Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
milojicabrzi wrote:Negdje sam procitao, da je nekome od recepcionara ili konobara u obliznjem hotelu, dosao covjek u zimskoj jakni (u augustu), te mu rekao da zove policiju, jer se zapalila crkva, a ovaj izjvaljuje nešto tipa "izgledao je neozbiljno pa nisam uzimao u obzir to što govori"... garant je taj nesretnik zaspao u tim prostorijama ili u blizini, izazvao požar pa stušio, a takvi ljudi obično nisu djonovi, pa je i ukazivao šta se dešava... možda samo moja teorija...
Ako je siva zimska jakna a beskućnik ima dužu kosu svezanu u repić i bradu onda znam ko je i pravo mi je žao ako se našao u toj situaciji
Poslato sa radnog mjesta...
Vjerovatno nije, barem sudeći po slikama sa Avaza prilikom hapšenja.
vješalica wrote:pa kako su vidjeli na snimku ko je tako će vidjeti i kako je došlo do paljevine
Moguće da kamera ima negdje na ulazu/izlazu ili u dvorištu, a na mjestu gdje je napravljen požar ne..
Jebote kad vidim ovu sliku dole ne bude mi dobro. dva specijalca vode nesretnika koji je propao u zivotu totalno jer je zapalio zgradu i to slucajno u kojoj niko nije povrijedjen...
Znam ja i to u centru grada. Novi hotel deluxe se otvorio iza BBi, drugarica mi radi na recepciji. I došle su dvije djevojke u BMW-u na par dana, parkirale auto ispred hotela. Istu noć, dolaze tri momka. Dvojica čuvaju stražu s oružjem, jedan obije auto za par minuta i odoše.
To se desilo u Junu, ni traga autu ni momcima. A kamera je snimila sve i prijavljeno je.
jelde, ne znaju ko su..
a kad udare na oligarhiju pojave se specovi i buše ih hladno onda znaju i ko i kad i gdje
sipa za manje od 8 sati vratila auta "eliti" iz četniteta
jao_situacije wrote:jelde, ne znaju ko su..
a kad udare na oligarhiju pojave se specovi i buše ih hladno onda znaju i ko i kad i gdje
Previse si alergican na policiju,znam za slucaj nasoj eliti da je nestalo auto ni dan danas pronadjen nije,zavisi sve od slucaja do slucaja.
jao_situacije wrote:jelde, ne znaju ko su..
Previse si alergican na policiju,znam za slucaj nasoj eliti da je nestalo auto ni dan danas pronadjen nije,zavisi sve od slucaja do slucaja.
nisam ja alergičan na policiju nego na nerad kriminal i korupciju
isto ja pričam i za druge državne organe i institucije
jao_situacije wrote:
Toga ima i u mnogo uređenijim drzavama od nase,Zamisli drzavu bez kriminala,korupcije...mozes samo zamislit.
i zato sto to ima u drugim zemljama mi trebamo biti kao mirni? To je kao da kazes nema veze sto 8 sati dnevno nemamo vode, ima drzava gdje nikako vode nema... Pa u gradu od 300 hiljada stanovnika svaki dan se desi kradja auta, pljacka, pocnjava makar jednom sedmicno, auta se pale isto jednom sedmicno... Ocigledno policija i tuzilastvo ne radi dobro svoj posao !!
jao_situacije wrote:
Toga ima i u mnogo uređenijim drzavama od nase,Zamisli drzavu bez kriminala,korupcije...mozes samo zamislit.
i zato sto to ima u drugim zemljama mi trebamo biti kao mirni? To je kao da kazes nema veze sto 8 sati dnevno nemamo vode, ima drzava gdje nikako vode nema... Pa u gradu od 300 hiljada stanovnika svaki dan se desi kradja auta, pljacka, pocnjava makar jednom sedmicno, auta se pale isto jednom sedmicno... Ocigledno policija i tuzilastvo ne radi dobro svoj posao !!
Dok je ljudi bice i kriminala.Vazda ga je bilo i ne vidim razlog da se neko ibreti bio grad od 10.000 ili 300.000 stanovnika.
jao_situacije wrote:
Ovdje ti branici lika i djela uniformisanih kladionicara i zderaca bureka kao kontraargument za bilo koje sranje u gradu sloze neficevsku izjavu da se isto desava u svim gradovima svijeta... Tako da je ova tema besmislena jer se sve desava u svim drugim gradovima svijeta