Dobra stvaramar1994 wrote:iako imam ovo cudo, pogledam uvijek![]()
![]()
nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- relax11
#4651 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
- klaki
#4652 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
u mene je kombinacija gledanja u sve retrovizore + naginjanje naprijed po potrebi da malo sire vidim na vanjskim retrovizorima + passivno pracenje pozicije auta oko mene
do sad nisam imao problema, jedino sto se desi da nekad u isto vrijeme krenemo u istu traku. vecinu vremena ja dam zmigavac, a ovaj iza krene ko kamikaza pa onda koci, vraca se, a mozemo obojica stat, a ni ja ne vozim penzionerski.
do sad nisam imao problema, jedino sto se desi da nekad u isto vrijeme krenemo u istu traku. vecinu vremena ja dam zmigavac, a ovaj iza krene ko kamikaza pa onda koci, vraca se, a mozemo obojica stat, a ni ja ne vozim penzionerski.
- dobar osjecaj
#4653 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ja sam jedanput skoro udarila lika koji mi je bio u mrtvom uglu na brzoj cesti u Blazuju. Silazim cestom s onog vijadukta i hocu da se prestrojim u desnu traku. Ne vidim nijedno vozilo blizu, odjednom svira lik. Od tada pored gledanja u retrovizor se uvijek i okrenem da budem sigurna da nema nikoga.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4654 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Jutros lik umalo ne fasova, ukljucuje se sa Stupske petlje i umalo ga lola ne pokupi iz smjera Ilidze
Sreca vratio se na vrijeme nazad, a ovaj ode svirajuci....a moglo je biti svasta
Sreca vratio se na vrijeme nazad, a ovaj ode svirajuci....a moglo je biti svasta
- ranger
#4655 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
sinoc hocu od socijalnog da skrenem u Envera Sehovica kad iz pravca starog merkatora projektil u vidu audija A3 devedes i neko godiste naravno kasenoni su tu bukvalno leti prema glavnoj... haj pustim ga i jes po pravilu al leti lik...
stanem u E.Š. ulici da kupim nesto izlazim s parkinga u rikverc kad opet taj isti projektil leti odozdo od buregdzinice prema hitnoj i opet stanem... pa majmune zasto??? u 2 toliko uske a toliko prometne ulice, s morem pjesaka sto na pjesackim sto mimo pjesackih i ono gazi 8-9 banki pa majku mu jebem...
stanem u E.Š. ulici da kupim nesto izlazim s parkinga u rikverc kad opet taj isti projektil leti odozdo od buregdzinice prema hitnoj i opet stanem... pa majmune zasto??? u 2 toliko uske a toliko prometne ulice, s morem pjesaka sto na pjesackim sto mimo pjesackih i ono gazi 8-9 banki pa majku mu jebem...
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#4656 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
joj tebe....pa velika nagrada socijalnog...kruzna trka...ranger wrote:... pa majmune zasto???
- amar1994
- relax11
#4658 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nije trkac ali....Neku noc vracam se iz Beograda i blizu granice pravac ogranicenje 80 taman poceo mrak ubise farovi u oci, srecom zadnje auto prolazi iz suprotnog smjera, meni je na 20 metara konjska zaprega bez ikakve signalizacije nisam uspio zakociti naravno, pa naglo prelazim u suprotnu traku, stotinjke su djelile.... da izadem da se pravim opasan, ma reko necu covjek je isao da zaradi hljeb, ali kasnije opet skontam da sam mogao covjeka ubit ne znam ni koliko ih je bilo, sva sreca da nije bilo jos auta jer bi ga spuco bez kocenja ikakvog, jer ga je bilo nemoguce vidjeti u onom mraku.
-
quarterback
#4659 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
jedne godine sam isto tako isao gore posavinom, valjda je bilo vrijeme nekakvih poljoprivrednih radova, nikad se nisam toliko istrzao od kojekakvih traktora bez osvjetljenja po cesti...relax11 wrote:Nije trkac ali....Neku noc vracam se iz Beograda i blizu granice pravac ogranicenje 80 taman poceo mrak ubise farovi u oci, srecom zadnje auto prolazi iz suprotnog smjera, meni je na 20 metara konjska zaprega bez ikakve signalizacije nisam uspio zakociti naravno, pa naglo prelazim u suprotnu traku, stotinjke su djelile.... da izadem da se pravim opasan, ma reko necu covjek je isao da zaradi hljeb, ali kasnije opet skontam da sam mogao covjeka ubit ne znam ni koliko ih je bilo, sva sreca da nije bilo jos auta jer bi ga spuco bez kocenja ikakvog, jer ga je bilo nemoguce vidjeti u onom mraku.
vozis samo ispred tebe nekakvo cudo tipa tanjirace i drugih pizdarija kako visi na traktoru, eventualno ili ima macije oko ili nema ...
- kokuz_sa
#4660 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
jednom prema Han pijesku se islo..sad ravnica neka pukla..brzina fina..ispred nas auto i mi ga pratimo..ide i on bogme pofino..
i odjednom traktor na putu..prikolica..sijeno do neba, ne vidi se naprijed ni ko vozi ni ista..
i auti ispred nas zmigavac i da ga obidje..i u tom trenutku i mi isto radimo..
a tada traktor bez ikakvog signala..samo predje u traku kojom se obilazi i krenu put njive..
auto ispred nas u jedan jarak, mi u drugi..
traktor je vozio momcic od nekih mislim max 9godina i do njega curica mozda 5g sjedi..
to mi je jedna od najgorih situacija koju sam u saobracaju dozivio..
i odjednom traktor na putu..prikolica..sijeno do neba, ne vidi se naprijed ni ko vozi ni ista..
i auti ispred nas zmigavac i da ga obidje..i u tom trenutku i mi isto radimo..
a tada traktor bez ikakvog signala..samo predje u traku kojom se obilazi i krenu put njive..
auto ispred nas u jedan jarak, mi u drugi..
traktor je vozio momcic od nekih mislim max 9godina i do njega curica mozda 5g sjedi..
to mi je jedna od najgorih situacija koju sam u saobracaju dozivio..
