BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
kokuz_sa

#4651 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by kokuz_sa »

Revoltage wrote:Čekam potvrdu!
a ja demant na index.hr-u, dnevnik.hr, 24h itd itd :D

on dok je u Dinamu ja mislim da nema sanse d aikad zaigra za nas, kad ode iz Dinama u neki drugi klub to je vec posve nova prica..

ovako igra za sicu..stari mu radi u dinamu..
cim ode od uticaja Mamica i obezbjedi sebi dovoljno love od fudbala onda ce moci na miru da se odluci za koga da igra
bachje

#4652 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by bachje »

kokuz_sa wrote:

on dok je u Dinamu ja mislim da nema sanse d aikad zaigra za nas, kad ode iz Dinama u neki drugi klub to je vec posve nova prica..

cim ode od uticaja Mamica i obezbjedi sebi dovoljno love od fudbala onda ce moci na miru da se odluci za koga da igra
ako do tad ne zaigra za hrvatsku i mi se mozemo pusiti
Revoltage

#4653 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Revoltage »

kokuz_sa wrote:

http://www.index.hr/sport/clanak/united ... 51078.aspx
zecko_kupuz

#4655 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by zecko_kupuz »

Trebalo bi, ali nećemo. Već je negdje pisalo da ga je više puta kontaktirao švedski savez nego naš (vjerovatno jednom :D , i to je dovoljno :sad: ). A Halilović je valjda demantirao ovu fejs-patku.
Dionysios

#4656 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Dionysios »

Gledam Koln protiv Braunschweiga, Bicakcic odlican... treba covjeka zvati sto prije. Kakvo je stanje sa njegovim papirima?
Muhamed Đakmić

#4657 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Muhamed Đakmić »

Dade Bićo gol u posljednjim momentima utakmice za 2-2.
buzzer

#4658 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by buzzer »

Dionysios wrote:Gledam Koln protiv Braunschweiga, Bicakcic odlican... treba covjeka zvati sto prije. Kakvo je stanje sa njegovim papirima?
igrao je za nasu mladu reprezentaciju. eh sad, da ne bi bilo previse jednostavno, prica se po forumu, a i selektor je nesto izjavio da treba srediti papire. valjda se treba ispisati iz mladog drzavljanstva bih, da bi se upisao u seniorsko drzavljanstvo. :)
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#4659 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Slo Burner »

Koliko sam ja razumio u jednom trenutku se trebao odluciti za nase ili Njemacko drzavljanstvo i izabrao je jnihovo, zato sad mora mjenjati. Safet je skoro rekao da je to u proceduri...
nihoniho

#4660 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by nihoniho »

buzzer wrote:
Dionysios wrote:Gledam Koln protiv Braunschweiga, Bicakcic odlican... treba covjeka zvati sto prije. Kakvo je stanje sa njegovim papirima?
igrao je za nasu mladu reprezentaciju. eh sad, da ne bi bilo previse jednostavno, prica se po forumu, a i selektor je nesto izjavio da treba srediti papire. valjda se treba ispisati iz mladog drzavljanstva bih, da bi se upisao u seniorsko drzavljanstvo. :)
To je jos jedan primjer izlagivanja , kao Bicakcic vrijedno sredjuje papire promjene sportskog drzavljanstva, a drugi, kao , ne !? Bicakcic je BiH reprezentativac , on nema sta sredjivati papire, treba dobiti pasos, a to je"gradjanska" procedura, ne sportska..
nihoniho

#4661 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by nihoniho »

Slo Burner wrote:Koliko sam ja razumio u jednom trenutku se trebao odluciti za nase ili Njemacko drzavljanstvo i izabrao je jnihovo, zato sad mora mjenjati. Safet je skoro rekao da je to u proceduri...
U kontekstu ove sapunice oko papira, Bicakcic i, npr, Hadzic , moraju izvaditi pasose, pa, u slucaju Hadzica, pokrenuti proceduru promjene sportskog drzavljanstva , u slucaju Bicakcica, moze nastupiti jer je vec nas sportski drzavljabnin .

