Sirija vol. 2
-
sarajevoxxxx
#4651 Re: Sirija vol. 2
Kafr Batna i Džisrin preko 40 poginulih. Prilog od Step News Agency
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 0717975883
- salik79
#4652 Re: Sirija vol. 2
sarajevoxxxx wrote:Kafr Batna i Džisrin preko 40 poginulih. Prilog od Step News Agency
Nego, gine li se u Jemenu?!
- Challenger__
#4653 Re: Sirija vol. 2
- mapa sjevernog Alepa:

Mislim da su pozicije ISIL-a trenutno bliže Azazu nego što je na ovoj mapi, ali to je to.

Mislim da su pozicije ISIL-a trenutno bliže Azazu nego što je na ovoj mapi, ali to je to.
-
Avetinho
#4654 Re: Sirija vol. 2
Slazem se, i zalim i placem, narocito jer sam i sam prosao kroz ratne strahote, zato sam rekao da je crni humor. Ali tako napisano, osam zena od kojih su dva muskarca i jedan djecak i dvije djevojcice. Inace groza.cbrt wrote:11 civila...8 žena od kojih 2 devojčice, dva muškarca i jedan dečak...ajd se pravite naivni još malo...Avetinho wrote:Fakat smijesno, ali uzas. Crni humor u pravom smislu rijeci.zrakomlat wrote: Pročitaj ponovopoginulo 8 žena, od kojih su 2 muškarca, jedan dječak i dvije djevojčice. Vjerovatno je mislio na ukupno 13 civila, ali obzirom da nije napisano, ta rečenica nema nikakvog smisla. A tragedija je u svakom slučaju, kako god je napisano.
Ali koga je jos briga sto ljudi tamo negdje ginu ni krivi ni duzni. A i oni su tamo necija braca, sestre, mame, tate, djeca, unuci, babe, dede, stricevi i strine.
-
sarajevoxxxx
#4655 Re: Sirija vol. 2
U današnjem režimskom bombardovanju Džisrina u Istočnoj Guti, poginuo je mladić Dija' en-Nebki. Dija' je bio kura hafiz (poznavalac ili hafiz deset kiraeta ili različitih načina po kojima se uči Kur'an kao i hafiz samog Kur'ana) i poznati učač Kur'ana.
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 8088016969
- Mlohavi
#4656 Re: Sirija vol. 2
Ziv je Shishani umro nijeChallenger__ wrote:- Savo, evo ti još jedne civilne žrtve, sirijske, danas:
Poginuo u borbi sa SAA/NDF agresorima iz Latakije, Sirija. Do kad će sirijski agresori mučiti čečensku nejač?#Latakia: Reports Jund Al-Sham commander "Muslim Shishani" KIA battles against #SAA/#NDF in Latakia countryside. #Sy
Do kad??
-
cbrt
#4657 Re: Sirija vol. 2
Greškom sam tebi replicirao...oprostiAvetinho wrote:Slazem se, i zalim i placem, narocito jer sam i sam prosao kroz ratne strahote, zato sam rekao da je crni humor. Ali tako napisano, osam zena od kojih su dva muskarca i jedan djecak i dvije djevojcice. Inace groza.cbrt wrote:11 civila...8 žena od kojih 2 devojčice, dva muškarca i jedan dečak...ajd se pravite naivni još malo...Avetinho wrote: Fakat smijesno, ali uzas. Crni humor u pravom smislu rijeci.
Ali koga je jos briga sto ljudi tamo negdje ginu ni krivi ni duzni. A i oni su tamo necija braca, sestre, mame, tate, djeca, unuci, babe, dede, stricevi i strine.
