Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
palermo wrote: ↑16/03/2021 15:04
Al ovo sa Ustavnim sudom je apsolutno strašno. I dokle ide ta bahatost da se javno hvališ. Ustavni sud, bog te jebo, pa znaju li ti članovi US i svi uposlenici u njemu šta uopšte značio ta institucija. U svakoj iole normalnoj državi.
Cak mi je i strasnije to sto se hvale od cinjenice da su se preko štele išli vakcinisat u drugu drzavu.
Upravo to. Bahatost na nivou malih ulicnih kriminalaca
Krajinagroup", kako saznaju "Nezavisne", nije prošla zbog toga što nisu mogli garantovati veću količinu nabavke vakcina protiv virusa korona.
"Oktalfarm", koji je nudio vakcine kompanije "Johnson&Johnson", je otpao jer nisu mogli garantovati brzi rok isporuke.
"Bosnalijek" je, kako saznajemo, ponudio vakcine "AstraZenece", a "MGM" i "Medimpex" Sputnik V.
Ovo pisu sada Nezavisne. A kako sada Bosnalijek i MGM kada su rekli da jedino Medimpex ispunjava cjelokupne uslove .
I ovo mi je smijesno sto nisu uzeli i Johsona on se daje u jesnoj dozi. Dok svako primi po 2x ove moglo je doci Johson i u jednoj se vakcini vakcinisati se
akcija007 wrote: ↑16/03/2021 20:07
Krajinagroup", kako saznaju "Nezavisne", nije prošla zbog toga što nisu mogli garantovati veću količinu nabavke vakcina protiv virusa korona.
"Oktalfarm", koji je nudio vakcine kompanije "Johnson&Johnson", je otpao jer nisu mogli garantovati brzi rok isporuke.
"Bosnalijek" je, kako saznajemo, ponudio vakcine "AstraZenece", a "MGM" i "Medimpex" Sputnik V.
Ovo pisu sada Nezavisne. A kako sada Bosnalijek i MGM kada su rekli da jedino Medimpex ispunjava cjelokupne uslove .
I ovo mi je smijesno sto nisu uzeli i Johsona on se daje u jesnoj dozi. Dok svako primi po 2x ove moglo je doci Johson i u jednoj se vakcini vakcinisati se
laik1981 wrote: ↑16/03/2021 19:43
Previse se mi nesto ibretimo s obzirom da zivimo u drzavi u kakvoj zivimo. Meni je strasnije sto se mi ibretimo informaciji da su se oni isli preko stele vakcinisati u drugoj drzavi..
pa oni znaju da ce nase bezmudo ibrecenje ostati samo na drustvenim mrezama
"Naglašavamo da je vakcina AstraZeneca ispitana na više od 30.000 ljudi i da je Evropska agencija za lijekove (EMA) analizirala opsežne podatke koji pokazuju da je vakcina sigurna. Također, prema dostupnim podacima iz EU i UK, do danas je više od 17 miliona ljudi primilo AstraZeneca vakcinu, a zabilježeno je manje od 40 slučajeva krvnih ugrušaka", rekli su iz Zavoda za javno zdravstvo FBiH.
Al ovo sa Ustavnim sudom je apsolutno strašno. I dokle ide ta bahatost da se javno hvališ. Ustavni sud, bog te jebo, pa znaju li ti članovi US i svi uposlenici u njemu šta uopšte značio ta institucija. U svakoj iole normalnoj državi.
Cak mi je i strasnije to sto se hvale od cinjenice da su se preko štele išli vakcinisat u drugu drzavu.
Nisu ljudi isli preko stele.
Iz Srbije ih zvale kolege u posjetu i poklon vakcine.
Sto posto po zakonu.
Jos ce naravno reci da su ustedili vakcine za stanovnistvo.
Jebo te život. Ne zna čovjek bi li plak'o ili se smijao. Umjesto da na sva zviona propagiraju vakcinaciju oni svojim odlukama samo donose dodatnu konfuziju ovom jadnom i zbiunjenom narodu.
mi se trebamo uozbiljiti i nabaviti cucle za svakog stanovnika jer s cuclom niko nemre pričati i pljuvati kad priča.....dakle jednom malom inovacijom spriječiti kapljični prenos virusa.
JoseMujica wrote: ↑16/03/2021 20:34
mi se trebamo uozbiljiti i nabaviti cucle za svakog stanovnika jer s cuclom niko nemre pričati i pljuvati kad priča.....dakle jednom malom inovacijom spriječiti kapljični prenos virusa.
JoseMujica wrote: ↑16/03/2021 20:34
Nisu ljudi isli preko stele.
Iz Srbije ih zvale kolege u posjetu i poklon vakcine.
Sto posto po zakonu.
Jos ce naravno reci da su ustedili vakcine za stanovnistvo.
Eh da su isli u bratsku tursku ili da je donirao kakav gastabajter svi bi im vi sada klicali.