Maharadza wrote:Odvoji ga od struje!motorola01 wrote:Nema sanse!esadklacar wrote:Meni svi kanali rade i na bht
Kako radite reset modema?
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
motorola01
#4651 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
- Zagonetna
#4652 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sto odma ne saljes, ja ih nikad ne pitam u po dana u po noci, samo napisem sta treba u inbox istvarno su za pohvalu odma rijese.Decerto wrote:telemaSe mogu li i ja dostaviti podatke u pp,svaku noc mi nestaje telefona i interneta,mislio sam da je ruter uzrok problema,ali i nakon sto sam ga uklonio,opet ista stvar.Stvarno vise nema smisla.Ovo je vec bog zna koji put da pisem.
- Telemach
#4653 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Molimo Vas dostavite nam tačne korisničke podatke u inbox, provjerićemo i korigovati sve što je potrebno u najkraćem roku.munevera44 wrote:Ima već 15tak dana da imam problema sa D3..... neke pograme nemogu pratiti piše nema signala pa nakon par mminuta ima signala, pa razvučena slika i prekida..... kada sam ih zvala ljubazno su mi objasnili da su na alipašinom imali neke tehničke probleme....... ja nisam pitala da li imaju teh. probleme u naselju nego sam se predstavila i pitala za moj problem....... sada nemam uopšte signala i nemogu gledati niti jedan program..............................da li su otklonjeni tehnički problemi na alipašinom.............. obečali su doći da vide u čemu je problem, pa eto valjda će u ponedjeljak doći....... naravno tražit ću umanjenje računa za period za koji nisam mogla koristiti ugovorenu uslugu.... stvar je principa..............a možda je do nekog kabla a ja dižem frku.....![]()
I još samo da napomenem korektno javljanje osoblju koje radi kao podrška privatnim korisnicima...........
- Telemach
#4654 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Navedeni kanal nije ukinut, molimo Vas preskenirajte kanale ili pozovite kontakt centar na broj 1430.klej wrote:jel' ja ne mogu da pronadjem ili su ukinuli skprime?
- Telemach
#4655 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Naravno, tu smo zbog Vas. Ako imate problem i ne možete iskomunicirati s podrškom na broju 1430 proslijedite podatke i opis problema kako bismo provjerili i odgovorili na adekvatan način ili korigovali sve što je potrebno.Decerto wrote:telemaSe mogu li i ja dostaviti podatke u pp,svaku noc mi nestaje telefona i interneta,mislio sam da je ruter uzrok problema,ali i nakon sto sam ga uklonio,opet ista stvar.Stvarno vise nema smisla.Ovo je vec bog zna koji put da pisem.
- van helsing
#4656 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@telemach :
Ako mozete da bacite oko na ovaj link
http://www.klix.ba/forum/viewtopic.php? ... 6#p8318156
Thx.
Tapatalk 2
Ako mozete da bacite oko na ovaj link
http://www.klix.ba/forum/viewtopic.php? ... 6#p8318156
Thx.
Tapatalk 2
- munevera44
#4657 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hvala ti mislim da nema potrebe.Telemach wrote:Molimo Vas dostavite nam tačne korisničke podatke u inbox, provjerićemo i korigovati sve što je potrebno u najkraćem roku.munevera44 wrote:Ima već 15tak dana da imam problema sa D3..... neke pograme nemogu pratiti piše nema signala pa nakon par mminuta ima signala, pa razvučena slika i prekida..... kada sam ih zvala ljubazno su mi objasnili da su na alipašinom imali neke tehničke probleme....... ja nisam pitala da li imaju teh. probleme u naselju nego sam se predstavila i pitala za moj problem....... sada nemam uopšte signala i nemogu gledati niti jedan program..............................da li su otklonjeni tehnički problemi na alipašinom.............. obečali su doći da vide u čemu je problem, pa eto valjda će u ponedjeljak doći....... naravno tražit ću umanjenje računa za period za koji nisam mogla koristiti ugovorenu uslugu.... stvar je principa..............a možda je do nekog kabla a ja dižem frku.....![]()
I još samo da napomenem korektno javljanje osoblju koje radi kao podrška privatnim korisnicima...........
Samo da napomenem od riječi ste, danas bio vaš uposlenik pregledao je instalacije u stanu, sve je ok, neki problem je oko signala ili tako nešto. Obećao je da će sutra doći druga ekipa da otkloni kvar.
