - dijelio se speed--- kaze Irfan Nefic - speed koji je pronadjen na Ilidzi nema veze sa demonstracijama...
Cetvrto - u vlasti su nam primitivci i mahalaši i to svi odreda-- pocev od Radeljasa, Cardzica, komandanta Solakovica, Zaggy-ja Deenovog babe, strijelca zlatnog oka... i dr. Kao kap koja je prelila casu je cascavanje novinarke slanjem u rodno mjesto od "eksperta" Zeljkovica--- I taj ekspert do jucer je dijelio plate profesorima, nastavnicima, uciteljima, umjetnicima.
Peto - nema programa oporavka.. nema programa razvoja... samo krediti, krediti - GRAS - kredit, SarajevoGAS - kredit--- ko ce to otplacivat... ??? Ovi koji pobijede reci ce - Ne mozemo mi nista krivi su ovi drugi..Opozicija ce traziti rjesenja.
I tako u krug. Jedan prijatelj pred izbore mi rece: MOlim te glasaj za mene... Ne idem ja kao predstavnik stranke. Ko ih j..e. Sada ja moram misliti malo na sebe i porodicu." i tako dalje i tako dalje.
I kako ce se ovo rijesiti pojma nemam. Ako kanton stane, ako federacija stane... sve ce stati. Nema plata, nema penzija, nema invalidnina, pocinje anarhija-
Ne znam da ikome imalo pametnom to moze biti cilj.
LSD

#4652 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by LSD »

Senad je od FACE TV napravio kič televiziju prepunu jeftinog populizma i dodvoravanja javnosti, a on licno pokazuje nekulturu u vođenju emisije (cak i nezrelost)...konstantno upada ljudima u rijec, sugestibilno djeluje, namece i podmece svoje sugestije.....pažljivo sam pratio taj patern, taj obraz ponašanja prepun glume, poze i karikiranja....upadao je konstantno u rijec, redom : Nikšiću, Izetbegoviću, Adamu vučiću, i na kraju onom ekonomskom strucnjaku Deniju, Demiji ili ako nešto...sa njima komunicira kao u kakvoj kafani kad se nađu jarani iz srednje škole, nakon dugo godina...i neko vece je to isto radio kad je prekidao misaoni tok Komšića svojim doskočicama...ukratko ponaša se nezrelo za svoje godine.
Fura neku lažu karizmu, glumi nekog samo-pravednika i zayebanog lika koji ima muda da pocali ispred sebe "najvece face i politicare" zemlje i da ih rešeta pitanjima, podilazi im sa tituliranjem i hajca im ego - a zapravo odlicno zna da su to obicni karinaši, a ne ozbiljni politicari.
I na kraju (kao šlag na tortu) uvijek neke poruke tipa "bosanci, pamet u glavu" i prosipanje kvazi-mudrosti gledateljstvu sa ozbiljnim pogledom u u maniru nekog proroka sa onih americkih religioznih emisija....samo je još falili da skoci i zapocne pjevati Aleluja.

kakav foler i pozer :shock:
julisiz es grant

#4653 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by julisiz es grant »

LSD wrote:Senad je od FACE TV napravio kič televiziju prepunu jeftinog populizma i dodvoravanja javnosti, a on licno pokazuje nekulturu u vođenju emisije (cak i nezrelost)...konstantno upada ljudima u rijec, sugestibilno djeluje, namece i podmece svoje sugestije.....pažljivo sam pratiotaj patern, taj obraz ponašanja prepun glume, poze i karikiranja....upadao je konstantno u rijec, redom : Nikšiću, Izetbegoviću, Adamu vučiću, i na kraju onom ekonomskom strucnjaku Deniju, Demiji ili ako nešto...sa njima komunicira kao u kakvoj kafani kad se nađu jarani iz srednje škole, nakon dugo godina...i neko vece je to isto radio kad je prekidao misaoni tok Komšića svojim doskočicama...ukratko ponaša se nezrelo za svoje godine.
Fura neku lažu karizmu, glumi nekog samo-pravednika i zayebanog lika koji ima muda pocali ispred sebe "najvece face i politicare" zemlje i da ih rešeta pitanjima, podilazi im sa tituliranjem - a zapravo odlicno zna da su to obicni karinaši, a ne ozbiljni politicari.
I na kraju (kao šlag na tortu) uvijek neke poruke tipa "bosanci, pamet u glavu" i prosipanje kvazi-mudrosti gledateljstvu sa ozbiljnim pogledom u u maniru nekog proroka sa onih americkih religioznih emisija....samo je još falili da skoci i zapocne pjevati Aleluja.

