I obratno ... startala me jedna studentica i navaljuje a ja vrdam, kontam premlada je ... joj kako sam se obradovao sinoć kad mi reče da završava petu godinu ...Jokericious wrote:_BataZiv_0809 wrote: Elem danas je stvarno tesko skontati koliko djevojke imaju godina. Eto ova famozna stranica na fb, sto o njoj citamo danima, je najbolji dokaz. Danasnje djevojcice od 16-17 godina izgledaju kao da su im 22/23.
Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ramzess Veliki
#4651 Re: Vasa najgora date iskustva :P
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#4652 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ma kume kakvu sam malu startovao ljetos na moru, to je zlocin.
Jbt ko pop zvijedza, sva se ona spakovala, sljasteca krpica koja glumi haljinu, stikle ko hladno oruzje, ma ono da ti pamet stane
I haj ja nako malo pod gasom, okurazio se, a i ona vidim gleda me
Pridjem, u neku pricu udjemo, kad rece 95' godiste, ja se odmah otrijeznio
Jes da je (jedva) punoljetna, ali sam ja nekoliko puta u sebi brojao
koja je godina i koliko ima od devedesetpete 
Jbt ko pop zvijedza, sva se ona spakovala, sljasteca krpica koja glumi haljinu, stikle ko hladno oruzje, ma ono da ti pamet stane
- Kinaski
#4653 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Sta bi, jesi smocio mosnjice ?_BataZiv_0809 wrote:Ma kume kakvu sam malu startovao ljetos na moru, to je zlocin.
Jbt ko pop zvijedza, sva se ona spakovala, sljasteca krpica koja glumi haljinu, stikle ko hladno oruzje, ma ono da ti pamet staneI haj ja nako malo pod gasom, okurazio se, a i ona vidim gleda me
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#4654 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ja kad sam bio mali
dakle kraj osnovne početak srednje
po cure iz razreda su redovito dolazili stariji likovi...
ali tada se nije dizala fama oko toga...vjerovatno se sada zbog slika i neta samo pročuje za to...
minimalno jedan slučaj je prerastao u brak nakon desetak godina vodanja
on je dakle vozio i radio te imao 20+ a ona je imala 15 u prvom srednje
ali tada se nije dizala fama oko toga...vjerovatno se sada zbog slika i neta samo pročuje za to...
-
vryzas
#4655 Re: Vasa najgora date iskustva :P
_BataZiv_0809 wrote:Ma kume kakvu sam malu startovao ljetos na moru, to je zlocin.
Jbt ko pop zvijedza, sva se ona spakovala, sljasteca krpica koja glumi haljinu, stikle ko hladno oruzje, ma ono da ti pamet staneI haj ja nako malo pod gasom, okurazio se, a i ona vidim gleda me
Jel bilo "koja vam je ovo godina"
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#4656 Re: Vasa najgora date iskustva :P
@ Kinaski ti si meni bog jaro. Ja ovu temu pratim i zbog tvojih upisa
Sta je bilo dalje, nije za ovu temu
Pametnom dosta
@Black Swan-slazem se 100%. Uvijek su djevojkama u srednjoskolskom periodu bili interesantniji stariji momci. I mi smo stajali na zidicu ispred skole ljubomorno gledajuci kako najljepse zenske redovno ulaze u automobile likova starijih po 4-5-6 godina. Ja cesto imam obicaj reci da se svijet nije izopacio. Oduvijek je bilo izopacenosti, samo sad internet to cini dostupnim i vidljivim i nista se ne moze sakriti.
