BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
belmacc
#4651 Re: MojaTV BHtelecom
ja se nešto nadam da se to da sve fino naštimati i baš bi volila probat, ali....NEZNAM!!! pa pomagaj te!!!...bar da probam...ne daje mi se 50. km za ruter! 
- neo7
#4652 Re: MojaTV BHtelecom
Vise ces zeznuti nego sto ces napraviti vjeruj mi, jer ja sam sve opcije isprobao na svom routeru 
Ali eto, da bi ti radio net na mobu moras ukljuciiti DHCP ili na mobitelu postaviti neku adresu tipa 192.168.1.5
Ali eto, da bi ti radio net na mobu moras ukljuciiti DHCP ili na mobitelu postaviti neku adresu tipa 192.168.1.5
- zedo_m
#4653 Re: MojaTV BHtelecom
ljudi kao sto reko ima objasnjeno na forumu bihnet, stvarno se ima puno pisat a ja nemam zivaca toliko
-
belmacc
#4654 Re: MojaTV BHtelecom
daj mi pliz copy-paste to sa tog foruma, ili link za ovu moj u situaciju.ja sam probala da nađem, ali nisam uspjela.zedo_m wrote:ljudi kao sto reko ima objasnjeno na forumu bihnet, stvarno se ima puno pisat a ja nemam zivaca toliko
a kod mene je DHCP već uključen, ali ništa
-
ined26
#4655 Re: MojaTV BHtelecom
Ne znam jel neko to vec ranije napisao, samo da javim da je radnicima bh telecoma vec pusten sportklub tako da ga mozete ocekivati uskoro na mojoj TV.
- ala7
#4656 Re: MojaTV BHtelecom
pusteni su im novi kanali, tako i sportklub.. tako sam cuoined26 wrote:Ne znam jel neko to vec ranije napisao, samo da javim da je radnicima bh telecoma vec pusten sportklub tako da ga mozete ocekivati uskoro na mojoj TV.
-
belmacc
#4657 Re: MojaTV BHtelecom
ama ljudi s koje ste vi planete? meni nema sportkluba!!!!! 
-
Muflon
#4659 Re: MojaTV BHtelecom
A vidi Belma, izgleda da je pušteno samo radnicima BH Telecoma, vjeruj da i ja čekam taj SK ko ozeb'o sunce, već sam gotov dig'o ruke od toga, kad evo opet se nešto šuška...belmacc wrote:ama ljudi s koje ste vi planete? meni nema sportkluba!!!!!
- mousstapha
#4661 Re: MojaTV BHtelecom
Treba zabraniti rijec "uskoro" na ovoj temi.
-
Ponosan
#4662 Re: MojaTV BHtelecom
wau,bilo bi extra da ga vise konacno uvedu na listu programa Moja tv1! da ko ljudi gledamo Dzeku,Begovica i ostale igrace iz najbolje lige na svijetu,Engleske! nadam se da to uskoro nece dugo potrajati,jer se vec dugo spekulise o tome da sportklub dolazi na Moja tv...ined26 wrote:Ne znam jel neko to vec ranije napisao, samo da javim da je radnicima bh telecoma vec pusten sportklub tako da ga mozete ocekivati uskoro na mojoj TV.
-
samke99
#4663 Re: MojaTV BHtelecom
Ja sam sve moguće opcije uključio,i kako sam naveo laptop se konektuje na moju mrezu,ali nema interneta,i to mi je problembelmacc wrote:daj mi pliz copy-paste to sa tog foruma, ili link za ovu moj u situaciju.ja sam probala da nađem, ali nisam uspjela.zedo_m wrote:ljudi kao sto reko ima objasnjeno na forumu bihnet, stvarno se ima puno pisat a ja nemam zivaca toliko![]()
Sad mi kolega kaze:imas neku opciju koju trebas uključiti
Zato sam molio ako neko ima da poslika te opcije da vidim,i da podesm svoj modem,a ako ništa kupiti novi i gotovo
- Filter
#4664 Re: MojaTV BHtelecom
samke99 wrote:Ja sam sve moguće opcije uključio,i kako sam naveo laptop se konektuje na moju mrezu,ali nema interneta,i to mi je problembelmacc wrote:daj mi pliz copy-paste to sa tog foruma, ili link za ovu moj u situaciju.ja sam probala da nađem, ali nisam uspjela.zedo_m wrote:ljudi kao sto reko ima objasnjeno na forumu bihnet, stvarno se ima puno pisat a ja nemam zivaca toliko![]()
Zato sam molio ako neko ima da poslika te opcije da vidim,i da podesm svoj modem,a ako ništa kupiti novi i gotovo
imas skrinove postavki za ZTE na 84. stranici
-
amarand
#4665 Re: MojaTV BHtelecom
S obzirom da sam korisnik MojaTV imam mogucnost kupovine fisknog telefona po cijeni od 1 KM uz obavezni ugovor na 2 godine. Kakva su vasa iskustva s fiksnim telefonima u ponudi BH-Telecoma? Koji uzeti? Ima li neka caka u ugovoru?
- video
#4666 Re: MojaTV BHtelecom
Nema caka nikakva, uzeo onaj sa duplom slushalicomamarand wrote:S obzirom da sam korisnik MojaTV imam mogucnost kupovine fisknog telefona po cijeni od 1 KM uz obavezni ugovor na 2 godine. Kakva su vasa iskustva s fiksnim telefonima u ponudi BH-Telecoma? Koji uzeti? Ima li neka caka u ugovoru?
