Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Molde brani titulu u Norveskoj, u zadnjih 6 utk, imaju 5p i 1 remi. Nezz tebra, sigurniji su ti Svedjani po mom ali kako ti osh. Znash da u ovo vrijeme nista nije sigurno.
Zna li iko mogu li podići pare, ako sam listić uplatio u drugoj poslovnici? Radi se o Premieru i uplaćeno je na članski broj? Da ne bude totalni off, evo od mene jedan par
hodža wrote:Östers IF - Degerfors IF...1...1,30
FB Gulbene - FC Daugava Daugavpils...2...1,35
FC Flora Tallinn - JK Sillamae Kalev...1...1,30
kvota : 2,28
Uvijek me povali poneko iz latvijske, litvanske ili estonske lige, ali nešto sam ubijeđen da danas prolaziš ovo. Samo, kolike sam pare na njima ostavio A uvijek sve sami ziceri.
Ja prokockah tokom EURA fine pare, a išlo me pravo dok sam stavljao fine pare na te sitnije kvote tipa dvice i to
Kasnije me jaran naloži, te igraj strijelca, te ovo, te ono, i počeh kliziti. Kasnije nesreća na dva listića zaredom, kvota između 1,5 i 2, i pogubih sve pare. Nadal me koštao života
CollegeGunner wrote:Dal pokusati na Lisicki sutra? Kvota 5.
Prosle godine je Lisica gazila sve na Wimbledonu, dosla do Share i tu joj je bio kraj. Ove godine bas i nije nesto uvjerljiva, a Shara je bolja nego prosle godine. Koeficijenti nisu realno postavljeni, trebao bi na Lisicu bit veci.
Mada, kakva smo iznenadjenja do sada imali, nista nije nemoguce.
Meni mirise Shvedova.
CollegeGunner wrote:Dal pokusati na Lisicki sutra? Kvota 5.
Prosle godine je Lisica gazila sve na Wimbledonu, dosla do Share i tu joj je bio kraj. Ove godine bas i nije nesto uvjerljiva, a Shara je bolja nego prosle godine. Koeficijenti nisu realno postavljeni, trebao bi na Lisicu bit veci.
Mada, kakva smo iznenadjenja do sada imali, nista nije nemoguce.
Meni mirise Shvedova.
Pokusao sam danas sa iznenadjenjem pa me ona tvoja mala obori.
Ma bas mi prevelika kvota, pa reko bil pokusao.
Mada znam da ako ja odigram nece proci, a u suprotnome hoce. Prije dva dana postavim listic od deset parova, kvote preko 20, ne odigram i normalno prodje. A sad ne mogu ni tri para proci.