- insaneinthebrain
#4661 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ko muhe bez glave
-
Mays SB
#4662 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ovako sam i ja jednom, mal skroz bio, kamion parkiran nasred ceste ja s biciklom, i nešto se zamislio gledo u pod i pravo pod njegainsaneinthebrain wrote:ko muhe bez glave![]()
-
quarterback
#4663 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ja bih ovoj dami sve oprostioMays SB wrote:Ovako sam i ja jednom, mal skroz bio, kamion parkiran nasred ceste ja s biciklom, i nešto se zamislio gledo u pod i pravo pod njegainsaneinthebrain wrote:ko muhe bez glave![]()
![]()
- amar1994
#4664 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
relax11 wrote:Dobra stvaramar1994 wrote:iako imam ovo cudo, pogledam uvijek![]()
![]()
- Danguba
-
quarterback
#4666 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
sto rusi ne pustaju ruski rap u ovakvim prilikama?

-
tempuser
#4667 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Sinoc nadrealna situacija... Vozim u nekoj maloj koloni od 3-4 auta prema Metkovicu iz pravca mora prema Sarajevu, na prilazu Mrtkovicu prije raskrsnice kod Lidla nas krece preticati neka Fiesta, dok je mene prolazio vidim neki cilager od svojih mozda 65 god, pravi lokalni traktordzija, kako prilazimo zebri na raskrsnici kontam on ce se ubaciti ispred mene. Jok, idiot nastavlja sa preticanjem preko zebre, valjda isao na onu da je cesta siroka i da nema problema ako ko naidje iz supritnog smjera, medjutim na kraju zebre je traka za skretanje prema Lidlu iz kontra smjera i lik uredno predje u lijevu traku i obidje s lijeve strane i tog lika! 
-
Leon16v
- Vozim: Staro željezo
#4668 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Maloprije kod SCC-a, cekamo u koloni normalno da skrenemo lijevo prema Ilidzi dole, crveno je. Kad Audi a6, baja, prolazi nas sve i staje ispred nas na pjesacki da bude prvi na semaforu. Pali se zuto i krece, kako se pali zuto tako se pale i rotacije i zaustavljaju ga dole kod importane centra

- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#4669 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Bože, što volim ovakve situacije!Leon16v wrote:Maloprije kod SCC-a, cekamo u koloni normalno da skrenemo lijevo prema Ilidzi dole, crveno je. Kad Audi a6, baja, prolazi nas sve i staje ispred nas na pjesacki da bude prvi na semaforu. Pali se zuto i krece, kako se pali zuto tako se pale i rotacije i zaustavljaju ga dole kod importane centra![]()
- drunken tiger
#4670 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Još samo da ga neće pustiti uz "upozorenje" kako inače bude. Da je golf dvica, fiesta, oderali bi ga, a ove barabe sa skupim autima samo puste uz upozorenje. Ja bih volio vidjeti statistiku kažnjenih vozila (ne vozača nego vozila) zbog nepropisnog parkinga i sličnih situacija. Eh tad bi i meni bio toplo oko srca. Ovako me samo bijes hvata...Romeo 80 wrote:Bože, što volim ovakve situacije!Leon16v wrote:Maloprije kod SCC-a, cekamo u koloni normalno da skrenemo lijevo prema Ilidzi dole, crveno je. Kad Audi a6, baja, prolazi nas sve i staje ispred nas na pjesacki da bude prvi na semaforu. Pali se zuto i krece, kako se pali zuto tako se pale i rotacije i zaustavljaju ga dole kod importane centra![]()
Tačno mi bude toplo oko srca kad tako nešto vidim
![]()
-
mirzet87sa
#4671 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Maloprije idem uz vratnik iza cure pocetnika, a u susret nam ide golf 2 i ne htjede fakin stat da se mimoidjemo nego naleti pravo na auto ispred mene. Vrati se cura malo unazad, on se provuce i stade pored prozora. Poce nesto psovat, mahat rukama, cura mrtva hladna izvadi bejzbolku i odvali mu retrovizor. Scena ko iz filmova, ona ode on osta ko posran 
- amar1994
#4672 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
mirzet87sa wrote:Maloprije idem uz vratnik iza cure pocetnika, a u susret nam ide golf 2 i ne htjede fakin stat da se mimoidjemo nego naleti pravo na auto ispred mene. Vrati se cura malo unazad, on se provuce i stade pored prozora. Poce nesto psovat, mahat rukama, cura mrtva hladna izvadi bejzbolku i odvali mu retrovizor. Scena ko iz filmova, ona ode on osta ko posran
-
Mays SB
#4673 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Boli je kmirzet87sa wrote:Maloprije idem uz vratnik iza cure pocetnika, a u susret nam ide golf 2 i ne htjede fakin stat da se mimoidjemo nego naleti pravo na auto ispred mene. Vrati se cura malo unazad, on se provuce i stade pored prozora. Poce nesto psovat, mahat rukama, cura mrtva hladna izvadi bejzbolku i odvali mu retrovizor. Scena ko iz filmova, ona ode on osta ko posran
- KB9
#4674 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
nek se mala javi u poruci ako cita forum, curo hocu da te zenim 
- insaneinthebrain