Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
PriNc_ba wrote:znaci hofler udara lika sudija pusta prednost, brani golman nakon toga i napucava na tribine loptu. sudija prilazi daje hofleru karton, kamera ode negdje drugo i kasnije vraca na golmana i potpisuje se zuti za njega koliko sam vidio i komentator govori da je dobio zuti zbog nabijanja lopte. to su 4 kartona onda jebo majku koji propust sad nema nigdje kartona tog evidentiranog osim na ekranu da se pojavilo
i meni treba taj zuti za 67 maraka, bacim ja listic i dodjem kuci i beze udjem na livescore i vidim 4 zuta,odem i uzemem list i opet geldam i na bundesliga.de i premieru i rezultatima 3 zuta
Ma dobili smo te pare samo cuvaj listic. Evo snimio sam sada na reprizi tekme da je burki golman freiburga dobio zuti. Morat ce ga upisati i na rezultatima i na bundesligi pravda ce biti zadovoljena
ne znam gdje ima sve zuti da se igra od svjetskih kladionica ali evo na bwinu sam pogledao i kod njih je isto kao i na rezultatima. samo hofler u 92' dobio zuti i to je to.
poslao sam mailove rezultati.com, premieru i bundesliga.de
evo skinuli su da je promasen par u premieru ali nistu stavili da je pogodjen pa ce vjerovatno istrazivati.