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
-
RepublikanskaGarda
#4659 Re: Sirija vol. 2
Anketa u engleskom telegrafu, Assad dobio više glasova nego na Sirijskim predsjedničim izborima

http://www.telegraph.co.uk/news/worldne ... Syria.html

- Challenger__
#4660 Re: Sirija vol. 2
To samo prikazuje raskorak između javnog mnjenja i zvanične politike pojedinih zemalja.RepublikanskaGarda wrote:Anketa u engleskom telegrafu, Assad dobio više glasova nego na Sirijskim predsjedničim izborima![]()
- Kombat
#4661 Re: Sirija vol. 2
mashallah!!! njima vec nova godina!!!sarajevoxxxx wrote:Snimak strahovitog ruskog bombardovanja Sehl Gaba u zapadnoj okolini Hame.
- husein_kapetan
#4662 Re: Sirija vol. 2
Upravo.. i vise nego indikativno..Challenger__ wrote:To samo prikazuje raskorak između javnog mnjenja i zvanične politike pojedinih zemalja.RepublikanskaGarda wrote:Anketa u engleskom telegrafu, Assad dobio više glasova nego na Sirijskim predsjedničim izborima![]()
-
Avetinho
#4663 Re: Sirija vol. 2
Naravno da ne.husein_kapetan wrote:Upravo.. i vise nego indikativno..Challenger__ wrote:To samo prikazuje raskorak između javnog mnjenja i zvanične politike pojedinih zemalja.RepublikanskaGarda wrote:Anketa u engleskom telegrafu, Assad dobio više glasova nego na Sirijskim predsjedničim izborima![]()
Kao i sve ovce na ovom forumu, tako ni tamo ne vide da je upravo Ass-sadista uzrok ovog zla. On je problem, a ne rjesenje.
-
solar7
#4664 Re: Sirija vol. 2
Sve nabrojano nema veze sa kako kazes nagonjenjem nekoga u vjeru a i ako se desi nesto to su vise individualni slucajevi jer jos uvijek je ratno stanje i tesko je uspostaviti pravu serijatsku vlastKikibombona wrote:Nusrici su u Idlibu pogubili oca i sina, krscane, koji su prodavali alkohol.solar7 wrote: Kiki bombona ovo je neistina.Ne znam za ISIL ali ovi drugi to ne rade
A Alepu je Ahrar Sham na trgu u Alepu bicevao trgovce koji su radili za vrijeme dzume.
U Marat Numanu je zenama zabranjeno izaci iz kuce bez muza.
Bosanci, pripadnici Nusre, su snimili video hapsenja trgovaca koji su radili za vrijeme dzume.
Kao da mi ne znamo kakve su selefije, radikalni islamisti. Agresivni su ovdje gdje su manjina i gdje nemaju vlast. Mozes misliti kakvi su kada imaju moc, kada su naoruzani, kada mogu raditi sta hoce. Aj se prosetaj kroz njihov grad u sorcu ili sa pivom u kesi. To bi ti zadnje bilo. Zatucana gamad.
-
zrakomlat
#4665 Re: Sirija vol. 2
Ne zaebai cbrt, citiraj tj procitaj originalni post od saxxa pa ćeš vidjeti da nema smisla kako je napisano, niti se može prevesti ovako kako si ti rekao. Evo pogledaj :cbrt wrote:11 civila...8 žena od kojih 2 devojčice, dva muškarca i jedan dečak...ajd se pravite naivni još malo...Avetinho wrote:Fakat smijesno, ali uzas. Crni humor u pravom smislu rijeci.zrakomlat wrote: Pročitaj ponovopoginulo 8 žena, od kojih su 2 muškarca, jedan dječak i dvije djevojčice. Vjerovatno je mislio na ukupno 13 civila, ali obzirom da nije napisano, ta rečenica nema nikakvog smisla. A tragedija je u svakom slučaju, kako god je napisano.
Ne kontam što ti imaš potrebu da prilagodiš njegov post, tako da ispane da se neko ruga poginulim.zrakomlat wrote:Rahmet im duši i ne ponovilo se. Nego, kako je ovo moguće?sarajevoxxxx wrote:U današnjem režimskom bombardovanju Talbisah poginulo je 8 žena, među kojima dvije djevojčice, jedan dječak i dva muškarca
..................