@vryzas-
neces vjerovati, ali pravo sam se s*ebo. Reko seceru sta si u horoskopu
Kaze ona "riba". Reko ma riba si i u stvarnom zivotu
a u sebi kontam riba-to je kraj februara ili mart, a sad je avgust, uh dobro je. Sudijsko vrijeme 
@Black Swan-slazem se 100%. Uvijek su djevojkama u srednjoskolskom periodu bili interesantniji stariji momci. I mi smo stajali na zidicu ispred skole ljubomorno gledajuci kako najljepse zenske redovno ulaze u automobile likova starijih po 4-5-6 godina. Ja cesto imam obicaj reci da se svijet nije izopacio. Oduvijek je bilo izopacenosti, samo sad internet to cini dostupnim i vidljivim i nista se ne moze sakriti.
@vryzas-
- Ramzess Veliki
#4657 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Nije to izopačenost nego normalna pojava. Žene ranije sazrijevaju a genetski teže iskusnijim i stabilnijim muškarcima. Shvatićeš kad budeš imao 40 i kad te budu progonile cure od 20 do 35 godina._BataZiv_0809 wrote: @Black Swan-slazem se 100%. Uvijek su djevojkama u srednjoskolskom periodu bili interesantniji stariji momci. I mi smo stajali na zidicu ispred skole ljubomorno gledajuci kako najljepse zenske redovno ulaze u automobile likova starijih po 4-5-6 godina. Ja cesto imam obicaj reci da se svijet nije izopacio. Oduvijek je bilo izopacenosti, samo sad internet to cini dostupnim i vidljivim i nista se ne moze sakriti.![]()
- sheilak
#4658 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ne nuzno. mislim da i kod nas vrijedi ono "mladje je sladje", barem kada se radi o tjelesnoj razini.Ramzess Veliki wrote: Nije to izopačenost nego normalna pojava. Žene ranije sazrijevaju a genetski teže iskusnijim i stabilnijim muškarcima. Shvatićeš kad budeš imao 40 i kad te budu progonile cure od 20 do 35 godina.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#4659 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Mislio sam, druze, na devijantne pojave koje su postale dostupne zbog internetaRamzess Veliki wrote:Nije to izopačenost nego normalna pojava. Žene ranije sazrijevaju a genetski teže iskusnijim i stabilnijim muškarcima. Shvatićeš kad budeš imao 40 i kad te budu progonile cure od 20 do 35 godina._BataZiv_0809 wrote: @Black Swan-slazem se 100%. Uvijek su djevojkama u srednjoskolskom periodu bili interesantniji stariji momci. I mi smo stajali na zidicu ispred skole ljubomorno gledajuci kako najljepse zenske redovno ulaze u automobile likova starijih po 4-5-6 godina. Ja cesto imam obicaj reci da se svijet nije izopacio. Oduvijek je bilo izopacenosti, samo sad internet to cini dostupnim i vidljivim i nista se ne moze sakriti.![]()
P.S. Jedva cekam
- Impavidus
#4660 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Jebote nekad se na oboj temi moglo pročitat dobrih priča (što bombi što pravih), sad 10 strana prepucavanja i životne filozofije...
- Ramzess Veliki
#4661 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Samo mislite da je to tako. Prije par mjeseci došla jedna moja prijateljica sa svojom prijateljicom u provod, iz drugog grada, skontale dvojicu studenata, hot vikend i te stvari, i žali mi se u subotu na jutarnjoj kafi - "Joj užasa, htjela sam te zvati u 2 ujutru da dođeš po mene ... ne zna mladac šta da radi sa ženom od 35. "sheilak wrote:ne nuzno. mislim da i kod nas vrijedi ono "mladje je sladje", barem kada se radi o tjelesnoj razini.Ramzess Veliki wrote: Nije to izopačenost nego normalna pojava. Žene ranije sazrijevaju a genetski teže iskusnijim i stabilnijim muškarcima. Shvatićeš kad budeš imao 40 i kad te budu progonile cure od 20 do 35 godina.
U nedjelju su bile nizašta, propala im maštarija, uspjele su samo da se dobro obloču.
Pivu ...
