Moderator: _BataZiv_0809
sun56 wrote:moram pripazit malo bolje, oko mene svi u očekivanju podmladka, buraz, sestra, kum, još tri frenda i sad Nikola
neko opasno vrijeme došlo, a meni mojih troje čisto dosta
mislim da idem ženi kupit dildo, a ja ću dok se stanje ne smiri bacat drkicu
E lako je tebi bratiću kad si rokendrol zvezada..Nick Drag wrote:Ma matori samo cepaj..........dece nikad dosta....ti bar imash neke uslove..............UDRI MATORI!!!!!!
Nice Guy Eddie wrote:E lako je tebi bratiću kad si rokendrol zvezada..Nick Drag wrote:Ma matori samo cepaj..........dece nikad dosta....ti bar imash neke uslove..............UDRI MATORI!!!!!!

Za razliku od mene koji sam rokendrol partizan okružen neprijateljskim šošonima.Nice Guy Eddie wrote: E lako je tebi bratiću kad si rokendrol zvezada..
Ja sam 'Hevi Treš' propustil prije par dana tu u ZG, slušal sam oba albuma, al' me nisu ni malo dotaklaCharlieMemphisMafia wrote:Nešto mi se javlja da će biti prilično vesela rokibili jesen u Beogradu.
Pored svih stvari koje smo i koje ćemo preduzeti, na Jelen pivo festu u SKC-u
bi 18.9.(petak) trebao da svira i John Spencer sa svojim rokibili project bendom. 'Trash...' - something.
Ne mogu da kažem da je to baš neki pravi i dobar rokibili ali ono što sam čuo na albumu
uopšte nije loše, mešano rokibili, kuntri i garage fazon.
ne samo da smo ih nakantali, nego smo bili tolko gostoljubivi da smo zapucali još par 100%.tnih šansiA vidim da je sinoc Maksimir ispratio Škote s 4 komada u mreži ...