Sve bi to bilo super da su tad uopšte postojale grupe u Kupu UEFA, ali haj' nije se dugo bilo u Evropi, pa se i zaboravilo kakva su prije bila pravila, a kakva su danas, nije to sramotatazmaniaBAN4 wrote:north wrote:Stoji, evo i meni je smiješno, bruka, blam........Ali to se da popraviti...tazmaniaBAN4 wrote:capljina
Nego, čujem da ste vi sinoć bili pravo zadovoljni, čak ste jednom pogodili prečku strašnim izraelcima i izveli par kornera (prejako nema šta), u dvije tekme izgubiti 6-0, i prezadovoljni????
E vidiš tu je razlika među nama, mi smo prošle godine u Evropi igrali šest utakmica i u trećem pretkolu bili nadomak ulaska u grupne faze EL, tako da se mi ko vi ne zadovoljavamo samo sa učešćem.....
A ovo sa priprema će se vrlo brzo promijeniti, no sikiriki....
ihhhh kad je to bilo.... pa i Željo je jednom "doguro" do Videotona, Newcastla, pa ispao, pa igro protiv Malage gdje mu je malo falilo da udje u grupnu fazu Euro lige! Znaci niste nista bolje uradili od nas! Neg mi shega, vi se fol smijete nama u pretkolu lige prvaka sto primimo 5 golova od izraelaca, a vama tamo neka Capljina (usput, u kojoj ligi igra? 1.2.3. ???) zabija 4 gola!
Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Obuca9
#4651 Re: FK Sarajevo
-
north
#4652 Re: FK Sarajevo
Ma vidim ja da ti nemaš više od 16 godina, čim govoriš kad je to bilo, tako da nema potrebe više diskutovati, uživaj u uspjesima svog kluba u Evropi poslije sedam godina.......tazmaniaBAN4 wrote:north wrote:Stoji, evo i meni je smiješno, bruka, blam........Ali to se da popraviti...tazmaniaBAN4 wrote:capljina
Nego, čujem da ste vi sinoć bili pravo zadovoljni, čak ste jednom pogodili prečku strašnim izraelcima i izveli par kornera (prejako nema šta), u dvije tekme izgubiti 6-0, i prezadovoljni????
E vidiš tu je razlika među nama, mi smo prošle godine u Evropi igrali šest utakmica i u trećem pretkolu bili nadomak ulaska u grupne faze EL, tako da se mi ko vi ne zadovoljavamo samo sa učešćem.....
A ovo sa priprema će se vrlo brzo promijeniti, no sikiriki....
ihhhh kad je to bilo.... pa i Željo je jednom "doguro" do Videotona, Newcastla, pa ispao, pa igro protiv Malage gdje mu je malo falilo da udje u grupnu fazu Euro lige! Znaci niste nista bolje uradili od nas! Neg mi shega, vi se fol smijete nama u pretkolu lige prvaka sto primimo 5 golova od izraelaca, a vama tamo neka Capljina (usput, u kojoj ligi igra? 1.2.3. ???) zabija 4 gola!
- kukurikuu
#4653 Re: FK Sarajevo
igramo danas lopte na sportskom 5+1 ekipe 
- Obuca9
#4655 Re: FK Sarajevo
Strijelci Dudo i Kojašević
Bravo Koja
Bravo Koja
- Mikado
#4656 Re: FK Sarajevo
The 51st State wrote:2:1 protiv olimpika.
- Baltazar_khan
#4657 Re: FK Sarajevo
Prljača povukao svoju ekipu 9 minuta prije kraja zbog nedosuđenog penala u korist Olimpika?
-
mistek
#4658 Re: FK Sarajevo
A Bravo Edo?hz__semir wrote:Strijelci Dudo i Kojašević![]()
Bravo Koja
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#4659 Re: FK Sarajevo
Pa to ti dokazuje koliko se SVI,ali bas SVI naloze kada igraju sa Sarajevom.
Mnogima je pobjeda(il' cak nerjeseno) nad najvecim BiH klubom Sarajevom,kao da su osvojili prvenstvo,pa taman i prijateljska tekma bila.
Grande Sarajevo se lagano zalaufava

Mnogima je pobjeda(il' cak nerjeseno) nad najvecim BiH klubom Sarajevom,kao da su osvojili prvenstvo,pa taman i prijateljska tekma bila.
Grande Sarajevo se lagano zalaufava
- Obuca9
#4660 Re: FK Sarajevo
Ma Dudonja je standardni golgetermistek wrote:A Bravo Edo?hz__semir wrote:Strijelci Dudo i Kojašević![]()
Bravo Koja
- Reglan
#4661 Re: FK Sarajevo
Voli Dudonja da zabija olimpiku,zabio im je i na grbavicihz__semir wrote:Ma Dudonja je standardni golgetermistek wrote:A Bravo Edo?hz__semir wrote:Strijelci Dudo i Kojašević![]()
Bravo Koja
- Logovan
#4662 Re: FK Sarajevo
šta je sa prljačom
Bože sačuvaj....stvarno trebaš biti debil da prekineš pripremnu utakmicu
- strong69
#4663 Re: FK Sarajevo
Prljaca, svaka ti cast. Koji kreten moras biti pa prekinuti prijateljsku tekmu zbog "nedosudenog" penala.
