Meni licno prihvatlljiva je mogucnost da se Dodiku dozvoli da „Prijateljski odsupi“ sa svih politickih pozicija u zamjenu da pusti Dragančeta kroz kanalizacioni otvor.mishic wrote: ↑19/05/2025 23:14 Dragan Čović i Željana Zovko će Bošnjake i građane BiH koji su za očuvanje ove zemlje konačno gurnuti u savez sa Srbima.
Opozicija u RS ali i politika Srbije posebno ukoliko se ukloni (a hoće) Vučić daleko su iskreniji, otvoreniji i po interese Bošnjaka pogodniji saveznik od ovih licemjera koji nastavljaju Tuđmanovu izdaju. U tom slučaju najveći gubitnici i oni koji plaćaju najveću cijenu te izdajničke politike bili bi BiH Hrvati i to posebno oni u Srednjoj Bosni zajedno sa onima u Posavini.
Ne trgne li se neko od njih da Čoviću i HNS-u skrenu pažnju na to, onda kada već bude kasno, biće uzalud kukati. Bošnjaci iz BiH i oni iz Sandžaka definitivno mogu svoje odnose sa Srbima i Srbijom urediti iskrenije i trajnije nego što mogu sa ovim zapadnim licemjerima.
Politika BiH Hrvata prema Bosni i Hercegovini
- SaraFina
#4651 Re: Politika BiH Hrvata prema Bosni i Hercegovini
- dr_Evil
#4652 Re: Politika BiH Hrvata prema Bosni i Hercegovini
A sta sa onima koji zele stranku Bosne i Hercegovine, bez suradnje stranaka tri naroda, ili ti ga jednostavno savez komunista
Prije 31 godinu suradnja stranaka tri naroda bila nemoguca misao, kao sto je danas realnost, kolo srece se okrece... A ostali, cetvrte, ce svakako biti uklopljene u ovu jednu
Prije 31 godinu suradnja stranaka tri naroda bila nemoguca misao, kao sto je danas realnost, kolo srece se okrece... A ostali, cetvrte, ce svakako biti uklopljene u ovu jednu
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#4653 Re: Politika BiH Hrvata prema Bosni i Hercegovini
meni je to prihvatljivo ako ponese i RS sa sobom
nek ostavi brčko
jedini covjek koji je u 21. st. stvorio dve srpske države
istočnu i zapadnu rs
jedini covjek koji je u 21. st. stvorio dve srpske države
istočnu i zapadnu rs
-
PM72
- SaraFina
#4655 Re: Politika BiH Hrvata prema Bosni i Hercegovini
- SaraFina
#4656 Re: Politika BiH Hrvata prema Bosni i Hercegovini
Ja pretendiram da RS ostane gdje i je, a da u zapanoj Herci damo neku kulturnu autonomijcu. Recimo skolu na HR jeziku, folklorna drustva i domove kulture. Sve ono sto Slovaci manjina ima u Madjarskoj.
-
Novak20
#4657 Re: Politika BiH Hrvata prema Bosni i Hercegovini
Žalosni komentari.
Pogotovo od ovih nemoćnih sa hrvatskim putovnicama u džepu koji misle da su (vele)sila.
Pogotovo od ovih nemoćnih sa hrvatskim putovnicama u džepu koji misle da su (vele)sila.
- SaraFina
#4658 Re: Politika BiH Hrvata prema Bosni i Hercegovini
Čuj zalosni? Kad se Draganče ušupkava Dodi u g.. Onda je vizionar i najzešći balkanski političar. Kad ja predlozim da umanjimo harangu istom tebi zalosno i kukaš.. De odluci se.
- Truba
#4659 Re: Politika BiH Hrvata prema Bosni i Hercegovini
mrzite ga zato što je lijep zgodan markantan elokventan školovan iz dobre obitelji
kulturan fin komunikativan sve ono što vaši politički predstavnici nisu niti će ikad biti za 100 godina da im karijera traje
dragan i mladen ivanić su jedini političari europskog tipa u bih
isključio bih sotonski ostrašćene NS stranke
kulturan fin komunikativan sve ono što vaši politički predstavnici nisu niti će ikad biti za 100 godina da im karijera traje
-
PM72
#4660 Re: Politika BiH Hrvata prema Bosni i Hercegovini
Čuj neko ga mrzi
To ako si ti zaljubljen u starije prosjede čike tvoj je problem.On se potpisivao ćirilicom i bio u KPJ tebi naravno ne smeta
To ako si ti zaljubljen u starije prosjede čike tvoj je problem.On se potpisivao ćirilicom i bio u KPJ tebi naravno ne smeta
-
vernes81
-
Hakiz
#4662 Re: Politika BiH Hrvata prema Bosni i Hercegovini
Eh, kako to ide.Truba wrote: ↑20/05/2025 10:32 mrzite ga zato što je lijep zgodan markantan elokventan školovan iz dobre obitelji
Možeš ti biti zgodan, markantan, elokventan, školovan, iz dobre obitelji, kulturan, fin, komunikativan, ali ako nisi nacionalist, Truba te izopći kao sotonski ostrašćenog.
Moj Truba, i Sotona je božija kreacija, ne huli na boga.
