Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
terremoto wrote:Dali je neko ikad vidio Milica da jede?
Milic i nema apetita od kada se zblizio sa AVAngardom.
On je sit i kada je malo dohvati svojim hladnim rucicama(kilo prstenja na prstima)
Vidi on tu neki prolaz,a i AVAngardi bi bolje bilo da "da" njemu neko onim mentolima
terremoto wrote:Dali je neko ikad vidio Milica da jede?
Milic i nema apetita od kada se zblizio sa AVAngardom.
On je sit i kada je malo dohvati svojim hladnim rucicama(kilo prstenja na prstima)
Vidi on tu neki prolaz,a i AVAngardi bi bolje bilo da "da" njemu neko onim mentolima
Ali nista nisu ni prikazali, sto je najgore.
Mozda ce biti poslije u onom Bez cenzure.
Kako je MajaN pjevala pola sata-Slavko ima mali penis... i slicne stvari...
Not My Idea wrote:Ali nista nisu ni prikazali, sto je najgore.
Mozda ce biti poslije u onom Bez cenzure.
Kako je MajaN pjevala pola sata-Slavko ima mali penis... i slicne stvari...
Evo sad je to bilo. Jos nije zavrsen pregled na B92.
Meni nije jasno. Vendi ne prica sa Avom, odjednom ni Aneta ne prica sa Avom, Vendi se svadja sa Milicem, Aneta ne prica sa Milicem, Vendi i Maja u sukobu, Aneta i Maja u sukobu. Vendi i Maja se pomirile, odjednom Aneta i Maja razgovaraju.
P308 wrote:Meni nije jasno. Vendi ne prica sa Avom, odjednom ni Aneta ne prica sa Avom, Vendi se svadja sa Milicem, Aneta ne prica sa Milicem, Vendi i Maja u sukobu, Aneta i Maja u sukobu. Vendi i Maja se pomirile, odjednom Aneta i Maja razgovaraju.
P308 wrote:Meni nije jasno. Vendi ne prica sa Avom, odjednom ni Aneta ne prica sa Avom, Vendi se svadja sa Milicem, Aneta ne prica sa Milicem, Vendi i Maja u sukobu, Aneta i Maja u sukobu. Vendi i Maja se pomirile, odjednom Aneta i Maja razgovaraju.
To znaci da je Aneta zena od stava
To mi nikad nije bilo jasno, znam dosta takvih ljudi privatno. Kad se posvadjam s nekim odjednom svi prijatelji i poznanici te osobe ne razgovaraju samnom iako protiv njih nemam nista, niti oni protiv mene. Solidarisu se valjda. Svasta.
To znaci da je Aneta zena od stava
To mi nikad nije bilo jasno, znam dosta takvih ljudi privatno. Kad se posvadjam s nekim odjednom svi prijatelji i poznanici te osobe ne razgovaraju samnom iako protiv njih nemam nista, niti oni protiv mene. Solidarisu se valjda. Svasta.
Ma Aneta se boji Vendi. Iskreno i mene jeza hvata od nje, mislim da bih i ja tamo prije postala DAneta nego se njoj zamjerila
"Zovem se Aneta i dolazim iz Makedonije. U kuću sam ušla kako bih pokazala svoje vokalne sposobnosti i pojela što je više moguće hrane. Volim sve što vole mlad... Ovaj, volim sve što voli Vendi."
Maje Nikolic...svasta, Ava je JEDINA razgovarala s njom jedno 10 dana kad su se prema njoj odnosili kao prema smecu, a ova cim su joj se Aneta u Vendi pocele obracati okrenula joj ledja.