Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
annoy

#4651 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by annoy »

insomnia78 wrote:Ne kontam ovo pljuvanje po nevinim djevojkama i taj neki podsmjesljivi ton
Obično muškarci vežu određene karakteristike za djevice, moj podsmjeh ide na taj račun jer smatram glupošću reflektirati (ne)postojanje nečijeg himena na osobnost, moralnost itd.
JThomas

#4652 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by JThomas »

sve su to šejtanove obmane 8-)
cLo

#4653 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by cLo »

nalet ga bilo :D
Gabrielo

#4654 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Gabrielo »

annoy wrote:
insomnia78 wrote:Ne kontam ovo pljuvanje po nevinim djevojkama i taj neki podsmjesljivi ton
Obično muškarci vežu određene karakteristike za djevice, moj podsmjeh ide na taj račun jer smatram glupošću reflektirati (ne)postojanje nečijeg himena na osobnost, moralnost itd.
Istrazivanja su pokazala da sto je veci broj partnera zena imala sanse za uspjesan brak su manje. I sanse za prevaru rastu. :oops:
annoy

#4655 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by annoy »

Ne želim uopće počinjati o tome koliko je pogrešno uzdati se u to da je razlog što te osoba neće prevarit taj što nije vidjela ku*ca prije tebe :D
Gabrielo

#4656 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Gabrielo »

annoy wrote:Ne želim uopće počinjati o tome koliko je pogrešno uzdati se u to da je razlog što te osoba neće prevarit taj što nije vidjela ku*ca prije tebe :D
Image
annoy

#4657 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by annoy »

Aj pročitaj moju rečenicu još koji put pa probaj shvatit što sam htjela reći
S4mpion

#4658 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by S4mpion »

Cherry-Cherry wrote: Al najjači su mi oni, koji su prevrnuli pola grada, pa onda traže nevinu :oops: za brak :mrgreen: :mrgreen:
A šta je tu jako?

Postoji mnogo neiskusnih djevojaka koje žele isključivo iskusne momke. Mora se neko i za njih naći. :pusi2:
annoy wrote:
Nije to samo "nepostojanje nečijeg himena", to je način života koji nekad mnogo govori o nečijoj osobnosti.
Dr Kova

#4659 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Dr Kova »

Kineskinja koja je izgubila nevinost: Himen Ćao :lol:

On topic: Ne kontam vječito naprđivanje na klixu o politici na svakom mogućem članku....
annoy

#4660 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by annoy »

S4mpion wrote:
Nije to samo "nepostojanje nečijeg himena", to je način života koji nekad mnogo govori o nečijoj osobnosti.
Neke djevojke/žene su djevice zbog religijskih razloga, neke pak zato jer nisu uspjele (još) pronaći osobu s kojom bi se upustile u odnose i to iz različitih razloga koji mogu uključivati sve od prevelikih kriterija do nedostatka samopouzdanja. Sam podatak o netaknutosti nečijeg himena ne govori baš puno o toj osobi, a ja govorim o generalizacijama upravo isključivo na temelju tog jednog podatka.
S4mpion

#4661 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by S4mpion »

annoy wrote:
S4mpion wrote:
Neke djevojke/žene su djevice zbog religijskih razloga, neke pak zato jer nisu uspjele (još) pronaći osobu s kojom bi se upustile u odnose i to iz različitih razloga koji mogu uključivati sve od prevelikih kriterija do nedostatka samopouzdanja. Sam podatak o netaknutosti nečijeg himena ne govori baš puno o toj osobi, a ja govorim o generalizacijama upravo isključivo na temelju tog jednog podatka.
Pa evo, za početak, ovo uopšte nije malo.
sizifinho

#4662 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by sizifinho »

kakvi eksperti za zene :zjev:
annoy

#4663 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by annoy »

S4mpion wrote:
Da, samo što ti ne možeš znati automatski nečije razloge, a i kad ih saznaš, prosudit ćeš ju na temelju tih razloga a ne same činjenice što je djevica. Ta činjenica sama za sebe ništa ne govori o osobi osim toga da joj nitko nikad nije penetrirao u vaginu
Gabrielo

#4664 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Gabrielo »

annoy wrote:
S4mpion wrote:
Da, samo što ti ne možeš znati automatski nečije razloge, a i kad ih saznaš, prosudit ćeš ju na temelju tih razloga a ne same činjenice što je djevica. Ta činjenica sama za sebe ništa ne govori o osobi osim toga da joj nitko nikad nije penetrirao u vaginu
Govori.
Image
S4mpion

#4665 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by S4mpion »

annoy wrote:
S4mpion wrote:
I ovo govori mnogo.