Pa samo je napravio TV u svom već dobro poznatom stilu: jeftini populizam, "jaranizacija" sa gostima ko da je ovce čuvo s njima, senzacionalizam, sve više i više nekontrolisani ego-tripovi, glumljenje "stava", ali da nikoga od važnih igrača ozbiljnije ne povrijedi i tako ostavi sva vrata otvorenim...znači Senad kakav nam je odavno poznat, ništa se drukčije nije predstavio sa ovom televizijom nego ranije.
StupskaBitanga

#4654 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

sat vremena se dalo Nikšiću
Više je dobio nego na TV1
Koliko ovo zapravo košta na TV1 i Face TV? ovo nije free
MOSALJOZE

#4655 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by MOSALJOZE »

Jao Senada: ŠTA ĆE TI ON
glavni u raji
DoZeN

#4656 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by DoZeN »

Ja ne znam posle juce i danas:Da li Senad podrzava proteste ili ne?
StupskaBitanga

#4657 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

podržava pare jedino
__Phoenix__

#4658 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by __Phoenix__ »

Šta očekivati od komercijalne televizije, da podržava maglu?
karanana

#4659 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

fahro, nermin, bakir.....stupska, koliko mislis da je uzeo za ova dva dana? fina cifra. mozda bidnu plate. a mozda mu je nermin donio malo onog speeda. nije belo, ali moze proci ja mislim.
a mozda mu je i onaj vuchich junior sta bacio. barem milju-dvije.
StupskaBitanga

#4660 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

Jel se ti zezaš da ne kažem šta drugo ili?
karanana

#4661 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

pa hajde reci mi cifru.
iz faha si, znas cjenovnik. koja bi to cifra mogla biti od ove trojice? ne racunajuci vrijednost eventualno donesenog speeda.
StupskaBitanga

#4662 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

Vjerovatno su u pitanju oko desetine hiljada eura a obzirom na situaciju u državi ne štedi se vjeruj
StupskaBitanga

#4663 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

opet kažem
TV1 i Hayat su na SDP jaslama i finansiraju se od njihovih dotacija a Face grabi od sviju ono plati pa se klati. Cifre su i veće jaa sam siguran u to a ako situacija u državi ne prestane bitii ovako uzavrela biće Senči vazdan i svaki dan
Dnevnik im jučer i danas trajao preko 2h
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#4664 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Picajzla »

karanana wrote:fahro, nermin, bakir.....stupska, koliko mislis da je uzeo za ova dva dana? fina cifra. mozda bidnu plate. a mozda mu je nermin donio malo onog speeda. nije belo, ali moze proci ja mislim.
a mozda mu je i onaj vuchich junior sta bacio. barem milju-dvije.

:lol: :lol: :lol:
karanana

#4665 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

StupskaBitanga wrote:opet kažem
TV1 i Hayat su na SDP jaslama i finansiraju se od njihovih dotacija a Face grabi od sviju ono plati pa se klati. Cifre su i veće jaa sam siguran u to a ako situacija u državi ne prestane bitii ovako uzavrela biće Senči vazdan i svaki dan
Dnevnik im jučer i danas trajao preko 2h
pa onda mozemo zakljuciti da je facetv najnezavisnija i najnepristrastvenija, zar ne?
StupskaBitanga

#4666 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

zar se to ogleda u parama tj koliko para toliko muzike
Edin H.