Sve ok, kasnije sam i napisao da si vjerovatno ispustio dio rečenice.sarajevoxxxx wrote:......
Kucao sam sa mobitela.Kontam, 11 poginulih je tada bilo, od toga 8 žena, ostalo muškarci.Među muškarcima dvoje djece koliko se sjećam.To sam mislio napisati.
- DuckZz
#4667 Re: Sirija vol. 2
Na kakvim si ti tramalima ?Kikibombona wrote:Cekaj care, zar nisu prodali Amerikancima?DuckZz wrote:Kockali su se, prodali dušu Rusima, i izgubili maksimalno, sad idu na sve ili ništa.
Nismo li se slozili da ih Amerika priprema za Raku. Ti si rekao da ces jos stosta objaviti o tome.
Već smo shvatili da nisi ljubitelj Istočno-Slavenske politike i njihove propagande, ali se ponašaš kao da si na njihovoj obuci za kolumniste.
Kakvi Amerikanci i Jaish Thuwar grupa, kakve pripreme ...... o čemu ti pričaš , da se ne peglamo pola sata nađi mi od mojih 1k postova gdje sam jedne i druge spomenuo u istom kontekstu, da se odmah bacim sa zgrade ako išta od toga što govoriš ima logike.
-
Avetinho
#4668 Re: Sirija vol. 2
arman1 wrote:
Fakat. Naka nas samo Rusi bombarduju i Ass-sadista s buradima.
Vi ostali odjebte.
-
Novak20
#4669 Re: Sirija vol. 2
Bašum sagosum.sarajevoxxxx wrote:U današnjem režimskom bombardovanju Džisrina u Istočnoj Guti, poginuo je mladić Dija' en-Nebki. Dija' je bio kura hafiz (poznavalac ili hafiz deset kiraeta ili različitih načina po kojima se uči Kur'an kao i hafiz samog Kur'ana) i poznati učač Kur'ana.
Bog uzme rano one koje voli.
- Co0l
#4670 Re: Sirija vol. 2
Gledano upravo bez emocija Rusija je ta koja najvise gubi stopiranjem Turskog toka,daleko vise nego Turska.Ovi su promptno reagovali energetskim ugovorom sa Katarom.Strasno pametan potez RusijeMaystor wrote:Neko i jeste, ali ne onaj na kojeg ti tipuješCo0l wrote:Ili je neko bas i racunao na toMaystor wrote: bye bye turski tok![]()
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/611235/ST ... o-gasovodu
Prdogan se zajebo u procjeni, misleći da Putin neće vući poteze na vlastitu štetu. Kod rusa je ponos broj 1, a onda ide sve ostalo.
Rusija je svjetska sila br 2, igrač bez kojeg se više ne može. Turska to nije, ona je sluga drugih sila. Nije teško naslutiti ko će izvući deblji kraj.
Davutolu: vanjska politika Turske je nula problema sa susjedima. Ovaj ... nula susjeda bez problema.
------------------
Tvoj problem u ovoj diskusiji je što si pristrasan, emocije te vuku. Na temi o obaranju aviona imaš gomilu sdaovaca koeficijenta inteligencije poput onog čuvenog "hu iz ju" kad je branio Prdogana na ulicama Sarajeva. Ti se ne bi trebao spuštati na taj nivo.
Solidan i ekspresan šuk.Uspostava čvrće suradnje između Turske i Katara u oblasti energije, umanjit će izglede velikog energetskog projekta "Turski tok" koji su zagovarali Moskva i Ankara.
Postoji mogucnost i da su Turci tako reagovali samo da dokazu Rusima da nisu nezamjenjivi i da ce se Turski tok kasnije vratiti u opticaj.
Dakle,da se vratim na svoj prethodni komentar:
Co0l wrote: Ili je neko bas i racunao na to
-
Avetinho
#4671 Re: Sirija vol. 2
Ne seri majketi vise,zrakomlat wrote:Sve ok, kasnije sam i napisao da si vjerovatno ispustio dio rečenice.sarajevoxxxx wrote:......