- Truba
#4663 Re: Politika BiH Hrvata prema Bosni i Hercegovini
tebi je svak nacionalist osim sda
i nemoj mi molim te komunističke teologije
nisi u pravu
i nemoj mi molim te komunističke teologije
nisi u pravu
-
PM72
#4664 Re: Politika BiH Hrvata prema Bosni i Hercegovini
Truba je Bošnjak...al onaj pjevač 
-
HelaS
#4665 Re: Politika BiH Hrvata prema Bosni i Hercegovini
Znam pouzdano da je '97-'98 potpisivao federalnu dokumentaciju protivno zakonima i time omogućio protupravnu finansijsku korist određenim ljudima i njihovim firmama, imao sam tu dokumentaciju u rukama, znam o čemu pišem. Bio je ministar tada. Poslije je optužnica "pala", nestali dokazi. Mene bi bilo sramota "dobre obitelji" i sebe osobno, da sam ja on. Ali...Truba wrote: ↑20/05/2025 10:32 mrzite ga zato što je lijep zgodan markantan elokventan školovan iz dobre obitelji
-
1Dante1
#4666 Re: Politika BiH Hrvata prema Bosni i Hercegovini
Gdje ti nece biti prihvatljivo kada je uradjeno etnicko ciscenje hrvata u RS. Mada jebaji ga, to vas ne svrbi, zar ne susjed?
-
Hakiz
#4667 Re: Politika BiH Hrvata prema Bosni i Hercegovini
I SDA je. Truba, zgriješio si sada.
Nisi našao ni jednog Bošnjaka da ga uporediš sa Čovićem i Ivaniem. Interesantno... Bit će da sam u pravu
Last edited by Hakiz on 20/05/2025 10:55, edited 1 time in total.
-
HelaS
#4668 Re: Politika BiH Hrvata prema Bosni i Hercegovini
Neće gorjeti, ne naginji... Ovakvi ne gore, ne mogu
Last edited by HelaS on 20/05/2025 10:55, edited 1 time in total.
- Truba
#4669 Re: Politika BiH Hrvata prema Bosni i Hercegovini
kad se već bacaš teologijom i ne znam zašto to počinješ
sotonjara nije vjerski pojam
krađa se oprosti i nacionalizam
ali trajno negiranje postojanja više sile, dobra, duše i života od začetka do smrti (demokratska stranka, naša stranka, možemo itd) je izravan put u pakao
-
Hakiz
#4670 Re: Politika BiH Hrvata prema Bosni i Hercegovini
Ah, to oko negiranja i puta u pakao, svako ima pravo na mišljenje.Truba wrote: ↑20/05/2025 10:55kad se već bacaš teologijom i ne znam zašto to počinješ
ali trajno negiranje postojanja više sile, dobra, duše i života od začetka do smrti (demokratska stranka, naša stranka, možemo itd) je izravan put u pakao
A sotonu si sam prvi spomenuo, tako da sam se poslužio alatima koje si sam izvadio iz kutije.
- Truba
#4671 Re: Politika BiH Hrvata prema Bosni i Hercegovini
kad kažeš za ženu da je đavo nema nikakve vjerske primisli
isto za kolegu da je sotona
Naša stranka ima u sebi kao i demokratska stranka u americi nešto demonsko*
to su činjenice i svjestan si toga
*Demoni su složena bića koja se pojavljuju u raznim kulturama, religijama i mitologijama širom svijeta. Njihovo značenje i uloga se značajno razlikuju ovisno o kontekstu.
*Demoni su složena bića koja se pojavljuju u raznim kulturama, religijama i mitologijama širom svijeta. Njihovo značenje i uloga se značajno razlikuju ovisno o kontekstu.
-
Hakiz
#4672 Re: Politika BiH Hrvata prema Bosni i Hercegovini
Nisam svjestan, volio bih vidjeti šta je to demonsko u NS ili DP a nije u HDZ ili u RP.Truba wrote: ↑20/05/2025 11:04 kad kažeš za ženu da je đavo nema nikakve vjerske primisli
Interesantno ti je to, baš bi bilo lijepo da to objasniš.
Nećemo sada o tome kako to da korištenje vjerskih pojmova nema vjerske primisli.
- Truba
#4673 Re: Politika BiH Hrvata prema Bosni i Hercegovini
objasnio sam ti gore: ali trajno negiranje postojanja više sile, dobra, duše i života od začetka do smrti
i onda se očekuje da hrvat katolik stanovnik sela glasuje za našu stranku sdp ili koga ono jos nude...df
i onda se očekuje da hrvat katolik stanovnik sela glasuje za našu stranku sdp ili koga ono jos nude...df
-
4L0n3
#4674 Re: Politika BiH Hrvata prema Bosni i Hercegovini
Moj truba svaka tebi cast, ubo si u srz govneta.Truba wrote: ↑20/05/2025 10:55kad se već bacaš teologijom i ne znam zašto to počinješ
Isto tako razmisljaju i polu-senilni bosnjaci kad daju glas SDA, valjaju nam jer su muslimani a ne komunjarske sotonjare.
Fin presjek talibanskog, neobrazovanog mentaliteta koji nije ogranicen na jedno religijsko tijelo u bih. Svi ste ista govna. Da si kojim slucajem rodjen ko mehmed zaletio bi se u mlade muslimane prvom prilikom, pravit serijatsku drzavu.
Ono bi da im hodze popovi i fratri prave drzavu.
- skrbavi-admin
#4675 Re: Politika BiH Hrvata prema Bosni i Hercegovini
nije zgoreg ponovit ovu ljigu, hulju, hohstaplera, bandita sa ispadnutom dobijenom optuznicom iz auta