A za šta će igrati? Njima je utakmica protiv Radnika bila revijalna, jer nemaju pravo nastupa u kvalifikacijama za Evropu, i svaka do kraja je takvog karaktera. Jedino mogu igrati za premije, a onda bi morali ponuditi više nego Zrinjski. Bilo bi pitanje kome je više stalo do titule, ali opet ko nam garantuje da nam se neće pokušati "revanširati" za Leotar. Rano je pričati o ovakvom scenariju. Ubijeđen sam da nećemo zijaniti na Koševu, a niko ne može garantovati da će Radnik izgubiti.lendric wrote:A za šta da se čuvaju?avetinja wrote:Baš će Sloboda koja se nizašta ne bori trošiti u zadnjoj utakmici u Mostaru. Samo ne znam za šta će igrati, bolje rečeno za koga, za Želju? Hoće, hoće, kako da neće.
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- avetinja
#46476 Re: Premijer liga BiH
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#46477 Re: Premijer liga BiH
Cekaj, sad se prica o nekom otkidanju bod(ova) Slobode Zrinjskom? U gostima?
Jedino zbog Baka faktora....mada ni s tim ne vjerujem.
Jedino zbog Baka faktora....mada ni s tim ne vjerujem.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#46478 Re: Premijer liga BiH
Nema onda Zeljo vise nikakvih sansi jer Sloboda je ekipa koja vrlo rado prodaje utakmice sto smo mogli vidjeti prije dvije godine u zadnjem kolu.leškarenje wrote:Eto ti mi objasni ako zeljeznicar popuši na derbiju,a ovi dobiju radnika koliko šansi imaju za titulu....po meni taj postotak nije ni 0 već ide i u minus jedno 50 %kakotakonikako wrote:Na osnovu cega si to zakljucio? Na osnovu Slobode, koja po obicaju ne igra zadnje kolo.leškarenje wrote:Ako uzmu Sarajevo i zrinjski slijedeće kolo šanse kona su 0%![]()
Mada u derbiju se nista ne zna. Sarajevu odgovara pobjeda a Zeljeznicaru remi i pobjeda. Remi je nekako najblizi, mada su moguca sva tri znaka.
-
LSD
#46479 Re: Premijer liga BiH
Ne mrze nas samo oni iz dna duše....to je vec formirana koalicija sportskih prijatelja, koji nam udruženo rade o glavi.

- avetinja
#46480 Re: Premijer liga BiH
Ne razumijem nas Željovce. Kako možemo biti takvi? Klub je i dalje prvi. Još uvijek imamo realne šanse za titulu, a vi kao narikače plačete. Nemojte mi luzerskog mentaliteta. U kost, da se pobijemo na Koševu za titulu. Samo nas jedno interesuje.
- hrasno38
#46481 Re: Premijer liga BiH
i jos kad se samo sjetis kako su zdusno navijali za Siroki da izbaci Zelju u kupu mogla bi koalicija dobiti i cetvrtog clana:)LSD wrote:Ne mrze nas samo oni iz dna duše....to je vec formirana koalicija sportskih prijatelja, koji nam udruženo rade o glavi.
-
nema me tamo
#46482 Re: Premijer liga BiH
Kako vas nece mrziti dali ste onim iz Trebinja bodove zbog par cevapa i kajmaka meh
- leškarenje
#46483 Re: Premijer liga BiH
Cvili hrasno,cvili jače slobodno 
-
nema me tamo
#46485 Re: Premijer liga BiH
A nije otisao na utakmicu 15 godina.
Još kao moraju drzat dok prelazi ulicu, ccc
- leškarenje
#46486 Re: Premijer liga BiH
Ma lažešLSD wrote:Ne mrze nas samo oni iz dna duše....to je vec formirana koalicija sportskih prijatelja, koji nam udruženo rade o glavi.
- UnKnownBA
#46487 Re: Premijer liga BiH
Oni žive za taj dan da se "pitaju" o sudbini Želje, da "vrate milo za drago" zbog toga što Željo nije "igrao za njih" u Trebinju. Suvišna je i sama pomisao na to, vjerujem da ih ne bi sramota bila ni da stoje na terenu dok Zrinjski pumpa mrežu. Na to treba zaboraviti, mi ako izgubimo na Koševu a Zrinjski dobije u Bijeljini onda mi trebamo juniore izvesti protiv Radnika.avetinja wrote:Baš će Sloboda koja se nizašta ne bori trošiti u zadnjoj utakmici u Mostaru. Samo ne znam za šta će igrati, bolje rečeno za koga, za Želju? Hoće, hoće, kako da neće.
-
Sarlo Akrobata
#46488 Re: Premijer liga BiH
nema me tamo wrote:A nije otisao na utakmicu 15 godina.
Izjavio covjek vise puta da nije navijac Zelje... Ali tad je Zeljo bio 5-6 na tabeli.
Ne odgovarat i igonirsat. To mu je najteze pada
Last edited by Sarlo Akrobata on 15/05/2017 14:05, edited 1 time in total.