Posebno da napomenem uposlenik Mirza, koji je danas bio na intervenciji zaslužuje sve pohvale, jer kada "majstor" dodje na intervenciju, ne otkloni kvar, a ja zadovoljna, e to je za svaku pohvalu.......
-
Kralj Tvrtko I.
#4658 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
svakakve misli mi kruze iznad glavemunevera44 wrote:
Posebno da napomenem uposlenik Mirza, koji je danas bio na intervenciji zaslužuje sve pohvale, jer kada "majstor" dodje na intervenciju, ne otkloni kvar, a ja zadovoljna, e to je za svaku pohvalu.......
Nego kakav je ovo prekid bio danas, ni neta ni telefona ni interneta....
- munevera44
#4659 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Lijepo mi Mirza rekao doći će ekipa sutra u toku dana doći i otkloniti kvar..... nakon dvadesetak minuta nestade i kalblovske i interneta a ona D3 ionako u kvaru...... ( možete misliti šta mi je sve padalo na um, kao ono sutra u Telemah i sve otkazati...........Kralj Tvrtko I. wrote:svakakve misli mi kruze iznad glavemunevera44 wrote:
Posebno da napomenem uposlenik Mirza, koji je danas bio na intervenciji zaslužuje sve pohvale, jer kada "majstor" dodje na intervenciju, ne otkloni kvar, a ja zadovoljna, e to je za svaku pohvalu.......mala šala
Nego kakav je ovo prekid bio danas, ni neta ni telefona ni interneta....
Ne da mi vrag mira upalim tv kablovsku kad ono radi, upalim D3 gle čuda radi, restartam internet radi......
Pitam se samo šta mi radi taj Telemah zamalo me nije hercika spucao sve radi besprijekorno
-
Kralj Tvrtko I.
#4660 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
pa da, sigurno su u toku prekida signala pokusavali popraviti kvar...kad je dosao signal sve ok bilo...
ja od pocetka govorim kako sam zadovoljan svim uslugama, uz naravno manje tehnicke probleme (svima se desavaju) al brzo se popravi.
npr, jutros odem u telecom da dopunim ultra kad teta kaze ne radi sistem...sto sam odmah povezao sa nasim signalom i skontao da uopste nije do telemacha...nazvao sam telemach i potvrdjeno mi je da nije do njih nego je signal u prekidu u naselju u kojem ja zivim, znaci ne samo telemach nego i telecom.
Nego imao bi bitanje za telemach...kakve su sanse da uvedu neku opciju mobilnog interneta?
ja od pocetka govorim kako sam zadovoljan svim uslugama, uz naravno manje tehnicke probleme (svima se desavaju) al brzo se popravi.
npr, jutros odem u telecom da dopunim ultra kad teta kaze ne radi sistem...sto sam odmah povezao sa nasim signalom i skontao da uopste nije do telemacha...nazvao sam telemach i potvrdjeno mi je da nije do njih nego je signal u prekidu u naselju u kojem ja zivim, znaci ne samo telemach nego i telecom.
Nego imao bi bitanje za telemach...kakve su sanse da uvedu neku opciju mobilnog interneta?
- Telemach
#4661 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Poslovnica na Stupu radi od 08:00 do 17:30 svaki radnio dan i subotom od 09:00 do 16:30.Adi_vp wrote:Jel zna neko radno vrijeme Telemacha u Džemala Bijedića? Hitnooo. Hvalaa
- Telemach
#4662 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Za sada mobilni internet nije u planu.Kralj Tvrtko I. wrote:pa da, sigurno su u toku prekida signala pokusavali popraviti kvar...kad je dosao signal sve ok bilo...
- Telemach
#4663 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sve zahtjeve i prijedloge korisnika sa izmjenama programske šeme pažljivo prikupljamo i razmatramo. Trudimo se da uvijek, kada za to postoje mogućnosti i dovoljno interesovanje, izađemo u susret željama korisnika.van helsing wrote:I ne treba dopustiti da nam zakljucaju temu,ne treba nasjedati na provokacije.
Pitanje za @telemach :
Mozete li proslijediti vasim nadredjenim,da nama na MMDS platformi ubace Ultra Tv,MGM i Cinemax kanale?
Pa makar i pretplata bila skuplja.
Thx.
Za sada nisu u planu nove izmjene programske šeme, ali ćemo sve korisnike uvijek kao i do sada blagovremeno obavještavati o novostima.
Zahvaljujemo na sugestiji!