-
radijator
#4665 Re: FK Sarajevo
ma njima ti je bolan to zabremedetThe 51st State wrote:onaj ko je odlucio o zasebnim temama morao je supacki napakostiti pa pinovati zeljeznicare prije sarajeva.
nije lako bit navijač željezničara
-
samo_ovaj_put
#4666 Re: FK Sarajevo
nego,hocemol mi neke zvjezdice na dresove?
- Gde si sad cica maco
#4667 Re: FK Sarajevo
još deset, jedanaest dana!
-
ibizza
#4668 Re: FK Sarajevo
kao 11 godinaGde si sad cica maco wrote:još deset, jedanaest dana!
- Gde si sad cica maco
#4669 Re: FK Sarajevo
ali, zato, ako ne umrem, kad kročim na onaj parking, emocije ko s potokabermiin wrote:kao 11 godinaGde si sad cica maco wrote:još deset, jedanaest dana!
šampionski pohodi
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#4670 Re: FK Sarajevo
Oduljilo se pravobermiin wrote:kao 11 godinaGde si sad cica maco wrote:još deset, jedanaest dana!
-
ja1977
#4671 Re: FK Sarajevo
Nije Prljaca povukao ekipu, nego je sudija odsvirao kraj nakon par minuta prepirki sa istim. Nije sudjen penal (kojeg nije ni bilo) na sta je Prljaca poludio, istresao kamaru socnih psovki na sudiju. Covjek je prisao i dao mu crveni karton i rekao mu da napusti teren. Na to je ovaj tek poludio i opet osuo po sudiji. Ovom nije preostali nista drugo nega da svira kraj.Baltazar_khan wrote:Prljača povukao svoju ekipu 9 minuta prije kraja zbog nedosuđenog penala u korist Olimpika?
Nevjerovatno, koji je ono papak.
Ovdje treba izdvojiti posebni i ponasanje vrlog sportskog radnika Mirsada Ibrica (Radio M). Njegovo ponasanje na tribinama je bilo isto ako ne i gore od Prljace. Nevjerovatno.
Tu je bio jos jedan, kazu podpredsjednik Olimpika. Pa covjek jednostavno ne moze da vjeruje. Uzas.
Nasa igra nije bila ni malo losa. Prvo poluvrijeme po uzasno vrucem vremenu je bilo onako. Go primili bez veze. Covjek opalio balon, Aletu islo sunce u oci i lopta usla u go. Dudo dao go glavom. Golman olimpika izvukao dvije tri strava lopte Hadzicu. Drugo poluvrijeme puno bolje, pogotova kada je usao Piksi. On je pravi majstor, fino primi loptu, par puto je po trojicu drzao na sebi. Pravo pojacanje. Dao lijep go.
Olimpik se pokazao kao solidna ekipa, dok su imali snage i koncentracije da stoje na terenu u formaciji. Pred kraj su pali. Iju dobrog igraca sa brojem 11 i neki brazilac nije los, ali odbranu nikako ne igra. SSve je bilo super dok na scenu nije stupio papcina Prljacai pokvario jedno lijepo fudbalsko popodne.
Sve u svemu, nama treba jos malo uigravanja i to ce biti OK.
- Impavidus
#4672 Re: FK Sarajevo
malo sa stranice, navikavajmo se
H. Gutic: http://www.fcsarajevo.ba/vijest17.php
capljina-Sarajevo http://www.fcsarajevo.ba/vijest16.php
olipmik-Sarajevo http://www.fcsarajevo.ba/vijest18.php
H. Gutic: http://www.fcsarajevo.ba/vijest17.php
capljina-Sarajevo http://www.fcsarajevo.ba/vijest16.php
olipmik-Sarajevo http://www.fcsarajevo.ba/vijest18.php
-
north
#4673 Re: FK Sarajevo
Ima li ikakve šanse da prije početka prvenstva još neko dođe?
Ne znam, mislim da nemamo neku baš beton ekipu, od pojačanja mislim da su Arsenijević, Ščepanovič i nadam se ovaj Kojašević prava pojačanja, od ovih preostalih ne očekujem puno......
Ljudi strah me za napad, ja se ne mogu pomiriti sa činjenicom da mi nemamo pravog napadača
Evo i na pripremama, osim ono na početku sa Belupom, niko nije iz napada gola dao...
P.S. Za pola sata Blekić gost na NTV Hayat.....
Ne znam, mislim da nemamo neku baš beton ekipu, od pojačanja mislim da su Arsenijević, Ščepanovič i nadam se ovaj Kojašević prava pojačanja, od ovih preostalih ne očekujem puno......
Ljudi strah me za napad, ja se ne mogu pomiriti sa činjenicom da mi nemamo pravog napadača
Evo i na pripremama, osim ono na početku sa Belupom, niko nije iz napada gola dao...
P.S. Za pola sata Blekić gost na NTV Hayat.....
- Baltazar_khan
#4674 Re: FK Sarajevo
MV kaže da nije isključeno da nas do kraja prelaznog roka pojača neki napadač.
- ultima_palabra