Niko ne kaže da je sve jasno i da se znaju razlozi. To je nemoguće kad nekog tek upoznaješ, sve su indicije, ali od nečeg se mora počet.
annoy

#4666 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by annoy »

S4mpion wrote: I ovo govori mnogo.

Niko ne kaže da je sve jasno i da se znaju razlozi. To je nemoguće kad nekog tek upoznaješ, sve su indicije, ali od nečeg se mora počet.
Što točno govori ta činjenica sama za sebe o toj osobi?

Ja razumijem da netko tko apstinira od seksa cijeli život i traži to isto od partnerice da mu je sama činjenica što ona nije djevica deal-breaker, koliko god možda ta osoba bila kvalitetna, moralna i "dobra", za njega je to nešto preko čega ne može prijeći, meni je to ok i podržavam apsolutno da ljudi traže ono što žele, ali isto tako sama činjenica da žena jest djevica nije sama po sebi recept za vječnu sreću, jer ona može biti djevica zbog mnogo različitih razloga, a čak i kad je razlog "pravi", opet, osobu čini mnogo više od stava o vlastitoj seksualnosti i tijelu.

Koliko god Gabrielo pokušavao smiješnim grafovima ljudsku osobnost i odnose koji su nešto toliko dinamično prikazati kroz krutu statistiku, promatranje svijeta na tako crno bijeli način je za mene izrazito ograničavajuće i ja ne mogu i ne želim ljude promatrati kroz brojeve.
Manje živjeti po internet grafovima,a više u stvarnom svijetu.
Btw. samo to što je netko u braku 5(+) godina uopće ne znači da mu je brak kvalitetan i stabilan, što graf sugerira.

Toliko od mene na tu temu. :kiss:
S4mpion

#4667 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by S4mpion »

annoy wrote: Što točno govori ta činjenica sama za sebe o toj osobi?

Ja razumijem da netko tko apstinira od seksa cijeli život i traži to isto od partnerice da mu je sama činjenica što ona nije djevica deal-breaker, koliko god možda ta osoba bila kvalitetna, moralna i "dobra", za njega je to nešto preko čega ne može prijeći, meni je to ok i podržavam apsolutno da ljudi traže ono što žele, ali isto tako sama činjenica da žena jest djevica nije sama po sebi recept za vječnu sreću, jer ona može biti djevica zbog mnogo različitih razloga, a čak i kad je razlog "pravi", opet, osobu čini mnogo više od stava o vlastitoj seksualnosti i tijelu.
Ja se potpuno slažem sa svim što si napisala. Sama činjenica da žena jest djevica nije sama po sebi recept za sreću, ali možda jeste kad se kombinira s drugim činjenicama. To što neko za životnog druga traži djevicu ili djevca ne znači da mu je to jedini kriterij, možda jeste jedan od 20 eliminatornih, ali nije jedini.
ho oponopono

#4668 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ho oponopono »

...jebati se ili pak ne ...mozgu, kurvo nezasita... :pusi2:
Tabhana

#4669 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Tabhana »

ho oponopono wrote:...jebati se ili pak ne ...mozgu, kurvo nezasita... :pusi2:
Skup Durex, ne isplati se ni to u ovaj vakat :oops:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#4670 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

annoy wrote:
annoy :thumbup:

ON TOPIC: Skidanje himena nije bas najugodnije iskustvo. :run:

Meni je bitno da budem zadnji, a ne prvi, kada su te stvari u pitanju. Bolje da zna sta voli i sta ocekuje, nego....ma bjezite ba samo o seksu pricate :skoljka: :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#4671 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

Kineski :maca:
ho oponopono

#4672 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ho oponopono »

Tabhana wrote:
...nemoj ovo, nemoj ono...najbolje da ne disemo jebiga...

...noc ionako gluha, rospija jedna cuje svasta, a jutro ionako svima prasta...milost bludnima, hrana gladnima, i pokoja topla rijec jadnima...aleluja... :pusi2:
ho oponopono

#4673 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ho oponopono »

_BataZiv_0809 wrote:
Kineski :maca:
... :pusi2:
Tabhana

#4674 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Tabhana »

ho oponopono wrote:
Tabhana wrote:
...nemoj ovo, nemoj ono...najbolje da ne disemo jebiga...

...noc ionako gluha, rospija jedna cuje svasta, a jutro ionako svima prasta...milost bludnima, hrana gladnima, i pokoja topla rijec jadnima...aleluja... :pusi2:
Ne mogu jare i pare zajedno.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#4675 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Chmoljo »

Gabrielo wrote:

Sad mi je jasno sto pse vise volis od ljudi.

Friendzona je za pacenike. Pravi muskarac ne treba da ima prijateljice. Muskarci su svakako bolji prijatelji. Zna se za sta zene sluze.
Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» Gabrielo

trajno

za sve ima granica. ti si je prešao više puta.
Post Reply