Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Riddle wrote:Ima da poludim ako ova utakmica bude otkazana. I prosle sezone se ista stvar desila, a ovaj put osim sto Chelsea nije u formi, fali im nekoliko vrlo vaznih igraca. United po svemu ima fine sanse za pobjedu.
I u Engleskoj pada snijeg i vrlo je hladno, ali nije ni blizu ovog sto se nama desava. Sinoc navijaci Fulhama pjevaju: "We wanna go home, it's fucking freezing, we wanna go home!"
Stao je snijeg i porasla je temperatura na neka 2 stepena, tako da mislim da ce se igrati.
Riddle wrote:Ima da poludim ako ova utakmica bude otkazana. I prosle sezone se ista stvar desila, a ovaj put osim sto Chelsea nije u formi, fali im nekoliko vrlo vaznih igraca. United po svemu ima fine sanse za pobjedu.
I u Engleskoj pada snijeg i vrlo je hladno, ali nije ni blizu ovog sto se nama desava. Sinoc navijaci Fulhama pjevaju: "We wanna go home, it's fucking freezing, we wanna go home!"
Stao je snijeg i porasla je temperatura na neka 2 stepena, tako da mislim da ce se igrati.
Meni zao De Geae sto jadnik iz toplijih krajeva mora stajati i mrznuti se na golu ko ckapi onako mrsav i usukan neuhranjen, igraci ce se zagrijat ali golman ima da pushi. Ma samo da ne bude daljih povreda a Celsi ne bi trebao predstavljati neku veliku prepreku, pogotovo sto nema glavnog golgetera Terija
missko wrote:Da Bog da nikad Web ne sudio Unitedu eto kako sudi za United, al neka ne sudi nikad ni Cityu, pa kome se svira penal u zadnjoj sekundi na 2-2.?
sad babo midho dodaje rakiju i nazdravlja gol svoga sina edina dok gleda kako gubi jedinstvo
Last edited by hypko_nurko on 05/02/2012 17:40, edited 2 times in total.
Ma ono je vise Evrin gol nego Evansov ili Celsijev. Da neko pita Celsi kako vodi i zasto ne bi imali odgovor jer jednostavno su imali srece i to je to.
Evra jeste lose odigrao kod gola. Trebao je zatvarati lijevu strarnu, jer je Rio pokrivao desnu. Sturridge onda ne bi imao kud, ali je Evra odlucio da postupi suprotno i kaznjen je za to.
Bolji je United i svake sekunde ocekujes da ce zabiti gol. Ako ovako nastave i malo pojacaju, vjerovatno ce preokrenuti rezultat. Ali gledati kako neki tim vodi, a to ne zasluzuje je stvarno frustrirajuce.
missko wrote:Ma ono je vise Evrin gol nego Evansov ili Celsijev. Da neko pita Celsi kako vodi i zasto ne bi imali odgovor jer jednostavno su imali srece i to je to.
Samo malo odlucnije i brze u napadu, i bice golova u mrezi Cecha.
Osjeti se da je United bolji, da bolje stoji na terenu.
U drugom pol. ce Valencia biti aktivniji i bice mnogo sansi za Rooneya i Welbecka.
ABda
Pa vala realno govoreci svako bi postupio isto - da je na Ferdinandovom mjestu i da mu neko rasisticki vrijeđa brata.
Ali na stranu to sve, ovo hukanje pokazuje svijest engleza (zapravo navijaca Čelzija)....zvižde i huče kapitenu sopstvene reprezentacije - na stranu sad i rivalitet klubova, to je baš bjedno i nisko....fol londonska gospoda.
Pa vala realno govoreci svako bi postupio isto - da je na Ferdinandovom mjestu i da mu neko rasisticki vrijeđa brata.
Ali na stranu to sve, ovo hukanje pokazuje svijest engleza (zapravo navijaca Čelzija)....zvižde i huče kapitenu sopstvene reprezentacije - na stranu sad i rivalitet klubova, to je baš bjedno i nisko....fol londonska gospoda.
Ako cemo tacno, Ferdinand nije kapiten, bar kolko ja znam
Ovo me podsjeca na zadnju utakmicu Barce i Reala...