Paypal u Bosni i Hercegovini
Moderator: anex
-
IstinitaPoruka
#4651 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Moras sackati malo da banka odradi svoje..kad je refund u pitanju, ne prikazuje se na balance i nekad znas cekati par dana u najboljem slucaju
Poslano sa mog SM-T800 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-T800 koristeći Tapatalk
- holowey
#4652 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
refund automatski ide na karticu sa koje je placeno, nece ti se prikazati na balansu...ono sto se prikaze na balansu ceka prvi u mjesecu za prenos, a to se sa refundom ne desava... ako ti jos nije leglo na karticu, to je do banke izdavaca kartice, imaju pravo da zadrze do 48 sati priliv iako to obicno ne drze toliko dugo...Kataklinger wrote:Pa u picku lijepe matere i Paypal vise, koji je ovo debilizam. Sve mi doskora uredno bilo s Paypalom, evo sad na balanceu 0$ iako mi je neki dan refundiran neki iznos. U historiji transakcija uredno stoji i taj refund, ali eto balance 0$. Jos neko s ovim problemom?
-
Limitless1
#4653 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Moze li mi neko pomoci molim vas,imam sledeci problem:Pokusavam da spojim karticu sa paypalom,medjutim kada god idem na continue nakon sto napisem sve podatke napise mi da ne mogu da mi verifikuju karticu zato sto mi nisu adresa ulice i billing adresa iste...A jesu,svako slovo!Hvala
-
Glanzer
#4654 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Ako moze pomoc kako da rijesim ovaj problem sa aktivacijom primanja novca, ove korake kad slijedim s prethodnih strana pojavi se ova poruka: You have requested an outdated version of PayPal. This error often results from the use of bookmarks. I sta mi je ciniti?????
-
free_too
#4655 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
O kojoj se kartici radiLimitless1 wrote:Moze li mi neko pomoci molim vas,imam sledeci problem:Pokusavam da spojim karticu sa paypalom,medjutim kada god idem na continue nakon sto napisem sve podatke napise mi da ne mogu da mi verifikuju karticu zato sto mi nisu adresa ulice i billing adresa iste...A jesu,svako slovo!Hvala
-
Glanzer
#4656 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
VISA Unicredit bankefree_too wrote:O kojoj se kartici radiLimitless1 wrote:Moze li mi neko pomoci molim vas,imam sledeci problem:Pokusavam da spojim karticu sa paypalom,medjutim kada god idem na continue nakon sto napisem sve podatke napise mi da ne mogu da mi verifikuju karticu zato sto mi nisu adresa ulice i billing adresa iste...A jesu,svako slovo!Hvala
- holowey
#4657 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
č/c, ž/z - cesti problemi kod masinskog citanjaGlanzer wrote:VISA Unicredit bankefree_too wrote:O kojoj se kartici radiLimitless1 wrote:Moze li mi neko pomoci molim vas,imam sledeci problem:Pokusavam da spojim karticu sa paypalom,medjutim kada god idem na continue nakon sto napisem sve podatke napise mi da ne mogu da mi verifikuju karticu zato sto mi nisu adresa ulice i billing adresa iste...A jesu,svako slovo!Hvala
pitanje je kako ti je u banci vezana adresa sa karticom... pitaj na salteru da ti kazu kako ti je adresa napisana uz karticu pa u paypal upisi identicno
-
Limitless1
#4658 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
U pitanju je master kartica nlb banke.
-
zed2905
#4659 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
moze pomoc....dodao sam drugu karticu na paypal...i kako sad da nju napravim primarnom?tj,da mi sad na nju lijeze novac...dosao mi je i code novi i sve,al ne vidim opciju kako da nju napravim primarnom ? moze brzi odgovor...thanks..
-
Limitless1
#4660 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Nakon sto sam verifikovao karticu,ako prebacim pare na paypal,je l automatski ce biti prebacene prvog na moju karticu ili treba jos nesto podesavati?Hvala!
-
dark_killer
#4661 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
http://prntscr.com/dmoy3u
Moze li pomoc oko ovoga? Ovo izbacuje liku koji meni pokusava da posalje novac. Imam registrovanu mastercard i devizni racun u unicredit bank.
Moze li pomoc oko ovoga? Ovo izbacuje liku koji meni pokusava da posalje novac. Imam registrovanu mastercard i devizni racun u unicredit bank.
- perfect_guy
#4662 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
trebaće. Ja nisam uspio naći pa su iz supporta aktiviraliLimitless1 wrote:Nakon sto sam verifikovao karticu,ako prebacim pare na paypal,je l automatski ce biti prebacene prvog na moju karticu ili treba jos nesto podesavati?Hvala!
-
Amaya
#4663 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
poslala sam ti na pp pa pogledajzed2905 wrote:moze pomoc....dodao sam drugu karticu na paypal...i kako sad da nju napravim primarnom?tj,da mi sad na nju lijeze novac...dosao mi je i code novi i sve,al ne vidim opciju kako da nju napravim primarnom ? moze brzi odgovor...thanks..
