Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jesu udobne, a i lijepo stoje na nogama. Ja sam išao po ovim našim prodavnicama da vidim koji mi broj odgovara i trebale bi mi pola broja veće. Ali eto u medjuvremenu mi ispadne narudžba iz USA i odustanem od ovih.
Patike za kosarku, a ako ide u grad u njima, onda je šaban na kvadrat..
Ja sam onda cjeli zivot shaban.
Jbga meni godi da mi nesto stegne zglobove jer sam u djetinjstvu x puta izvrtao clanak.
Obuca treba prvenstveno da ima namjenu i udobnost, a sto ce neki levat rec vidi shabana nosi kosarkaske u grad, zaboli me iskreno racku
I meni je jako tesko naci udobne teniske - samo ih nosim par sati dnevno setajuci - al' svake nove , novi problem sa navikavanjem stopala , kao i zgloba .
Jbga meni godi da mi nesto stegne zglobove jer sam u djetinjstvu x puta izvrtao clanak.
Obuca treba prvenstveno da ima namjenu i udobnost, a sto ce neki levat rec vidi shabana nosi kosarkaske u grad, zaboli me iskreno racku
Što se ljutiš?
Naljutio se jer su mu svi rekli da su mu ružne tene, a lafo piše da ga zaboli racku.
Cuj naljutio
Seljacka prica koja samo jos u bosni pije vode kod svevisnjeg, sveznajućeg, ograničenog ko balkon bosnje.
Papanski nosit kosarkaske patike za druge namjene, seljacki air max i tako retardirane gluposti i generalizacije.
Njanjavi wrote:Cuj naljutio
Seljacka prica koja samo jos u bosni pije vode kod svevisnjeg, sveznajućeg, ograničenog ko balkon bosnje.
Papanski nosit kosarkaske patike za druge namjene, seljacki air max i tako retardirane gluposti i generalizacije.