E sada, ovdje se podmece da je i u slucaju, npr Hajrovic, situacija ista ali da ovaj ne zeli srediti papire.
Stvar je drugacija , Hajrovic IMA pasos i treba od saveza biti kontaktiran , potpisati pristupnicu, koja je u nadleznosti saveza, pa onda savez prikuplja dodatnu dokumentaciju i to salje FIFA-i.
Pokusavaju iskonstruirati da su Bicakcic i Hadzic nesto potpisali , a u ovom slucaju , Hajrovic, nije. sto je laz, jer oni ne mogu nista potpisati dok ne postanu drzavljani BiH, tek onda mogu razmisljati o promjenama drzavljanstva.
MightyMatch

#4662 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by MightyMatch »

nihoniho wrote:
Slo Burner wrote:Koliko sam ja razumio u jednom trenutku se trebao odluciti za nase ili Njemacko drzavljanstvo i izabrao je jnihovo, zato sad mora mjenjati. Safet je skoro rekao da je to u proceduri...
U kontekstu ove sapunice oko papira, Bicakcic i, npr, Hadzic , moraju izvaditi pasose, pa, u slucaju Hadzica, pokrenuti proceduru promjene sportskog drzavljanstva , u slucaju Bicakcica, moze nastupiti jer je vec nas sportski drzavljabnin .

E sada, ovdje se podmece da je i u slucaju, npr Hajrovic, situacija ista ali da ovaj ne zeli srediti papire.
Stvar je drugacija , Hajrovic IMA pasos i treba od saveza biti kontaktiran , potpisati pristupnicu, koja je u nadleznosti saveza, pa onda savez prikuplja dodatnu dokumentaciju i to salje FIFA-i.
Pokusavaju iskonstruirati da su Bicakcic i Hadzic nesto potpisali , a u ovom slucaju , Hajrovic, nije. sto je laz, jer oni ne mogu nista potpisati dok ne postanu drzavljani BiH, tek onda mogu razmisljati o promjenama drzavljanstva.
Kad si toliko pametan,pa onda pomozi ajrovicu oko papirologije,uradi ono sto savez nije ucinio.Umjesto da raspredas Markove konake.Znas sta bi ti Ajrovic odgovorio,to jest pustio i to od Dine Merlina?
luckylaka

#4663 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by luckylaka »

A ko je sad Ajrovic,svaki dan nice neki novi,ima li Ajrovic papire i ako ima ako nece doci pjeske jebaji ga
nihoniho

#4664 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by nihoniho »

MightyMatch wrote:
nihoniho wrote:

Kad si toliko pametan,pa onda pomozi ajrovicu oko papirologije,uradi ono sto savez nije ucinio.Umjesto da raspredas Markove konake.Znas sta bi ti Ajrovic odgovorio,to jest pustio i to od Dine Merlina?
Ja bar nesto pokusavam uraditi, uticati edukativno na svijest i mentalitet,npr, ljudi poput tebe,ali ne ide.
opet, niste vi krivi, takva nam je visedecenijska realnost, trebace jos puno vremena proci dok mi mentalitetom zasluzimo neki uspjeh.
BHF_Manijak

#4665 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by BHF_Manijak »

Pjanic gol i asistencija, bravo decko bravo, kakav je to samo igrac(ina)!!! :thumbup: :thumbup: :thumbup:
MightyMatch

#4666 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by MightyMatch »

nihoniho wrote:
MightyMatch wrote:
nihoniho wrote: U kontekstu ove sapunice oko papira, Bicakcic i, npr, Hadzic , moraju izvaditi pasose, pa, u slucaju Hadzica, pokrenuti proceduru promjene sportskog drzavljanstva , u slucaju Bicakcica, moze nastupiti jer je vec nas sportski drzavljabnin .

Ja bar nesto pokusavam uraditi, uticati edukativno na svijest i mentalitet,npr, ljudi poput tebe,ali ne ide.
opet, niste vi krivi, takva nam je visedecenijska realnost, trebace jos puno vremena proci dok mi mentalitetom zasluzimo neki uspjeh.
Mislis mentalitet pametovati iza coska sta i kako treba a u stvari nista da konkretno ucinis.
Sto se Ajrovica tice vise je nego ocigledno da ce gore proci od Jakupovica.Nece vremena puno proci da se to na kraju i ne uoci.
nihoniho

#4667 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by nihoniho »

MightyMatch wrote: Mislis mentalitet pametovati iza coska sta i kako treba a u stvari nista da konkretno ucinis.
Sto se Ajrovica tice vise je nego ocigledno da ce gore proci od Jakupovica.Nece vremena puno proci da se to na kraju i ne uoci.
Ja pokusavam da te necemu naucim, da svima bude bolje, a ti svoje, pa svoje !
Sjedi, jedan !
MightyMatch

#4668 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by MightyMatch »

nihoniho wrote:
MightyMatch wrote: Mislis mentalitet pametovati iza coska sta i kako treba a u stvari nista da konkretno ucinis.
Ja pokusavam da te necemu naucim, da svima bude bolje, a ti svoje, pa svoje !
Sjedi, jedan !
Sa aksam skolom ti jarane ni sam sebi predavati ne mozes,a pogotovo nekoga ned'o bog uciti ili ocjenjivati.
jeza u ledja