-
Saka
#4664 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Samo na VISA karticu se može primati novac, 1000 puta ponovljeno.dark_killer wrote:http://prntscr.com/dmoy3u
- _Reds_
-
IstinitaPoruka
#4666 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Imam isti problem.. vjerovatno im malo novca, pa hoće još za praznike..valja regres dati radnicima 
- tandrli
#4667 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Upravo sad zvao Paypal i ona konstatnto tvrdi kako autosweep neradi ako ne dodam Američku banku.
šta sad raditi? Visa classic je u pitanju.
Neko? Iko?
i opcija kad dodam broj telefona da mi chekira tel uopšte je nema.
Neko? Iko?
- tandrli
#4668 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
ehh da razjasnimo jednu stvartandrli wrote:Upravo sad zvao Paypal i ona konstatnto tvrdi kako autosweep neradi ako ne dodam Američku banku.
Neko? Iko?
ima paypal P.N.E i poslije nove ere
ovaj kasnije nema opcije koje ima onaj stari (da govorim i sa novim sučeljem) opcije koje ima stari paypal nemaju novi napravljeni accounti!!
-
TRANCE
#4669 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Danas isto platio preko Paypala, na potvrdi transakcije nigdje opcije da namjestim konverziju. I mislim pošto mi je prikazan iznos u dolarima da je sve ok, kupih, kad na kraju Paypal vršio svoju konverziju u markama. Na 54 dolara me izašlo oko 3,30 KM skuplje u odnosu na proviziju banke. Izgleda skontali iz Paypala da ako na svakoj transakciji klepe dolar-dva, na iznos od 5 milijardi transakcija godišnje, to je 5-10 milijardi dolara čistog prihoda. Jbg. može im se.
-
Horcrux
#4670 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Jel iko pokusao povuci novac sa Upworka na paypal? Neki dan pokusao par puta i nije mi uspjelo. Upwork podrska mi odgovara da je do Paypal-a, kao ne mogu primati novac ako sam iz BiH, ali mogu, zar ne?
-
IstinitaPoruka
#4671 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
naći će se neko pametan da im stane u kraj i tuži ih.. ne briniTRANCE wrote:Danas isto platio preko Paypala, na potvrdi transakcije nigdje opcije da namjestim konverziju. I mislim pošto mi je prikazan iznos u dolarima da je sve ok, kupih, kad na kraju Paypal vršio svoju konverziju u markama. Na 54 dolara me izašlo oko 3,30 KM skuplje u odnosu na proviziju banke. Izgleda skontali iz Paypala da ako na svakoj transakciji klepe dolar-dva, na iznos od 5 milijardi transakcija godišnje, to je 5-10 milijardi dolara čistog prihoda. Jbg. može im se.
Nije fazon u par maraka, fazon je u principu. Ako si stavio u postavkama da ti banka vrši konverziju, ne znam što se petljaju.
Sami svoje propise krše
-
Mehemed
- Vozim: automobil
#4672 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
U mene samo na ebayu prebacuje na to da paypal vršu konverziju pa moram ručno prebacivati prilikom svake kupovine iako je u postavkama accounta naštimano da konverziju vrši banka, dok na ostale dvije-tri stranice na kojima plačam bude uredno, ne prebacuje na to da paypal vrši konverziju, već ostaje da banka vrši konverziju.
- _Reds_
#4673 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Pa ja ne mogu vise ni na ebayu da prebacim ni ručno. Piše došlo do greške i cao.Mehemed wrote:U mene samo na ebayu prebacuje na to da paypal vršu konverziju pa moram ručno prebacivati prilikom svake kupovine iako je u postavkama accounta naštimano da konverziju vrši banka, dok na ostale dvije-tri stranice na kojima plačam bude uredno, ne prebacuje na to da paypal vrši konverziju, već ostaje da banka vrši konverziju.
-
hava123
#4674 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
I meni.
Hoću sad da platim na e -bay-u stvar koju sam naručio i ne mogu da promjenim da banka vrši konverziju. Iako mi stoji u postavkama da banka vrši konverziju opet se treba ručno unijeti i ta slika mi izađe.
Jel netko kontaktirao PayPal podršku od vas?
- newklear
#4675 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Čekam refund i javlja se kinez i kaže da je dobio poruku kad je želio da mi uplati novac -
Your recipient is not available to receive funds at this time. Your recipirnt must first set up his account to recive funds.
Ja mu onda pošaljem zahtjev za uplatu na Paypalu ali kaže da je opet isto. Kod mene je kartica UC banke i VISA povezani sa Paypalom. sklonio sam VISA pa ćemo vidjeti hoće li sada moći.... je li se nekome dešavalo ovo?
Your recipient is not available to receive funds at this time. Your recipirnt must first set up his account to recive funds.
Ja mu onda pošaljem zahtjev za uplatu na Paypalu ali kaže da je opet isto. Kod mene je kartica UC banke i VISA povezani sa Paypalom. sklonio sam VISA pa ćemo vidjeti hoće li sada moći.... je li se nekome dešavalo ovo?