- van helsing
#4664 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zahvaljujem na odgovoru @telemach.
Lijepo je vidjeti da se javite.
Tapatalk 2
Lijepo je vidjeti da se javite.
Tapatalk 2
- zenny
#4665 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
gospon Telemashe.. razmisljam da uzmem ovaj vas telefon, postoji li mogucnost da mi ostane broj ovaj sadasnji sa BHTelecoma ili moram uzeti neki novi koji mi dodijelite?
- Telemach
#4666 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Možete zadržati broj koji sada koristite.zenny wrote:gospon Telemashe.. razmisljam da uzmem ovaj vas telefon, postoji li mogucnost da mi ostane broj ovaj sadasnji sa BHTelecoma ili moram uzeti neki novi koji mi dodijelite?
Dovoljno je da kod dosadašnjeg operatera podnesete zahtjev za izdavanje potvrde o izmirenim obavezama. S potvrdom ćete kod Telemacha potpisati Ugovor i zahtjev za preseljenje broja. Period realizacije ne prelazi 7 radnih dana.
Last edited by Telemach on 04/03/2013 14:24, edited 1 time in total.
-
Lain Coubert
#4667 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Imate li planove za područje tuzlanskog kantona, konkretno Gračanicu?
- Decerto
- Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.
#4668 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
stavite "ginx" kanal u basic ponudu 
- Telemach
#4669 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Veoma smo zahvalni što se interesujete za našu ponudu usluge. Trenutno nema tehničkih mogućnosti da se realizira Vaš zahtjev. Ukoliko na području Gračanice budemo pružali usluge, svi potencijalni korisnici će prethodno biti obaviješteni.Lain Coubert wrote:Imate li planove za područje tuzlanskog kantona, konkretno Gračanicu?
- van helsing
#4670 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mene cesto drugovi,rodbina i sl. pitaju sljedece :
"Zasto telemach ne dozvoljava prikljucke na wireless mrezu ako nisam korisnik njihove mmds usluge? "
Ako moze odgovor.
Tapatalk 2
"Zasto telemach ne dozvoljava prikljucke na wireless mrezu ako nisam korisnik njihove mmds usluge? "
Ako moze odgovor.
Tapatalk 2
- Telemach
#4671 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nismo baš sigurni da smo najbolje razumjeli pitanje. Zašto ne mogu koristiti wireless ako nisu korisnici MMDS usluge?van helsing wrote:Mene cesto drugovi,rodbina i sl. pitaju sljedece :
Ako moze odgovor.
Tapatalk 2
Zato što nisu korisnici naših usluga.
-
acer5101
#4672 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
A meni niko od ljubaznog osoblja nije rekao da akcija na trio pakete vrijedi do 01.03.! Ja kontao uvestio trio na ugovor o obaveznom na 12 mjeseci, kad klinac, oni digli na 24mjeseca. I sad su me ohladili malo. Znate li hoce li biti kakvih slicnih akcija uskoro?
-
bananavelika
#4673 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pitanje za web hosting:
Koristim duo tv + net paket, uz koji ujedno ide i 1200 MB/mjesec web hosting prostora(Basic Linux web hosting paket).
Moze li vise informacija o ovome? Koje domene su na raspologanju?
Sve ovo bi trebalo biti besplatno ili se prodaje magla preko reklama?
Koristim duo tv + net paket, uz koji ujedno ide i 1200 MB/mjesec web hosting prostora(Basic Linux web hosting paket).
Moze li vise informacija o ovome? Koje domene su na raspologanju?
Sve ovo bi trebalo biti besplatno ili se prodaje magla preko reklama?
-
Bryant 24
#4674 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ima ona scena iz Nadrealista kad Nele prica s ministrom finansija i govore: ''Znaci svi svoje proizvode na trznicu,pa zasto se ne zove trzisna ekonomija?'' A ovaj odgovara: ''Zato sto je to trznica.''Telemach wrote:Nismo baš sigurni da smo najbolje razumjeli pitanje. Zašto ne mogu koristiti wireless ako nisu korisnici MMDS usluge?van helsing wrote:Mene cesto drugovi,rodbina i sl. pitaju sljedece :
Ako moze odgovor.
Tapatalk 2
Zato što nisu korisnici naših usluga.
-
kakavdanakneiskustvu
#4675 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemach,ne radi mi resiver,ne mogu promijeniti kanal niti bilo koja druga funkcija ne radi?