#4669 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by jeza u ledja »

buzzer wrote:
Pa ako je tacno da ti treba pasos da bi igrao, onda Bicakcic ne moze vise igrati za nas jer naseg pasosa vise nema.
Logovan

#4670 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Logovan »

Službeno: Ognjen Vranješ potpisao za Alaniju Vladikavkaz
http://sportsport.ba/ino_fudbal/sluzben ... vkaz/93915

Kad se sjetim da se pisalo da se United interesuje za njega. :D :-)
Artest

#4671 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Artest »

odbio je manchester...nisu se nasli oko love :D ....ono je bila provala godine definitivno

nema ognjen sta trazit u prvih 11 reprezentacije, zukanovic je bolji igrac. nadam se da je to svima jasno.
Tvrtko II Kotromanić

#4672 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Tvrtko II Kotromanić »

ode Vranjes u pretposljedni tim na tabeli :-)
ali eto, imaju dobrog trenera (koji je ujedno i direktor kluba :D )
Baltazar_khan

#4673 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Baltazar_khan »

zlo87 wrote:Službeno: Ognjen Vranješ potpisao za Alaniju Vladikavkaz
http://sportsport.ba/ino_fudbal/sluzben ... vkaz/93915

Kad se sjetim da se pisalo da se United interesuje za njega. :D :-)
ova stranica je virtualni avazov sport.
todd_smith

#4674 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by todd_smith »

Artest wrote:odbio je manchester...nisu se nasli oko love :D ....ono je bila provala godine definitivno

nema ognjen sta trazit u prvih 11 reprezentacije, zukanovic je bolji igrac. nadam se da je to svima jasno.
Da je bila provala za Ognjena to jeste, ali skauti su bili tu za Pjanica valjda, nego je Dautbegovic vidio skaute a prije 3-4 dana svi se okomili na Ognjena, a ovaj da se uvuce u *****, kao inace provali da je za Ognjena

Fakat, sto jeste ovaj iznad rekao avaz su bh sporta

Sada su poceli Pjanica gurati, mislim ono nemam nista protiv dizanja nasih igraca tj da se prodaju, ali ako udaras kvotu trzista samo u BH, onda cemu svrha tolikog "svrsavanja"

Totti zabio 2 gola, prejebeno odigrao, clanak SportSporta glasi "Pjanic igrac utakmice, doveo Romu do pobjede" :-)

Jucer asistencija, dobra jeste bila, ali njihov naslov "Pjanic oduzeo dah asistencijom", onda ovo sranje oko nadimka i Begovic odjednom "Ministar odbrane" jos prije toga Mirza Asmiru na Twitter se "hvali" "Ee brate ovo je tvoj novi nadimak"

Stvarno odron od novinarstva, prelazi u ofiranje nasih reprezentativaca
and

#4675 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by and »

todd_smith wrote:
Artest wrote:odbio je manchester...nisu se nasli oko love :D ....ono je bila provala godine definitivno

Da je bila provala za Ognjena to jeste, ali skauti su bili tu za Pjanica valjda, nego je Dautbegovic vidio skaute a prije 3-4 dana svi se okomili na Ognjena, a ovaj da se uvuce u *****, kao inace provali da je za Ognjena

Fakat, sto jeste ovaj iznad rekao avaz su bh sporta

Sada su poceli Pjanica gurati, mislim ono nemam nista protiv dizanja nasih igraca tj da se prodaju, ali ako udaras kvotu trzista samo u BH, onda cemu svrha tolikog "svrsavanja"

Totti zabio 2 gola, prejebeno odigrao, clanak SportSporta glasi "Pjanic igrac utakmice, doveo Romu do pobjede" :-)

Jucer asistencija, dobra jeste bila, ali njihov naslov "Pjanic oduzeo dah asistencijom", onda ovo sranje oko nadimka i Begovic odjednom "Ministar odbrane" jos prije toga Mirza Asmiru na Twitter se "hvali" "Ee brate ovo je tvoj novi nadimak"

Stvarno odron od novinarstva, prelazi u ofiranje nasih reprezentativaca
naslovi iz susjedstva: :mrgreen:
b92 "Pjanić 'nosio' Romu do četvrtfinala"
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=668203
index Pjanić odveo Romu u četvrtfinale kupa
http://www.index.hr/sport/clanak/pjanic ... 51786.aspx
Post Reply