- Kinaski
#4662 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Sjo Hamo dovedi je meniii ... ma sta nju dovedi obje. Vjerovatno su nasle neke kotangense
A zasto im ti sluzis Ramzese, rame za plakanje
Hahha usao si u friendzonu ne's ni pomirisat 
A zasto im ti sluzis Ramzese, rame za plakanje
- sheilak
#4663 Re: Vasa najgora date iskustva :P
samo se vi tjesite....Ramzess Veliki wrote:Samo mislite da je to tako. Prije par mjeseci došla jedna moja prijateljica sa svojom prijateljicom u provod, iz drugog grada, skontale dvojicu studenata, hot vikend i te stvari, i žali mi se u subotu na jutarnjoj kafi - "Joj užasa, htjela sam te zvati u 2 ujutru da dođeš po mene ... ne zna mladac šta da radi sa ženom od 35. "sheilak wrote:
ne nuzno. mislim da i kod nas vrijedi ono "mladje je sladje", barem kada se radi o tjelesnoj razini.
U nedjelju su bile nizašta, propala im maštarija, uspjele su samo da se dobro obloču.
Pivu ...
- klixoris
#4664 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Kinaski wrote:Sjo Hamo dovedi je meniii ... ma sta nju dovedi obje. Vjerovatno su nasle neke kotangense![]()
A zasto im ti sluzis Ramzese, rame za plakanjeHahha usao si u friendzonu ne's ni pomirisat
- Ramzess Veliki
#4665 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Kinaski wrote:Sjo Hamo dovedi je meniii ... ma sta nju dovedi obje. Vjerovatno su nasle neke kotangense![]()
Ne brini se ti za mene.Kinaski wrote:A zasto im ti sluzis Ramzese, rame za plakanjeHahha usao si u friendzonu ne's ni pomirisat
Dobre prijateljice vrijede mnogo više ... one znaju biti suho zlato.
Friend zona je kad ti hoćeš ona neće pa ste nazor prijatelji. Ja imam mnogo dobrih prijateljica sa kojima nemam zadnjih misli, to je sasvim normalno. Imam i prijatelja sa kojima nemam zadnjih misli.
- Ramzess Veliki
#4666 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Brate bajkeru ... zar ti sumnjaš ???klixoris wrote:Kinaski wrote:Sjo Hamo dovedi je meniii ... ma sta nju dovedi obje. Vjerovatno su nasle neke kotangense![]()
A zasto im ti sluzis Ramzese, rame za plakanjeHahha usao si u friendzonu ne's ni pomirisat
-
zippoo87
#4667 Re: Vasa najgora date iskustva :P
hah i ja sam imao slicne situacije na maturskoj ekskurziji...cure se napucale,ja skoro ni jednu nisam skontao,ganjao njih a ovamo u skoli,bez sminke,u patikama,nikada nisam paznju obracao,vecinu nisam ni vidio haha_BataZiv_0809 wrote:Joj ljudi sto ste navalili na motorku, meni je bio haos smijesan. Ono "otac je spuco sakom""napravio par sklekova"
![]()
Valjda je smisao teme da se ismijemo, a ne da diskutujemo o moralnosti![]()
Elem danas je stvarno tesko skontati koliko djevojke imaju godina. Eto ova famozna stranica na fb, sto o njoj citamo danima, je najbolji dokaz. Danasnje djevojcice od 16-17 godina izgledaju kao da su im 22/23. Toliko se sminkaju, napucavaju, sta vec radeTo sto on nije odmah skontao da mu lici na Borata i sto je dejt klizio prema katastrofi je i razlog sto to citamo na ovoj temi
![]()
Jbt kad sam ja isao u srednju, a to nije bilo bas previse davno, ne pamtim da je ijedna djevojka dolazila u skolu u helankama, tajicama, da ne pricam o mini suknjama i visokim petama. Pa jbt. na ekskurziji ih pola nisam mogao prepoznat u diskoteci onako sredjene, nasminkane. Cak sam jednoj prisao da se upoznamo, a ona mrtva hladna, pa bolan i ne bio generacija smo u gimnazijiEto i to je jedan od mojih dejt bisera, da ne budem skroz off topic
![]()
A danas vec u prvom srednje ide u skolu ko da je krenula u diskoteku. O o fotosešn-ima za fb da ne pricamo.
