Zato treba pritisnut upravu kako treba..
Još treba da nas pobjedite pa da se ubijemo na licu mjesta..
Brate uzima Zrinja 100 posto Radnika pa i platice im ako treba..
Pogotovo što znaju da je vamo Derbi..
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Hoćemo li se mijenjati? Vi nama sada remi, mi vama sljedeće sezone?nema me tamo wrote:Kako nije..
Ja prvo vjerujem U opciju "sve posteno Pa ko koga". Zato slijedece godine navijam za krupu. Svaka im cast kako su posteno odigrali proljece a mogli su sigurno namaknuti Love ispod Stola. A ni radnik mi ne djeluje neposteno, vidjecemo jesam li se zajebo.nema me tamo wrote:Kako nije..
Kako da ne.lendric wrote:Sarajevo osvaja,jer ima najbolji igrački kadar,najskuplju ekipu,najbolju adminsitraciju,najbolje navijače,najbolji kamp na balkanu, najboljeg vlasnika i još štošta(.)
Zadnje koli zeljo protiv radnika a zrinjski protiv slobode.nema me tamo wrote:A moguc je i debakl što kazes..
Vidjecemo stvarno pa i ispadanje naše s 0 - 0 recimo isto se gleda kao debakl..
A nije ni igracima lako jebiga..
Vidis s tog aspekta bi vi trebali izvuc hladnokrvno bar x i tako i biti prvaci..
Zadnje kolo igrate kuci protiv Slobode?
Protiv koga igra Zrinja kuci zadnje kolo?
I moram spomenut da toliko gotivim Krupu da bi volio da titulu uzmu sljedece sezone.
nisu ni gospodari familije ni pojacanje iz Krupe...vryzas wrote:Dino, Ibrak i Kusta nisu na listi![]()
Ma bod samo ništa drugo Radnik ce dobit 5 komada kao protiv nas prije skoro 10 godina.duminjo wrote:Zadnje koli zeljo protiv radnika a zrinjski protiv slobode.nema me tamo wrote:A moguc je i debakl što kazes..
Vidjecemo stvarno pa i ispadanje naše s 0 - 0 recimo isto se gleda kao debakl..
A nije ni igracima lako jebiga..
Vidis s tog aspekta bi vi trebali izvuc hladnokrvno bar x i tako i biti prvaci..
Zadnje kolo igrate kuci protiv Slobode?
Protiv koga igra Zrinja kuci zadnje kolo?
I moram spomenut da toliko gotivim Krupu da bi volio da titulu uzmu sljedece sezone.
Ma bojim se ja da vas ubice ne mlatnu 2/3:0...
Obzirom da je zelji dovoljan bod na derbiju i da im je trener bunker-ziheras, ne bi cudilo da se poslije odigrane nule slavi Kao kao bjeda protiv mrtvih/izmorenih igraca Sarajeva i bez Motiva. U sustini, manijaci ne bi trebali biti zadovoljni bodom na derbiju Ali jebiga, eventualna titula bi oprala to i opravdavala. Na kraju bi ovo bila pravo dobra godina za zelju. A nisu Nesto ni osvajali odavno.
Dosta nagadjanja, eto vidjecemo sta ce biti. Sada me samo kopka broj karti za goste
Cuj ti ovogaultima_palabra wrote:Kako vas Boro prska iz emisije u emisiju, ja bih prekinuo o sudijama na vašem mjestu...
Sarajevo igra finale kupakakotakonikako wrote:Evo svi igraci Sarajeva i Zeljeznicara mogu igrati derbi, osim Stojanovica kod plavih ( neki kazu da je to pojacanje ). Doduse ima Sarajevo revans kupa, gdje bi neki mogli dobiti crveni i propustiti derbi.
Pa i ja sam to rekao. Revans u finalu kupa.nema me tamo wrote:Sarajevo igra finale kupakakotakonikako wrote:Evo svi igraci Sarajeva i Zeljeznicara mogu igrati derbi, osim Stojanovica kod plavih ( neki kazu da je to pojacanje ). Doduse ima Sarajevo revans kupa, gdje bi neki mogli dobiti crveni i propustiti derbi.
Eto ti mi objasni ako zeljeznicar popuši na derbiju,a ovi dobiju radnika koliko šansi imaju za titulu....po meni taj postotak nije ni 0 već ide i u minus jedno 50 %kakotakonikako wrote:Na osnovu cega si to zakljucio? Na osnovu Slobode, koja po obicaju ne igra zadnje kolo.leškarenje wrote:Ako uzmu Sarajevo i zrinjski slijedeće kolo šanse kona su 0%![]()
Mada u derbiju se nista ne zna. Sarajevu odgovara pobjeda a Zeljeznicaru remi i pobjeda. Remi je nekako najblizi, mada su moguca sva tri znaka.
Zasto izbjegavas moje pitanje, da li si to zakljucio na osnovu Slobode,koja po obicaju ne igra zadnje kolo nikada ( prevedeno - ko plati vise ).leškarenje wrote:Eto ti mi objasni ako zeljeznicar popuši na derbiju,a ovi dobiju radnika koliko šansi imaju za titulu....po meni taj postotak nije ni 0 već ide i u minus jedno 50 %kakotakonikako wrote:Na osnovu cega si to zakljucio? Na osnovu Slobode, koja po obicaju ne igra zadnje kolo.leškarenje wrote:Ako uzmu Sarajevo i zrinjski slijedeće kolo šanse kona su 0%![]()
Mada u derbiju se nista ne zna. Sarajevu odgovara pobjeda a Zeljeznicaru remi i pobjeda. Remi je nekako najblizi, mada su moguca sva tri znaka.
kakotakonikako wrote:Pa i ja sam to rekao. Revans u finalu kupa.nema me tamo wrote:Sarajevo igra finale kupakakotakonikako wrote:Evo svi igraci Sarajeva i Zeljeznicara mogu igrati derbi, osim Stojanovica kod plavih ( neki kazu da je to pojacanje ). Doduse ima Sarajevo revans kupa, gdje bi neki mogli dobiti crveni i propustiti derbi.
To ti bilo pitanje jelkakotakonikako wrote: Zasto izbjegavas moje pitanje, da li si to zakljucio na osnovu Slobode,koja po obicaju ne igra zadnje kolo nikada ( prevedeno - ko plati vise ).