-
LSD
#46489 Re: Premijer liga BiH
Može ta trojka iz koalcije q sviratihrasno38 wrote:
i jos kad se samo sjetis kako su zdusno navijali za Siroki da izbaci Zelju u kupu mogla bi koalicija dobiti i cetvrtog clana:)
ovo je realnost za njih
svi donji
Pitarluk bira pobjedu u derbiju ispred pobjede na Pecari i osvajanja kupa
Last edited by LSD on 15/05/2017 14:06, edited 1 time in total.
-
LSD
#46490 Re: Premijer liga BiH
lendric wrote:Pa bola dovoljno vam je što navijači Sarajeva kažu draže bi im bilo da ih nabije siroki, a oni nas u derbiju, nego da osvoje kup
Time je sve receno o kakvim divovima se radi.
- avetinja
#46491 Re: Premijer liga BiH
Ne treba o takvom scenariju uopšte razmišljati. Odvesti ekipu u karantin, da se pripreme koliko god mogu i da ne čitaju svakakve naslove. Jako, u kost, titula neće izostati.UnKnownBA wrote:Oni žive za taj dan da se "pitaju" o sudbini Želje, da "vrate milo za drago" zbog toga što Željo nije "igrao za njih" u Trebinju. Suvišna je i sama pomisao na to, vjerujem da ih ne bi sramota bila ni da stoje na terenu dok Zrinjski pumpa mrežu. Na to treba zaboraviti, mi ako izgubimo na Koševu a Zrinjski dobije u Bijeljini onda mi trebamo juniore izvesti protiv Radnika.avetinja wrote:Baš će Sloboda koja se nizašta ne bori trošiti u zadnjoj utakmici u Mostaru. Samo ne znam za šta će igrati, bolje rečeno za koga, za Želju? Hoće, hoće, kako da neće.
- leškarenje
#46492 Re: Premijer liga BiH
Prvo ćemo da vas bijemo,pa ćemo da vas karamoLSD wrote:lendric wrote:Pa bola dovoljno vam je što navijači Sarajeva kažu draže bi im bimlo da ih nabije siroki, a oni nas u derbiju, nego da osvoje kup![]()
![]()
- hrasno38
#46493 Re: Premijer liga BiH
Hrasno nikada ne cvili jer ga savrseno boli kurac....ono volio bih da Zeljo bude prvak i volio bih da Sarajevo nikad vise nista ne osvoji ali ako se i jedno i drugo desi suprotno zalibo me nacu.......kad od toga budem zaradjivao za zivot onda ce mi to biti opsesija a sad je samo zajebancija i kurcobolja!leškarenje wrote:Cvili hrasno,cvili jače slobodno
- hrasno38
#46494 Re: Premijer liga BiH
aha hoces ti doci da me malo pridrzis.......nema me tamo wrote:A nije otisao na utakmicu 15 godina.
-
LSD
#46495 Re: Premijer liga BiH
haha, grohotom se smijemleškarenje wrote:Prvo ćemo da vas bijemo,pa ćemo da vas karamoLSD wrote:lendric wrote:Pa bola dovoljno vam je što navijači Sarajeva kažu draže bi im bimlo da ih nabije siroki, a oni nas u derbiju, nego da osvoje kup![]()
![]()
Idi bolan navijaj za široki i zrinjski, možete li niže pasti od ovoga
- hrasno38
#46496 Re: Premijer liga BiH
vec sam pripremo Gastale i tablete za herciku koliko me pogadja ignorisanje takvih kao ste vas dvojica.....Sarlo Akrobata wrote:Izjavio covjek vise puta da nije navijac Zelje... Ali tad je Zeljo bio 5-6 na tabeli.nema me tamo wrote:A nije otisao na utakmicu 15 godina.
Ne odgovarat i igonirsat. To mu je najteze pada
-
nema me tamo
#46497 Re: Premijer liga BiH
ADMINE REAGUJ MOLIM TE VRIJEĐA ME!hrasno38 wrote:aha hoces ti doci da me malo pridrzis.......nema me tamo wrote:A nije otisao na utakmicu 15 godina.
- hrasno38
#46498 Re: Premijer liga BiH
Hocete po obicaju....i na kraju izaci sa terena u 90-toj minuti pognutih glava a sa tribina na polovini drugog poluvremena da vas ko ne bi zajebavo kao sto imate obicaj!!!!leškarenje wrote:Prvo ćemo da vas bijemo,pa ćemo da vas karamoLSD wrote:lendric wrote:Pa bola dovoljno vam je što navijači Sarajeva kažu draže bi im bimlo da ih nabije siroki, a oni nas u derbiju, nego da osvoje kup![]()
![]()
- hrasno38
#46499 Re: Premijer liga BiH
ma ne brini mozes ti i puno da me pridrzis.......nema me tamo wrote:ADMINE REAGUJ MOLIM TE VRIJEĐA ME!hrasno38 wrote:aha hoces ti doci da me malo pridrzis.......nema me tamo wrote:A nije otisao na utakmicu 15 godina.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#46500 Re: Premijer liga BiH
Ne kontam ovu kuknjavu pojedinaca.
Ako ne mozete dobiti ekipu koja ce doci nako zestoke makljaze revansa finala kupa, onda ne znam stvarno.
Ako ne mozete dobiti ekipu koja ce doci nako zestoke makljaze revansa finala kupa, onda ne znam stvarno.