Ne znam fkt sta bih da imam mladju sestru ili ako sutra budem imao kcerku. Lako je govoriti "ja bih ovako/ja cu ovako/necu dat", svi to pricaju dok ne dobiju svoju djecu. Ne znam stvarno, tesko je pitanje, a ja nisam bas pametan
kasnije u skoli,gledam ih i kontam kako su bile napucane navecer u disku
a sada,bas neki dan udjo u srednju skolu,svaka druga je u tajicama jbte...pa to kao da su gole djeluje,igore neke uske majice,sve je na izvolte ,nasminkane,napucane...
i bas je tesko fizicki skontati koliko djeca sada imaju godina...kada sastavi recenicu,onda tek saznas "koliko je sati"
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#4668 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Sudeci to tvom nicku, skoro smo generacijazippoo87 wrote:hah i ja sam imao slicne situacije na maturskoj ekskurziji...cure se napucale,ja skoro ni jednu nisam skontao,ganjao njih a ovamo u skoli,bez sminke,u patikama,nikada nisam paznju obracao,vecinu nisam ni vidio haha_BataZiv_0809 wrote:Joj ljudi sto ste navalili na motorku, meni je bio haos smijesan. Ono "otac je spuco sakom""napravio par sklekova"
![]()
Valjda je smisao teme da se ismijemo, a ne da diskutujemo o moralnosti![]()
Elem danas je stvarno tesko skontati koliko djevojke imaju godina. Eto ova famozna stranica na fb, sto o njoj citamo danima, je najbolji dokaz. Danasnje djevojcice od 16-17 godina izgledaju kao da su im 22/23. Toliko se sminkaju, napucavaju, sta vec radeTo sto on nije odmah skontao da mu lici na Borata i sto je dejt klizio prema katastrofi je i razlog sto to citamo na ovoj temi
![]()
Jbt kad sam ja isao u srednju, a to nije bilo bas previse davno, ne pamtim da je ijedna djevojka dolazila u skolu u helankama, tajicama, da ne pricam o mini suknjama i visokim petama. Pa jbt. na ekskurziji ih pola nisam mogao prepoznat u diskoteci onako sredjene, nasminkane. Cak sam jednoj prisao da se upoznamo, a ona mrtva hladna, pa bolan i ne bio generacija smo u gimnazijiEto i to je jedan od mojih dejt bisera, da ne budem skroz off topic
![]()
A danas vec u prvom srednje ide u skolu ko da je krenula u diskoteku. O o fotosešn-ima za fb da ne pricamo.
Ne znam fkt sta bih da imam mladju sestru ili ako sutra budem imao kcerku. Lako je govoriti "ja bih ovako/ja cu ovako/necu dat", svi to pricaju dok ne dobiju svoju djecu. Ne znam stvarno, tesko je pitanje, a ja nisam bas pametan
kasnije u skoli,gledam ih i kontam kako su bile napucane navecer u disku
a sada,bas neki dan udjo u srednju skolu,svaka druga je u tajicama jbte...pa to kao da su gole djeluje,igore neke uske majice,sve je na izvolte ,nasminkane,napucane...
