Obično muškarci vežu određene karakteristike za djevice, moj podsmjeh ide na taj račun jer smatram glupošću reflektirati (ne)postojanje nečijeg himena na osobnost, moralnost itd.insomnia78 wrote:Ne kontam ovo pljuvanje po nevinim djevojkama i taj neki podsmjesljivi ton
Popularne stvari koje ne kontam
- annoy
#4651 Re: Popularne stvari koje ne kontam
- JThomas
#4652 Re: Popularne stvari koje ne kontam
sve su to šejtanove obmane 
- cLo
#4653 Re: Popularne stvari koje ne kontam
nalet ga bilo 
-
Gabrielo
#4654 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Istrazivanja su pokazala da sto je veci broj partnera zena imala sanse za uspjesan brak su manje. I sanse za prevaru rastu.annoy wrote:Obično muškarci vežu određene karakteristike za djevice, moj podsmjeh ide na taj račun jer smatram glupošću reflektirati (ne)postojanje nečijeg himena na osobnost, moralnost itd.insomnia78 wrote:Ne kontam ovo pljuvanje po nevinim djevojkama i taj neki podsmjesljivi ton
- annoy
#4655 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne želim uopće počinjati o tome koliko je pogrešno uzdati se u to da je razlog što te osoba neće prevarit taj što nije vidjela ku*ca prije tebe 
-
Gabrielo
#4656 Re: Popularne stvari koje ne kontam
annoy wrote:Ne želim uopće počinjati o tome koliko je pogrešno uzdati se u to da je razlog što te osoba neće prevarit taj što nije vidjela ku*ca prije tebe

- annoy
#4657 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Aj pročitaj moju rečenicu još koji put pa probaj shvatit što sam htjela reći
- S4mpion
#4658 Re: Popularne stvari koje ne kontam
A šta je tu jako?Cherry-Cherry wrote: Al najjači su mi oni, koji su prevrnuli pola grada, pa onda traže nevinuza brak
![]()
Postoji mnogo neiskusnih djevojaka koje žele isključivo iskusne momke. Mora se neko i za njih naći.
Nije to samo "nepostojanje nečijeg himena", to je način života koji nekad mnogo govori o nečijoj osobnosti.annoy wrote:Obično muškarci vežu određene karakteristike za djevice, moj podsmjeh ide na taj račun jer smatram glupošću reflektirati (ne)postojanje nečijeg himena na osobnost, moralnost itd.insomnia78 wrote:Ne kontam ovo pljuvanje po nevinim djevojkama i taj neki podsmjesljivi ton
- Dr Kova
#4659 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Kineskinja koja je izgubila nevinost: Himen Ćao
On topic: Ne kontam vječito naprđivanje na klixu o politici na svakom mogućem članku....
On topic: Ne kontam vječito naprđivanje na klixu o politici na svakom mogućem članku....
- annoy
#4660 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Neke djevojke/žene su djevice zbog religijskih razloga, neke pak zato jer nisu uspjele (još) pronaći osobu s kojom bi se upustile u odnose i to iz različitih razloga koji mogu uključivati sve od prevelikih kriterija do nedostatka samopouzdanja. Sam podatak o netaknutosti nečijeg himena ne govori baš puno o toj osobi, a ja govorim o generalizacijama upravo isključivo na temelju tog jednog podatka.S4mpion wrote:
Nije to samo "nepostojanje nečijeg himena", to je način života koji nekad mnogo govori o nečijoj osobnosti.
- S4mpion
#4661 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa evo, za početak, ovo uopšte nije malo.annoy wrote:Neke djevojke/žene su djevice zbog religijskih razloga, neke pak zato jer nisu uspjele (još) pronaći osobu s kojom bi se upustile u odnose i to iz različitih razloga koji mogu uključivati sve od prevelikih kriterija do nedostatka samopouzdanja. Sam podatak o netaknutosti nečijeg himena ne govori baš puno o toj osobi, a ja govorim o generalizacijama upravo isključivo na temelju tog jednog podatka.S4mpion wrote:
Nije to samo "nepostojanje nečijeg himena", to je način života koji nekad mnogo govori o nečijoj osobnosti.
-
sizifinho
#4662 Re: Popularne stvari koje ne kontam
kakvi eksperti za zene 
- annoy
#4663 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Da, samo što ti ne možeš znati automatski nečije razloge, a i kad ih saznaš, prosudit ćeš ju na temelju tih razloga a ne same činjenice što je djevica. Ta činjenica sama za sebe ništa ne govori o osobi osim toga da joj nitko nikad nije penetrirao u vaginuS4mpion wrote:
Pa evo, za početak, ovo uopšte nije malo.
-
Gabrielo
#4664 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Govori.annoy wrote:Da, samo što ti ne možeš znati automatski nečije razloge, a i kad ih saznaš, prosudit ćeš ju na temelju tih razloga a ne same činjenice što je djevica. Ta činjenica sama za sebe ništa ne govori o osobi osim toga da joj nitko nikad nije penetrirao u vaginuS4mpion wrote:

- S4mpion
#4665 Re: Popularne stvari koje ne kontam
I ovo govori mnogo.annoy wrote:Da, samo što ti ne možeš znati automatski nečije razloge, a i kad ih saznaš, prosudit ćeš ju na temelju tih razloga a ne same činjenice što je djevica. Ta činjenica sama za sebe ništa ne govori o osobi osim toga da joj nitko nikad nije penetrirao u vaginuS4mpion wrote:
Niko ne kaže da je sve jasno i da se znaju razlozi. To je nemoguće kad nekog tek upoznaješ, sve su indicije, ali od nečeg se mora počet.