#4667 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Edin H. »

LSD wrote:Senad je od FACE TV napravio kič televiziju prepunu jeftinog populizma i dodvoravanja javnosti, a on licno pokazuje nekulturu u vođenju emisije (cak i nezrelost)...konstantno upada ljudima u rijec, sugestibilno djeluje, namece i podmece svoje sugestije.....pažljivo sam pratio taj patern, taj obraz ponašanja prepun glume, poze i karikiranja....upadao je konstantno u rijec, redom : Nikšiću, Izetbegoviću, Adamu vučiću, i na kraju onom ekonomskom strucnjaku Deniju, Demiji ili ako nešto...sa njima komunicira kao u kakvoj kafani kad se nađu jarani iz srednje škole, nakon dugo godina...i neko vece je to isto radio kad je prekidao misaoni tok Komšića svojim doskočicama...ukratko ponaša se nezrelo za svoje godine.
Fura neku lažu karizmu, glumi nekog samo-pravednika i zayebanog lika koji ima muda da pocali ispred sebe "najvece face i politicare" zemlje i da ih rešeta pitanjima, podilazi im sa tituliranjem i hajca im ego - a zapravo odlicno zna da su to obicni karinaši, a ne ozbiljni politicari.

Aleluja :D
MOSALJOZE

#4668 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by MOSALJOZE »

Banksy

#4669 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Banksy »

LSD wrote:Senad je od FACE TV napravio kič televiziju prepunu jeftinog populizma i dodvoravanja javnosti, a on licno pokazuje nekulturu u vođenju emisije (cak i nezrelost)...konstantno upada ljudima u rijec, sugestibilno djeluje, namece i podmece svoje sugestije.....pažljivo sam pratio taj patern, taj obraz ponašanja prepun glume, poze i karikiranja....upadao je konstantno u rijec, redom : Nikšiću, Izetbegoviću, Adamu vučiću, i na kraju onom ekonomskom strucnjaku Deniju, Demiji ili ako nešto...sa njima komunicira kao u kakvoj kafani kad se nađu jarani iz srednje škole, nakon dugo godina...i neko vece je to isto radio kad je prekidao misaoni tok Komšića svojim doskočicama...ukratko ponaša se nezrelo za svoje godine.

To je to.
Banksy

#4670 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Banksy »

StupskaBitanga wrote:Vjerovatno su u pitanju oko desetine hiljada eura a obzirom na situaciju u državi ne štedi se vjeruj
... kroz marketing, prvo Euroasfalt, a sad i Elektroprivreda ...
ExNihilo

#4671 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by ExNihilo »

MOSALJOZE wrote:
Pa 80% intervjua lična biografija frajera i samopromocija, jebote :lol:

Senad je puko 100%. FACE TV je postala oglasnik svakoga ko ima keša da plati plasiranje dijareje u etar.
StupskaBitanga

#4672 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

ExNihilo wrote:
MOSALJOZE wrote:
Pa 80% intervjua lična biografija frajera i samopromocija, jebote :lol:

Senad je puko 100%. FACE TV je postala oglasnik svakoga ko ima keša da plati plasiranje dijareje u etar.
Očekuje reklame PBS banke u programu FACE ili neki kredit nešto nešto što će se kompenzirati za ovo
sarajevo999999

#4673 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by sarajevo999999 »

Jutros u emisiji uzbuđenje tako nesto prolazi info policija zaplijenila 12 kg droge na protestima iako je cak i policija jos davno rekla da je to odvojena akcija bila :-) dalje, neki tek probudjeni lik kao ispred studenata osudjuje sve ovo. tacno vidis da je placena prodana dusa.
face ide delete sa tevea.
dustaban

#4674 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dustaban »

Senadu jos uvijek treba upucivati komplimente na njegove personalne vjestino (on haman od takvih pohvala i zivi) ali od pompezno najavljivane televizije je ispao strasni amaterizam. Ne moze e pita od govana praviti.

Kad se uhvati nekog malo jaceg gosta razvlaci ga po sat vremena jer drugih sadrzaja nema. Al to inekako, to mu je ona jedina emisija koja se nekako gleda - centralni dnevnik. Ovaj sav prostor izmedju dnevnika... pravi mu jedan covjek, onaj benevrek sto je dobio zadatak da proizvede minutazu kako zna i umije.

Jeno veliko NISTA !
Kal El

#4675 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Kal El »

Naravno da nije Bakir htio poslati SIPU,da ispadnemo svi huligani, sve mu lopovsku i svima istim k'o što je on...on spominuje 14kg speeda, a jučer je Nikšić (ako se ne varam ) rekao da je zaplijenjeno u SG i na Ilidži...

Sent from my LT26i using Tapatalk
Locked