i bas je tesko fizicki skontati koliko djeca sada imaju godina...kada sastavi recenicu,onda tek saznas "koliko je sati"
Ja kad sam krenuo u srednju skolu, internet u kuci nije imao skoro niko. Nit' je bilo trznih centara, niti bilo cega sto su sad bastioni te neke nove pop kulture. Pa mobitel sa kamerom sam kupio tek u trecem razredu, i to medju prvima, tako da sam zenske sexy selfie fotografije mogao samo zamisljati
Ali cure fkt sve ba dolazile u patikama, farmericama, duksericama, sa obicnim torbama na ledjima. Ono bilo je u generaciji pravo dobrih butrosa, kojima obicne farmerice stoje ko saljevene, a jos bez stikli da poprave estetski utisak
A onda dodje ekskurzija,i sve dobre bogte mazno
-
swanfilter
#4669 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ne zelim vrijeđati, ali godista rođena u ratu i poslije rata su prilicno narazvijena, malena, ... Mislim da je to posljedica vremena u kojem su ta djeca/omladina rađana .. Tesko je dokuciti godine u takvim slucajevima ...
- Kinaski
#4670 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Nije te stid tog y hromosoma, kakva bolan prijateljica nama je kurac vodilja. Na search ti je bolan upisano:" seks" i mi i na najmanji signal reagujemo zivotinjskim nagonom. Tako je bilo sa pecinskim ljudima, tako je i sa nama. Sad ces vjerovatno reci da si se emancipovao, da si homo sapiens i slicna sranja. A zapravo postajes obicni derpeRamzess Veliki wrote:Ne brini se ti za mene.Kinaski wrote:A zasto im ti sluzis Ramzese, rame za plakanjeHahha usao si u friendzonu ne's ni pomirisat
![]()
Dobre prijateljice vrijede mnogo više ... one znaju biti suho zlato.
Friend zona je kad ti hoćeš ona neće pa ste nazor prijatelji. Ja imam mnogo dobrih prijateljica sa kojima nemam zadnjih misli, to je sasvim normalno. Imam i prijatelja sa kojima nemam zadnjih misli.
- klixoris
#4671 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ma ja se brate samo malo smijem... Mrsko mi razmisljat a kamoli sumnjatRamzess Veliki wrote:Brate bajkeru ... zar ti sumnjaš ???klixoris wrote:Kinaski wrote:Sjo Hamo dovedi je meniii ... ma sta nju dovedi obje. Vjerovatno su nasle neke kotangense![]()
- Ramzess Veliki
#4672 Re: Vasa najgora date iskustva :P
A jes' ... i mene depra hvata od ovog vremena ... buš vidjel te ženske, ne? Izliječe depru u trenu.klixoris wrote:Ma ja se brate samo malo smijem... Mrsko mi razmisljat a kamoli sumnjatRamzess Veliki wrote:Brate bajkeru ... zar ti sumnjaš ???![]()
-
Jokericious
#4673 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Najbolje uspjevaju slucajevi kad je on 5-6 godina stariji. Ne znam sto.Black swan wrote:ja kad sam bio mali
-
swanfilter
#4674 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Zene su u glavi zrelije bas za te godine. Kada se nađu, "izravnaju se"Jokericious wrote:Najbolje uspjevaju slucajevi kad je on 5-6 godina stariji. Ne znam sto.Black swan wrote:ja kad sam bio mali
-
AMMMeRRR
#4675 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Mozda je uglavnom tako.. Al ja imam 24 pa su i neke dosta starije nezrelije.. Mada sve je to individualno.. Moja djevojka je 2god mlađa i slazemo se odlicno, mada je i ona mnogo zrelija osoba od dosta vršnjakinja.. A recimo sad neka od 18? Ma balavo većinom..
Da ne bude sve off, ja nemam nekih priča ko neki od vas , al mi je najgore bilo kad sam izašao s nekom curom i ono nisam kući se vratio salje poruku tipa ljubavi, dušo, bebo, hoće da me upozna sa svom familijom.. To mi je bila veza kraca od dana nakon poruka
Da ne bude sve off, ja nemam nekih priča ko neki od vas , al mi je najgore bilo kad sam izašao s nekom curom i ono nisam kući se vratio salje poruku tipa ljubavi, dušo, bebo, hoće da me upozna sa svom familijom.. To mi je bila veza kraca od dana nakon poruka