- mousstapha
#4667 Re: MojaTV BHtelecom
Nema cake nikakve. Telefoni su super.amarand wrote:S obzirom da sam korisnik MojaTV imam mogucnost kupovine fisknog telefona po cijeni od 1 KM uz obavezni ugovor na 2 godine. Kakva su vasa iskustva s fiksnim telefonima u ponudi BH-Telecoma? Koji uzeti? Ima li neka caka u ugovoru?
-
amarand
#4668 Re: MojaTV BHtelecom
Hvala na brzim odgovorima. Da li nakon 2 godine mogu raspolagati telefonom kako hocu?
- zedo_m
#4669 Re: MojaTV BHtelecom
nije bitan telefon ti sa njim mozes odma radit hos ga prodat ili poklonuti nebitnoi. on tebe samo obavezuje da korsitis uslugu moje tv 2 godine a sta ces ti satelefonom boli njih cosak za to
-
belmacc
#4670 Re: MojaTV BHtelecom
ako imaš namjeru da "od sada pa na dalje i ubuduće" koristiš Moju TV onda ti nema nikakve cake. a u ponudi imaš jadan telefon koji je dosta dobar i to u opcijama sa jednom slučalicom sa obaveznim ugovorom na godinu i sa dvije sa ugovorom na 2 godine. ja uzela ovaj sa dvije slušalice i super je! a Moju TV svakako koristimamarand wrote:S obzirom da sam korisnik MojaTV imam mogucnost kupovine fisknog telefona po cijeni od 1 KM uz obavezni ugovor na 2 godine. Kakva su vasa iskustva s fiksnim telefonima u ponudi BH-Telecoma? Koji uzeti? Ima li neka caka u ugovoru?
Filter wrote: Ja sam sve moguće opcije uključio,i kako sam naveo laptop se konektuje na moju mrezu,ali nema interneta,i to mi je problem
imas skrinove postavki za ZTE na 84. stranici[/quote]
a šta je s ovim Billion modemom ?! zar niko nema postavke za njega???
- adnandus
#4671 Re: MojaTV BHtelecom
extra ponuda i ja sam uzeo sa dvije slusalice za 1KM a kontam i ovaj mini laptop Acer 257 za 11,40 km mjesecno na 24 mjesecaamarand wrote:Hvala na brzim odgovorima. Da li nakon 2 godine mogu raspolagati telefonom kako hocu?
-
Muflon
#4672 Re: MojaTV BHtelecom
Caka je da moraš bit pretplatnik dvije godine, kud ćeš višeamarand wrote:S obzirom da sam korisnik MojaTV imam mogucnost kupovine fisknog telefona po cijeni od 1 KM uz obavezni ugovor na 2 godine. Kakva su vasa iskustva s fiksnim telefonima u ponudi BH-Telecoma? Koji uzeti? Ima li neka caka u ugovoru?
-
visocicaguy
#4673 Re: MojaTV BHtelecom
svi koji imaju billion, a zele wireless, nek se jave na pp
-
Kuki30
#4674 Re: MojaTV BHtelecom
Mala napomena svima kada uzimate telefone ili opremu (ansemblirana usluga).amarand wrote:S obzirom da sam korisnik MojaTV imam mogucnost kupovine fisknog telefona po cijeni od 1 KM uz obavezni ugovor na 2 godine. Kakva su vasa iskustva s fiksnim telefonima u ponudi BH-Telecoma? Koji uzeti? Ima li neka caka u ugovoru?
DOBRO POGLEDAJTE NA KOLIKI VAS VREMENSKI PERIOD DUŽE. Ja sam pretplatnik MojaTV premi i uzeo sam takođe fiksni telefon Gigaset C300 DUO (dvije slušalice). Za ovaj telefon je 1 KM na 12 ali i na 24 mjeseca (što je meni besmisleno da uopće bude kao opcija - ko će sebe dužiti 2 godine ako ne mora). I naravno, u ugovor koji sam potpisao na šalteru i bez detaljnog pregleda (gužva pa da ne zadržavam narod) STAVILI SU MI 24 mjeseca obaveznog ugovora (to sam vidio kući kad stigoh). Nazovem podršku i oni mi fino kažu "Da, taj telefon možete uzeti na 12 mjeseci za 1KM ali mi sada to nemožemo promjeniti - što vas dodatno izbaci iz cipela). Srećom imam kolegicu na poslu kojoj mama radi u BH Telecomu i požalim se, pa me žena posavjetova da odmah odem kod iste osobe na šalter i da mi stari ugovor stagnira, te napravi novi sa obaveznim trajanjem 12 mjeseci.) Ovo napominjem da dobro PRVO VIDITE POD KOJIM USLOVIMA MOŽETE UZETI ANSEMBLIRANU USLUGU na http://www.bhtelecom.ba i da pazite pri potpisivanju ugovora, a prije potpisa ipak pročitajte ugovor bez obzira na gužvu u redu i što će neko da se ljuti na Vas što kočite. JA SAM ZADOVOLJAN SA USLUGOM MOJATV I ZA OVAKVE SITUACIJE SMO MI KORISNICI KRIVI JER NE ČITAMO, A RADNICI NA ŠALTERU BAŠ I NE IDU U KORIST KLIJENTA! Bar u mom slučaju!?
-
Kuki30
#4675 Re: MojaTV BHtelecom
Pogledaj na strani 85 kako sam stalnom konekcijom rješio računar, laptop wireless, i mobilni. Sve koristim u isto vrijeme. Već tri mjeseca mi ništa ne štopa.belmacc wrote:ja se nešto nadam da se to da sve fino naštimati i baš bi volila probat, ali....NEZNAM!!! pa pomagaj te!!!...bar da probam...ne daje mi se 50. km za ruter!