Novi selektor reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Dr. Kuca
#4651 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Najveca referenca da je jedva ispao od njukasla 5:0 ukupno, i da nije mogao zadrzati posao u aktaru i japanu, jebeni cviko radi u kini sasvim normalno. 
- ultima_palabra
#4652 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
A ko je Cviku naučio sve što zna? 
- Dino Djurbuzovic
#4653 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Kinezi ga naucili ...ultima_palabra wrote:A ko je Cviku naučio sve što zna?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4654 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ne znam, pričam u svoje ime, kojih dosta ''nas''?hrasno38 wrote:
Ali vidim dosta vas vec zna unaprijed da ce Amar biti los selektor
Ako otpadne Prosinečki, ostaje samo Osim kao kandidat. Da li će tražiti nove kandidate? Ne znam.
Samo, to bi bilo i za Osima ponižavajuće. Šta me jebete koje strine, otpo Kodro, otpo Prosinečki, traži se opet alternativa.
- agent_zero
#4655 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Samo Robi, samo Žuti!
Dosta je više kvazitrenera poput Safeta i Mehmeda koji bi se učili na reprezentaciji!
Dosta je više kvazitrenera poput Safeta i Mehmeda koji bi se učili na reprezentaciji!
- Logovan
#4656 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Safet i Mehmed se nisu učili na reprezentaciji. Ono što znaju to je to, što su učili učili su.agent_zero wrote:Samo Robi, samo Žuti!
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#4657 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Pa vecina ovdje koja govori protiv Osima tvrdi da on nije za selektora a to u prevodu znaci ili da nije sposoban ili da je u pitanju cista mrznja da ne kazem iz kojih pobuda......ako ima trece ajde mi ti navediTomahawk11 wrote:Ne znam, pričam u svoje ime, kojih dosta ''nas''?hrasno38 wrote:
Ali vidim dosta vas vec zna unaprijed da ce Amar biti los selektor
Ako otpadne Prosinečki, ostaje samo Osim kao kandidat. Da li će tražiti nove kandidate? Ne znam.
Samo, to bi bilo i za Osima ponižavajuće. Šta me jebete koje strine, otpo Kodro, otpo Prosinečki, traži se opet alternativa.
- hrasno38
#4658 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
molimLogovan wrote:Safet i Mehmed se nisu učili na reprezentaciji. Ono što znaju to je to, što su učili učili su.agent_zero wrote:Samo Robi, samo Žuti!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4659 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Pričao sam o tome sa kakotakonikako juče čini mi se.hrasno38 wrote:
Pa vecina ovdje koja govori protiv Osima tvrdi da on nije za selektora a to u prevodu znaci ili da nije sposoban ili da je u pitanju cista mrznja da ne kazem iz kojih pobuda......ako ima trece ajde mi ti navedi
Ne bih se ponovo vraćao na tu priču.
Kažem opet, pričam u svoje ime.
Ne određujem ni ko jeste ni ko nije stručan da bude selektor.
Samo komentarišem poteze koji se povlače.
Meni je savez najgori u svemu ovom.
Oni su za svog mandata zaslužili mali milion otkaza i to da ih se tojagom sve tjera.
- Logovan
#4660 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
hrasno38 wrote: molimjok eto nisu hahahahahaha inace su dosli na klupu prije toga trenirajuci velike klubove i napravili velike uspjehe sa njima. Da se to gledalo ne bi sjeli nikada na klupu nego su sjeli iskljucivo zahvaljujuci svojim imenima kao fudbaleri!
Oni što su učili, učili su. Ne prikupljaju više znanje, kao nekada. Kakvi su bili na selektorskim pozicijama, takvi će biti i u narednim godinama trenerske karijere.
Onaj mladi trener iz Hoffenhaima uči, a ne Safet od 60 i kusur godina koji je 10-tak puta postao trener/selektor.
- Dr. Kuca
#4661 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
hrasno38 wrote:molimLogovan wrote:Safet i Mehmed se nisu učili na reprezentaciji. Ono što znaju to je to, što su učili učili su.agent_zero wrote:Samo Robi, samo Žuti!
Dosta je više kvazitrenera poput Safeta i Mehmeda koji bi se učili na reprezentaciji!jok eto nisu hahahahahaha inace su dosli na klupu prije toga trenirajuci velike klubove i napravili velike uspjehe sa njima. Da se to gledalo ne bi sjeli nikada na klupu nego su sjeli iskljucivo zahvaljujuci svojim imenima kao fudbaleri!
Odgojen si tako tu nema neke pomoci.
- hrasno38
#4662 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
hrasno38 wrote:molimjok eto nisu hahahahahaha inace su dosli na klupu prije toga trenirajuci velike klubove i napravili velike uspjehe sa njima. Da se to gledalo ne bi sjeli nikada na klupu nego su sjeli iskljucivo zahvaljujuci svojim imenima kao fudbaleri!
ovo nesto na moju adresu ili.....Dr. Kuca wrote:Odgojen si tako tu nema neke pomoci.
