Onaj urban decay je fakat zara
Moderator: anex

recenzija za Too Faced i UD kaze oba da su dobra i skoro ista, samo da im se cijena razlikuje. Nisi pogrijesila ni s ovimMichun wrote:Narucih...nisam mogla izdrzat...
Onaj urban decay je fakat zara
zelim biti zaduzena za mineralebez_ideje wrote:Koliko kostaju ova Burjoius rumenila ?
Preporuka za mineralni puder ako moze
Danas sam svratila u DM u Alti,uzela dva laka za nokte od S-he,i bijelu olovku XD.....nisam puno,malo da se castim poslije frizure![]()
Inace.........Enisa,bas ti lijepo stoje zlacani tonovi.
ja imam alima pure mineralno rumenilo, poprilicno je dobrobez_ideje wrote:Koliko kostaju ova Burjoius rumenila ?
Danas sam svratila u DM u Alti,uzela dva laka za nokte od S-he,i bijelu olovku XD.....nisam puno,malo da se castim poslije frizure![]()
sad zvala, 76KMswirl wrote:Ma nazovi Plaza parfimeriju, x puta sam zvala da pitam koliko kosta neki parfem, ko da ona prodavacica sto ti se javi zna ko je zovealica.k wrote:ma glupo mi zvat samo da vidim cijenunatjeracu mamu
Nemam 36, vec 32 Ambre d'Or, ono ima svjetlucave cestice, aTikvica wrote:BJB, kakva je boja kod 36 kad se nanese na obraze...je li ima sjaja ili je mat kad se stavi?BJB wrote:Zelim 36, 42,33,34,35Michun wrote:Joj ova mus rumenila su zeznuta za nanijeti...meni ostanu otisci prstiju![]()
ja bi burjois pogledala
..Imam 32 i 95
oj michun..

Ma ne,meni treba mineralni puder.....a rumenilo sam trazila ono tecno,ali ne nadjoh,pa gledala onaj Musse od maybelina ,ne dopada mi se,suh bude kad se razmaze......alica.k wrote:ja imam alima pure mineralno rumenilo, poprilicno je dobrobez_ideje wrote:Koliko kostaju ova Burjoius rumenila ?
al ne volim te fazone u prahu tako da slabo koristim.
koja boja ti treba, oces da ti dam ja ovo? (ovu istu nijansu ja imam)
Hvala bez_idejebez_ideje wrote:Koliko kostaju ova Burjoius rumenila ?
enisa wrote: Hvala bez_ideje![]()
![]()
meni se svidjaju ona deborah rumenila, prijateljica ima neko kao bronzano sa sitnim sljokicama, predivno je. svidja mi se sve to tako sto malo svjetluca, nekako otvori lice i pogled. mislila sam kad potrosim ove kuglice iz oriflamea da to uzmem. kako je krenulo potrosit cu ih brzo, neki dan moja mala ljubav se zarovila u maminu sminku, dokopala se kuglica, sakrila ispod stola i dobar dio razmrvila, utrljavala ih u tepih, a on onaj cupavi, svijetli, jedva sam ga ocistila i opet mi se cini kao da se malo vidi
joj suti, bilo mi je pravo "zabavno"VenomousV wrote:enisa wrote: Hvala bez_ideje![]()
![]()
meni se svidjaju ona deborah rumenila, prijateljica ima neko kao bronzano sa sitnim sljokicama, predivno je. svidja mi se sve to tako sto malo svjetluca, nekako otvori lice i pogled. mislila sam kad potrosim ove kuglice iz oriflamea da to uzmem. kako je krenulo potrosit cu ih brzo, neki dan moja mala ljubav se zarovila u maminu sminku, dokopala se kuglica, sakrila ispod stola i dobar dio razmrvila, utrljavala ih u tepih, a on onaj cupavi, svijetli, jedva sam ga ocistila i opet mi se cini kao da se malo vidi
to tako slatko zvuci al' mogu mislit' kako je tebi bilo "zabavno" da cistis
ebay, 9.48 funti sa dostavom.alemaa wrote: Blage ti se ...kliko para je i s cega si ga narucila..
I lakovi za nokte su im mnogo dobribecause_of_you wrote:Ja bih da prijavim kozmetiku od one neke džabne marke Carlo vako nešto, ima u DM-u. Ja uzela šege radi neko sjenilo, super izgleda, bilo oko 2 km, ne skuplja se nikako![]()
Pa, et, virnite i u njihov dio, ima baš baš jefitne kozmetike (made in Spain)

Nisi peh, samo ne nanosi na kapke nista osim baze i nemoj namackati previse, tj. kad stavis ono samo blago sjajucka, ne stavis sloj da je "zamazano" i odmah sjenu...I ne bi se trebalo nakupljati..Ja sam nekoliko puta zanijela se pa razmazala prstom foundation, pa bazu, pa sjenu pa mi se isto to desilo.Aurora Borealis wrote:Ja s velikom tugom moram da prijavim da se meni i sa bazom nakuplja sjena na kapcimaJeste da sam i po 12 sati van kuce, ali cak i nakon 2-3 sata pocne se nakupljati. Ima li jos nekome da ne fercera ova baza ili sam samo ja peh toliki?