Kucao sam sa mobitela.Kontam, 11 poginulih je tada bilo, od toga 8 žena, ostalo muškarci.Među muškarcima dvoje djece koliko se sjećam.To sam mislio napisati.
8 + 2 + 1 = 11
Zajebavat se s ljudskim zivotima prilici samo anal kiticarima.
-
Avetinho
#4672 Re: Sirija vol. 2
Co0l wrote:Gledano upravo bez emocija Rusija je ta koja najvise gubi stopiranjem Turskog toka,daleko vise nego Turska.Ovi su promptno reagovali energetskim ugovorom sa Katarom.Strasno pametan potez RusijeMaystor wrote:Neko i jeste, ali ne onaj na kojeg ti tipuješCo0l wrote:
Ili je neko bas i racunao na to
Rusija je svjetska sila br 2, igrač bez kojeg se više ne može. Turska to nije, ona je sluga drugih sila. Nije teško naslutiti ko će izvući deblji kraj.
Davutolu: vanjska politika Turske je nula problema sa susjedima. Ovaj ... nula susjeda bez problema.
------------------
Tvoj problem u ovoj diskusiji je što si pristrasan, emocije te vuku. Na temi o obaranju aviona imaš gomilu sdaovaca koeficijenta inteligencije poput onog čuvenog "hu iz ju" kad je branio Prdogana na ulicama Sarajeva. Ti se ne bi trebao spuštati na taj nivo.Ko tu najvise dobija,zakljuci sam.
Solidan i ekspresan šuk.Uspostava čvrće suradnje između Turske i Katara u oblasti energije, umanjit će izglede velikog energetskog projekta "Turski tok" koji su zagovarali Moskva i Ankara.
Postoji mogucnost i da su Turci tako reagovali samo da dokazu Rusima da nisu nezamjenjivi i da ce se Turski tok kasnije vratiti u opticaj.
Iiiiii poroplakace zooooora,
iiiiiiiiiiiiiiiiiiii proplakace kamen
aaaaaaaaaaaaaaa kako nebi putjinko stoooooo voli kao ja.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#4673 Re: Sirija vol. 2
#Siria: Nas i Rusa 200 miliona.
-
zrakomlat
#4674 Re: Sirija vol. 2
Ovdje se ne može dobiti ta računica ni matematički niti logički.Avetinho wrote:Ne seri majketi vise,zrakomlat wrote:
Sve ok, kasnije sam i napisao da si vjerovatno ispustio dio rečenice.
8 + 2 + 1 = 11
Zajebavat se s ljudskim zivotima prilici samo anal kiticarima.
EDIT:poginulo je 8 žena, među kojima dvije djevojčice, jedan dječak i dva muškarca
ne kaki ti.
Last edited by zrakomlat on 04/12/2015 23:34, edited 1 time in total.
- Maystor
#4675 Re: Sirija vol. 2
Budi ozbiljan, priča o plinu iz Katara je jeftin blef. Pogledaj kartu i reci nam kako će ga transportovati?Co0l wrote:Gledano upravo bez emocija Rusija je ta koja najvise gubi stopiranjem Turskog toka,daleko vise nego Turska.Ovi su promptno reagovali energetskim ugovorom sa Katarom.Strasno pametan potez RusijeMaystor wrote:
------------------
Tvoj problem u ovoj diskusiji je što si pristrasan, emocije te vuku. Na temi o obaranju aviona imaš gomilu sdaovaca koeficijenta inteligencije poput onog čuvenog "hu iz ju" kad je branio Prdogana na ulicama Sarajeva. Ti se ne bi trebao spuštati na taj nivo.Ko tu najvise dobija,zakljuci sam.
Jedina alternativa ruskom plinu je Iran. A to je manje izgledno nego da se pomire s rusima.