- annoy
#4666 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Što točno govori ta činjenica sama za sebe o toj osobi?S4mpion wrote: I ovo govori mnogo.
Niko ne kaže da je sve jasno i da se znaju razlozi. To je nemoguće kad nekog tek upoznaješ, sve su indicije, ali od nečeg se mora počet.
Ja razumijem da netko tko apstinira od seksa cijeli život i traži to isto od partnerice da mu je sama činjenica što ona nije djevica deal-breaker, koliko god možda ta osoba bila kvalitetna, moralna i "dobra", za njega je to nešto preko čega ne može prijeći, meni je to ok i podržavam apsolutno da ljudi traže ono što žele, ali isto tako sama činjenica da žena jest djevica nije sama po sebi recept za vječnu sreću, jer ona može biti djevica zbog mnogo različitih razloga, a čak i kad je razlog "pravi", opet, osobu čini mnogo više od stava o vlastitoj seksualnosti i tijelu.
Koliko god Gabrielo pokušavao smiješnim grafovima ljudsku osobnost i odnose koji su nešto toliko dinamično prikazati kroz krutu statistiku, promatranje svijeta na tako crno bijeli način je za mene izrazito ograničavajuće i ja ne mogu i ne želim ljude promatrati kroz brojeve.
Manje živjeti po internet grafovima,a više u stvarnom svijetu.
Btw. samo to što je netko u braku 5(+) godina uopće ne znači da mu je brak kvalitetan i stabilan, što graf sugerira.
Toliko od mene na tu temu.
- S4mpion
#4667 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ja se potpuno slažem sa svim što si napisala. Sama činjenica da žena jest djevica nije sama po sebi recept za sreću, ali možda jeste kad se kombinira s drugim činjenicama. To što neko za životnog druga traži djevicu ili djevca ne znači da mu je to jedini kriterij, možda jeste jedan od 20 eliminatornih, ali nije jedini.annoy wrote: Što točno govori ta činjenica sama za sebe o toj osobi?
Ja razumijem da netko tko apstinira od seksa cijeli život i traži to isto od partnerice da mu je sama činjenica što ona nije djevica deal-breaker, koliko god možda ta osoba bila kvalitetna, moralna i "dobra", za njega je to nešto preko čega ne može prijeći, meni je to ok i podržavam apsolutno da ljudi traže ono što žele, ali isto tako sama činjenica da žena jest djevica nije sama po sebi recept za vječnu sreću, jer ona može biti djevica zbog mnogo različitih razloga, a čak i kad je razlog "pravi", opet, osobu čini mnogo više od stava o vlastitoj seksualnosti i tijelu.
- ho oponopono
#4668 Re: Popularne stvari koje ne kontam
...jebati se ili pak ne ...mozgu, kurvo nezasita... 
- Tabhana
#4669 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Skup Durex, ne isplati se ni to u ovaj vakatho oponopono wrote:...jebati se ili pak ne ...mozgu, kurvo nezasita...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#4670 Re: Popularne stvari koje ne kontam
annoyannoy wrote:Obično muškarci vežu određene karakteristike za djevice, moj podsmjeh ide na taj račun jer smatram glupošću reflektirati (ne)postojanje nečijeg himena na osobnost, moralnost itd.insomnia78 wrote:Ne kontam ovo pljuvanje po nevinim djevojkama i taj neki podsmjesljivi ton
ON TOPIC: Skidanje himena nije bas najugodnije iskustvo.
Meni je bitno da budem zadnji, a ne prvi, kada su te stvari u pitanju. Bolje da zna sta voli i sta ocekuje, nego....ma bjezite ba samo o seksu pricate
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#4671 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Kineskiho oponopono wrote:...jebati se ili pak ne ...mozgu, kurvo nezasita...
- ho oponopono
#4672 Re: Popularne stvari koje ne kontam
...nemoj ovo, nemoj ono...najbolje da ne disemo jebiga...Tabhana wrote:Skup Durex, ne isplati se ni to u ovaj vakatho oponopono wrote:...jebati se ili pak ne ...mozgu, kurvo nezasita...
...noc ionako gluha, rospija jedna cuje svasta, a jutro ionako svima prasta...milost bludnima, hrana gladnima, i pokoja topla rijec jadnima...aleluja...
- ho oponopono
#4673 Re: Popularne stvari koje ne kontam
..._BataZiv_0809 wrote:Kineskiho oponopono wrote:...jebati se ili pak ne ...mozgu, kurvo nezasita...
- Tabhana
#4674 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne mogu jare i pare zajedno.ho oponopono wrote:...nemoj ovo, nemoj ono...najbolje da ne disemo jebiga...Tabhana wrote:Skup Durex, ne isplati se ni to u ovaj vakatho oponopono wrote:...jebati se ili pak ne ...mozgu, kurvo nezasita...
...noc ionako gluha, rospija jedna cuje svasta, a jutro ionako svima prasta...milost bludnima, hrana gladnima, i pokoja topla rijec jadnima...aleluja...
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#4675 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Banned user for reason “kršenje pravila foruma”Gabrielo wrote:
Sad mi je jasno sto pse vise volis od ljudi.
Friendzona je za pacenike. Pravi muskarac ne treba da ima prijateljice. Muskarci su svakako bolji prijatelji. Zna se za sta zene sluze.
» Gabrielo
trajno
za sve ima granica. ti si je prešao više puta.