- manijak1
#4663 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Valjda u svakoj profesiji moraš konstantno učiti da bi mogao bolje raditi.Posebno u onoj gdje se stvari brzo mijenjaju .Oni što su učili, učili su. Ne prikupljaju više znanje, kao nekada. Kakvi su bili na selektorskim pozicijama, takvi će biti i u narednim godinama trenerske karijere.
Markoodmilana , šta misliš o ovom kandidatu
Pretpostavljam i za tebe je tarabić čim radi u ovoj haš šaš Ligi
Dakle možemo rezimirati tužnu i žalosnu istinu a ta je Osim ante portas
- BlueBlood
#4664 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
svi im odgovaraju samo nemoj Amara
koje su bolje reference prijasnjih selektora od Amara pa niste bili protiv kao sad?
koje su bolje reference prijasnjih selektora od Amara pa niste bili protiv kao sad?
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#4665 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Robija su već tako preko novina oprali da je čudo da čoek i priča sa njima
naše seoske varalice i njihov fušeraj mogu naći samo sebi sličnog
Amar im i jeste mjera
al haj nek mu je sretno...naš je selektor pa da je i od govana
Amar im i jeste mjera
- studeni76
#4666 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Zalosno kada se na reprezentaciju gleda klupskim ocima! Jbg... 
- Point.
#4667 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Jednostavno ne mislim da je kvalitet da vodi reprezentaciju. Ne volim ni nepotizam, niti ovo ofirno guranje kroz medije. A ni ovo zapomaganje na forumu od plavog tabora ne pomaze, jer imam utisak da ga vecina gura samo zato sto je iz njihovog tabora. A muka mi je od tog dijeljenja na plave i pitare kad je repka u pitanju.kakotakonikako wrote: Jedno pitanje: Sta je tebi uradio Amar pa imas ovakve komentare i animozitet prema njemu ?
-
kudrilo
#4668 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ova tema je baš uništena, 2-3 lika ubiše u mozak, ne daju nikom progovorit, sve što neko drugi napiše se smetne u roku 3 posta.
- kakotakonikako
#4669 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
kakotakonikako wrote: Jedno pitanje: Sta je tebi uradio Amar pa imas ovakve komentare i animozitet prema njemu ?
Imas pravo na svoje misljenje, ali dopusti onda i drugima da imaju svoje misljenje.Point. wrote:Jednostavno ne mislim da je kvalitet da vodi reprezentaciju.
Ko to ofirno gura Amara kroz medije ?Point. wrote: Ne volim ni nepotizam, niti ovo ofirno guranje kroz medije.
Ja ne vidim zapomaganje, nista vece ni nista manje od recimo tebe. Postoje i ljudi koji ovdje na Forumu guraju Amara a da nisu od plavog tabora. Kao sto postoje i ljudi koji ovdje na Forumu su protiv Amara a da nisu od bordo tabora.Point. wrote: A ni ovo zapomaganje na forumu od plavog tabora ne pomaze, jer imam utisak da ga vecina gura samo zato sto je iz njihovog tabora.
Postoje i ljudi koji ovdje na Forumu guraju Amara a da nisu od plavog tabora. Kao sto postoje i ljudi koji ovdje na Forumu su protiv Amara a da nisu od bordo tabora.Point. wrote: A muka mi je od tog dijeljenja na plave i pitare kad je repka u pitanju.
- hrasno38
#4670 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
A na koga ces dijeliti navijacku scenu u BiH da neces mozda na Robijase i Fukare??? Normalno da ce se djeliti na Pitare i Manijake kao sto se u Srbiji djeli na Cigane i Grobare a u Hrvatskoj na BBB i Torcidu. Sve ostalo je nebitno i nevazno jer su brojske navijaca minorne. Veliki klubovi su ti koji obicno daju i najbolje igrace, trenere a kasnije i selektore itd itd. Koga u Italiji boli kurac za Laziom osim onih koji navijaju za njega ali svi pricaju o Juveu, Interu, Romi itd. Doduse navijaci Lazia su nadaleko bilo poznati po podrsci ratnom zlocincu Arkanu!Point. wrote:Jednostavno ne mislim da je kvalitet da vodi reprezentaciju. Ne volim ni nepotizam, niti ovo ofirno guranje kroz medije. A ni ovo zapomaganje na forumu od plavog tabora ne pomaze, jer imam utisak da ga vecina gura samo zato sto je iz njihovog tabora. A muka mi je od tog dijeljenja na plave i pitare kad je repka u pitanju.kakotakonikako wrote: Jedno pitanje: Sta je tebi uradio Amar pa imas ovakve komentare i animozitet prema njemu ?
Dakle to sto ti vidis kao guranje neko vidi kao logican sljed da napokon reprezentaciju preuzme ubjedljivo najtrofejniji trener iz BiH!
- manijak1
#4671 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
JahJoseMujica wrote:Robija su već tako preko novina oprali da je čudo da čoek i priča sa njima![]()
Amar im i jeste mjera![]()
Ne znam samo otkud argumenti da je Amar neznalica , pa mu se još i uzima mjera , ali eto kao sve i da je proljev , naš je
Uzeće on vama sveznalicama i licenciranim ekspertima mjeru.
Pa prijavi ihOva tema je baš uništena, 2-3 lika ubiše u mozak, ne daju nikom progovorit, sve što neko drugi napiše se smetne u roku 3 posta.
Pretpostavljam da sam na tom spisku
- Point.
#4672 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Pa je li ja nekome zabranjujem sopstveno misljenje? Forum je, diskutujemo, svako brani svoja stajalista, opusti se.kakotakonikako wrote:
Imas pravo na svoje misljenje, ali dopusti onda i drugima da imaju svoje misljenje.
Pa pojedini mediji. Koliko tekstova je izaslo gdje se velica Amar, kako ima podrsku tamo nekih lijevih, nebitnih likova poput Vuleta, Muse i slicno. Pokazi mi tekst da se velica Kodro ili Robi?kakotakonikako wrote: Ko to ofirno gura Amara kroz medije ?
Ako ne vidis, sta cu ti ja. Amar je najbolji, najtrofejniji, 11 titula blabla, potenciraju utakmicu sa Newcastleom od prije 15 godina kao nesto pozitivno a lik ispao sa ukupnim rezultatom 0-5. Pa onda dajte priliku domacem treneru, isto da i prijasnji selektori nisu bili domaci, pa zaduzili smo Ivicukakotakonikako wrote: Ja ne vidim zapomaganje, nista vece ni nista manje od recimo tebe. Postoje i ljudi koji ovdje na Forumu guraju Amara a da nisu od plavog tabora. Kao sto postoje i ljudi koji ovdje na Forumu su protiv Amara a da nisu od bordo tabora.
Ima, njih par, na prste jedne ruke ih mozes izbrojati. U oba slucaja.kakotakonikako wrote: Postoje i ljudi koji ovdje na Forumu guraju Amara a da nisu od plavog tabora. Kao sto postoje i ljudi koji ovdje na Forumu su protiv Amara a da nisu od bordo tabora.
- Point.
#4673 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Matori, kakve ti nebuloze valjas, ne vidim svrhu dalje polemisati. Argumenti su ti na nivou djeteta predskolskog uzrasta, nastavi zivjeti u uvjerenju da se svijet vrti oko sacice manijaka i pitara koji idu na utakmice.hrasno38 wrote:A na koga ces dijeliti navijacku scenu u BiH da neces mozda na Robijase i Fukare??? Normalno da ce se djeliti na Pitare i Manijake kao sto se u Srbiji djeli na Cigane i Grobare a u Hrvatskoj na BBB i Torcidu. Sve ostalo je nebitno i nevazno jer su brojske navijaca minorne. Veliki klubovi su ti koji obicno daju i najbolje igrace, trenere a kasnije i selektore itd itd. Koga u Italiji boli kurac za Laziom osim onih koji navijaju za njega ali svi pricaju o Juveu, Interu, Romi itd. Doduse navijaci Lazia su nadaleko bilo poznati po podrsci ratnom zlocincu Arkanu!Point. wrote:Jednostavno ne mislim da je kvalitet da vodi reprezentaciju. Ne volim ni nepotizam, niti ovo ofirno guranje kroz medije. A ni ovo zapomaganje na forumu od plavog tabora ne pomaze, jer imam utisak da ga vecina gura samo zato sto je iz njihovog tabora. A muka mi je od tog dijeljenja na plave i pitare kad je repka u pitanju.kakotakonikako wrote: Jedno pitanje: Sta je tebi uradio Amar pa imas ovakve komentare i animozitet prema njemu ?
Dakle to sto ti vidis kao guranje neko vidi kao logican sljed da napokon reprezentaciju preuzme ubjedljivo najtrofejniji trener iz BiH!
Ps. I po sopstvenom kazivanju 80% ih i ne prati repku, tako da su oni nebitini u ovoj prici oko reprezentacije. Jednostavno, nisu bitni.
Last edited by Point. on 28/12/2017 13:06, edited 1 time in total.
- leškarenje
#4674 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Eis....pricaju o Romi jel hrasno
pricas ti zbog Dzeke,vidio i znam koliko se o njima pricalo dok on nije bio tamo...isto vazi i za Lacio zbog Lule.
Zna se ko su velikani u Italiji....Juventus,Milan pa tek ova ostala buranija
- Point.
#4675 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Pusti ga, vidis da ne zna gdje goni. To sto kazes stoji, Juve, milanski klubovi pa onda tek Lazio, Roma, Napoli.leškarenje wrote:Eis....pricaju o Romi jel hrasnopricas ti zbog Dzeke,vidio i znam koliko se o njima pricalo dok on nije bio tamo...isto vazi i za Lacio zbog Lule.